Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 15-07-2020  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Adakalanya kita perlu menangis, supaya kita tahu bahawa hidup ini bukan sekadar untuk ketawa dan adakalanya kita perlu ketawa supaya kita dapat menilai betapa mahalnya harga setitis air mata.
-- suatumasa

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: harith
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13726

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 28
Ahli: 0
Jumlah: 28




  Dari Galeri
Inilah Kek APRIL GENIUS

  Yang Masuk Ke Sini
citey: 16 jam, 12 minit yang lalu


Review Buku
Topik: Hati Yang Luka


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, istisafa
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Review Buku
    »» Hati Yang Luka

Please Mendaftar To Post


Oleh Hati Yang Luka

Ina
WARGA RASMI
Menyertai: 29.04.2003
Ahli No: 669
Posting: 1

Perak   avatar


posticon Posting pada: 20-05-04 09:54




Just want to share with semua muslimah....ada sesiapa yang pernah baca novel Hati Yang Luka, Norhayati Berahim. Cubalah baca memang seronok...pengorbanan seorang perempuan dan juga seorang isteri(Widad) kepada seorang lelaki(Raof) yang tidak pernah menghargai isteri di sisi. Malu kerana berkahwin dengan anak pemandu sendiri. tapi dah jadi lumrah alam... bila dekat nak tengok muka pun tak nak ....bila jauh dari pandangan baru tercari-cari.....bagi ina kisah ni best.....menangis dibuatnya ....cubalah try

-----------------
Dunia ini adalah penjara bagi orang yang beriman dan syurga bagi orang kafir


Bookmark and Share




  Member Information For InaProfil   Hantar PM kepada Ina   Quote dan BalasQuote

nuarii
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 05.04.2004
Ahli No: 3525
Posting: 227
Dari: ipoh

Perak  


posticon Posting pada: 20-05-04 11:02


Tak penah baca lg novel ni... tp Norhayati Berahim ni mmg suke buat novel yg menceritakan kisah pengorbanan seorang wanita..


Bookmark and Share




  Member Information For nuariiProfil   Hantar PM kepada nuarii   Pergi ke nuarii's Website   Quote dan BalasQuote

gadis_kampung
WARGA RASMI
Menyertai: 11.05.2003
Ahli No: 1156
Posting: 8
Dari: kota bharu kota budaya

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 21-05-04 13:40


assalamualaikum.ana baru jer baca novel tuh.kalau tak silap na beli awal bulan baru nih stlh kawan ana bagitahu yg citernya best...aha,Norhayato Berahim memang suka tulis novel mengenai perngorbanan wanita...satu lagi novel yg terbaru dia..Seindah Derita..best gak tuh...sila baca yer..


Bookmark and Share




  Member Information For gadis_kampungProfil   Hantar PM kepada gadis_kampung   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.052802 saat. Lajunya....