Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 17-07-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
ilmu tanpa amal itu gila, amal tanpa ilmu itu sia-sia. usah bimbang jika diri sudah tidak dihargai, tapi perlu bimbang jika diri sudah tidak lagi berharga.
-- suatumasa

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: rainerjons
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13713

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 9
Ahli: 0
Jumlah: 9




  Dari Galeri
Assalamualaikum..
Sambutlah salam perkenalan dari ana..

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 1 hari, 10 jam, 38 minit yang lalu
rainerjons: 14 hari yang lalu
rainersmith: 25 hari yang lalu


Kenalkan Diri
Topik: ana ahli baru


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, limah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Kenalkan Diri
    »» ana ahli baru

Please Mendaftar To Post


Oleh ana ahli baru

ieqa
WARGA RASMI
Menyertai: 04.12.2003
Ahli No: 2897
Posting: 1
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 04-12-03 23:18


assalamualaikum sumer....ana baru jer daftar ari ni ..ana nak mintak maaf t'lebih dulu kalo mase ana posting.. terkasar bahasa ke...ok salam ukhwah fillah dr ana

-----------------
wanita hiasan dunia


Bookmark and Share




  Member Information For ieqaProfil   Hantar PM kepada ieqa   Quote dan BalasQuote

aniisa_tasnim
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 18.04.2003
Ahli No: 64
Posting: 305
Dari: bumi mutiara

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 04-12-03 23:23




salam ukhwah beserta kasih sayang dari saya... moga ukhwah yg bertaut terjalin selamanya...

ahlan wa sahlan... selamat berposting dan memeriahkan komuniti kesayangan kita dengan pelbagai info dan ilmu yang berguna...

salam sayang...

-----------------
"Di sebalik segala duka
Tersimpan hikmah
Yang bisa kita petik pelajaran...
Di sebalik segala suka
Tersimpan hikmah
Yang kan mungki


Bookmark and Share




  Member Information For aniisa_tasnimProfil   Hantar PM kepada aniisa_tasnim   Quote dan BalasQuote

nur_kemuliaan
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 09.09.2003
Ahli No: 2391
Posting: 68
Dari: johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 05-12-03 10:25




ahlan wa sahlan wamarhaban bikum,

selalulah berposting ye

-----------------
hamba ALLAH
kuli DAKWAH


Bookmark and Share




  Member Information For nur_kemuliaanProfil   Hantar PM kepada nur_kemuliaan   Quote dan BalasQuote

Hajar
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 06.05.2003
Ahli No: 1024
Posting: 479
Dari: Singapura

singapore   avatar


posticon Posting pada: 05-12-03 23:17




Salam ukhwah buatmu ieqa... Selamat berforum ana ucapkan.. Semoga mendapat manfaat yang berguna dari komuniti ini, insya-Allah... Rajin-rajinlah berposting ye..


Bookmark and Share




  Member Information For HajarProfil   Hantar PM kepada Hajar   Pergi ke Hajar's Website   Quote dan BalasQuote

deq_mas
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 07.09.2003
Ahli No: 2379
Posting: 153
Dari: Brunei Darussalam

brunei   avatar


posticon Posting pada: 06-12-03 00:40




salam ukhuwah dari deq mas khas buat ieqa, selamat berforum dan rajin2 ler posting disini, semoga ieqa akan dapat manfaat dari komuniti muslimah ini. jangan malu-malu untuk join sama yer...

salam sayang...

-----------------
-= Dalam Setiap Perkara Hendaklah Disertakan Dengan DUIT: di-Doa, U-Usaha, I-Istiqomah dan T-Tawaqal =-


Bookmark and Share




  Member Information For deq_masProfil   Hantar PM kepada deq_mas   Pergi ke deq_mas's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 06-12-03 20:13





salam harmonis dan salam perkenalan buat ieqa..
sama2 kita manfaatkan komuniti ini..
wassalam

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

ratu_syahadah
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 08.06.2003
Ahli No: 1647
Posting: 56
Dari: Balik Pulau

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 07-12-03 00:10



salam ukhwah dari saya buat ieqa..


Bookmark and Share




  Member Information For ratu_syahadahProfil   Hantar PM kepada ratu_syahadah   Quote dan BalasQuote

ida01
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 11
Posting: 330
Dari: SeGaMaT^jOhOr

Johor   avatar


posticon Posting pada: 08-12-03 09:50


waalaikumussalam..
salam ukhuwwah dari ana juga....
rajin2 lah masuk sini yerk...
martabatkan muslimah untuk dunia...

-----------------
Bicara Syahadah Menusuk Kalbu
Hati Nan Damai Terasa Rindu.
Ukhuwah Mahabbah Terjalin Selalu
Moga Kekal Bersama Menuju






Bookmark and Share




  Member Information For ida01Profil   Hantar PM kepada ida01   Quote dan BalasQuote

nawwal
{ SRIKANDI }
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 7
Posting: 121
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 08-12-03 12:46




Kaifa haluki?
SALAM UKHUWWAH FILLAH minni, nawwal

wassalam

-----------------
Andai bertemu..sapalah aku
Andai tersilap..bimbinglah aku
Andai berduka..khabarkan padaku
Andai berpisah..kenangilah aku
Andai Khaliq menjemput..ziarahilah jasadku..


Bookmark and Share




  Member Information For nawwalProfil   Hantar PM kepada nawwal   Pergi ke nawwal's Website   Quote dan BalasQuote

natsumi_8
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 03.12.2003
Ahli No: 2895
Posting: 66
Dari: KL

japan   avatar


posticon Posting pada: 18-12-03 16:11




Moshi-moshi?Ogenki desuka?watashi no genki desu.domo,arigato,minnah.Salam ukhwah dr watashi,natsumi_8.Bai.


Bookmark and Share




  Member Information For natsumi_8Profil   Hantar PM kepada natsumi_8   Pergi ke natsumi_8's Website   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 10
Posting: 168
Dari: batu pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 19-12-03 10:14




salam ukhuwwah jua dari ana..

err, ana pun dikira baru juga kat komuniti ni.. .. nak mintak tunjuk ajar boleh?
wassalam

-----------------
senang nak buat org benci kat kita tapi.. nak suruh org suka kat kita, itu yang payah..


Bookmark and Share




  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Quote dan BalasQuote

syah_solehah
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 08.11.2003
Ahli No: 2794
Posting: 108
Dari: Usains Malaysia

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 28-12-03 03:47


Ahlan wa sahlan....


Bookmark and Share




  Member Information For syah_solehahProfil   Hantar PM kepada syah_solehah   Quote dan BalasQuote

natsumi_8
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 03.12.2003
Ahli No: 2895
Posting: 66
Dari: KL

japan   avatar


posticon Posting pada: 30-12-03 18:47



of course,darul_numan81.


Bookmark and Share




  Member Information For natsumi_8Profil   Hantar PM kepada natsumi_8   Pergi ke natsumi_8's Website   Quote dan BalasQuote

nurmala
WARGA RASMI
Menyertai: 23.12.2003
Ahli No: 2959
Posting: 1
Dari: pahang

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 31-12-03 14:33


assalamualaikum...............................................

khaifahalukum.......... saya ahli baru dalam komoniti ini baruuuuu jaaaaa daftar.....

jadi tetamu lama-lama rasa bes lak komoniti ni jadi anan daftarla..... harap dapat ramai kenalan and dapat kongsi suka duka kat cni k

massalamah...........assalamualaikum

illa liqa'


Bookmark and Share




  Member Information For nurmalaProfil   Hantar PM kepada nurmala   Quote dan BalasQuote

aniisa_tasnim
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 18.04.2003
Ahli No: 64
Posting: 305
Dari: bumi mutiara

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 31-12-03 14:42




salam ukhwah beserta kasih sayang dari saya buat nurmala... moga ukhwah yg bertaut terjalin selamanya...

ahlan wa sahlan... selamat berposting dan memeriahkan komuniti kesayangan kita dengan pelbagai info dan ilmu yang berguna...

salam sayang...

Quote:
err, ana pun dikira baru juga kat komuniti ni.. .. nak mintak tunjuk ajar boleh?



lahaiii kak alin... nak minta tunjuk ajar... hehe... kita orang la yg patut minta tolong ajarkan...

-----------------
"Di sebalik segala duka
Tersimpan hikmah
Yang bisa kita petik pelajaran...
Di sebalik segala suka
Tersimpan hikmah
Yang kan mungki


Bookmark and Share




  Member Information For aniisa_tasnimProfil   Hantar PM kepada aniisa_tasnim   Quote dan BalasQuote

nanie
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 05.06.2003
Ahli No: 1612
Posting: 25
Dari: johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 01-01-04 23:11




salam uhkwah dari ana....



Bookmark and Share




  Member Information For nanieProfil   Hantar PM kepada nanie   Send ICQ Meesage To nanie   Quote dan BalasQuote

AlongAeman
WARGA RASMI
Menyertai: 27.12.2003
Ahli No: 2978
Posting: 13
Dari: bumi Allah

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 02-01-04 01:16



Salam ukwah.....

PK PK I D CC U...

-----------------
Sesungguhnya yg baik itu datangnya dari Allah..


Bookmark and Share




  Member Information For AlongAemanProfil   Hantar PM kepada AlongAeman   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.081964 saat. Lajunya....