Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 31-05-2020  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Tiada apa yang paling berharga di dunia ini selain dari kebahagiaan..tiada apa yang paling memilukan selain dari kesedihan..

-- Seminar

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: harith
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13726

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 22
Ahli: 0
Jumlah: 22




  Dari Galeri
Saujana ciptaan Ilahi tanda keagunganNya

  Yang Masuk Ke Sini
citey: 1 hari, 20 jam, 18 minit yang lalu


Muslimah Kerjaya
Topik: PERHATIAN.....PARA GRADUAN BARU


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, e-zah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Muslimah Kerjaya
    »» PERHATIAN.....PARA GRADUAN BARU

Please Mendaftar To Post


Oleh PERHATIAN.....PARA GRADUAN BARU

puteri_JIHAD
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 17.09.2003
Ahli No: 2451
Posting: 55
Dari: muar

Johor   avatar


posticon Posting pada: 22-10-04 13:12


ASSALAMUALAIKUM....
SAYA BAKAL TAMAT PENGAJIAN TAK LAMA LAGI.TAPI TAK TAHU APA YG PERLU DILAKUKAN SKRG.KENA HANTAR RESUME KAT MANA2 SYKT KE?MASALAHNYA,RESULT AKHIR LUM KELUAR LAGI.APA PENDAPAT ANTUNNA?TLGLAH PUT3.KONGSI PENGALAMAN.APA YG PATUT PUT3 APPLY.


Bookmark and Share




  Member Information For puteri_JIHADProfil   Hantar PM kepada puteri_JIHAD   Quote dan BalasQuote

nana2lya
WARGA RASMI
Menyertai: 05.10.2004
Ahli No: 4409
Posting: 11
Dari: Shah Alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 26-10-04 21:16


robert kata,

" DON'T WORK FOR MONEY, LET MONEY WORK FOR US! "



Bookmark and Share




  Member Information For nana2lyaProfil   Hantar PM kepada nana2lya   Quote dan BalasQuote

embunsetitis
WARGA RASMI
Menyertai: 12.03.2004
Ahli No: 3415
Posting: 6
Dari: Johor Bahru

Johor   avatar


posticon Posting pada: 28-10-04 01:27


assalamualaikum..

oh..result akhir lum kuar lg ye..kalo nak anta resume kat company, slalu nyer kena ngan slip exam akhir yg dah tulis tamat pengajian.. kalo blum dpt result akhir, ape kata try apply dulu keje melalui jobstreet.com ker... cuba lah...slamat berjayee..!


Bookmark and Share




  Member Information For embunsetitisProfil   Hantar PM kepada embunsetitis   Quote dan BalasQuote

xara_fatima
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 21.10.2004
Ahli No: 4478
Posting: 54
Dari: bangi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 02-11-04 10:48


result akhir x keluar lagi?puteri boleh hantar sahaja resume. dalam resume tu nyatakan bahwa puteri baru sahja menamatkan pelajaran pada sekian2 tarikh..bagi tahu sekali yg puteri masih x dapat keputusan akhir..sertakan keputusan2 yg puteri ada sehingga yg terkini..x lengkap pun x apa..
xara ada sahabt yg dpt interview sebelom habis periksa final lagi..tamat sahaja periksa, dia dapat kerja.apa pun, usaha jgn lupa diiringi do'a dan tawaqal..


Bookmark and Share




  Member Information For xara_fatimaProfil   Hantar PM kepada xara_fatima   Quote dan BalasQuote

puteri_JIHAD
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 17.09.2003
Ahli No: 2451
Posting: 55
Dari: muar

Johor   avatar


posticon Posting pada: 02-11-04 14:01


syukran kakak2 sekalian.xde ke sesape yg ada nak tawarkan jawatan kosong?

-----------------
salam Ikhlas Penuh Ukhuwwah


Bookmark and Share




  Member Information For puteri_JIHADProfil   Hantar PM kepada puteri_JIHAD   Quote dan BalasQuote

hajidah_aiman
{ SRIKANDI }
Menyertai: 02.05.2003
Ahli No: 875
Posting: 253
Dari: Perlis Indera Kayangan

Perlis   avatar


posticon Posting pada: 13-12-04 07:38




puteri_JIHAD
Akak harap awak sentiasa sihat dan jangan mengalah serta berputus asa dalam mencari pekerjaan ye...cubalah selagi mana terdaya seperti mana yang dah dinaihatkan oleh sahabat lain cubalah mendaftar dengan jobstreet atau jobsdb ataupun carilah agen mencari pekerjaan yang sah dan daftar di situ. Selain itu jangan lupa selak helaian akhbar bahagian classifieds terutama dalam The Star dan juga akhbar-akhbar tempatan lain.


Bookmark and Share




  Member Information For hajidah_aimanProfil   Hantar PM kepada hajidah_aiman   Pergi ke hajidah_aiman's Website   Quote dan BalasQuote

nuarii
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 05.04.2004
Ahli No: 3525
Posting: 227
Dari: ipoh

Perak  


posticon Posting pada: 14-12-04 16:56


WE PAY.WEEKLY $1000+ POTENTIAL.CURRENTLY HIRING WORK HOME TYPIST/CLERK/SECRETARY/SUPERVISOR/MARKETER/MANAGER. EXPERIENCE
UNNECESSARY. MUST KNOW
TYPING.NO AGE,SEX LIMIT.ANYWHERE IN THE WORLD.PART/FULL TIME.APPLY
NOW:mailto: [email protected]





Bookmark and Share




  Member Information For nuariiProfil   Hantar PM kepada nuarii   Pergi ke nuarii's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.05073 saat. Lajunya....