Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 28-05-2020  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
JANGAN kecilkan cita-citamu, kerana cita-cita yang kecil akan menyebabkan seseorang itu mundur dalam gerak langkah perjalanan hidupnya menuju kejayaan
-- Saidina Umar Al-Khatab

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: harith
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13726

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 17
Ahli: 0
Jumlah: 17




  Dari Galeri
Inilah saya......

  Yang Masuk Ke Sini
citey: 19 hari yang lalu
harith: 33 hari yang lalu


Ukhwah
Topik: umur antara 13 & 15..?


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, halesolurun_84
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Ukhwah
    »» umur antara 13 & 15..?

Please Mendaftar To Post


Oleh umur antara 13 & 15..?

najwaarifah
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 23.01.2004
Ahli No: 3142
Posting: 120
Dari: alor star

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 26-03-04 18:04



sape kat sini umur dia antara 13 &15 thn..blehlah kita merapatkan ukhuwah sesama kita dgn lbh rapat lagi..


Bookmark and Share




  Member Information For najwaarifahProfil   Hantar PM kepada najwaarifah   Pergi ke najwaarifah's Website   Quote dan BalasQuote

shiro_grin
WARGA RASMI
Menyertai: 25.03.2004
Ahli No: 3468
Posting: 17
Dari: Somewhere i belong.

japan   avatar


posticon Posting pada: 27-03-04 08:56


hehehe. akak takdelah antara lingkungan tu tapi kalo belasan tu adalah ,,leh join tak dik najwa??


Bookmark and Share




  Member Information For shiro_grinProfil   Hantar PM kepada shiro_grin   Quote dan BalasQuote

najwaarifah
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 23.01.2004
Ahli No: 3142
Posting: 120
Dari: alor star

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 27-03-04 09:06



alaa.......pasal akak bole punya.......hehehe

-----------------
wanita solehah:::.
akhlak mulia~peribadi tinggi~jadi sanjungan~bunga di taman~penyejuk mata~bintang di langit~ indah di pandang....


Bookmark and Share




  Member Information For najwaarifahProfil   Hantar PM kepada najwaarifah   Pergi ke najwaarifah's Website   Quote dan BalasQuote

eja_sutera84
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 11.03.2004
Ahli No: 3407
Posting: 44
Dari: kota tinggi

Johor   avatar


posticon Posting pada: 28-03-04 18:51


assalamualaikum buat adeq2 semua.....salamz semga menceriakan komuniti ini dan menjadi muslimah yang sejati

-----------------
Dengan Cinta Kenal Pencipta
Dengan Cinta Kenal Rasulnya
Kerana Cinta Kenal Saudara
Bahagia Keluarga
Oh ...Indahnya Cinta


Bookmark and Share




  Member Information For eja_sutera84Profil   Hantar PM kepada eja_sutera84   Pergi ke eja_sutera84's Website   Quote dan BalasQuote

kak_yongju
WARGA RASMI
Menyertai: 08.04.2004
Ahli No: 3539
Posting: 12
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 23-04-04 11:21




ermmm akak bukan umur 13 lagi...thn depan dah nak masuk 31

adik yg kecik pun umur 17...x masuk senarai adik najwa laa

anyway wish adik najwa all the best


Bookmark and Share




  Member Information For kak_yongjuProfil   Hantar PM kepada kak_yongju   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.063434 saat. Lajunya....