Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 17-07-2020  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Walaubagaimana alim seseorang itu, dia tidak akan dapat manfaat daripada ilmunya selagi ilmunya tidak berpedoman kepada akal.

-- Hukama'

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: harith
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13726

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 21
Ahli: 0
Jumlah: 21




  Dari Galeri
Ini gambar ana masa hari sukan. Ana yang tak nampak muka itu. Me Shy!

  Yang Masuk Ke Sini
citey: 2 hari yang lalu


Luahan Hatiku
Topik: jijah nak tanya ni


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, limah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Luahan Hatiku
    »» jijah nak tanya ni

Please Mendaftar To Post


Oleh jijah nak tanya ni

jijah
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 18.04.2003
Ahli No: 93
Posting: 136
Dari: Pulau Pinang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 02-08-04 16:29




semoga kesunyian yang begitu lama ini tidak membuatkan sahabiah sekalian terlupa akan jijah. sahabiah sekalian akan sentiasa jijah ingati walaupun masa dan kesempatan untuk terus kekal berhubung terlalu mencemburui diri jijah.
saja je nak tanya pendapat kalian, berapa orang antara sahabiah tak sabar tunggu "Di Saat Aku Isthikarah - bahagian 2". kalau responnya baik, insyaAllah akan terpaparlah sambungan kisah hidup ini...sebabtu nak tanya respon sahabiah sekalian dulu.

ok


Bookmark and Share




  Member Information For jijahProfil   Hantar PM kepada jijah   Quote dan BalasQuote

aniisa_tasnim
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 18.04.2003
Ahli No: 64
Posting: 305
Dari: bumi mutiara

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 02-08-04 18:24




lama tak nampak kak jijah.. sehat tak? riinddu la... kak jijah buat apa sekarang? cepatla sambung kak jijah citer tue.. kalau tak ramai nak, sambung gak ekk.. tak sabar nak tau apa jadi.. rasa lebih setahun dah kan... uwaa lamanye...

-----------------
"Di sebalik segala duka
Tersimpan hikmah
Yang bisa kita petik pelajaran...
Di sebalik segala suka
Tersimpan hikmah
Yang kan mungki


Bookmark and Share




  Member Information For aniisa_tasnimProfil   Hantar PM kepada aniisa_tasnim   Quote dan BalasQuote

Hajar
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 06.05.2003
Ahli No: 1024
Posting: 479
Dari: Singapura

singapore   avatar


posticon Posting pada: 02-08-04 20:57




Betul tu... Dah lama tak dengo crite ni.. Ke mana menghilang? hehee.. Kita semua menuggu sambungan crita tu disini...


Bookmark and Share




  Member Information For HajarProfil   Hantar PM kepada Hajar   Pergi ke Hajar's Website   Quote dan BalasQuote

engku_salina
-WARGA SETIA-
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 25
Posting: 592
Dari: Kuala Lumpur

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 05-08-04 11:36




dah lama tak nampak jijah disini...
semoga sentiasa sihat dan ceria selalu hendaknya...
sambung... jgn tak sambung cite tu...



Bookmark and Share




  Member Information For engku_salinaProfil   Hantar PM kepada engku_salina   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.061615 saat. Lajunya....