Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 02-04-2020  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Untuk berfikir adalah mudah. Bertindak agak susah. Yang lebih susah ialah bertindak mengikut apa yang anda fikirkan

-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Laurenjoy
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13724

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 16
Ahli: 0
Jumlah: 16




  Dari Galeri
Assalamualaikum muslimah semua...:)...Sahabat kakyong ni dah tunaikan niatnya....muslimah yg lain bila lagi?...heheheh...kakyong yg baju merah.

  Yang Masuk Ke Sini
citey: 2 hari yang lalu
Laurenjoy: 27 hari yang lalu
jackurban: 28 hari yang lalu
porkalwais: 28 hari yang lalu
sarahhanee: 30 hari yang lalu


Pulanglah...
Topik: MY OLD FRIEND!!!!!!!!!


Carian Forum

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Pulanglah...
    »» MY OLD FRIEND!!!!!!!!!

Please Mendaftar To Post


Oleh MY OLD FRIEND!!!!!!!!!

wearzana
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 11.01.2004
Ahli No: 3069
Posting: 98
Dari: Petaling Jaya

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 05-02-04 10:30


.....

aku terrindu sangat nak tau pasal frenzs aku yang lamak dah tak dengar kabar berita....aku pun tak tau mana nak cari.
aku sebenarnya nak cari frenzs aku yang penah satu school/class ngan aku kat sekolah rendah dulu....nama school tu....SEKOLAH RENDAH KERAJAAN PERBANDARAN SIBU NO.3. sekolah aku nie kat bandar Sibu, Sarawak. Frenzs aku nie satu sekolah ngan aku dalam tahun 1988 hingga 1993 dalam class 1 Teratai hinggalah 6 Teratai.

kalau ada yang rasanya pernah satu sekolah satu kelas ngan aku tu bolehlah join forum nie........

kalau ada yang tauk kawan2, member2 die ke penah satu sekolah/ satu class ngan aku tu bagi taulah....ok

setakat nie dulu.....kalau ada apa-apa nanti aku hantar lagi....

diharap pencarian ku berjayalah.......


Bookmark and Share




  Member Information For wearzanaProfil   Hantar PM kepada wearzana   Quote dan BalasQuote

wearzana
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 11.01.2004
Ahli No: 3069
Posting: 98
Dari: Petaling Jaya

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 28-08-04 11:53




Nampaknya pencarian ku tak menjadi.....
kalau member-member kat sini yang tauk sahabat-sahabatnya pernah bersekolah kat sekolah tu bagitau lah kat diorang...
bantulah saya ini


Bookmark and Share




  Member Information For wearzanaProfil   Hantar PM kepada wearzana   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 28-08-04 13:13




Alahai sayunya. Jangan berputus asa wearzana, maybe belum ada rezeki nak bertemu sahabat lama anti. Doa2lah dapat bersua..

Kepada sahabat2 yang sama sekolah dengan kawan wearzana dan mengenalinya bolehlah maklumkan pada wearzana ye..

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

wearzana
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 11.01.2004
Ahli No: 3069
Posting: 98
Dari: Petaling Jaya

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 12-04-05 23:50


sedihnya.......
masih belum terjawab pencarian ku ini.....

wahai saudari-saudari di hanan.com.my ni bantu lah aku......


Bookmark and Share




  Member Information For wearzanaProfil   Hantar PM kepada wearzana   Quote dan BalasQuote

nurun_najah
WARGA RASMI
Menyertai: 30.07.2005
Ahli No: 5536
Posting: 18
Dari: Gombak

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-08-05 10:04


Assalamualaikum...
wearzana,banyak2kanlah bersabar dan berdoa...
InsyaAllah,Allah tak akan persiakan hambaNYA yang bersungguh-sungguh dalam berusaha..wallahua'lam


Bookmark and Share




  Member Information For nurun_najahProfil   Hantar PM kepada nurun_najah   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.058921 saat. Lajunya....