Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 17-09-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Engkau tidak akan memperolehi apa yang engkau sukai melainkan kesabaranmu ke atas apa yang engkau tidak suka..
--
Nabi Isa a.s

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: lysazae
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13715

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 46
Ahli: 0
Jumlah: 46




  Dari Galeri
Salam alaik pada semua Muslimah!

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 8 jam, 27 minit yang lalu
uzmawahida: 8 hari yang lalu
fayyzah: 20 hari yang lalu
bintanghatee: 27 hari yang lalu


Sampaikan & Ucapan
Topik: *SAMPAIKAN SALAM AIDILFITRI*


Carian Forum

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Sampaikan & Ucapan
    »» *SAMPAIKAN SALAM AIDILFITRI*

Please Mendaftar To Post


Oleh *SAMPAIKAN SALAM AIDILFITRI*

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 07-11-04 16:25




SAMPAIKAN SALAM AIDILFITRI DI SINI... (Diharap jangan buka topik baru)


-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

nurbalqis83
WARGA RASMI
Menyertai: 22.10.2004
Ahli No: 4483
Posting: 2
Dari: sabah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 07-11-04 20:24


assalamualaikum....saya ingin mengucapkan selamat hari raya maaf zahir dan batin.semoga ikatan ukhuwah terus terjalin di sini......


Bookmark and Share




  Member Information For nurbalqis83Profil   Hantar PM kepada nurbalqis83   Quote dan BalasQuote

ummimq
::KAUNSELOR::
Menyertai: 16.06.2003
Ahli No: 1731
Posting: 855
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 07-11-04 21:01


Wa'alaikumussalam wr wb
Assalamu'alaikum wr wb

Alhamdulillah semoga eidul fitri kali ini penuh dengan rasa mahabbah yang berterusan. Maaf zahir batin dari ummimq sekeluarga buat keluarga di hanan.com.my.

Kullu am wa antum bikhair

Taqabbalallahu minna minkum, taqabbala ya kareem!

Wassalamu'alaikum wr wb
ummimq
ps - sempena malam 25 Ramadhan sekedar saling ingat mengingati bacalah -
Perkara ini seperti doa yang diajarkan Rasulullah kepada Aishah. Doanya berbunyi: “Allahumma innaka afuwun tuhibbul afwa fa' fu anni (maksudnya, Ya Allah, sesungguhnya Engkaulah Maha Pengampun, yang suka Maha Mengampun, maka ampunilah aku ini).”

Pada malam itu Allah akan mengabulkan semua permohonan dan doa, terkecuali terhadap empat golongan manusia. Ibnu Abbas berkata: “Semua doa pada malam itu diterima terkecuali doa orang meminum arak, anak yang derhaka kepada ibu bapa, orang yang selalu bertengkar dan mereka yang memutuskan silaturahim.”


-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For ummimqProfil   Hantar PM kepada ummimq   Pergi ke ummimq's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 07-11-04 21:19




Sedar tak sedar rupanya kita sudah berada di penghujung Ramadhan. Begitu pantas masa berlalu...

Di kesempatan ini, ana ingin mengucapkan Selamat Menyambut AidilFitri kepada semua warga muslimah khasnya buat ummimq yang telah banyak memberi nasihat dan tunjuk ajar, sahabat2 seperjuangan, nur_indah dan istisafajuga semua para MT muslimah yang telah banyak berusaha, para srikandi dan semua yang dikenali sama ada hanya di alam siber mahupun yang telah dikenali di alam nyata.

Ana juga ingin memohon ampun dan maaf kepada semua andai ada kekurangan dan keterlanjuran diri yang menyinggung mana2 perasaan semua. Moga AidilFitri ini disambut dengan penuh ceria dan kesyukuran. Moga persahabatan yang terbina antara kita semua lebih utuh lagi.. Ameen..

SALAM AIDILFITRI 1425H



-----------------


[ Posting ini telah di edit oleh: Hanan pada 2004-11-07 21:20 ]


Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

nur_indah
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 19.04.2003
Ahli No: 174
Posting: 193
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 07-11-04 22:45




Memang cepat masa berlalu ya... tak sedar rupa2nya dah hampir tiba aidilfiti... dan maknanya Ramadhan akan berakhir... rasa sedih pulak sebab rasanya Ramadhan kali ni begitu mencabar untuk dilalui... rasa masih tak puas nak mengejar nikmat bulan yang penuh barakah ni... Apa pon, moga2 semua amal kita di bulan Ramadhan kita ini diterima Allah SWT hendaknya... Amiiin...

Di kesempatan yang ada saat bakal tibanya Aidilfitri ini.. saya ingin mengucapkan SALAM AIDLIFITRI buat semua warga portal Muslimah ni... terutama buat Hanan, istisafa(kaksu), Hanisah, ummimq, simple_shieda, alfaqierah, seharum_kasturi, little_one, widi_smiley, dan semua lah yang dikenali sama ada di alam cyber mahupun di alam nyata... moga aidilfitri kali ini membawa seribu kebahagiaan dan kerahmatan buat kita semua setelah menunaikan kewajipan berpuasa di bulan Ramadhan...

ampun dan maaf dipohon andai ada terkasar bahasa, tersilap bicara mahupun gurauan yang mungkin menyebabkan ada hati2 yang terguris... Maaf Zahir Batin

'EID SA'ID MUBARAK... MINAL 'A-IDIN WAL FAIZIN WAL MAQBULIN... KULLU 'AAM WA ANTUNNA BIKHAIR...

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For nur_indahProfil   Hantar PM kepada nur_indah   Pergi ke nur_indah's Website   Quote dan BalasQuote

alin1605
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 24.07.2003
Ahli No: 2072
Posting: 190
Dari: kota bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 08-11-04 00:28


wbt...

kiter nak ucapkan SELAMAT HARI RAYER n MAAF ZAHIR BATIN buat suami tercinta, keluarga n keluarga mentua serta semua ahli portal ini...


Bookmark and Share




  Member Information For alin1605Profil   Hantar PM kepada alin1605   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 2642
Posting: 654
Dari: greenland....

Perak   avatar


posticon Posting pada: 08-11-04 02:18



salam sesuci lebaran...
salam aidil fitri..

mohon ampun & maaf ats sgala kekurangan diri ini..i'm just a simple_shida
mmg x lari dgn kurengnye..

dedicated special ila hanan, kak eii,nawwal, alfaqierah,littlemuslimah,kak istisafa,kak ismi_safiza,kak filsufi,kak almumtazah..

to all warga UUM..also to all warga hanan.com.my

moge ukhwah fillah abadan abada...

tafaddal ila baiti...
sitiawan, perak..
ukhtie ana kawin 20.11. ni..

akhiran.. massalamah.. ilalliqa'...
salam hari raye..!!!

-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
barakaLlahu..


Bookmark and Share




  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

norsha
WARGA RASMI
Menyertai: 22.09.2004
Ahli No: 4334
Posting: 9
Dari: dungun

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 08-11-04 08:44




salam lebaran untuk semua warga muslimah....


Bookmark and Share




  Member Information For norshaProfil   Hantar PM kepada norsha   Quote dan BalasQuote

ana_lia
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 03.08.2004
Ahli No: 4093
Posting: 46
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-11-04 10:52



dikesempatan ini ana ucapkan selamat aidilfitri buat semua komuniti muslimah.semoga ukhwah antara kita akan berkekalan sampai bila2.insyaallah...


Bookmark and Share




  Member Information For ana_liaProfil   Hantar PM kepada ana_lia   Quote dan BalasQuote

istisafa
::TIMBALAN PRESIDEN::
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 2561
Posting: 842
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 08-11-04 11:36




Selamat Hari Raya Aidilfitri.. ditujukan khas buat hanan mayo, nur_indah, ummimq, simple shida, nawwal, muslimah kecik - littlemuslimah, alfaqierah, fatimah nisyampuri yang jauh disana, wida smiley dan semua muslimah yang ada diportal ini.. andai kata kata - kata kak su dan perbuatan kak su ni menyakiti hati kalian, harap maafkan yea.. seperti kata shida.. i'm just a simple susu.. no chocolate and no perasa..

salam sayang buat semua..

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Pergi ke istisafa's Website   Quote dan BalasQuote

nur_islami
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 11.05.2003
Ahli No: 1146
Posting: 279
Dari: serambi mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 10-11-04 21:56





selamat hari lebaran buat warga hanan semua....

-----------------
tuhan dalam mjlni hadap ini banyaknya dugaan yang mdtg.ada yang dptku gagahi & ada yang gagal kuhindari,tuhan rahmatmu melgt luas.terlalu sdktku bsykr


Bookmark and Share




  Member Information For nur_islamiProfil   Hantar PM kepada nur_islami   Quote dan BalasQuote

daezy
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 13.05.2003
Ahli No: 1221
Posting: 21
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 13-11-04 00:35



saya ingin mengucapkan selamat hari raye aidilfitri buat semua warga kat hanan.com.my...
MaAf ZaHiR dAn BaTiN..


Bookmark and Share




  Member Information For daezyProfil   Hantar PM kepada daezy   Quote dan BalasQuote

Hajar
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 06.05.2003
Ahli No: 1024
Posting: 479
Dari: Singapura

singapore   avatar


posticon Posting pada: 17-11-04 19:35




Salam Aidilfitri, maaf zahir & batin kepada semua warga hanan, dan semua umat Islam khususnya..


Bookmark and Share




  Member Information For HajarProfil   Hantar PM kepada Hajar   Pergi ke Hajar's Website   Quote dan BalasQuote

safi
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 24.06.2004
Ahli No: 3926
Posting: 39
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 18-11-04 14:20


SALAM LEBARAN BUAT SEMUA SAHABAT DI PORTAL MUSLIMAH INI...

Maaf andai ada salah silap...Moga ukhuwah kita berkekalan.


Bookmark and Share




  Member Information For safiProfil   Hantar PM kepada safi   Quote dan BalasQuote

suterakasih85
{ SRIKANDI }
Menyertai: 10.12.2004
Ahli No: 4684
Posting: 634
Dari: Ganu+Nilai

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 10-12-04 16:37


salam aidilfitri utk smua ...


Bookmark and Share




  Member Information For suterakasih85Profil   Hantar PM kepada suterakasih85   Pergi ke suterakasih85's Website   Quote dan BalasQuote

zatie
WARGA RASMI
Menyertai: 13.09.2005
Ahli No: 5686
Posting: 5
Dari: seseri........ kuala lumpur

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 02-10-05 16:21


salam lebaran buat semua.
zatie nak buat baju raye warna puprple lah.
sama dengan warna tema muslimah.
sama juga dengan warna tema sek zatie..............


Bookmark and Share




  Member Information For zatieProfil   Hantar PM kepada zatie   Quote dan BalasQuote

lieya
WARGA RASMI
Menyertai: 26.08.2005
Ahli No: 5632
Posting: 9

blank   avatar


posticon Posting pada: 19-10-05 14:05


assalamualaikum....:-) saya nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri buat warga ukhti hanan.com sempena hari lebaran,sesiapa yang ada msj raya yang best2 boleh la hantar kat ana.ni email ana;[email protected] and no hp an;0174827508....sudi2 lah berkenalan...salm mahabbah...salam ukhwah...salm Aidilfitri pencetus pujagga memori....suara bitara,suara lestari...:-)......


Bookmark and Share




  Member Information For lieyaProfil   Hantar PM kepada lieya   Quote dan BalasQuote

si_comel
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 22.12.2004
Ahli No: 4727
Posting: 185
Dari: putrajaya

KualaLumpur  


posticon Posting pada: 20-10-05 07:37


Selamat Hari RAya Aidilfitri
MaaF Zahir BAtin BUat semua WArga Hanan.com.my...:)


Bookmark and Share




  Member Information For si_comelProfil   Hantar PM kepada si_comel   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.081001 saat. Lajunya....