Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 17-02-2020  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Seinci tindakan adalah lebih baik dari sebatu teori
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: sarahhanee
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13720

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 36
Ahli: 0
Jumlah: 36




  Dari Galeri
dengan seni, hidup jadi indah, dengan ilmu hidup jadi mudah, dengan iman hidup jadi terarah.. Ya ALLAH berilah daku petunjuk.. dan hidayahMu

  Yang Masuk Ke Sini
sarahhanee: 3 hari yang lalu
nishazainal: 6 hari yang lalu


Kenalkan Diri
Topik: jawatan yang dipegang


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, limah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Kenalkan Diri
    »» jawatan yang dipegang

Please Mendaftar To Post


Oleh jawatan yang dipegang

sokmo_penyu
WARGA RASMI
Menyertai: 31.12.2003
Ahli No: 3014
Posting: 14
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 03-01-04 11:49


assalamualaikum..
ana berbesar hati n nak tau ngat antunna semua blaja kat mana..tak kira lah kat sekolah or IPT ke?n persatuan or xtvt yang antunna terlibat..ana nak tau pasa kalu ble n sesuai ana berminat nak buat link 4 dengan sape2 yg interested..any respond or idea?

start ana dululah..ana blaja kat uniten tahun 3 bachelor IT
post now in islamic studies society as exco helwani..hope 2 know from all of u


Bookmark and Share




  Member Information For sokmo_penyuProfil   Hantar PM kepada sokmo_penyu   Quote dan BalasQuote

natsumi_8
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 03.12.2003
Ahli No: 2895
Posting: 66
Dari: KL

japan   avatar


posticon Posting pada: 03-01-04 15:46


blaja tak tau lagi sbb nak merempuh sek.men. baru-baru nih.teringin nak masuk SAMER.dok kat kl.umuq 13 thn.salam ukhwah dr sayer.


Bookmark and Share




  Member Information For natsumi_8Profil   Hantar PM kepada natsumi_8   Pergi ke natsumi_8's Website   Quote dan BalasQuote

syah_solehah
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 08.11.2003
Ahli No: 2794
Posting: 108
Dari: Usains Malaysia

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 03-01-04 21:36


Ana di kampus USM penang.. jawatan sekarang pelajar sepenuh masa... dah pencen la nak pegang2 jawatn... banyak subjek ambik sem nii..
sebellum ni penah pegang exco akademik & bendahari agong... tu yang tinggi laa.. yang rendah2, tak larat nak list..


Bookmark and Share




  Member Information For syah_solehahProfil   Hantar PM kepada syah_solehah   Quote dan BalasQuote

kathirianz
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 1323
Posting: 36
Dari: samth

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 04-01-04 19:14


assalamualaikum...

ana masih lagi memegang status student sekolah...
tapi, tahun ni bakal bergelar senior...
buat masa ni, jawatan tetap ana PRS..
takut jugak kalau2 terpaksa pegang pelbagai jawatan nanti..
takut x dapat jalankan tanggungjawab dan takut x dapat catch-up pelajaran...

-----------------
SATU impian lebih baik dari seribu mimpi.
satu kesedaran lebih baik dari seribu impian.
satu tindakan lebih baik dari seribu kesedaran.
Satu matlamat lebih baik dari seribu tindakan.
satu keikhlasan lebih baik dari seribu matlamat.





Bookmark and Share




  Member Information For kathirianzProfil   Hantar PM kepada kathirianz   Pergi ke kathirianz's Website   Quote dan BalasQuote

syah_solehah
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 08.11.2003
Ahli No: 2794
Posting: 108
Dari: Usains Malaysia

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 04-01-04 19:25


tak pe dik.. kenangan buat masa depan tau pegang jawatan nii.. tapi, bila dah pegang, lepas tu memang susah kalau tak pegang... sebabnya jadi boring lak kalau tak de keje... anyway, kalau kita dah ada jawatan, kita kena la bahagi masa dengan baik.. kat skolah, ok laa... jawtan tak la sebesar kat U... pening maaa...

apapun, pandai2 la bahagi masa ya dik...


Bookmark and Share




  Member Information For syah_solehahProfil   Hantar PM kepada syah_solehah   Quote dan BalasQuote

nilamSarah
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 27.04.2003
Ahli No: 556
Posting: 273
Dari: presint 9,putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 04-02-04 13:37


nilam baru abis spm last year

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For nilamSarahProfil   Hantar PM kepada nilamSarah   Quote dan BalasQuote

ida01
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 11
Posting: 330
Dari: SeGaMaT^jOhOr

Johor   avatar


posticon Posting pada: 07-02-04 08:23


baru jerk abis pmr thn lepas...
pegang jawatan?hehe..pengawas jerk..
tp pengawas pemalas la..hehe


Bookmark and Share




  Member Information For ida01Profil   Hantar PM kepada ida01   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.051318 saat. Lajunya....