Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 27-06-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Orang yang banyak berkata, akan banyak silap dan orang yang banyak silap akan banyak dosa dan orang yang banyak dosa ialah neraka lebih layak baginya
--
maksud Hadis

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: rainersmith
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13712

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 28
Ahli: 0
Jumlah: 28




  Dari Galeri
Assalamualaikum..

salam perkenalan..

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 1 hari, 17 jam, 47 minit yang lalu
rainersmith: 4 hari yang lalu
Swarig123: 23 hari yang lalu


Keluargaku
Topik: * listkan nama dalam keluarga antum..


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, ummimq
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Keluargaku
    »» * listkan nama dalam keluarga antum..

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 7

Go To Page: 1 · 2 · 3 ... 6 · 7  
Jump To Page:

Oleh * listkan nama dalam keluarga antum..

Hajar
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 06.05.2003
Ahli No: 1024
Posting: 479
Dari: Singapura

singapore   avatar


posticon Posting pada: 01-04-04 18:26




Alhamdulillah... Masya-Allah... Wah, ramainya ahli keluarga antum semua dan cantik2 namanya ya..
Ana pulak, 5 orang ahli keluarga saje disini..Alhamdulillah

1. Hj Zakaria Bin Yahya (ayahanda)
2. Hjh Sukarsih Bt Hussin (bonda)
3. Hajar (ana)
4. Mariah
5. Abdul Rahman

Alhamdulillah...


Bookmark and Share




  Member Information For HajarProfil   Hantar PM kepada Hajar   Pergi ke Hajar's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 2642
Posting: 654
Dari: greenland....

Perak   avatar


posticon Posting pada: 02-04-04 11:28



wah.. mcm2 bunyi name usrah antum..
al awal.. syukran jazilan ana hulurkan.. ats posting antum..
Aiwah… adik..Najwaarifah… em. .syukran..ats add full name..usrah anti.. ermm... nama2 ahli keluarga ek...

nur_indah
:: TIMBALAN PRESIDEN

ayah : mohd radzi muhiddin
emak : jamilah abdul malek
along : khairiah (akak le ni)
abang : ahmad firdaus
adik : abd fattah
ateh : nurul ain
paksu : muhammad husaini

p/s: masih tertanya2, nape dlm adik badik akak, akak sorang je nama satu patah perkataan... adik2 ade 2 patah... cian kite... ** em.. myb mase ummi & abi bg name tu.. sepatah je terlontar.. yg name adik2 kak yg lain.. byk pulak idea nye..
ye la.. tu.. he..he..

aysha..
1. siti nurislam
2. mohd insannul kamil
3. siti nurifhan athirah
4. siti nurkautsar nadhirah
5. mohd hamiz athaillah
6. siti nur 'uzmana 'aliah

uishh.. berbelit lidah kak bace...
sedap2 name adik2 tu...

ilalliqa... wsslm...


wahai tuhan kami, berikanlah rahmat kpd kami dr sisi-Mu & sempurnakanlah bg kami petunjuk yg lurus dlm urusan kami..Amin..
( Al kahfi-10)

[ Posting ini telah di edit oleh: simpLe_sHida pada 2004-04-02 11:45 ]


Bookmark and Share




  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

nuarii
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 05.04.2004
Ahli No: 3525
Posting: 227
Dari: ipoh

Perak  


posticon Posting pada: 08-04-04 23:16




Nak semua nama family ekk..

BABA - Mohamad Nor Mansor -54thn
MAMA- Fauziah Ismail-47thn

1. Nurulhuda -26thn =nuarii (its me) + Mohd Zaihal (suami)26thn - anak on the way!

2.Mohd Hafizi - 23thn

3.Nurul Akmal-22thn

4.Mohd Hafizurrahman-20thn

5.Muhammad-19thn

6.Mohd Fahmi-18thn

7.Nurul Asyikin-16thn

8.Mohd Amri-13thn

9.Mohd Hafizuddin-11thn

10.Mohd Amiruddin-7thn

11.Mohd Ariff Billah- 4thn

12.Mohd Sharifuddin-4thn

Ramai tak? Ha, sape nak cari nama anak dia, leh la rujuk nama sini..



Kami 3 je perempuan dalam adik beradik... Yang mula nama NURUL tu pompuan la, yg mule MOHD laki. Saya je yg dah lepas. Yang lain tgh study lagi. Ade yg dlm proses nak abiskan study. Tapi alhamdulillah, semua mencukupi rezeki yg allah bagi, berkat anak banyak ni. So parents pun masih cukup nak sara kami. Saya pun dah bukan dlm tanggungan. Tu pun baru je lagi.. thn lepas baru kawen...

Bulan 8, i'allah tambah pulak sorang ahli keluarga berstatuskan cucu sulung bagi parents saya, anak sedara sulung bagi adik2 saya n anak sulung bagi saya dan suami. Doakan saya ekk..

wassalam...

[ Posting ini telah di edit oleh: nuarii pada 2004-04-08 23:18 ]

[ Posting ini telah di edit oleh: nuarii pada 2004-04-08 23:20 ]


Bookmark and Share




  Member Information For nuariiProfil   Hantar PM kepada nuarii   Pergi ke nuarii's Website   Quote dan BalasQuote

deq_mas
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 07.09.2003
Ahli No: 2379
Posting: 153
Dari: Brunei Darussalam

brunei   avatar


posticon Posting pada: 09-04-04 18:44




deq mas terpanggil untuk ikut serta rasanya dah lama tak posting kat sini, cantik-cantik nama adik beradik anda semua.. so ini pula adik beradik deq mas, maaf erkk ambik banyak ruang sikit..

Babah: [email protected] bin Sulaiman
Babu: Ampuan Norsiah binti Ampuan Haji Husin

1. Noraizamley bin Damit
2. Noraizulismalindie bin Damit
3. Norkhairulaney bin Damit
4. Rosyatiney binti Damit
5. Mohd Fazrul Elmmy bin Damit
6. Mohd Nazrul bin Damit
7. Mohd Noruleyzam bin Damit (dah meninggal)
8. Roshartiney binti Damit (saya ler ni)
9. Mohd Norleyzam bin Damit
10. Mohd Shahrul Nizam bin Damit
11. MOhd Khairul Lizam bin Damit
12. Mohd Norhadi bin Damit
13. Rosmazidah binti Damit
14. Ros Syaahidah binti Damit
15. Mohd Syukri bin Damit
16. Mohd Irsyad Haziq bin Damit (dah meninggal)

2 orang adik beradik meninggal tapi kami dapat 2 orang anak angkat lagi iaitu:

Norhaidawati Abd Halim
Mohd Roswandi Abd Hadi

tapi rasanya 16 masih belum mencukupi sekarang ni kami dalam proses mengambil 4 orang anak angkat perempuan dan juga lelaki.... best family besar... dan deq mas pun tak sabar nak tunggu adik beradik deq mas ni kawin esp yg sulung usia dah 31 tapi tak nak kawin lagi.... well a bookworm family!!

-----------------
-= Dalam Setiap Perkara Hendaklah Disertakan Dengan DUIT: di-Doa, U-Usaha, I-Istiqomah dan T-Tawaqal =-


Bookmark and Share




  Member Information For deq_masProfil   Hantar PM kepada deq_mas   Pergi ke deq_mas's Website   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 2642
Posting: 654
Dari: greenland....

Perak   avatar


posticon Posting pada: 09-04-04 21:55



syukran ats posting kak nuarii & deq mas..
eh.. seronoknye byk adik2..
kak nuarii (sis nurulhuda)bile melangsungkan p'kahwinan..?
sje tanye.. kak dok ipoh area mane ekk..?
aiwah.. moge2 dpt cute baby..
buat deq mas.. murah rezeki usrah anti..
ramainye adik2.. tambah lg anak angkat.. meriah gitu..

moge silaturrahim akn kekal selamanya....& dibwh lembayung-Nya.. aminn...
wsslm..

-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
barakaLlahu..


Bookmark and Share




  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

dg_meow
WARGA RASMI
Menyertai: 05.04.2004
Ahli No: 3522
Posting: 7
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 09-04-04 22:37




saya pulak...

ayah: Abdul Ghani
emak: Hasnah

adik-beradik:

1. Nurul Hasni
2. Nur Hidayah (saya)
3. Hazlami
4. Nur Hazwani

adik-beradik kucing: ...he he

1. Chicky (abang)
2. Seri (angah)
3. Chucky


Bookmark and Share




  Member Information For dg_meowProfil   Hantar PM kepada dg_meow   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 2642
Posting: 654
Dari: greenland....

Perak   avatar


posticon Posting pada: 10-04-04 21:06


dg meow..
ehh.. ade name kucing sekali. patut laa nick pun ade bunyi..
meow..meow..
chucky tu kucing jantan ekk..? kire adik bongsu ke?
or lain mak n ayah..?


-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
barakaLlahu..


Bookmark and Share




  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

uqu
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 25.01.2004
Ahli No: 3162
Posting: 49
Dari: KUCHING,SARAWAK

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 10-04-04 21:39



nama ayahanda= AWANG CHEE BIN WANG JALI
nama bonda= MORLIAH HAZMI

kekanda1= Dayang Norasyikin+Awang shukri= Awang Mohd Danial Aqil
kekanda2=Dayang Sabrina+ hipni= Nurul haziqah, Mohd Akmal Hakim, Mohd Aiman Hazim
kekanda3=Awang Mohd Najib
kekanda4=Awang mohd Nazim
kekanda5=Dayang Hafizah
kekanda6=Dayang norafizan
ana=Dayang Nuraida

-----------------
Assalamualaikum

to love someone is NOTHING,
to be love by someone is SOMETHING,
to be love by someone u love is EXCITING,
to be love by ALLAH is EVERYTHING.

WASSALAM


Bookmark and Share




  Member Information For uquProfil   Hantar PM kepada uqu   Pergi ke uqu's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 11-04-04 20:54



tahniah deq_mas... adik beradik teramai..
hadiahnya terimalah tiga bunga drku..

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

widad
WARGA RASMI
Menyertai: 01.11.2003
Ahli No: 2749
Posting: 2
Dari: kota bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 14-04-04 23:56



nak join sama blh tak? nama adik beradik widad takder la best cam korang punya... widad anak ke 6 dari 7 beradik.
*abdullah (ayah-dah meninggal)
*kamariah(mak)
*akmaliza(akak)
*akmalnazim(abang)
*akmalnizam(abang)
*akmasuziati(akak)
*akmanizaruddin(abg)
*akmajuliana(widad)
*akmalhakimi
that's all name's of my family...
wassalam....


Bookmark and Share




  Member Information For widadProfil   Hantar PM kepada widad   Quote dan BalasQuote

nur_malam99
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 05.10.2003
Ahli No: 2599
Posting: 24
Dari: sarawak

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 15-04-04 00:37


.....
nama ahli keluarga ana...

ayah- nailie bin jeki
ummi-norhayati binti abdullah

ana-nordalina
adik lelaki-mahathir
adik perempuan-nurul lizza
shwal amie
faizul emawati
nurfarah



Bookmark and Share




  Member Information For nur_malam99Profil   Hantar PM kepada nur_malam99   Quote dan BalasQuote

engku_salina
-WARGA SETIA-
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 25
Posting: 592
Dari: Kuala Lumpur

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 15-04-04 10:08


Quote:

On 2004-04-14 23:56, widad wrote:

nak join sama blh tak? nama adik beradik widad takder la best cam korang punya... widad anak ke 6 dari 7 beradik.
*abdullah (ayah-dah meninggal)
*kamariah(mak)
*akmaliza(akak)
*akmalnazim(abang)
*akmalnizam(abang)
*akmasuziati(akak)
*akmanizaruddin(abg)
*akmajuliana(widad)
*akmalhakimi
that's all name's of my family...
wassalam....





widad, akmasuziati umur berapa??? dan belajar kat mana??? mcm nama kwn akak masa belajar kat uitm shah alam dulu...



Bookmark and Share




  Member Information For engku_salinaProfil   Hantar PM kepada engku_salina   Quote dan BalasQuote

widad
WARGA RASMI
Menyertai: 01.11.2003
Ahli No: 2749
Posting: 2
Dari: kota bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 16-04-04 14:03



wow...jejak kasihan nampaknya.. i think she's ur friend. coz,stakat ni nama we all tak pernah sama ngan nama org lain. pendek kata the only one in the world maybe. dia mmg x-student uitm shah alam. kalau tak silap korang ni classmate, rite? dulu widad pernah jgk dgr nama engku_salina dari mulut akak.


Bookmark and Share




  Member Information For widadProfil   Hantar PM kepada widad   Quote dan BalasQuote

engku_salina
-WARGA SETIA-
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 25
Posting: 592
Dari: Kuala Lumpur

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 16-04-04 15:25




kami pernah sekelas... kenal sejak 1997... masa tu ambik matrikulasi library science... then, sambung degree library science sama2... cuma majoring aje yg lain... akmasuziati merupakan pelajar terbaik IS220 (library management)... akak amik majoring info resource centre management (IS223)... time degree kelas lain2... cuma kelas third language (bahasa arab) aje yg sama... kim salam kat dia ya... dia buat apa sekrg ni???

p/s: teringat masa matriks dulu, ada seorg lecturer yg agak nakal... panggil namanya akma susah hati... akak dipanggilnya mak engku... lecturer tu suka2 aje tukar nama panggilan org... sabar jelah...



Bookmark and Share




  Member Information For engku_salinaProfil   Hantar PM kepada engku_salina   Quote dan BalasQuote

nailah_miz
WARGA RASMI
Menyertai: 15.04.2004
Ahli No: 3594
Posting: 14
Dari: Universiti Utara Malaysia

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 18-04-04 21:55




Nama family ana... mula dari nenek ana la...

Nenek : Lijah bt Usoh
Ibu : Zainah bt Thuchiman
Ayah : Mohamed Dauzkaply Nor b Ghazali
Ana : Norazimah bt Mohamed Dauzkaly Nor (1)
Adik : Muhammad Firdaus b Mohamed Dauzkaly Nor (2)
: Muhammad Munzir b Mohamed Dauzkaply Nor (3)
: Nur Amalina bt Mohamed Dauzkaply Nor (4)

Emm... ada sesape ke kenal ngan orang2 kat rumah ana ni?

-----------------
Beramal kerana Allah :)


Bookmark and Share




  Member Information For nailah_mizProfil   Hantar PM kepada nailah_miz   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 2642
Posting: 654
Dari: greenland....

Perak   avatar


posticon Posting pada: 18-04-04 22:11



aikk.. kak sal mcm rncgn jejak kasih laa pulak..
em.. alhamdulillah.. jumpe sahabt lame..
syukran pd yg posting topik ni..
aiwah.. mane lg name2 usrah antum...?
wsslm..



wahai tuhan kami, berikanlah rahmat kpd kami dr sisi-Mu & sempurnakanlah bg kami petunjuk yg lurus dlm urusan kami..Amin..
( Al kahfi-10)

[ Posting ini telah di edit oleh: simpLe_sHida pada 2004-04-18 22:16 ]


Bookmark and Share




  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

isma_islah
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 23.04.2003
Ahli No: 416
Posting: 56
Dari: united kingdom

uk   avatar


posticon Posting pada: 18-04-04 22:43


assalamualaikum wbt..

hi..ana pun nak menyibuk sekali lah.. adik beradik ana ada 4 org..ana the only daughter in da family..hehe..

abah - Mustapa b Ibrahim
mama- Normah bt Idris
along & wife - fiZral iZwan + noraishah = faiq isyraft
bangah - fiZZal iZnol
ANA - afiZZa iZZma
ajet - fiZZul iZmil

ha..nama adik beradik ana nih byk ZZZZZ sket..sampai lecturer cakap sebab nama ana byk ZZZ lah ana selalu tido dalam kelas..hehehe..

okie dokie..wassalam.. ANA - afiZZa iZZma


Bookmark and Share




  Member Information For isma_islahProfil   Hantar PM kepada isma_islah   isma_islah's MSNM Number Is ema_bonita@hotmail.com   Quote dan BalasQuote

smile_roses
WARGA RASMI
Menyertai: 19.04.2003
Ahli No: 220
Posting: 9
Dari: sabah

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 27-04-04 21:37



Nama mak Noorsia
Nama abah Mohd Yaseen
Ana ada 3 beradik dan ana anak yg kedua..sorang je pompuan
sulung-omer zeb
tengah-bibi raihana
bongsu-khalid zeb


Bookmark and Share




  Member Information For smile_rosesProfil   Hantar PM kepada smile_roses   Pergi ke smile_roses's Website   smile_roses's MSNM Number Is raihana85@hotmail.com   Quote dan BalasQuote

nurul83
WARGA RASMI
Menyertai: 20.04.2004
Ahli No: 3628
Posting: 10
Dari: cheras

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 28-04-04 14:11



sy pun nak introduce family sy gak hehe....

nama ayah Kamarudin....mak Sharifah

1. Nurulhuda (sy la....)
2. Fazlil azim
3. Nuammir
4. Syazwan
5. Mohd. Fahmi

hehe.......4 org hero.....sy satu2nya heroin.......senasib la dgn smile_roses dan isma_islah.....

salam taaruf......


Bookmark and Share




  Member Information For nurul83Profil   Hantar PM kepada nurul83   Quote dan BalasQuote

nur_samirah
WARGA RASMI
Menyertai: 28.04.2004
Ahli No: 3676
Posting: 3
Dari: johor

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 28-04-04 19:25




nama saya samirah
abah Ali hassan mohd murid
mak Noor Hana
abg muhammad Rahmat
Adik;munirah
Nazurah
Zahirah
Syakirah
Muhammad Rahimi.

salam ukhwah buat semua..
semoga jalinan kasih-sayang kita mendapat rahmat dan keberkatanNya.Amiin.



Bookmark and Share




  Member Information For nur_samirahProfil   Hantar PM kepada nur_samirah   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan, ummimq
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Keluargaku
    »» * listkan nama dalam keluarga antum..

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 7

Go To Page: 1 · 2 · 3 ... 6 · 7  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.068057 saat. Lajunya....