Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 19-07-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Apa saja yang anda fikirkan mengenai diri anda adalah betul. Jika anda fikirkan anda boleh atau tak boleh, kedua-duanya memang betul

-- Henry Ford

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: rainerjons
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13713

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 26
Ahli: 0
Jumlah: 26




  Dari Galeri
salam ukhwah dari saya_aihara

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 10 jam, 2 minit yang lalu
rainerjons: 16 hari yang lalu
rainersmith: 27 hari yang lalu


Muslimah Pelajar
Topik: sape ade sertai BADAR????


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, simpLe_sHida
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Muslimah Pelajar
    »» sape ade sertai BADAR????

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh sape ade sertai BADAR????

pena_sufi
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 19.04.2003
Ahli No: 222
Posting: 119
Dari: bumi waqafan,kluang,johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 01-02-04 02:28



puteri_ummi...lama tak dengar berita.ana pun ahli badar...cumanya kat sekolah ana namanya Biro Dakwah dan Penghayatan Islam (BDPI).ana baru jerk join tahun nie and pegang lajnah penerbitan...selalunya BDPI muslimin (gabung ngan muslimah)keluarkan majalah AS-SYIAR setiap tahun. tapi tahun nie...atas sokongan sahabat2...kami cuba terbitkan satu lagi majalah baru... nama dia AL-WARDAH.majalah khas untuk muslimah...ana sebagai editor...

kalau takde masalah...kami akan cetak.upgradekan sikit2 dari fotostate...mudah2an Allah permudahkan urusan kami...inilah serba sedikit yang mampu ana kongsi...kalau nak bincang ruangan yang ana sediakan untuk majalah nie...bolehlah pm kat ana...
wallahualam,wassalam

-----------------
mahabbah mawaddah lil ukhwah fillah...


Bookmark and Share




  Member Information For pena_sufiProfil   Hantar PM kepada pena_sufi   Quote dan BalasQuote

cute_pinky
WARGA RASMI
Menyertai: 27.04.2003
Ahli No: 547
Posting: 17
Dari: tokyo

japan   avatar


posticon Posting pada: 02-02-04 13:54



eh nailofar skang nih dah x de f 6 yg dok luar sumenye dok asrama akak time cuti je online lain x de la oo berkenaan ngan majalah tuh well ustaz dah ttpkan buat 2 je sethn tp insya Allah yg edisi bumper la untk pengetahuan nailofar thn nih ustaz zaini ganti ustz khazri oklah i take ur advice akak harap jugakle nasyrah dpt diterime sume owg...doakanla ye..



Bookmark and Share




  Member Information For cute_pinkyProfil   Hantar PM kepada cute_pinky   Quote dan BalasQuote

adikcomot
WARGA RASMI
Menyertai: 28.06.2005
Ahli No: 5427
Posting: 13
Dari: KL

malaysia  


posticon Posting pada: 29-06-05 15:36


assalamualaikum....

BADAR?? menarik....tapi nak tarik orang joint kadang-kadang fenin juga ye...katanyer tak layak lah, hanyer untuk orang bebaik saja lah...abih kalau semua nak tunggu layak saja bila? abih yang join BADAR ni orang yang perasan dia baik lah ye?...bukan begitu...apa salahnye kita jdkan BADAR landasan untuk kita perbaiki kekurangan diri...kan?...rasanyer ramai di sini sertai BADAR di sekolah ye? tak mengapa...teruskan perjuangan kerana pasni boleh join BADAR atau Badan Dahwah di universiti pula....

Jangan Takut Jika Kau Beriman...


Bookmark and Share




  Member Information For adikcomotProfil   Hantar PM kepada adikcomot   Quote dan BalasQuote

naj_jieha
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 23.12.2005
Ahli No: 6124
Posting: 88
Dari: di hadapan komputer

japan  


posticon Posting pada: 20-04-06 21:11


oooh, kat skul kita tak ada, tapi dia panggil unit tarbiyah saja...


Bookmark and Share




  Member Information For naj_jiehaProfil   Hantar PM kepada naj_jieha   Quote dan BalasQuote

kegembiraanygmulia
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 07.04.2006
Ahli No: 6497
Posting: 85
Dari: di atas bumi Allah s.w.t

japan   avatar


posticon Posting pada: 23-04-06 14:05


yup betul cakap najihah...


Bookmark and Share




  Member Information For kegembiraanygmuliaProfil   Hantar PM kepada kegembiraanygmulia   Quote dan BalasQuote

fayyzah
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 07.12.2005
Ahli No: 6029
Posting: 155
Dari: Johor-HomeSweet Home-Depan PC

japan  


posticon Posting pada: 23-04-06 18:30


Dalam unit tarbiah tu pulak ada Keluarga Penyayang (mentor-mentee) dan Diskusi Pelajar. Kami bertiga ni sekolah sama. Kelas pun sama. Hehe...bagi_bunga


Bookmark and Share




  Member Information For fayyzahProfil   Hantar PM kepada fayyzah   Pergi ke fayyzah's Website   Quote dan BalasQuote

nauwar
WARGA RASMI
Menyertai: 18.03.2009
Ahli No: 10099
Posting: 7
Dari: melaka

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 12-06-09 13:44


Assalamualaikum
Ana kat sini...sertai badar..ALHAMDULILLAH..
BADAR banyak membantu ana mengislah diri sendiri terutamanya... dan kawan-kawan lain amnya...
Ana cuma jadi ajk khas sahaja ...dalam BADAR..
Di sekolah kami mengadakan..USRAH,TAMRIN,NADWAH KEFAHAMAN, dan banyak lagi..
Itu je lah yang ana boleh share


Bookmark and Share




  Member Information For nauwarProfil   Hantar PM kepada nauwar   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan, simpLe_sHida
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Muslimah Pelajar
    »» sape ade sertai BADAR????

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.069458 saat. Lajunya....