Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 21-04-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Kecantikan yang abadi terletak pada keelokkan adab dan ketinggian ilmu seseorang, bukan terletak pada wajah dan pakaiannya...

-- Hukama'

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Alexsmith001
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13710

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 17
Ahli: 0
Jumlah: 17




  Dari Galeri
Ini kenangan sewaktu hari raya tahun 2003 di rumah salah seorang sahabat iaitu Jaja..

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 1 hari, 19 jam, 12 minit yang lalu
Swarig123: 9 hari yang lalu
Alexsmith001: 12 hari yang lalu


Masa Lapang
Topik: Berbasikal tingkatkan stamina


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, suterakasih85
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Masa Lapang
    »» Berbasikal tingkatkan stamina

Please Mendaftar To Post


Oleh Berbasikal tingkatkan stamina

eja_sutera84
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 11.03.2004
Ahli No: 3407
Posting: 44
Dari: kota tinggi

Johor   avatar


posticon Posting pada: 23-03-04 21:35


.....mesti ramai dikalangan muslimah semua yang suka naik basikal atau berbasikalkan yelah bukan sekadar hobi tapi ada yang menjadikan ia kenderaan untuk kemana, saya gemar berbasikal terutama di petang hujung minggu dapat tingkatkan stamina , lebih lagi dapat hilangkan tension bekerja sehariankan....lebih lagi mengelilingi kampung seronokkan......

-----------------
Dengan Cinta Kenal Pencipta
Dengan Cinta Kenal Rasulnya
Kerana Cinta Kenal Saudara
Bahagia Keluarga
Oh ...Indahnya Cinta


Bookmark and Share




  Member Information For eja_sutera84Profil   Hantar PM kepada eja_sutera84   Pergi ke eja_sutera84's Website   Quote dan BalasQuote

BAIKsss
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 26.02.2004
Ahli No: 3330
Posting: 113
Dari: Perlis

Perlis   avatar


posticon Posting pada: 24-03-04 00:06


alamak..saya kat sini jalan nak gi kolej.basikal takde la.kalo kayuh basikal cepat letih sbb jalan kat sini cam bukit.ponatttt!!! keskeskes


Bookmark and Share




  Member Information For BAIKsssProfil   Hantar PM kepada BAIKsss   Quote dan BalasQuote

eja_sutera84
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 11.03.2004
Ahli No: 3407
Posting: 44
Dari: kota tinggi

Johor   avatar


posticon Posting pada: 24-03-04 16:04


ooo yeke takpelah jalan kaki pun dpt kuatkan stamina kan tak gitu

-----------------
Dengan Cinta Kenal Pencipta
Dengan Cinta Kenal Rasulnya
Kerana Cinta Kenal Saudara
Bahagia Keluarga
Oh ...Indahnya Cinta


Bookmark and Share




  Member Information For eja_sutera84Profil   Hantar PM kepada eja_sutera84   Pergi ke eja_sutera84's Website   Quote dan BalasQuote

eja_sutera84
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 11.03.2004
Ahli No: 3407
Posting: 44
Dari: kota tinggi

Johor   avatar


posticon Posting pada: 24-03-04 16:05


ooo yeke takpelah jalan kaki pun dpt kuatkan stamina kan tak gitu

-----------------
Dengan Cinta Kenal Pencipta
Dengan Cinta Kenal Rasulnya
Kerana Cinta Kenal Saudara
Bahagia Keluarga
Oh ...Indahnya Cinta


Bookmark and Share




  Member Information For eja_sutera84Profil   Hantar PM kepada eja_sutera84   Pergi ke eja_sutera84's Website   Quote dan BalasQuote

eja_sutera84
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 11.03.2004
Ahli No: 3407
Posting: 44
Dari: kota tinggi

Johor   avatar


posticon Posting pada: 24-03-04 16:10


ooo yeke takpelah jalan kaki pun dpt kuatkan stamina juga kan tak gitu

-----------------
Dengan Cinta Kenal Pencipta
Dengan Cinta Kenal Rasulnya
Kerana Cinta Kenal Saudara
Bahagia Keluarga
Oh ...Indahnya Cinta


Bookmark and Share




  Member Information For eja_sutera84Profil   Hantar PM kepada eja_sutera84   Pergi ke eja_sutera84's Website   Quote dan BalasQuote

hub_addin
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 23
Posting: 447
Dari: Perak No.1

Perak   avatar


posticon Posting pada: 16-06-04 11:16




ana suka jugak naik basikal. tapi sekarang ni hanya ada kapcai buruk je. buka apa sebabnya kampus perbukitan ilmu ana ni dipenuhi dengan bukit bukau yang turun naik.

kalau turun bukit naik basikal seronok la tp nak naik bukit kena sorong basikal plak...

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For hub_addinProfil   Hantar PM kepada hub_addin   Quote dan BalasQuote

LaTomatina
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 27.04.2004
Ahli No: 3666
Posting: 102
Dari: royal town of perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 16-06-04 14:42


dh lama tak naik basikal...
basikal pun dh takde dh skang....
mase kecik dulu je ade basikal...tgk lah..ade duit lebih sket nnt...nak beli gak satu basikal...


Bookmark and Share




  Member Information For LaTomatinaProfil   Hantar PM kepada LaTomatina   Pergi ke LaTomatina's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.060751 saat. Lajunya....