Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 23-08-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
WANITA DICIPTAKAN BUKAN DARIPADA TULANG RUSUK ATAS UTK MEMERINTAH, BKN DARIPADA RUSUK BAWAH UTK DIPIJAK, TETAPI TERLETAKNYA RUSUK ITU DI BHGN DADA & BERDEKATAN DGN TGN BERMAKNA TGN YG MEMBELAI & HATI YG MEMPUNYAI PERASAAN & KASIH SYG.
-- suatumasa

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: lysazae
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13715

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 38
Ahli: 0
Jumlah: 38




  Dari Galeri
assalammualaikum...
salam mawaddah dari ana... sambutlah  huluran ukhwah dari ana...

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 11 jam, 19 minit yang lalu
bintanghatee: 2 hari yang lalu


Sampaikan & Ucapan
Topik: Sampaikan Ucapan Aidilfitri


Carian Forum

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Sampaikan & Ucapan
    »» Sampaikan Ucapan Aidilfitri

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:

Oleh Sampaikan Ucapan Aidilfitri

Pengurusan
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 16.04.2003
Ahli No: 4
Posting: 56

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 09-11-03 03:28




Ruangan ini dibuka khusus untuk warga Komuniti Muslimah menyampai Ucapan Aidilfitri 1424H

Nota: Jangan buka TOPIK BARU, terus saja sambung MENJAWAB TOPIK ini

[ Posting ini telah di edit oleh: Pengurusan pada 2003-11-09 11:42 ]


Bookmark and Share




  Member Information For PengurusanProfil   Hantar PM kepada Pengurusan   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 09-11-03 12:14


Assalamualaikum..

salam harmonis dan salam aidilfitri diucapkan kepada semua MT, srikandi dan semua ahli yang telah sama2 memeriahkan komuniti muslimah ini..

semoga bulan Ramadhan kali ini adalah Ramadhan yang terbaik pernah kita lalui sepanjang hidup kita sebelum ini.. semoga segala ibadah kita diterima Allah SWT.

Saya secara peribadi memohon maaf kepada semua andai ada salah silap selama ini.. yang sengaja mahupun tidak.. juga kiranya ada kekurangan dalam menjalankan tugas dan ada yang tidak berpuas hati dengan cara saya dalam mengendalikan komuniti ini.. maaf dipinta..

ambillah kesempatan di pagi Syawal untuk muhasabah diri kita ini.. agar hari2 yang seterusnya lebih ceria dari mazmumah..

kepada ahli2 muslimah yang tinggal berdekatan bolehlah menganjurkan sesi konvoi beraya...

wassalam


berkasih sayang di aidilfitri


-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

ratu_syahadah
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 08.06.2003
Ahli No: 1647
Posting: 56
Dari: Balik Pulau

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 09-11-03 16:19


Assalamualaikum w.b.t.

Saya mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILFITRI kepada semua ahli komuniti Muslimah.. dan sesiapa yg mengenali diri saya... Diharap Syawal kali ini disambut dgn meriah berbanding dgn Syawal yg sebelumnya...


Bookmark and Share




  Member Information For ratu_syahadahProfil   Hantar PM kepada ratu_syahadah   Quote dan BalasQuote

kakngah
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 26
Posting: 80
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 09-11-03 23:49


assalamualaikum....dikesempatan nie kakngah pun nak ucapkan selamat nyambut aidilfitri...........


Bookmark and Share




  Member Information For kakngahProfil   Hantar PM kepada kakngah   Quote dan BalasQuote

sweet_darling
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 1332
Posting: 189
Dari: kota bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 11-11-03 10:39


assalamualaikum,
sweet_darling pon nak ambil kesempatan nak ucap selamat menjalani ibadah puasa dan selamat hari raya aidilfitri kepada semua ahli komuniti hanan.com.my nie.kalau sesiapa berhajat nak bagi duit raya kat sweet_darling pon boleh juga.dialu-alukan.kita nie budak kecik lagi tau!so,boleh lagi mintak duit rayer


Bookmark and Share




  Member Information For sweet_darlingProfil   Hantar PM kepada sweet_darling   Pergi ke sweet_darling's Website   Send ICQ Meesage To sweet_darling   Quote dan BalasQuote

fadhilah
WARGA RASMI
Menyertai: 06.11.2003
Ahli No: 2781
Posting: 6
Dari: bumi

japan   avatar


posticon Posting pada: 11-11-03 11:20


assalamualaikum dan salam lebaran buat semua warga komuniti ukhwah.com.

Dikeheningan pagi syawal nanti, janganlah kita lupa pulak kat orang2 yang lebih susah dari kita.Dalam kegembiraan menyambut lebaran dan mengira duit raya nanti pulak, jangan lupa menunaikan kewajipan sebagai seorang hamba. Dalam keseronokan menggayakan baju raya nanti pulak,jangan lupa menjaga aurat.

k-lah,
salam lebaran,
selamat makan kuih raya,
selamat minum air sirap,
salam ukhwah.

Ana minta maaf kalau ada terkasar bahasa atau membuatkan sesiapa berkecil sepanjang ana di skrin komputer ni.Salam kemaafan dari Kangar sampai Tawau.

p/s: Sayang-sayang buha kepayang,
Sayang tak boleh minum airnya,
Allah itu maha penyayang,
Mohonlah kasih sayang hanya dariNYA.

SeLaMaT HaRi RaYa AiDiLfItRi BuAt SeMuA!


Bookmark and Share




  Member Information For fadhilahProfil   Hantar PM kepada fadhilah   Quote dan BalasQuote

hanna84
WARGA RASMI
Menyertai: 10.11.2003
Ahli No: 2804
Posting: 3
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 11-11-03 11:50


Assalamualaikum w.b.t. ...

Ana ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan selamat menyambut hari raya Aidilfitri kepada

*staf2 komuniti muslimah & majlis tertinggi
*ahli2 komuniti muslimah
*sesiapa yang mengenali ana

Raya...raya jugak, jangan lupa perintah dan larangan Allah s.w.t. ...sama2lah kita beringat...


Bookmark and Share




  Member Information For hanna84Profil   Hantar PM kepada hanna84   Quote dan BalasQuote

istisafa
::TIMBALAN PRESIDEN::
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 2561
Posting: 842
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 11-11-03 12:24


Tidak ketinggalan su juga ingin mengucapkan Selamat Hari raya serta maafkan segala kesalahan su sepanjang su berada di komuniti ini, andai kata tulisan dan pendapat su ini menyinggung perasaan, maafkanlah sue.. tidak terniat untuk melukakan sesiapa..

Salam sayang...

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Pergi ke istisafa's Website   Quote dan BalasQuote

sharifah_1984
WARGA RASMI
Menyertai: 06.08.2003
Ahli No: 2149
Posting: 11
Dari: perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 11-11-03 13:43


Assalamualaikum,
Pertama sekali nak ucapkan SELAMAT BERPUASA kepada semua ahli hanan.com.SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN kepada semua yg mengenali saye terutama kepada warga hanan.com.wassalam........


Bookmark and Share




  Member Information For sharifah_1984Profil   Hantar PM kepada sharifah_1984   Quote dan BalasQuote

nur_indah
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 19.04.2003
Ahli No: 174
Posting: 193
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 11-11-03 16:56


Assalamu'alaikum........

Salam Ramadhan Karim buat semua warga komuniti muslimah yang dikasihi.... walaupun dah nak raya, tapi jgn lupa pulak kemuliaan Ramadhan ini... Semoga kita sama2 beroleh rahmah, maghfirah dan segala yg dijanjikan oleh Allah... Amiin... selamat berpuasa dan beramal ibadat....

oklah, sempena Aidilfitri yang bakal menjelma ni, akak ingin memohon ribuan ampun dan maaf pada semua muslimat tak kira di mana jua berada... terutama buat semua yg dikenali dan yg mengenali..... Hanan, Engku Salina, Wida, Wanie, Kakyong, Afiza Ahmad, mawarputih, permaisuri hati, khaulah alazwar(hembusan kasturi), alfaqierah, nawwal, Qudwah Hasanah, littlemuslimah, huda, Syaheeda, aini gurl(yon), Maryam, Rumaishaa, alin darul numan, lin nur tinta, qatrunnada qaisara, adawiah1210, aeda, fatimah azzahraa, stefaisle, kidot, soleha, ainul nabila, radzatul, ainulhulsaini, casper_id, su81(dr.maya), ejat, fatin,sweetdarling, s_wanie, barisan srikandi komuniti dan sumenye lah(x tersebut nama sbb ramai sgt yg dikenali, jgn kecik ati ek)....... moga gembira dan bahagia di aidilfitri...

akhiran... 'EID SA'ID MUBARAK... MINAL 'AIDIN WAL FAIZIN WAL MAQBULIN, KULLU 'AMIN WA ANTUM TOIYYIBUN...'

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For nur_indahProfil   Hantar PM kepada nur_indah   Pergi ke nur_indah's Website   Quote dan BalasQuote

raudhahasanah
WARGA RASMI
Menyertai: 24.04.2003
Ahli No: 454
Posting: 9
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 11-11-03 23:12


assalamu'alaikum...

saya pun nak sampaikan salam lebaran kepada semua warga komuniti ini. jemputlah datang ke rumah saya...

496 JLN BESAR PARIT BARU
45100 SUNGAI AIR TAWAR
SABAK BERNAM, SELANGOR


Bookmark and Share




  Member Information For raudhahasanahProfil   Hantar PM kepada raudhahasanah   Quote dan BalasQuote

selembut_bayu
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 18.04.2003
Ahli No: 168
Posting: 85
Dari: Selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 12-11-03 08:51


Assalamualaikum warahmatullah..

Sempena Syawal yg bakal menjelma ni saya sebagai sebahagian dr ahli keluarga komuniti ni minta maaf atas segala kesilapan saya kepada semua dr pihak pengurusan, pengarah dan semua ahli..

Dinukilkan ucapan ni terutamanya buat kak alin (darul_numan81), kak hajidah_aiman, fiza_ahmad, corpora_amylacae, khairani(seharum_kasturi) , mawarni(mujahidah_solehah85) dan thurayya.. tak lupa juga buat hanan, kak sal, dan semua2 lah yg tak tertulis kat sini.. terima kasih kerana sudi berukhwah dgn saya walaupun saya tidak seaktif mana di komuniti ini.. terima kasih sekali lagi.. moga ukhwah yg terjalin ini berkekalan, insya-Allah..

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI..

wassalam.

-----------------
'Berkorban kerana Allah membuatkan kita tak terasa kehilangan harga diri malah mendapat kebahagiaan dan ketenangan hakiki'


Bookmark and Share




  Member Information For selembut_bayuProfil   Hantar PM kepada selembut_bayu   Quote dan BalasQuote

nurkamar
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 25.04.2003
Ahli No: 479
Posting: 92
Dari: Kuala Lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 12-11-03 09:25


Assalamua'laikum dan salam sejahtera.

Nura mengambil kesempatan ni untuk mengucapkan salam lebaran kepada semua.... terutama KAk Mardhiyyah12, adik shafizah, Kak Ainieneee, ruhul Qudus dan semua warga KBMian (UPM) dan PKPIM yang menghuni bersama di komuniti ni.. tak lupa juga pada semua yang tak dapat saya sebutkan nama disini.. (yang memesej di gambo). Juga kepada warga pengurusan Hanan. Com.My yang sudi menerima kehadiran diri ni dalam komuniti muslimah ni. salam ukhwah fillah. mohon maaf, mohon ampun. jemput jemput kerumah,

No 11, Jalan Indah 8,
TAman Cheras Indah
56100 KL (03-92830323)

-----------------
-cheras-


Bookmark and Share




  Member Information For nurkamarProfil   Hantar PM kepada nurkamar   Quote dan BalasQuote

nur_kemuliaan
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 09.09.2003
Ahli No: 2391
Posting: 68
Dari: johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 12-11-03 12:30


assalamualaikum,

ana sebagai insan yg serba kekurangan ...ingin mohon kemaafan sekiranya ada yg mengecilkan hati/sakitkan hati antunna semua smsa ana bagi posting ataupun apa2 yg ana x perasaan dan x lupa jugaSELAMAT HARI RAYA AIDIFITRI..SEMOGA ANTUNNA SEMUA SENTIASA DIRAHMATI ALLAH...

-----------------
hamba ALLAH
kuli DAKWAH


Bookmark and Share




  Member Information For nur_kemuliaanProfil   Hantar PM kepada nur_kemuliaan   Quote dan BalasQuote

nur_kemuliaan
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 09.09.2003
Ahli No: 2391
Posting: 68
Dari: johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 12-11-03 12:32


assalamualaikum,

ana sebagai insan yg serba kekurangan ...ingin mohon kemaafan sekiranya ada yg mengecilkan hati/sakitkan hati antunna semua smsa ana bagi posting ataupun apa2 yg ana x perasaan dan x lupa jugaSELAMAT HARI RAYA AIDIFITRI..SEMOGA ANTUNNA SEMUA SENTIASA DIRAHMATI ALLAH...

-----------------
hamba ALLAH
kuli DAKWAH


Bookmark and Share




  Member Information For nur_kemuliaanProfil   Hantar PM kepada nur_kemuliaan   Quote dan BalasQuote

aniisa_tasnim
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 18.04.2003
Ahli No: 64
Posting: 305
Dari: bumi mutiara

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 12-11-03 14:23


assalammualaikum...

di kesempatan ini dapat jua ana menjenguk komuniti kesayangan semua... setelah hampir seminggu berhempas pulas di medan periksa...

rindu di hati terubat jua... menatap komuniti ni rasa ketegangan menghadapi spm dapat di releasekan...

di kesempatan ini... ingin sekali ana mengambil kesempatan... mengucapkan selamat menyambut hari lebaran buat semua muslimah terutamanya miss president dan deputy2nya... buat majlis tertinggi yg berusaha demi komuniti ini... tak dilupa buat para srikandi yang telah melincinkan penngurusan komuniti muslimah...

ana ingin memohon kemaafan jika selama berposting dan berukhwah di sini ada menyinggung mana mana sahabah... tangan di hulur ampun di pinta....

semoga lebaran kali ini membawa seribu makna.... akhir kalam...
SELAMAT HARI RAYA
MAAF ZAHIR BATIN

-----------------
"Di sebalik segala duka
Tersimpan hikmah
Yang bisa kita petik pelajaran...
Di sebalik segala suka
Tersimpan hikmah
Yang kan mungki


Bookmark and Share




  Member Information For aniisa_tasnimProfil   Hantar PM kepada aniisa_tasnim   Quote dan BalasQuote

simpLe_sHida
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 2642
Posting: 654
Dari: greenland....

Perak   avatar


posticon Posting pada: 12-11-03 17:02


salam sesuci l& nazam...lebaran..
em..slmt menyambut syawal...dgn maksud lainnye..
salam aidil fitri....
dilayangkan khas buat semua ahli MT..
hanan.. kak engku..little muslimah.. n so on..
juga buat semua ahli muslimah.com ni...
maaf kirenya ade t'kasar & t'silap ayat & kata-kata...
raye-raye jugak.. puasa 6 jgn lupe lupak..!! haa.. ganti pose tu cepat-cepat.. jgn dok tangguh lame sgt...


akhiran.. selamat hari raye.... maaf zahir batin...

wsslm..


Bookmark and Share




  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

pena_sufi
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 19.04.2003
Ahli No: 222
Posting: 119
Dari: bumi waqafan,kluang,johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 13-11-03 09:15


assalamualaikum....

first of all...ana nak wish selamat menunaikan ibadah puasa dan selamat hari raya kepada family ana... mama, ayah, abg hazim, suhailah & adik asyraf

tak lupa juga buat sahabat2 seperjuangan yg sentiasa cuba memahami diri ana tak kira dan sentiasa bersama ana tak kira suka atau duka... siti norhani, nik nora, izzah,aini yatim & hanisah I love u all...

seterusnya...yang lebih teristimewa....buat semua warga ukhwah yang dah bertungkus lumus memberikan yang terbaik untuk kami....thanks...i love u all too...hanya Allah sahaja mampu membalas jasa kalian...wallahualam


******************************************
selamat hari raya
hari untuk kita bergembira
setahun hanya dua kali
merayakan hari yang mulia ini
******************************************

wassalam



-----------------
mahabbah mawaddah lil ukhwah fillah...


Bookmark and Share




  Member Information For pena_sufiProfil   Hantar PM kepada pena_sufi   Quote dan BalasQuote

mahfuzah
WARGA RASMI
Menyertai: 14.09.2003
Ahli No: 2431
Posting: 5
Dari: trg

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 13-11-03 17:03


Assalamualaikum....
Dikesempatan ini ana ingin mengucapkan selamat hari raya untuk semua ahli2 komuniti ni,komuniti kasih sayang..ana pohon ampun dan maaf seandainya an atelah tersalah kata atau bahasa.
Semoga ramadhan yang bakal melabuhkan tirainya telah melimpahkan rahmat ke atas antuna semua.Namun, dalam kegembiraan kita menanti kehadiran syawal kali ini,jangan pula kita lupa pada saudara Islam kita yang berjuang mempertaruhkan nyawa demi menegakkan agama di Timur Tengah sana.Hadiahkanlah Fatihah buat mereka yang yang telah gugur demi agama yamg suci ini,dan doakanlah kesejahteraan mengiringi keluarga mereka yang masih hidup.Bersyukurlah dengan apa yang kita ada kini.
Seperti yang antuna semua tahu,Ramadhan adalah bulan yang melimpahkan seribu rahmat ke atas kita.Oleh itu,iringilah pemergian Ramadhan dengan air mata,kerana mungkin kita tidak akan menemui Ramadhan yang akan datang. Bersamalah kita berdoa agar kita akan menemui rahmat Ramadham ini lagi.
Akhirul kalam...Eidul Mubarak...


Bookmark and Share




  Member Information For mahfuzahProfil   Hantar PM kepada mahfuzah   Quote dan BalasQuote

nursyakirah_03
WARGA RASMI
Menyertai: 18.10.2003
Ahli No: 2669
Posting: 8
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 13-11-03 20:51


Assalamualaikum.....kepada semua ahli komuniti muslimah saya ingin mengucapkan selamat hari raya maaf zahir dan batin.Tak lupa juga kepada warga hme,semua ahli sahabat hijjaz SELAMAT HARI RAYA......

Demi cinta yang suci
ku rela korbankan kepentingan diri
Demi sinar bahagia
Ku hambakan diri pada-nya yang esa...


Bookmark and Share




  Member Information For nursyakirah_03Profil   Hantar PM kepada nursyakirah_03   Pergi ke nursyakirah_03's Website   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Sampaikan & Ucapan
    »» Sampaikan Ucapan Aidilfitri

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.096025 saat. Lajunya....