Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 27-05-2020  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Membantu orang yang terlanda kesukaran dan menghiburkan orang di dalam kesusahan bererti menebus dosa-dosa besar
--
Saidina Ali

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: harith
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13726

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 17
Ahli: 0
Jumlah: 17




  Dari Galeri
Assalamualaikum......salam perkenalanbuat semua.....ni gambar ambil masa nak pergi kerja.....rasa macam lawa....capture saja lah..he...he..

  Yang Masuk Ke Sini
citey: 19 hari yang lalu
harith: 33 hari yang lalu


Kenalkan Diri
Topik: salam ukhwah salam penuh hormat dr budak baru..


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, limah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Kenalkan Diri
    »» salam ukhwah salam penuh hormat dr budak baru..

Please Mendaftar To Post


Oleh salam ukhwah salam penuh hormat dr budak baru..

shiro_grin
WARGA RASMI
Menyertai: 25.03.2004
Ahli No: 3468
Posting: 17
Dari: Somewhere i belong.

japan   avatar


posticon Posting pada: 26-03-04 10:49


Assalamua'laikum untuk kak hanan,kak salina dan sumer warga kumuniti muslimah .
sebenarnya agak lama saya merisk-risik komuniti ni dan akhirnya tergerak hati nak reg .
dan harap mendapat tunjuk ajar dr supersenior dan senior2 yg dah lama join komuniti nii.
insyaAllah moga komuniti ini menjadi salah satu madah tuk muslimah berdiskusi dan mendapat info yg amat berguna yg dapat dikongsi bersama


Bookmark and Share




  Member Information For shiro_grinProfil   Hantar PM kepada shiro_grin   Quote dan BalasQuote

engku_salina
-WARGA SETIA-
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 25
Posting: 592
Dari: Kuala Lumpur

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 26-03-04 14:02




selamat dtg shiro_grin...
jemput masuk...
jgn malu2...
buat mcm rumah sendiri...
salam ukhwah dari akak...
sama2lah kita memeriahkan komuniti ini dgn ilmu yg bermanfaat...



Bookmark and Share




  Member Information For engku_salinaProfil   Hantar PM kepada engku_salina   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 26-03-04 14:19




salam harmonis dan salam perkenalan buat shiro_grin..
sama2 kita berkongsi ilmu dan pengetahuan di sini..
nanti ajaklah member yang lain ke sini ye,,
jangan risik lama2 sgt. hehe
wassalam

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

shiro_grin
WARGA RASMI
Menyertai: 25.03.2004
Ahli No: 3468
Posting: 17
Dari: Somewhere i belong.

japan   avatar


posticon Posting pada: 26-03-04 15:48


wah !! arigatogozaimas kpd kak hanan dan kak salina.
insyaAllah akan sy sebarkan kpd rakan2 yg lain sebab kami pun memang dah lama mencari komuniti khas tuk muslimah berdiskusi sesama ahli.
salam ukhwah dan salam penuh hormat untuk semua dr saya shiro_grin


Bookmark and Share




  Member Information For shiro_grinProfil   Hantar PM kepada shiro_grin   Quote dan BalasQuote

najwaarifah
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 23.01.2004
Ahli No: 3142
Posting: 120
Dari: alor star

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 27-03-04 08:15



selamat datang dan slamat berposting.......
dr saya ~najwa~

-----------------
wanita solehah:::.
akhlak mulia~peribadi tinggi~jadi sanjungan~bunga di taman~penyejuk mata~bintang di langit~ indah di pandang....


Bookmark and Share




  Member Information For najwaarifahProfil   Hantar PM kepada najwaarifah   Pergi ke najwaarifah's Website   Quote dan BalasQuote

shiro_grin
WARGA RASMI
Menyertai: 25.03.2004
Ahli No: 3468
Posting: 17
Dari: Somewhere i belong.

japan   avatar


posticon Posting pada: 27-03-04 08:18


ohio gozaimas dik najwa..
hehehe sorrylah dik akak tak perasan adik pun ada join komuniti ni..and happy posting to u 2..


Bookmark and Share




  Member Information For shiro_grinProfil   Hantar PM kepada shiro_grin   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 2642
Posting: 654
Dari: greenland....

Perak   avatar


posticon Posting pada: 29-03-04 21:16



ahlan wasahlan... shiro_grin..
war2kan web ni pd kwn2 yg lain ekk..
okla.. salam ukhwah.. wsslm..

-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
barakaLlahu..


Bookmark and Share




  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

BAIKsss
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 26.02.2004
Ahli No: 3330
Posting: 113
Dari: Perlis

Perlis   avatar


posticon Posting pada: 29-03-04 21:28


salam perkenalan daripada BAIKsss


Bookmark and Share




  Member Information For BAIKsssProfil   Hantar PM kepada BAIKsss   Quote dan BalasQuote

shiro_grin
WARGA RASMI
Menyertai: 25.03.2004
Ahli No: 3468
Posting: 17
Dari: Somewhere i belong.

japan   avatar


posticon Posting pada: 30-03-04 08:41


InsyaAllah saudari simpLe_sHida..

salam ukhwah juga tuk simpLe_sHida dan BAIKsss(hehehe..banyaknya ssss)..
menyemai ukhwah diantara kita ..insyaAllah..


Bookmark and Share




  Member Information For shiro_grinProfil   Hantar PM kepada shiro_grin   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.065517 saat. Lajunya....