Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-09-2021  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Untuk berfikir adalah mudah. Bertindak agak susah. Yang lebih susah ialah bertindak mengikut apa yang anda fikirkan

-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Maisarah99
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13727

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 21
Ahli: 0
Jumlah: 21




  Dari Galeri
Inilah Khairiah atau nur_indah yang juga Timbalan Presiden Portal Muslimah ini

  Yang Masuk Ke Sini
citey: 19 hari yang lalu


Muslimah Pelajar
Topik: Sapa kat sini ambik kursus senibina (ARCHITECTURE)


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, simpLe_sHida
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Muslimah Pelajar
    »» Sapa kat sini ambik kursus senibina (ARCHITECTURE)

Please Mendaftar To Post


Oleh Sapa kat sini ambik kursus senibina (ARCHITECTURE)

wardatunnisa
WARGA RASMI
Menyertai: 10.03.2004
Ahli No: 3401
Posting: 15
Dari: Serdang, Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 10-05-04 11:09




Ana minat sangat dengan architecture ni...So, kalau ada sesiapa yang ada ambil course ni kat mana-mana IPT, harap dapat cerita serba sedikit...

Terima kasih...


Bookmark and Share




  Member Information For wardatunnisaProfil   Hantar PM kepada wardatunnisa   Quote dan BalasQuote

puteri_BULAN
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 26.03.2004
Ahli No: 3471
Posting: 135
Dari: bumi_ALLAH

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 10-05-04 11:20



erm...bagusnya adik wardatunnisa kita..
jarang orang pompuan minat benda macam ni...
baguslah...
tunjukkan pada lelaki..yg kaum hawa pun mampu lakukan ...
tapi...apa~apa pun kena minta izin dari suami...

ish....lari dari topiks pulaks...

haa....so, ada siapa~siapa sahabat muslimah kita yg berjiwa serupa ngan adik wardatunnisa
kita ni....mehlah berkongsi minat yg sama kat sini...





Bookmark and Share




  Member Information For puteri_BULANProfil   Hantar PM kepada puteri_BULAN   Pergi ke puteri_BULAN's Website   Quote dan BalasQuote

wardatunnisa
WARGA RASMI
Menyertai: 10.03.2004
Ahli No: 3401
Posting: 15
Dari: Serdang, Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 14-05-04 01:27




Terima kasih akak puteri_BULAN...
Dah minat.. tu la...
Pak sedara semua kot-kot belah ni.... Apa nak buat... Terminat sekali...


Bookmark and Share




  Member Information For wardatunnisaProfil   Hantar PM kepada wardatunnisa   Quote dan BalasQuote

sayasarah
-WARGA SETIA-
Menyertai: 19.04.2003
Ahli No: 170
Posting: 509
Dari: Kerak bumi

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 22-05-04 02:06




saya..[sambil angkat tangan] tak amik mende ni..heheh

ske jugek..rumet ari tu amik la..besh tul tengok derang...lukis2...kaler2..at least kena ade tangan kreatif klu tak heheh...

wardatunnisa ni mnusti pandai melukis kan..bleh la ajar teknik melukis..serius ni

-----------------
Pimpin daku dalam Redha-Mu
Kasihi daku dalam Rahmat-Mu
[IMG]


Bookmark and Share




  Member Information For sayasarahProfil   Hantar PM kepada sayasarah   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 22-05-04 11:40



Nanti leh tolong design kan rumah ana ye..

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

wardatunnisa
WARGA RASMI
Menyertai: 10.03.2004
Ahli No: 3401
Posting: 15
Dari: Serdang, Kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 01-06-04 21:00




Akak sayasarah, ana pun masih belajar lagi seni lukis ni, dari pak cik ana... Baru try je...baru suam-suam...

Kak Hanan, Insya-Allah, kalau pass nanti, ana kasi design special untuk kak Hanan....

Doakan ana berjaya dalam bidang ni......

Terima kasih atas sokongan antunna.


Bookmark and Share




  Member Information For wardatunnisaProfil   Hantar PM kepada wardatunnisa   Quote dan BalasQuote

alfaqierah
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 21.04.2003
Ahli No: 278
Posting: 278
Dari: bumi ALLAH- the garden of knowledge & virtue

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 05-06-04 22:51




Mencelah skit..
Akak ni bukanlah student AED..tp pernah duk dgn student AED selama 2 semester..pendek kata tahulah serba sedikit apa yg mereka bljr.

Nampak fun dan gembira,tp..ye la kan.nama pun AED..kenalah tahu bab2 melukis2 ni.tp, nak katakan teruk tak sgt,sbb byknya lukisan akan mengikut skala dan kertas tugasan yg diberikan.Jgn takut,insyaAllah adik boleh laluinya dgn baik

Semoga berjaya ye!

-----------------
hanya hambaNYa..

"ALLAH swt is known by the heart and not the mind,and whose hearts know ALLAH are surely strong in their religion..insyaALLAH.."


Bookmark and Share




  Member Information For alfaqierahProfil   Hantar PM kepada alfaqierah   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.051667 saat. Lajunya....