Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 18-07-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Segenggam benih akan menghasilkan sekebun pokok

-- Peribahasa Tionghua

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: rainerjons
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13713

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 28
Ahli: 0
Jumlah: 28




  Dari Galeri
Assalamualaikum muslimah semua...:)...Sahabat kakyong ni dah tunaikan niatnya....muslimah yg lain bila lagi?...heheheh...kakyong yg baju merah.

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 2 hari yang lalu
rainerjons: 14 hari yang lalu
rainersmith: 25 hari yang lalu


Muslimah Pelajar
Topik: Resepi Kejayaan...


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, simpLe_sHida
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Muslimah Pelajar
    »» Resepi Kejayaan...

Please Mendaftar To Post


Oleh Resepi Kejayaan...

NaZa_FirmaN
WARGA RASMI
Menyertai: 30.06.2003
Ahli No: 1850
Posting: 19
Dari: SEREMBAN

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 15-01-04 00:12


"Andai takut pada kegagalan,
Janganlah selalu mengimpikan kejayaan....."

Berbekal pd mutiara di atas,di kesempatan ini ana ingin berkongsi pendapat,pandangan,cadangan serta sokongan yg berkaitan resepi2 atau cara untuk kita mendaki puncak kejayaan pd antunna semua.Yg dimana kita semua telah maklum yg setiap orang memiliki cara yg tersendiri untuk mencapai cita2 dan seterusnya berjaya menggemgam impian. curahkanlah segalanya disini agar ana serta sahabat2 yg lain boleh menjadikan panduan dlm meneruskan pencarian ilmu untuk matlamat dan kecemerlangan sahsiah diri.

semakin dlm ilmu yg dipelajari semakin banyak perkara yg tidak diketahui.........

IlMu ItU pElItA hIdUp,TeRaNgIlAh HiDuP mU dEnGaN iLmU Yg BeNaR.....


Bookmark and Share




  Member Information For NaZa_FirmaNProfil   Hantar PM kepada NaZa_FirmaN   Quote dan BalasQuote

izdihar
WARGA RASMI
Menyertai: 20.01.2004
Ahli No: 3126
Posting: 3
Dari: negeri sembilan

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 12-05-04 08:34


bg sy apa yang penting ialah niat kpd allah
spt imam shafie kata untuk ssorg bjaya mndpt ilmu y berkat ada 5 perk penting
kcerdasan badan dan mental
kerajinan
semangat yang [email protected] kuat u berjaya
rapat dengan guru
mempunyai belanja y cukup u blaja
dan bg sy apa y pntg ilah dlam menuntut ilmu jagalah hati jangan hampiri maksiat krn ia akan menghitamkam hati dan juga jgn campur perk y haq dan batil. smg kita tergolong dlam org y mendpt hidayah ALLAH


Bookmark and Share




  Member Information For izdiharProfil   Hantar PM kepada izdihar   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 2642
Posting: 654
Dari: greenland....

Perak   avatar


posticon Posting pada: 24-06-05 01:38


Winners don’t do different things, they just do things different..

Sikap adalah ibarat jendela,
Melalui jendela inilah yang akan menentukan bagaimana
anda akan melihat dunia di sekeliling anda…

berjaya adalah 1 pilihan & gagal juga adalah 1 pilihan..
apabila seseorang itu berkata bahawa dia tiada pilihan..
maka ini juga 1 bentuk pilihan..Pilihan ini terletak pd sikap anda!!

Kegagalan itu adalah lebuh raya kepada kejayaan…


>>never give up before tRying...


Bookmark and Share




  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

hawaniswah
WARGA RASMI
Menyertai: 24.02.2009
Ahli No: 9895
Posting: 20
Dari: Kedah

Sarawak  


posticon Posting pada: 24-02-09 20:35


ingatlah yang hari esok masih ada kalau hari ini kegagalan menimpa. Tapi jangan sampai tak ingat yang kita boleh dijemput bila-bila masa..


Bookmark and Share




  Member Information For hawaniswahProfil   Hantar PM kepada hawaniswah   Pergi ke hawaniswah's Website   Quote dan BalasQuote

istisafa
::TIMBALAN PRESIDEN::
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 2561
Posting: 842
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 26-02-09 16:06


Apa yang berlaku hari ini adalah impak dari semalam, dan apa yang berlaku akan datang impak dari hari ini, jadi bertindak dengan bijak demi masa depan.


Bookmark and Share




  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Pergi ke istisafa's Website   Quote dan BalasQuote

alhusna
WARGA RASMI
Menyertai: 30.06.2003
Ahli No: 1847
Posting: 14
Dari: KB

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 28-03-09 10:43


betul tu kak istisafa.. kejayaan tu tak terhasil tanpa usaha yang bersungguh-sungguh...cuba kita perhatikan kepada pelajar yang cemerlang, mereka menggunakan masa sebaik mungkin tanpa membiarkan ia berlalu begitu saja.. tengok pada kejayaan adik Siti Madihah yang berjaya mendapat 22A dalam SPM... begitu juga dengan adik Siti Fatimah... mereka ini mempunyai tip-tip bagaimana menjadi pelajar cemerlang..

Nak tahu tip dan kaedah siti Fatimah ni.. layari blog ana ni untuk mendapatkannya..

http://mawaddatulhusna.blogspot.com/

"Bersama membentuk peribadi unggul"


Bookmark and Share




  Member Information For alhusnaProfil   Hantar PM kepada alhusna   Pergi ke alhusna's Website   Quote dan BalasQuote

Suzanna_mal
WARGA RASMI
Menyertai: 28.03.2009
Ahli No: 10256
Posting: 18

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 28-03-09 10:47


Alhamdulillah ana baru saja mendaftar disini....seronok tengok topik-topik yang dibincangkan


Bookmark and Share




  Member Information For Suzanna_malProfil   Hantar PM kepada Suzanna_mal   Quote dan BalasQuote

alhusna
WARGA RASMI
Menyertai: 30.06.2003
Ahli No: 1847
Posting: 14
Dari: KB

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 29-03-09 00:11


Salam semua..

Dapatkan tip dan resepi kejayaan adik Siti Fatimah mukhtar di sini.

http://mawaddatulhusna.blogspot.com/

Bersama Membina Sakhsiah Peribadi unggul


Bookmark and Share




  Member Information For alhusnaProfil   Hantar PM kepada alhusna   Pergi ke alhusna's Website   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84
{ SRIKANDI }
Menyertai: 13.10.2008
Ahli No: 9163
Posting: 566
Dari: JeRaNtUt ! SuBaNg JaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 30-03-09 16:29


Assalamualaikum

Tiada istilah terlambat dalam memulakan sesuatu perkara yang baik

belajarlah dari pengalaman. andai pahit,jadikan pengajaran paling berguna untuk kita.


-----------------





Bookmark and Share




  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Pergi ke halesolurun_84's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.074144 saat. Lajunya....