Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 04-07-2020  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
kita boleh menyimpan kenangan dlm kehidupan, tetapi tidak boleh jadikan kenangan sebagai kehidupan...
-- suatumasa

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: harith
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13726

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 7
Ahli: 0
Jumlah: 7




  Dari Galeri
hai semua, salam perkenalan dr saya....

  Yang Masuk Ke Sini
citey: 1 hari, 1 jam, 49 minit yang lalu


Aduan dan Cadangan
Topik: hantaq gambar


Carian Forum

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Aduan dan Cadangan
    »» hantaq gambar

Please Mendaftar To Post


Oleh hantaq gambar

PutriKraton
WARGA RASMI
Menyertai: 25.09.2004
Ahli No: 4359
Posting: 19
Dari: Putrajaya/Parit Buntar

Perak   avatar


posticon Posting pada: 26-10-04 11:00


a.kum adik hanan cam ne akak nak hantaqq gambaqq cam diorang semuaaa??????????


Bookmark and Share




  Member Information For PutriKratonProfil   Hantar PM kepada PutriKraton   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 26-10-04 12:24



Untuk hantar gambar boleh ke Galeri Muslimah dah Klik Link Hantar Gambar di situ. Kemudian Brose gambar dan isilah maklumat yang perlu...

Namun, ahli yang aktif iaitu 3 bintang ke atas akan diutamakan. Jangan hantar gambar yang terlalu besar. Satu lagi, kalau sesiapa nak hantar gambar, jangan minta dibuang pula. Kami tak ada masa nak cari balik gambar2 dahulu...

Mohon kerjasama
wassalam

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

NurQhazi
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 23.07.2007
Ahli No: 7738
Posting: 90

Perak  


posticon Posting pada: 10-08-07 16:54


Assalamualaikum..
jazakallah..


-----------------
"Wanita yang cantik tanpa peribadi yang mulia, umpama kaca mata yang
bersinar-sinar, tetapi tidak melihat apa-apa"


Bookmark and Share




  Member Information For NurQhaziProfil   Hantar PM kepada NurQhazi   Quote dan BalasQuote

NurQhazi
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 23.07.2007
Ahli No: 7738
Posting: 90

Perak  


posticon Posting pada: 10-08-07 17:21


link hantar gambar tu dekat mana?Kenapa Qhazi tak nampak pun..hehe..
sory lah Qhazi ni myusahkan saja..


-----------------
"Wanita yang cantik tanpa peribadi yang mulia, umpama kaca mata yang
bersinar-sinar, tetapi tidak melihat apa-apa"


Bookmark and Share




  Member Information For NurQhaziProfil   Hantar PM kepada NurQhazi   Quote dan BalasQuote

Ummi_Iza
WARGA RASMI
Menyertai: 21.11.2007
Ahli No: 8065
Posting: 20
Dari: SABAH

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 02-07-08 18:13


asslamualaikum
ana pun tak jumpa lah..


Bookmark and Share




  Member Information For Ummi_IzaProfil   Hantar PM kepada Ummi_Iza   Quote dan BalasQuote

asue
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 06.11.2003
Ahli No: 2777
Posting: 40
Dari: Tawau

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 15-07-08 13:18


assalamualaikum..asue pun tak jumpa link untuk hantar gambar tu.. katmana ye???


Bookmark and Share




  Member Information For asueProfil   Hantar PM kepada asue   Pergi ke asue's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 2642
Posting: 654
Dari: greenland....

Perak   avatar


posticon Posting pada: 18-07-08 15:37


salam alaik..
erm.. rasanya ada sometin yang dalan renovation.. or underconsruction..
insyaallah pihak admin akan perbaiki kelak..

ana mengalu-alukan.. antunna hantar artikel..
tabung artikel makin beekurangan..
jadi.. jom.. kita hantar artikel.. kongsi ilmu yang kita dapat..
kalau boleh nyatakan sumber ye..

ok... syukran jiddan..


Bookmark and Share




  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.063983 saat. Lajunya....