Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 27-06-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Tak kiralah berapa kali anda jatuh; yang penting ialah berapa kali anda boleh bangun kembali selepas jatuh.

-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: rainersmith
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13712

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 35
Ahli: 0
Jumlah: 35




  Dari Galeri
This is my friends!!

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 1 hari, 12 jam, 4 minit yang lalu
rainersmith: 4 hari yang lalu
Swarig123: 23 hari yang lalu


Muslimah Surirumah
Topik: GAGAH SEMASA HAMIL...


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, mazidah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Muslimah Surirumah
    »» GAGAH SEMASA HAMIL...

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh GAGAH SEMASA HAMIL...

almumtazah
WARGA RASMI
Menyertai: 28.11.2003
Ahli No: 2879
Posting: 2
Dari: di bumi Allah SWT

uk   avatar


posticon Posting pada: 21-02-07 06:13


al ham du lillah

seronok juga tengok pengalaman2 semua :)
sekarang saya sedang hamil 8 bulan + menghadapi tahun akhir pengajian di sini + sedang bergelut dengan tesis + & zauj jauh di malaysia = TABAH


Bookmark and Share




  Member Information For almumtazahProfil   Hantar PM kepada almumtazah   Pergi ke almumtazah's Website   Quote dan BalasQuote

mujadihahsolehah
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 24.09.2009
Ahli No: 11393
Posting: 36
Dari: kuala lumpur

blank   avatar


posticon Posting pada: 01-10-09 01:39


best nyeeeee

tak sabar rasanya menunggu saat ituuuu...........


-----------------
Didalam hidup ini, kita tidak boleh lari dari masalah, masalah merupakan liku dan rintangan yang patut kita lalui. tabahkan hatimu wahai manusia


Bookmark and Share




  Member Information For mujadihahsolehahProfil   Hantar PM kepada mujadihahsolehah   Pergi ke mujadihahsolehah's Website   Quote dan BalasQuote

Sejadah_Usang
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 01.09.2009
Ahli No: 11304
Posting: 54
Dari: Subang Jaya

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 01-10-09 10:46


Pada 08-11-04 08:59 , an_nurr posting:

!!! QUOTE !!!

assalamualaikum..


Salam

masa setahun nikah dulu saya belum bersedia nak mengandung sebab takut. tapi dah dua tahun nikah ni saya rasa tak sabar2 nak mengandung :-D tapi masih belum ada rezeki. kasihan suami selalu moyok bila dapat tau saya period...mohon sahabat-sahabat doakan kami ya mudah-mudahan cepat-cepat saya mengandung dan dapat anak soleh/ah. amin


Bookmark and Share




  Member Information For Sejadah_UsangProfil   Hantar PM kepada Sejadah_Usang   Quote dan BalasQuote

Sejadah_Usang
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 01.09.2009
Ahli No: 11304
Posting: 54
Dari: Subang Jaya

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 01-10-09 10:50


Salam

Kepada yang bakal jadi ibu moga selamat semuanya dan kepada yang masih anak dara semoga cepat-cepat naik pelamin....aminnnnnn


Bookmark and Share




  Member Information For Sejadah_UsangProfil   Hantar PM kepada Sejadah_Usang   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84
{ SRIKANDI }
Menyertai: 13.10.2008
Ahli No: 9163
Posting: 566
Dari: JeRaNtUt ! SuBaNg JaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 01-10-09 11:42


Pada 01-10-09 10:50 , Sejadah_Usang posting:

!!! QUOTE !!!

Salam

Kepada yang bakal jadi ibu moga selamat semuanya dan kepada yang masih anak dara semoga cepat-cepat naik pelamin....aminnnnnn


insyaAllah.. amin :kelip:


-----------------





Bookmark and Share




  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Pergi ke halesolurun_84's Website   Quote dan BalasQuote

nurzatul
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 03.03.2008
Ahli No: 8349
Posting: 126
Dari: bumi Allah-jogjakarta

Perak   avatar


posticon Posting pada: 02-10-09 18:05


Pada 01-10-09 11:42 , halesolurun_84 posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 01-10-09 10:50 , Sejadah_Usang posting:

!!! QUOTE !!!

Salam

Kepada yang bakal jadi ibu moga selamat semuanya dan kepada yang masih anak dara semoga cepat-cepat naik pelamin....aminnnnnn


insyaAllah.. amin :kelip:



insyaAllah..amin juga..
tapi kena tunggu ana habis belajar dlula..lagi 2thn..hehe..


Bookmark and Share




  Member Information For nurzatulProfil   Hantar PM kepada nurzatul   Quote dan BalasQuote

fullhouse
WARGA RASMI
Menyertai: 14.10.2009
Ahli No: 11483
Posting: 13
Dari: sg.petani

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 30-10-09 22:45


salam...
gagah masa pregnent??
bagus ...ingat ag masa belajar bio masa sekolah main dulu..
hmm
cikgu 2 laki tau..
dye pesan masa pregnent kena aktif..ada-ada lemah2..
byakkn pergerakan..
makan benda-benda shat2...yang ada vitamin..
pas 2 dye kata byakkan buat 'benda 2'...
bia mudah baby keluar....


-----------------
Indahnye hdup ni andai mlyarinye dengan brnaungkn ALLAH..brtunjgkan ilmu dan kbnran..brsulamkan akhlak penuh menawan..


Bookmark and Share




  Member Information For fullhouseProfil   Hantar PM kepada fullhouse   Quote dan BalasQuote

Alisha_Mardhiyah
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 17.03.2009
Ahli No: 10083
Posting: 85
Dari: Terengganu-KL-Selangor

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 02-11-09 12:54


Pada 01-10-09 10:46 , Sejadah_Usang posting:

!!! QUOTE !!!

Pada 08-11-04 08:59 , an_nurr posting:

!!! QUOTE !!!

assalamualaikum..


Salam

masa setahun nikah dulu saya belum bersedia nak mengandung sebab takut. tapi dah dua tahun nikah ni saya rasa tak sabar2 nak mengandung :-D tapi masih belum ada rezeki. kasihan suami selalu moyok bila dapat tau saya period...mohon sahabat-sahabat doakan kami ya mudah-mudahan cepat-cepat saya mengandung dan dapat anak soleh/ah. amin


sabar ya...
saya dulupun setelah 2 tahun baru dikurniakan baby... :)


-----------------
Lilypie First Birthday tickers


Bookmark and Share




  Member Information For Alisha_MardhiyahProfil   Hantar PM kepada Alisha_Mardhiyah   Pergi ke Alisha_Mardhiyah's Website   Quote dan BalasQuote

Alisha_Mardhiyah
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 17.03.2009
Ahli No: 10083
Posting: 85
Dari: Terengganu-KL-Selangor

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 02-11-09 12:56


alhamdulillah, semasa hamil anak pertama tak ada mabuk2 dan alahan teruk (morning sickness)...
cuma badan saja cepat penat...
suami saja yang mabuk2... :D
tengah hamil anak kedua ni..
lebih bertenaga sebab dah ada pegalaman kan... :)


-----------------
Lilypie First Birthday tickers


Bookmark and Share




  Member Information For Alisha_MardhiyahProfil   Hantar PM kepada Alisha_Mardhiyah   Pergi ke Alisha_Mardhiyah's Website   Quote dan BalasQuote

wan_rahmah
WARGA RASMI
Menyertai: 19.11.2009
Ahli No: 11624
Posting: 6
Dari: k.l

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 23-11-09 09:11


aslkm...

seronok bila org bercerita tentang baby...
erm.....


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For wan_rahmahProfil   Hantar PM kepada wan_rahmah   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan, mazidah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Muslimah Surirumah
    »» GAGAH SEMASA HAMIL...

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.069131 saat. Lajunya....