Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 17-09-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Jangan biarkan apa yang tidak boleh anda lakukan mempengaruhi apa yang boleh anda lakukan

-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: lysazae
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13715

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 45
Ahli: 0
Jumlah: 45




  Dari Galeri
Salam ukhwah dari kami...

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 8 jam, 31 minit yang lalu
uzmawahida: 8 hari yang lalu
fayyzah: 20 hari yang lalu
bintanghatee: 27 hari yang lalu


Ukhwah
Topik: *Happy Birthday nur_indah*


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, halesolurun_84
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Ukhwah
    »» *Happy Birthday nur_indah*

Please Mendaftar To Post


Oleh *Happy Birthday nur_indah*

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 06-10-04 23:13




Selamat Hari Lahir diucapkan buat sahabat seperjuangan, nur_indah atau lebih mesra dengan panggilan kaei pada 7 Oktober. Moga hari ini membawa seribu sinar yang akan menerangi hidup akak. Moga lebih ceria, bahagia dan gembira selalu. Moga berjaya juga mencapai impian dan menjadi cikgu penyayang.. hehe..

Happy Birthday

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

nur_indah
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 19.04.2003
Ahli No: 174
Posting: 193
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 06-10-04 23:35


Cik Presiden...

Syukran jazilan kathira... thanks you very much atas ingatan dan jugak jadik org pertama wish akak... terlebih awal 2jam 30 minit... hehehehe... InsyaAllah... mudah-mudahan doa Hanan utk akak tu dimakbulkan Allah..... Amiin... tima kacih skali lagi!!!

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For nur_indahProfil   Hantar PM kepada nur_indah   Pergi ke nur_indah's Website   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 10
Posting: 168
Dari: batu pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 07-10-04 12:35




ana juga nak ucapkan selamat ulangtahun kelahiran buat kak kaei yg comel.. moga2, dengn pertambahan umur ini akan menambahkan lagi pengalaman akak dlm menempuh kehidupan yg penuh mencabar..

err.. dah berapa ekk umur akak? bila nak jemput makan nasi minyak ni? dah lama ana tunggu ni.. oppss

p/s:moga berjaya menjadi guru yg disayangi..
wassalam

-----------------
senang nak buat org benci kat kita tapi.. nak suruh org suka kat kita, itu yang payah..


Bookmark and Share




  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Quote dan BalasQuote

nur_islami
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 11.05.2003
Ahli No: 1146
Posting: 279
Dari: serambi mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 07-10-04 16:31


nk wish jugak...


selamat ulang tahun yg ke-???

semoga bahagia berpanjangan...



-----------------
tuhan dalam mjlni hadap ini banyaknya dugaan yang mdtg.ada yang dptku gagahi & ada yang gagal kuhindari,tuhan rahmatmu melgt luas.terlalu sdktku bsykr


Bookmark and Share




  Member Information For nur_islamiProfil   Hantar PM kepada nur_islami   Quote dan BalasQuote

ana_lia
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 03.08.2004
Ahli No: 4093
Posting: 46
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 07-10-04 21:05



happy birthday......semoga pjg umur dan murah rezeki....


Bookmark and Share




  Member Information For ana_liaProfil   Hantar PM kepada ana_lia   Quote dan BalasQuote

nur_indah
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 19.04.2003
Ahli No: 174
Posting: 193
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 08-10-04 17:47


time kasih alin, ana_lia n nur_islami....

besday akak yg ke 25 thn ni... tua dah... dah suku abad pon... heheheh...

Quote:
err.. dah berapa ekk umur akak? bila nak jemput makan nasi minyak ni? dah lama ana tunggu ni.. oppss

p/s:moga berjaya menjadi guru yg disayangi..



bila2 pon bleh ajak alin mkn nasik minyak... tp takut cik abg alin x bg kite jalan2 berdua... mesti dia nak ikut alin nnt... hehehehe...

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For nur_indahProfil   Hantar PM kepada nur_indah   Pergi ke nur_indah's Website   Quote dan BalasQuote

istisafa
::TIMBALAN PRESIDEN::
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 2561
Posting: 842
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-10-04 08:33




alahaiiii kaeiiii... dah 25 rupanya.. ingatkan masih sweet 17 lagi... selamat menyambut hari lahir dan semoga diberkati usia..

Quote:
bila nak jemput makan nasi minyak ni?



nanti kak su paksa dia datang merisik kaeii.. gurau je..

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Pergi ke istisafa's Website   Quote dan BalasQuote

nur_indah
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 19.04.2003
Ahli No: 174
Posting: 193
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 09-10-04 13:26




Quote:
alahaiiii kaeiiii... dah 25 rupanya.. ingatkan masih sweet 17 lagi... selamat menyambut hari lahir dan semoga diberkati usia..



hehehe, dah tua la kite kaksu... 25 thn.... nampak macam umur kite 17 thn ke??? sampainye atiii.... hehehehe....

Quote:
nanti kak su paksa dia datang merisik kaeii.. gurau je..



kaksu dah mule la tuuu... nak paksa sape dtg tu kaksu?? ni musykil ni....
anyway, thanks 4 da wish... miss u la kaksu!!!

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For nur_indahProfil   Hantar PM kepada nur_indah   Pergi ke nur_indah's Website   Quote dan BalasQuote

kasih_kekasih
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 27.04.2003
Ahli No: 544
Posting: 28
Dari: penang

PulauPinang  


posticon Posting pada: 14-10-04 12:10


....::Rasanyer belum terlambat lagi utk ct ucapkan Selamat Hari Lahir utk kak kaei.....::...

..::Semoga akak dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki::....



-----------------
ku biarkan kalam berbicara..meluahkan hasrat di jiwa..agar terubat segala keresahan di jiwa..bibir tidak perlu berkata...bila hati sudah mula berbicara...&l


Bookmark and Share




  Member Information For kasih_kekasihProfil   Hantar PM kepada kasih_kekasih   Pergi ke kasih_kekasih's Website   Quote dan BalasQuote

nur_indah
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 19.04.2003
Ahli No: 174
Posting: 193
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 14-10-04 16:29


Quote:
....::Rasanyer belum terlambat lagi utk ct ucapkan Selamat Hari Lahir utk kak kaei.....::...

..::Semoga akak dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki::....



Time kasih byk2 adikku siti fatimah... cantik kek tu... leh la poskan kat akak kek tu ek... hehehe... (belum terlambat lagi ...)

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For nur_indahProfil   Hantar PM kepada nur_indah   Pergi ke nur_indah's Website   Quote dan BalasQuote

zetty_abang_9190
WARGA RASMI
Menyertai: 10.11.2004
Ahli No: 4582
Posting: 2
Dari: England

japan   avatar


posticon Posting pada: 10-11-04 22:46




APPY BUZZDAY...kak kaei.walaupun saya nie ahli baru,tapi saya tetap nak wish kat kakak!moga saya tak terlambat dan moga kak dimurahkan rezeki.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Manusia merancang,ALLAH menentukan..


Bookmark and Share




  Member Information For zetty_abang_9190Profil   Hantar PM kepada zetty_abang_9190   Pergi ke zetty_abang_9190's Website   Quote dan BalasQuote

nur_indah
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 19.04.2003
Ahli No: 174
Posting: 193
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 11-11-04 07:04


zetty....

terima kasih atas wish tu... takpe... lambat pon tak kisah... jangan malu2, jangan segan2... ahli baru ke, ahli lama ke... kita semua sama... yg penting moga kita sama2 dipandang oleh Allah sebagai muslimah yang solehah.... Amiiin...

Selamat berkenalan dan berukhuwwah di Portal Muslimah....

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For nur_indahProfil   Hantar PM kepada nur_indah   Pergi ke nur_indah's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.069494 saat. Lajunya....