Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-09-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
"Janganlah hendaknya kecintaan anda terhadap sesuatu itu membuatkan anda menjadi lupa dan kebencian anda terhadap sesuatu itu membuatkan anda menjadi hancur"
--
Saidina Umar Ibnul Khattab

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: lysazae
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13715

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 30
Ahli: 0
Jumlah: 30




  Dari Galeri
Salam UKhuwah dari ana buat semua...

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 2 hari yang lalu
uzmawahida: 13 hari yang lalu
fayyzah: 25 hari yang lalu
bintanghatee: 32 hari yang lalu


Dari Bilik Admin
Topik: ATTENTION TO ALL SERIKANDI!!!!


Carian Forum

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Dari Bilik Admin
    »» ATTENTION TO ALL SERIKANDI!!!!

Please Mendaftar To Post


Oleh ATTENTION TO ALL SERIKANDI!!!!

nawwal
{ SRIKANDI }
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 7
Posting: 121
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 23-12-03 10:58




Selamat pagi...

Ana nak maklumkan....
Kepada SEMUA SERIKANDI, antunna diminta untuk menyerahkan biodata kepada ana secepat yang boleh..

Sertakan:
Nama penuh
Tarikh Lahir
Umur
Status
Pendidikan
Kerjaya
Hobi
Cita-cita
Email
YM
Alamat Rumah
No. telefon rumah dan bimbit
Motto
Pengalaman dalam persatuan dan sebagainya
Kemahiran dalam komputer , grafik dan sebagainya

Hantarkan kepada ana melalui PM atau e-mailkan kepada:

[email protected]..

Kerjasama dari antunna ana dahului dgn ucapan syukran jazilan kathira...

sekian..
wassalam..

-----------------
Andai bertemu..sapalah aku
Andai tersilap..bimbinglah aku
Andai berduka..khabarkan padaku
Andai berpisah..kenangilah aku
Andai Khaliq menjemput..ziarahilah jasadku..


Bookmark and Share




  Member Information For nawwalProfil   Hantar PM kepada nawwal   Pergi ke nawwal's Website   Quote dan BalasQuote

aniisa_tasnim
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 18.04.2003
Ahli No: 64
Posting: 305
Dari: bumi mutiara

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 23-12-03 11:07




terlebih dahulu sejuta kemaafan buat kak nawwal... tak sempat nak taip biodata krn kesibukkan yg mencengkam...
insyaallah... akan ana hantar secepat mungkin...

maaf yer...

-----------------
"Di sebalik segala duka
Tersimpan hikmah
Yang bisa kita petik pelajaran...
Di sebalik segala suka
Tersimpan hikmah
Yang kan mungki


Bookmark and Share




  Member Information For aniisa_tasnimProfil   Hantar PM kepada aniisa_tasnim   Quote dan BalasQuote

nawwal
{ SRIKANDI }
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 7
Posting: 121
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 24-12-03 12:09


Quote:

On 2003-12-23 11:07, aniisa_tasnim wrote:


terlebih dahulu sejuta kemaafan buat kak nawwal... tak sempat nak taip biodata krn kesibukkan yg mencengkam...
insyaallah... akan ana hantar secepat mungkin...

maaf yer...

-----------------
Andai bertemu..sapalah aku
Andai tersilap..bimbinglah aku
Andai berduka..khabarkan padaku
Andai berpisah..kenangilah aku
Andai Khaliq menjemput..ziarahilah jasadku..





Takpe.....take your time...bagi la scepat yg boleh ye... Jangan malu jgn segan...PM @ e-mail kan ke kat ana....

wassalam

-----------------
Andai bertemu..sapalah aku
Andai tersilap..bimbinglah aku
Andai berduka..khabarkan padaku
Andai berpisah..kenangilah aku
Andai Khaliq menjemput..ziarahilah jasadku..


Bookmark and Share




  Member Information For nawwalProfil   Hantar PM kepada nawwal   Pergi ke nawwal's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 24-12-03 21:24



Alhamdulilah, s/u baru komuniti dah mula bertindak..
nawwal, ejaaannya srikandi bukan serikandi.. nampak peik gitu..

yang dah hantar kat akak dulu tak payahlah hantar lagi.. yang belum hantar tu hantar terus pada s/u kita ni..

wassaalam

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

ida01
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 11
Posting: 330
Dari: SeGaMaT^jOhOr

Johor   avatar


posticon Posting pada: 25-12-03 07:36


hmm kak nawwal,kalo dah hantar nak hantar agi atau tidak?
tak salah ida dah hantar pada kak hanan...


Bookmark and Share




  Member Information For ida01Profil   Hantar PM kepada ida01   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 25-12-03 10:44


Quote:

On 2003-12-25 07:36, ida01 wrote:
hmm kak nawwal,kalo dah hantar nak hantar agi atau tidak?
tak salah ida dah hantar pada kak hanan...



tak perlulah ida.. utk yang belum hantar aje... sebab sekarang dah ramai srikandi baru..

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

ida01
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 11
Posting: 330
Dari: SeGaMaT^jOhOr

Johor   avatar


posticon Posting pada: 26-12-03 08:00


Quote:

On 2003-12-25 10:44, Hanan wrote:
[quote]
On 2003-12-25 07:36, ida01 wrote:
hmm kak nawwal,kalo dah hantar nak hantar agi atau tidak?
tak salah ida dah hantar pada kak hanan...



tak perlulah ida.. utk yang belum hantar aje... sebab sekarang dah ramai srikandi baru..

-----------------
Bicara Syahadah Menusuk Kalbu
Hati Nan Damai Terasa Rindu.
Ukhuwah Mahabbah Terjalin Selalu
Moga Kekal Bersama Menuju





[/quote]


oo..syukran sis..


Bookmark and Share




  Member Information For ida01Profil   Hantar PM kepada ida01   Quote dan BalasQuote

syah_solehah
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 08.11.2003
Ahli No: 2794
Posting: 108
Dari: Usains Malaysia

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 01-01-04 01:30



Maaf, ana cuma ingin bertanya, siapakah sebenarnya srikandi?? nasib ana baca betul2, kalau tak dah lama ana terhantar... please terangkan...


Bookmark and Share




  Member Information For syah_solehahProfil   Hantar PM kepada syah_solehah   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 10
Posting: 168
Dari: batu pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 01-01-04 11:51




erm.. ana rasa dah hantar pada Hanan dulu.. betul tak Hanan?

p/s: kenapa kat nick ana tak tulis srikandi ekk?
wassalam

-----------------
senang nak buat org benci kat kita tapi.. nak suruh org suka kat kita, itu yang payah..


Bookmark and Share




  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Quote dan BalasQuote

aniisa_tasnim
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 18.04.2003
Ahli No: 64
Posting: 305
Dari: bumi mutiara

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 02-01-04 13:15




kak alin hairan yer nape dekat nick kak alin tak der srikandi... nak tak kita tukar... haha just kidding...

Quote:
p/s: kenapa kat nick ana tak tulis srikandi ekk?



-----------------
"Di sebalik segala duka
Tersimpan hikmah
Yang bisa kita petik pelajaran...
Di sebalik segala suka
Tersimpan hikmah
Yang kan mungki


Bookmark and Share




  Member Information For aniisa_tasnimProfil   Hantar PM kepada aniisa_tasnim   Quote dan BalasQuote

natsumi_8
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 03.12.2003
Ahli No: 2895
Posting: 66
Dari: KL

japan   avatar


posticon Posting pada: 21-01-04 22:27



tarikh akhirnyer bile???


Bookmark and Share




  Member Information For natsumi_8Profil   Hantar PM kepada natsumi_8   Pergi ke natsumi_8's Website   Quote dan BalasQuote

aisya_nurani
WARGA RASMI
Menyertai: 01.01.2004
Ahli No: 3016
Posting: 11
Dari: b.b.bangi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-01-04 22:38


kene tulih gak ker??


Bookmark and Share




  Member Information For aisya_nuraniProfil   Hantar PM kepada aisya_nurani   Quote dan BalasQuote

nawwal
{ SRIKANDI }
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 7
Posting: 121
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 08-02-04 11:49




NEW INFO!!

Kepada semua srikandi...ana memohon berjuta kemaafan jika ada di antara antunna yang menyerahkan biodata kepada ana melalui e-mail ([email protected]).Ini kerana ana mempuyai sedikit masalah dengan alamat e-mail tersebut..Thus, ana memohon kerjasama dari antunna agar menyerahkan biodata antunna kepada alamat e-mail ana yang lain....antunna boleh pilih...samada yang ni...

[email protected]

atau yang ni...

[email protected]

Kepada mana-mana serikandi yang masih belum menyerahkan biodata kepada ana, sila berbuat demikian secepat yang mungkin.Ini adalah untuk memudahkan kerja-kerja pengurusan komuniti ini.Kerjasama dari antunna semua amat-amatlah dihargai...

"PRESTASI MENUJU DESTINASI"

Sekian..
wassalam

-----------------
Andai bertemu..sapalah aku
Andai tersilap..bimbinglah aku
Andai berduka..khabarkan padaku
Andai berpisah..kenangilah aku
Andai Khaliq menjemput..ziarahilah jasadku..


Bookmark and Share




  Member Information For nawwalProfil   Hantar PM kepada nawwal   Pergi ke nawwal's Website   Quote dan BalasQuote

aniisa_tasnim
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 18.04.2003
Ahli No: 64
Posting: 305
Dari: bumi mutiara

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 09-02-04 18:13




kak nawwal... perintah di junjung...



-----------------
"Di sebalik segala duka
Tersimpan hikmah
Yang bisa kita petik pelajaran...
Di sebalik segala suka
Tersimpan hikmah
Yang kan mungki


Bookmark and Share




  Member Information For aniisa_tasnimProfil   Hantar PM kepada aniisa_tasnim   Quote dan BalasQuote

nawwal
{ SRIKANDI }
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 7
Posting: 121
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 15-02-04 10:24


Quote:

On 2004-02-09 18:13, aniisa_tasnim wrote:


kak nawwal... perintah di junjung...



-----------------
Andai bertemu..sapalah aku
Andai tersilap..bimbinglah aku
Andai berduka..khabarkan padaku
Andai berpisah..kenangilah aku
Andai Khaliq menjemput..ziarahilah jasadku..



hehe...ada-ada je la si aniisa ni...syukran dik....ana dah terima biodata anti.....hmm..tarikh akhir....ana taknak la paksa-paksa...but as soon as possible la....OK?OK?

sekian..
wassalam

SALAM UKHWAH FILLAH
UKHUWWAH FILLAH LESTARI SELAMANYA..


[ Posting ini telah di edit oleh: nawwal pada 2004-02-27 16:35 ]


Bookmark and Share




  Member Information For nawwalProfil   Hantar PM kepada nawwal   Pergi ke nawwal's Website   Quote dan BalasQuote

nawwal
{ SRIKANDI }
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 7
Posting: 121
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 27-02-04 17:01


warahmatullahi wabarakatuh

Di sini ana lampirkan senarai nama SRIKANDI yang telah menyerahkan biodata mereka kepada ana...

hanan
qaulah_atrah
mawarputih
hurulain
Jijah
Orange_Skunky
hub_addin
nur_tinta
Afiza_Ahmad
nilamsarah
Hajar
Istisafa
nawwal
aniisa_tasnim
kakyong


Setakat ini, inilah senarai SRIKANDI yang diterima.Diharapkan kepada para SRIKANDI yang lain agar menyegerakan proses penyerahan BIODATA antunna secepat mungkin.Kerjasama dari antunna amat-amatlah dihargai sekaligus melicinkan lagi pihak pengurusan komuniti ini.

Sekian..
Wassalam

SALAM UKHWAH FILLAH
UKHUWWAH FILLAH LESTARI SELAMANYA..


[ Posting ini telah di edit oleh: nawwal pada 2004-02-29 09:03 ]


Bookmark and Share




  Member Information For nawwalProfil   Hantar PM kepada nawwal   Pergi ke nawwal's Website   Quote dan BalasQuote

aniisa_tasnim
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 18.04.2003
Ahli No: 64
Posting: 305
Dari: bumi mutiara

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 27-02-04 21:42




hehe... akak... ana tak tulis ker tarikh lahir..? ana chek dlm biodata tue ada... (atau aku perasan) hehe... taper la... kalau tader tarikh lahir ana pada... ekhm... ekhm... nampaknya sapa yg baca kena bg hadiah ler... hehe... just kidding...

tarikh lahir : 15 Mei 1986



-----------------
"Di sebalik segala duka
Tersimpan hikmah
Yang bisa kita petik pelajaran...
Di sebalik segala suka
Tersimpan hikmah
Yang kan mungki


Bookmark and Share




  Member Information For aniisa_tasnimProfil   Hantar PM kepada aniisa_tasnim   Quote dan BalasQuote

nawwal
{ SRIKANDI }
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 7
Posting: 121
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 27-02-04 23:38


warahmatullahi wabarakatuh

aniisa_tasnim,
A'a....rasanya takde tarikh lahir anti dalam biodata tu....takpe, nanti akak addkan....thanks for the info...

Sekian...
Wassalam

-----------------
Andai bertemu..sapalah aku
Andai tersilap..bimbinglah aku
Andai berduka..khabarkan padaku
Andai berpisah..kenangilah aku
Andai Khaliq menjemput..ziarahilah jasadku..


Bookmark and Share




  Member Information For nawwalProfil   Hantar PM kepada nawwal   Pergi ke nawwal's Website   Quote dan BalasQuote

nawwal
{ SRIKANDI }
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 7
Posting: 121
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 27-02-04 23:51


sambungan.....

Hmm...nampaknya ada di kalangan kita ni yang tersalah faham..macam ni, untuk penyerahan BIODATA ni..hanyalah untuk para SRIKANDI bagi komuniti ini..SRIKANDI merupakan satu tugasan yang telah diamanahkan oleh MODERATOR komuniti ini...so, kepada ahli yang bukan SRIKANDI, harapnya...antunna fahamlah yea apa yang ana maksudkan ni...PEMAHAMAN dari antunna amat-amatlah ana harapkan....

Syukran jazilan...
wassalam

SALAM UKHWAH FILLAH
UKHUWWAH FILLAH LESTARI SELAMANYA..


[ Posting ini telah di edit oleh: nawwal pada 2004-02-29 09:14 ]


Bookmark and Share




  Member Information For nawwalProfil   Hantar PM kepada nawwal   Pergi ke nawwal's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.082389 saat. Lajunya....