Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 28-02-2020  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
"Kalau besar yang dituntut dan mulia yang dicari, nescaya banyaklah kepayahan dan kesusahan melaluinya, panjang jalannya dan banyak rintangannya."
-- Imam Al-Ghazali

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: citey
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13721

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 24
Ahli: 0
Jumlah: 24




  Dari Galeri
from left : Iklil,Nadz,Me,Intan...Salam Ukhwah semua :P

  Yang Masuk Ke Sini
citey: 1 hari, 15 jam, 55 minit yang lalu
nishazainal: 9 hari yang lalu
sarahhanee: 14 hari yang lalu


Ukhwah
Topik: Kenapa status?


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, halesolurun_84
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Ukhwah
    »» Kenapa status?

Please Mendaftar To Post


Oleh Kenapa status?

azianirda
WARGA RASMI
Menyertai: 26.12.2003
Ahli No: 2974
Posting: 3

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 23-11-04 02:40


..saya kat sini confuse laa,kan ade macam2 status ahli ..satu bintang,2bintang,serikandi..tapi kenapa yang kak engku salina statusnya BLACKLIST..???


Bookmark and Share




  Member Information For azianirdaProfil   Hantar PM kepada azianirda   Quote dan BalasQuote

istisafa
::TIMBALAN PRESIDEN::
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 2561
Posting: 842
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-11-04 12:08




status ahli berdasarkan pada bilangan posting.. mula - mula bintang 1, kemudian bintang 2, 3 dan seterusnya. Manakala srikandi status untuk ahli yang berjawatan moderator.

blacklist ialah ahli yang telah disenaraihitamkan untuk tidak menggunakan portal muslimah ini.

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Pergi ke istisafa's Website   Quote dan BalasQuote

azianirda
WARGA RASMI
Menyertai: 26.12.2003
Ahli No: 2974
Posting: 3

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 23-11-04 23:17


OO..ic..maybe ade kesilapan teknikal kot..but kak engku salina tukan orang kuat gakkan..mungkin akak bleh cek status dia sebab macam silapjer statustu..


Bookmark and Share




  Member Information For azianirdaProfil   Hantar PM kepada azianirda   Quote dan BalasQuote

Pengurusan
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 16.04.2003
Ahli No: 4
Posting: 56

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 24-11-04 01:24


Tidak ada kesilapan. Penama tersebut memang kena blacklist atas kesalahan. Penama tersebut juga bukan "orang kuat" sebagaimana yang didakwa. Jika ada yang mendakwa begitu, ia adalah pembohongan.

Dimaklumkan, penama tersebut telah kena pecat kerana salah laku.

Harap maklum.


Bookmark and Share




  Member Information For PengurusanProfil   Hantar PM kepada Pengurusan   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 26-11-04 06:59





Harap penerangan dari kak istisafa dan pengurusan telah jelas. Sesiapa yang telah diblacklist dari mana2 portal di bawah Hanan Network bukan sahaja tidak boleh menyertai portal secara online bahkan dilarang sekali menyertai secara offline iaitu tidak boleh menghadiri mana2 program anjuran portal.

Wassalam

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

alin1605
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 24.07.2003
Ahli No: 2072
Posting: 190
Dari: kota bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 26-11-04 12:42


wbt...

Oooo... mcm tu ek?selama nie kiter pun dok tertanya2 gak, p tak terkluar nak tanya pengurusan... moderator tu aper?


Bookmark and Share




  Member Information For alin1605Profil   Hantar PM kepada alin1605   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 26-11-04 12:47



Moderator ni tugasnya secara am untuk mengendalikan ruangan yang diberikan seperti meng'edit', mengalih topik atau membuang topik yang kurang sesuai untuk keharmonian portal. Ia juga berperanan membantu jika ada apa2 program.

Di Portal Muslimah, moderator dikenali dengan gelaran 'srikandi' sebagai satu pengiktirafan dan galakan. Samalah kalau di ukhwah dikenali dengan eksekutif.

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

kinobaik
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 02.05.2005
Ahli No: 5251
Posting: 23
Dari: Rumah

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 17-05-05 12:26


hmm.. boleh saya tahu, apakah kesalahan2 yg membolehkan seseorang itu di blacklisted? TQ

-----------------
We are the youth
Let us Bring Islam Back
We did it in the past
So let us do it again


Bookmark and Share




  Member Information For kinobaikProfil   Hantar PM kepada kinobaik   Pergi ke kinobaik's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.069075 saat. Lajunya....