Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-09-2020  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Jangan biarkan apa yang tidak boleh anda lakukan mempengaruhi apa yang boleh anda lakukan

-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: harith
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13726

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 16
Ahli: 0
Jumlah: 16




  Dari Galeri
assalamualaikum..salam ukhwah buat semua..ini lah pic si_comel..;)

  Yang Masuk Ke Sini
citey: 1 hari, 4 jam, 56 minit yang lalu


Masa Lapang
Topik: Ape Hobi...Kawan2...


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, suterakasih85
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Masa Lapang
    »» Ape Hobi...Kawan2...

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh Ape Hobi...Kawan2...

caramelo
WARGA RASMI
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 22
Posting: 15
Dari: RuMaH

singapore   avatar


posticon Posting pada: 18-04-03 01:43


Assalamualaikum..

Boleh tak kawan2 smua bilang tentang hobi kalian smua..

Hobi saya lain dari yg lain macam lelaki..saya suka main bola sepak n papan gelungsur..

So kawan2 pulak...


Bookmark and Share




  Member Information For carameloProfil   Hantar PM kepada caramelo   Pergi ke caramelo's Website   Send ICQ Meesage To caramelo   Send AIM Meesage To caramelo   caramelo's MSNM Number Is hiphop_galz   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 40
Posting: 338
Dari: kaybee

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 18-04-03 18:57


waaa.. hobi yg unik..

qaulah suka surf jerr..
takpun, kadang-kadang tue.. kalau rajin, mengarang cerpen..
takpun, membaca../ buat latihan math
takpun, sembang, makan, tidur, tengok tv..

wassalam..

-----------------


memimpin, dipimpin, terpimpin


Bookmark and Share




  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Pergi ke qaulah_atrah's Website   Quote dan BalasQuote

hurulain
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 16
Posting: 313
Dari: Bumi Allah

singapore   avatar


posticon Posting pada: 19-04-03 18:20


hobi ana sekarang ni..masuk komuniti muslimah..hihik..betul ni x bohong..


Bookmark and Share




  Member Information For hurulainProfil   Hantar PM kepada hurulain   Quote dan BalasQuote

hyper_nysah
WARGA RASMI
Menyertai: 18.04.2003
Ahli No: 58
Posting: 15
Dari: Hougang

singapore   avatar


posticon Posting pada: 21-04-03 18:01


Assalamualaikum....

Hobi ana ialah....surf e internet, tidur, membaca buku dan berjalan2 dgn kawan2


Bookmark and Share




  Member Information For hyper_nysahProfil   Hantar PM kepada hyper_nysah   hyper_nysah's MSNM Number Is hyper_vigorous   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 40
Posting: 338
Dari: kaybee

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 21-04-03 18:09


qaulah sokong dgn kak ain !

majulah komuniti utk negara !!!


-----------------


memimpin, dipimpin, terpimpin


Bookmark and Share




  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Pergi ke qaulah_atrah's Website   Quote dan BalasQuote

Maryam
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 18.04.2003
Ahli No: 56
Posting: 52
Dari: MCIIUM

usa   avatar


posticon Posting pada: 21-04-03 21:21


my hobbies??? erm...sejak kecil suka membaca...tapi baca buku pelajaran masih perlu dipupuk..

hobi lain; banyak..tapi kalau dapat buku, bagi la aiskrim cornetto pun..buku dulu yg dikejar

[ Posting ini telah di edit oleh: Maryam pada 2003-04-21 21:40 ]


Bookmark and Share




  Member Information For MaryamProfil   Hantar PM kepada Maryam   Maryam's MSNM Number Is maryamira   Quote dan BalasQuote

hub_addin
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 23
Posting: 447
Dari: Perak No.1

Perak   avatar


posticon Posting pada: 23-04-03 11:59


macam qaulah ngan ain la, hobi ana sekarang berdiskusi dalam komuniti...sambil menghabiskan masa cuti.

tapi hobi yang sebenarnya adalah membaca buku dan belajar...belajar...belajar...dan aktiviti luar cam main bola jaring dan lain2 bola kecuali bola sepak dan sepak takraw...

Quote:

Hobi saya lain dari yg lain macam lelaki..saya suka main bola sepak n papan gelungsur..




peliknya...carmelo main bola sepak ngan siapa?..

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For hub_addinProfil   Hantar PM kepada hub_addin   Quote dan BalasQuote

mawarputih
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 21.04.2003
Ahli No: 308
Posting: 152
Dari: Bangsar,KL

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 23-04-03 13:30


Ana suka berkarya. Genre sastera yg menjadi pilihan selalunya cerpen dan puisi.

Tapi sekarang nie dah tak seagresif dulu. Dah takder masa nak mengarang walaupun kat tempurung kepala ana nie berselirat pelbagai idea. takpelah, biar peram lelamer sikit idea tue.

Siapa yg minat menulis, harapnya boleh share tips2 mengarang dgn baik ngan ana.

Hobi lain pulak, ana suka membaca, melayari internet dan mendengar nasyid.

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For mawarputihProfil   Hantar PM kepada mawarputih   Quote dan BalasQuote

farhah
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 19.04.2003
Ahli No: 190
Posting: 42
Dari: negeri pahang

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 26-04-03 09:30


assalamualaikum...saya pun ade hobi yg tak kurang menariknya...saya gemar membca disamping mendengar alunan nasyid..
disamping tur saya suka sngat kumpul sampul choclate yang telah dibeli...banyk koleksi sampul choclate dr pelbagai jenis choclate...dah hampir 100 lebih...tp bukanlah sya makan semua choclate tuh ..ade mintak kat kawan...

penah saya dengar sesiapa yg ade hobi atau minat mengumpul sesuatu dier tue ade matlamat....


Bookmark and Share




  Member Information For farhahProfil   Hantar PM kepada farhah   Quote dan BalasQuote

greenleaf
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 29.04.2003
Ahli No: 684
Posting: 26
Dari: hokkaida

japan   avatar


posticon Posting pada: 29-04-03 18:30


hobi?....
sy suka main tennis....ade sesape kat sini pandai main tennis?....kalau ade,blhlah kita bermain same2....percaya atau tidak,tennis membuatkan kita gian bermain....^_^


Bookmark and Share




  Member Information For greenleafProfil   Hantar PM kepada greenleaf   Quote dan BalasQuote

hub_addin
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 23
Posting: 447
Dari: Perak No.1

Perak   avatar


posticon Posting pada: 02-05-03 00:08


ana suka gak dengar nasyid. memang aktiviti setiap hari kalau kat umah....

betul ke main tennis boleh gian greenleaf. ana main sakit badan adalah...

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For hub_addinProfil   Hantar PM kepada hub_addin   Quote dan BalasQuote

attasyaa
WARGA RASMI
Menyertai: 30.04.2003
Ahli No: 753
Posting: 2
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 06-05-03 18:48


a'kum...
ramai kawan2 kat sini yg minat membaca yeerr..
tak de ke yang minat melukis...
saya dari kecik lagi suke melukis...
pantang dapat pensel dan kertas...sekarang pun minat tu diteruskan lagi...tak kan tak de sorang pun yg minat melukis kot...


Bookmark and Share




  Member Information For attasyaaProfil   Hantar PM kepada attasyaa   Quote dan BalasQuote

honey_nurhaliza
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 29.04.2003
Ahli No: 643
Posting: 146
Dari: Malacca Historical Place

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 06-05-03 19:14


A'kum semua...greenleaf,tennis takdaq la...badminton ader...ana suka main badminton...bukan nak riak la kan...ana pernah pergi sampai ke peringkat kebangsaan dlm permainan badminton nih...sesiapa yg ader sama minat ngan ana nih,boleh la nanti kite berlawan...hehehe...lagi satu ana suka kumpul perfume2...rasa puas sangat!!


Bookmark and Share




  Member Information For honey_nurhalizaProfil   Hantar PM kepada honey_nurhaliza   Quote dan BalasQuote

jijah
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 18.04.2003
Ahli No: 93
Posting: 136
Dari: Pulau Pinang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 06-05-03 21:19


Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh

jijah pun suka, membaca..surf internet, mengumpul mutiara kata islamiyah dan jadikannya sebagai satu buku koleksi, mendengar lagu..nasyid dan hindustan!

wassalam


Bookmark and Share




  Member Information For jijahProfil   Hantar PM kepada jijah   Quote dan BalasQuote

hajidah_aiman
{ SRIKANDI }
Menyertai: 02.05.2003
Ahli No: 875
Posting: 253
Dari: Perlis Indera Kayangan

Perlis   avatar


posticon Posting pada: 07-05-03 09:15


Assalamu'alaikum....
Ana pulak minat membaca...majalah atau buku cerita...tak kisah laa mana-mana pun...
Minat dengar nasyid...dan juga pegi jalan-jalan tgk alam semulajadi....

-----------------
[b][i]Tiada cinta di hatinya Hanyalah cinta Allah
Ada rasa rindu Hanyalah untuk Rasulullah
Kasih dan sayang hanyalah pada ibu ayah[/b][/i]


Bookmark and Share




  Member Information For hajidah_aimanProfil   Hantar PM kepada hajidah_aiman   Pergi ke hajidah_aiman's Website   Quote dan BalasQuote

aku
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 05.05.2003
Ahli No: 986
Posting: 110
Dari: bumi ALLAH

iraq   avatar


posticon Posting pada: 07-05-03 12:58


hobi : tengok bintang n bulan diwaktu malam... dan tgk matahari diwaktu siang...

-----------------

AKU makhluk ciptaan ALLAH S.W.T...


Bookmark and Share




  Member Information For akuProfil   Hantar PM kepada aku   Quote dan BalasQuote

maricella
{ SRIKANDI }
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 48
Posting: 390
Dari: gemas, negeri 9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 13-05-03 00:04


saye ske tunggu posmen..mmg hobi tu..

-----------------



●ŠēВưΜВưňĞ ĶĭţĂ ŝĚťĀρ

Bookmark and Share




  Member Information For maricellaProfil   Hantar PM kepada maricella   Quote dan BalasQuote

littlecutebear
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 10.05.2003
Ahli No: 1134
Posting: 47
Dari: Bumi Allah

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 13-05-03 07:08


Saya lak, tgk tv, surf internet, makan, tidur, memuhasabah diri...


Bookmark and Share




  Member Information For littlecutebearProfil   Hantar PM kepada littlecutebear   Quote dan BalasQuote

nur_islami
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 11.05.2003
Ahli No: 1146
Posting: 279
Dari: serambi mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 13-05-03 13:39


assalamualaikum..........

kalau ana plg minat skali baca novel la....aper lg....novel remaja especially...selain tu suka berkarya....cam buat sajak ker cerpen ker....surf internet.....,berkenalan n dengar lagu2 nasyid....

-----------------
tuhan dalam mjlni hadap ini banyaknya dugaan yang mdtg.ada yang dptku gagahi & ada yang gagal kuhindari,tuhan rahmatmu melgt luas.terlalu sdktku bsykr


Bookmark and Share




  Member Information For nur_islamiProfil   Hantar PM kepada nur_islami   Quote dan BalasQuote

maricella
{ SRIKANDI }
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 48
Posting: 390
Dari: gemas, negeri 9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 13-05-03 14:51


selain tu saye ske bace cerpen...hihihi

-----------------



●ŠēВưΜВưňĞ ĶĭţĂ ŝĚťĀρ

Bookmark and Share




  Member Information For maricellaProfil   Hantar PM kepada maricella   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan, suterakasih85
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Masa Lapang
    »» Ape Hobi...Kawan2...

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.082773 saat. Lajunya....