Array
Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 27-10-2021  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Engkau tidak akan memperolehi apa yang engkau sukai melainkan kesabaranmu ke atas apa yang engkau tidak suka..
--
Nabi Isa a.s

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Maisarah99
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13727

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 14
Ahli: 0
Jumlah: 14




  Dari Galeri
Ahlan Wasahlan WaMarhaban Bikum...
Salam harmonis dari ana.

  Yang Masuk Ke Sini
citey: 5 hari yang lalu


Luahan Hatiku
Topik: tolonglaHAMBA ALLAH yg lemah ini....


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, limah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Luahan Hatiku
    »» tolonglaHAMBA ALLAH yg lemah ini....

Please Mendaftar To Post


Oleh tolonglaHAMBA ALLAH yg lemah ini....

nur_kemuliaan
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 09.09.2003
Ahli No: 2391
Posting: 68
Dari: johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 22-10-03 09:33


assalamualaikum,

ana nie tgh ader masalah yg mana masalah nya...ana teringin BERUBAH....EM.tapi mcm mane ana tiada pembimbing nak hrpkan sahabat ana semuanyr biasa jerk x de yg ...mcm solehah sgt...nie hah...an a rasa ni MASA UTK BERUBAH.............sudila sesiapa menolong ana yg lemah ini......

-----------------
hamba ALLAH
kuli DAKWAH


Bookmark and Share




  Member Information For nur_kemuliaanProfil   Hantar PM kepada nur_kemuliaan   Quote dan BalasQuote

fikrah1399
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 25.04.2003
Ahli No: 495
Posting: 46
Dari: Allah SWT

Perak   avatar


posticon Posting pada: 22-10-03 11:43


assalamu'alaikum...

nur_kemuliaan...salam ukhwah fillah buat enti.

Perubahan itu perlu kan...? Ana sama jer seperti enti.
Dahulu ana didik diri ana sorang2. Memang kita
nampak kita bersendirian namun kita boleh cari
orang2 yang mahu membimbing kita.. tak lain tak
buakn.., ustaz2 n ustazzah yang tak jemu2
menyampaikan 'ilmu di corong2 radio n tv. Then kita
boleh cari kawan2 di internet. Cam kat forum nie,
enti boleh cari ramai kawan2 yang solehah, yang
sedia membantu enti. Di yahoogroups pun ok...

Emm Ramadhan al-Mubarak hampir tiba menjenguk
kita...jom, sama2 kita rebut peluang yang ada inie
untuk menjadi insan2 yang bertaqwa kepada
ALlah SWT. Di dalam bulan Ramadhan, pintu rahmat
dibuka buat kita seluas2nya..kita pengampunanNYA
tidak bertepi..kuliah 'ilmu jua terlalu banyak. Semua
orang melakukan 'amal soleh...

Sma2 kita muhasabahkan diri.., bina semangat dalam
diri...tentukan matlamat yang ingin dicapai..mencari
keredhaan ALlah SWT...jalannya akan menjadi mudah..
dipermudahkan oleh ALLah SWT Yang Maha
Pengampun lagie Maha Penyayang...

Ok...Wassalam.

-----------------
mencari hidayah...ku kan terus mencari...redhaMU kuharapkan selalu...


Bookmark and Share




  Member Information For fikrah1399Profil   Hantar PM kepada fikrah1399   Pergi ke fikrah1399's Website   Quote dan BalasQuote

UsTaZaH_CuTe
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1646
Posting: 110
Dari: sg petani

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 25-10-03 02:01


nur_kemuliaan...untuk pengetahuan enti...ana pun dulu nak sangat berubah...ingin berhijrah kepada yang lebih baik.....sesungguhnya ana rasa diri ini penuh kekurangan...dalam masa cuti semester selama lebih 3 minggu...ana luangkan perhatian kepada komuniti ukhwah dan muslimah ni...ana mintak pendapat semua sahabat...sedikit demi sedikit...ana buat perubahan dalam diri...dalam masa yg sama...ana sentiasa bermohon kepada ALLAH semoga ana beristiqamah dalam perubahan pada diri ana ni....alhamdulillah...sekarang ana rasa lebih selesa berbanding dulu...

insyaallah....ALLAH akan menolong hamba-Nya yang ingin membuat kebaikan...

kalau ada apa2 hal...boleh PM kat ana...insyaallah..ana sudi membantu...

wallahuallam...

-----------------
"NaFsU MeNgAtAkAn wAnItA cAnTiK aTaS dAsAr rUpAnYa...AkaL MenGatAkaN WaNiTa CaNtIk aTaS DaSaR ILmUnYa...dAn HaTi MeNgAtAkAn wAnItA cAnTiK aTaS dAsAr AKHLAKNYA..


Bookmark and Share




  Member Information For UsTaZaH_CuTeProfil   Hantar PM kepada UsTaZaH_CuTe   Quote dan BalasQuote

baiduri_aiman
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 05.05.2003
Ahli No: 979
Posting: 116
Dari: yan,kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 25-10-03 10:41


assalamualaikum...
nur_kemuliaan,alhamdulillah nti dah ada kesedaran utk berubah.itu rahmat dr Allah,tandanya Dia sayangkan nti.saya setuju dgn pendapat fikrah1399 dan UsTaZaH_CuTe..mmg agak sukar kita nak bermujahadah sorang2,tapi anggaplah ia sebagai satu ujian drpd Allah..insyaallah Allah bersama dgn hamba2-Nya yg sabar.bykkan berdoa semoga dimudahkan segala urusan dan diberi petunjuk serta kekuatan utk berubah.saya yakin nti akan berjaya merubah menjadi seorang muslimah yg solehah.insyaallah...


Bookmark and Share




  Member Information For baiduri_aimanProfil   Hantar PM kepada baiduri_aiman   Quote dan BalasQuote

nur_kemuliaan
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 09.09.2003
Ahli No: 2391
Posting: 68
Dari: johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 02-11-03 10:46


assalamualaikum,

nampaknya x yang sudi membantu ana ini kr????????????????

-----------------
hamba ALLAH
kuli DAKWAH


Bookmark and Share




  Member Information For nur_kemuliaanProfil   Hantar PM kepada nur_kemuliaan   Quote dan BalasQuote

pena_sufi
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 19.04.2003
Ahli No: 222
Posting: 119
Dari: bumi waqafan,kluang,johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 02-11-03 22:40


assalamualaikum...
apa maksud nur_kemuliaan ...tak de orang yang sudi nak bantu anti ?

-----------------
mahabbah mawaddah lil ukhwah fillah...


Bookmark and Share




  Member Information For pena_sufiProfil   Hantar PM kepada pena_sufi   Quote dan BalasQuote

nur_kemuliaan
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 09.09.2003
Ahli No: 2391
Posting: 68
Dari: johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 05-11-03 22:27


assalamualaikum,

maksud ana ....x ada yg sudi lagi ker memberi posting lagi....maaf bebanyak

-----------------
hamba ALLAH
kuli DAKWAH


Bookmark and Share




  Member Information For nur_kemuliaanProfil   Hantar PM kepada nur_kemuliaan   Quote dan BalasQuote

UsTaZaH_CuTe
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1646
Posting: 110
Dari: sg petani

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 21-11-03 06:27




ish..ish...bukannya xde yg sudi nak posting...mungkin diorang tak nampak topik nie...

-----------------
"NaFsU MeNgAtAkAn wAnItA cAnTiK aTaS dAsAr rUpAnYa...AkaL MenGatAkaN WaNiTa CaNtIk aTaS DaSaR ILmUnYa...dAn HaTi MeNgAtAkAn wAnItA cAnTiK aTaS dAsAr AKHLAKNYA..


Bookmark and Share




  Member Information For UsTaZaH_CuTeProfil   Hantar PM kepada UsTaZaH_CuTe   Quote dan BalasQuote

istisafa
::TIMBALAN PRESIDEN::
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 2561
Posting: 842
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 21-11-03 11:22


... betul tu kata uztazah cute.. kak sue bukan tak nak tolong adik tapi tak perasan... rakan - rakan yang lain pun sudi membantu nur kemuliaan tapi mungkin mereka juga tak perasan...

kepada adik nur... ini adalah pengalaman akak sendiri. Sebelum ni akak dikira remaja yang happy go lucky, kawan lelaki kalau di'list'kan balik, memang lebih dari satu muka surat (nakalnya ya Allah aku ni), tak ingat pun nama - nama mereka.. tapi lepas akak dah matang sikit lepas umur 23 tahun, akak bertekat nak berubah, sebab akak walaupun dah bertudung labuh, kadangkala perbuatan tu terlebih sedikit, akak walaupun keluar dengan lelaki tapi akak masih sayangkan diri akak, no pegang - pegang tangan dan sebagainya.. tapi maruah akak sebagai gadis tudung labuh hancussla.. apa taknya, pakai aje tudung labuh tapi keluar - keluar dengan kawan perempuan dan laki - laki yang bercampur.....Setelah bertaubat dan fikirkan masa depan yang jauh lagi untuk diharungi, akak terus jadi pendiam sampai sekarang. Walaupun akak dah bersuami, ada rakan dipejabat ni kata sikap masih macam anak dara, pemalu dan tak cakap banyak.. alhamdulillah.. akak dah tinggalkan semua kisah - kisah lepas.. yang pasti akak telah pun berubah..

salam sayang..



-----------------


[ Posting ini telah di edit oleh: istisafa pada 2003-11-21 11:24 ]


Bookmark and Share




  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Pergi ke istisafa's Website   Quote dan BalasQuote

annasihah
WARGA RASMI
Menyertai: 08.11.2003
Ahli No: 2795
Posting: 1
Dari: mesir

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 01-12-03 21:02


assalamualaikum...


Nur yang dikasihi, Sentiasalah berdoa agar dikurniakan oleh Allah Sahabat yang soleh, pembimbing yang akan menunjukki jalan buatmu.
BERDOALAH! Kalau bukan manusia yang menjadi pembimbingmu secara langsung,yakinlah bahawa
ALLAHLAH SEBAIK-BAIK PEMBIMBING...

Sabda rasul s.a.w:
"Sesiapa yang dikehendaki oleh Allah akan kebaikan,
akan dikurniakannya sahabat yang soleh(khalilansolehahan)"

Berdoalah moga kita tergolong dari hambaNya yang sentiasa mendapat limpah rahmat dan kebaikan darinya...Amin.

Kak Shu,
Perlembahan Nil.


Bookmark and Share




  Member Information For annasihahProfil   Hantar PM kepada annasihah   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 2315
Posting: 170
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 11-12-03 16:14



buat adik yg tersayang..moga sentiasa diredhai Allah...
nak berubah ke arah kebaikan, alhamdulillah dan tahniah kerana adik adalah pilihan Allah utk menuju ke arah yg diredhai...
mmg kita perlukan sokongan dan dorongan..tapi, apa yg paling penting adalah kemahuan dan kesanggupan diri kita sendiri utk bergerak menuju kebaikan...
muhasabahkan diri sokmo...jln yg terbaik...
sujudkan syukurmu pada sejadah keinsafan moga bertambah keimanan dan ketaqwaan...
jalan atau cahaya sememangnya tersedia utk ki ta semua..terpulanglah pada kita utk melangkah di dalamnya..jgn sesat dlm cahaya...
jadikan website ni sebagai salah satu daripada wadah utk adik memuhasabahkan diri adik...
adik, semua org sayangkan adik...kerana kita umah islam adalah bersaudara...
kita kena saling bantu membantu antara satu sama lain...
* adik masih ada teman2 di hanan nie...


-----------------
“kalaupun cinta kita tidak bertaut di dunia, biarlah ia bertaut di syurga. Kerana cinta kita ialah cinta perjuangan..!!”


Bookmark and Share




  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

littleOne
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 25.04.2003
Ahli No: 507
Posting: 70
Dari: pearl island

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 11-12-03 17:00


nur kemuliaan....
jika masa mengizinkan, mahu saja diri ini menukilkan sepanjang mungkin kisah diriku ini....

salam kasih sayang buat mu....
terasa Allah teramat mengasihi dirimu...
Allah bukakan pintu hati mu untuk mencari ilmu dan bingkisan yang dapat mengubati dan menitikkan nokhtah dalam pencarianmu.... jangan lah kamu mensia-siakan gerak hati yang telah Allah berikan itu.. cepat-cepat lah isikan hatimu dengan perkara kebaikan.. rawatlah luka yang berdarah itu

wahai nur kemuliaan yang disayangi...
biar dirimu mengetahui, aku adalah insan yang mencari-cari dan yang dahulunya amat jahat, jahil dalam segala segi...
tangan ini, diri ini, badan ini, tubuh ini lah yang dahulunya terbelenggu dengan noda...
bukan tidak terdetik dalam diri untuk berubah.. namun masa dan tekad itu belum cukup untuk kugarap menjadi satu ikatan kukuh yang dapat kubawa dan kubergantung padanya...
namun aku tekad, diri ini tekad setekad-tekadnya, "aku perlu berubah! aku mesti berubah! sampai bila harus aku terus terusan berada bersama dosa dan noda ini?! aku tak mahu terus berada bersama debu debu durja!" "aku perlu mencari dan aku perlu baiki diri... masanya? hmm bila tiba sahaja waktu selepas SPM habis..."

nur kamuliaan,
waktu lima bulan itulah, sebelum ana ditawarkan ke uiapj ini, ana manfaatkan semanfaat nya untuk perbaiki diri.. renung kelemahan diri.. mencari pengisian untuk diri.. bukan tak ada segala bahan di rumah, kitab-kitab tebal, kitab-kitab kuning, segalanya ada di rumah. tapi ianya tak mampu membuka hati ini untuk menerima isinya...

ana memang minat sangat dengan internet... dan yang pastinya nasyid... lantas, terbaca laman web sahabathijjaz.com pada cover album artis-artis HME, terus ku layari laman web tersebut... lantas ku temui segala yang kucari selama ini... kuperbaiki diri dengan kalam-kalam sahabat sahabiah dari laman web berkenaan... kubiarkan diri 'hanyut' bersama artikel dan kalam-kalam forum sahabat sahabiah alam maya ini.. tiap malam ana berjaga... koreksi diri, muhasabah dan kutunaikan solat tahajjud dan taubah...

nur kemuliaan,
bagi diri ini yang bercakap melalui pengalaman diri, tekad dalam diri itu paling penting.. jika dalam kuat, kita akan lakukan dengan diri kita... kita akan terus mencari sehingga ketemu...

sekarang aku berdoa agar aku dapat terus istiqamah dengan diriku.... semoga aku terus dipimpin Allah ... aamiiin

Allah menyanyangi kita... jangan sia-siakan kasih sayang Allah pada kita...


*sahabathijjaz.com-bukan unutuk mengungkit 'kisah' lama, tapi menyatakan hakikat... sayangnya ana pada team walasri.com yang membina laman werb sahabathijjaz.com sebelum ianya terkubur.. bila tiba lembaran baru, tanggal 12 Rabi'ulawwal 1424H, semuanya berhijrah ke Komuniti Ukhwah.com. Komuniti Muslimah juga turut ku sertai... sayang untuk kutinggalkan insan-insan yang banyak membantu menghijrahkan diri ku ini... ana terus bersama-sama mereka.... inilah sebab utama, aku terus berjalan bersama-sama team walasri.com... semoga Allah membalas segala jasa kalian terima kasih atas segalanya...

nur kemuliaan,
jika perlukan apa-apa dari ana, ana sudi membantu. PM ana, insyaAllah, ana bantu sedayanya...

salam sayang buatmu, nur kemuliaan



-----------------
ruh kudus

[ Posting ini telah di edit oleh: littleOne pada 2003-12-11 17:04 ]


Bookmark and Share




  Member Information For littleOneProfil   Hantar PM kepada littleOne   Quote dan BalasQuote

ainun_nadwah
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 10.09.2003
Ahli No: 2403
Posting: 30
Dari: segamat

Johor   avatar


posticon Posting pada: 11-12-03 23:18


assalamualaikum...nti berubah laa sikit2..ana yakin nti boleh kalau nti betul2 niat nak berubah...cari la sahabat yg diyakini dpt membantu..kami pun sedia memberi bantuan..ana doakan kejayaan nti..wallahua'lam


Bookmark and Share




  Member Information For ainun_nadwahProfil   Hantar PM kepada ainun_nadwah   Pergi ke ainun_nadwah's Website   Quote dan BalasQuote

nur_kemuliaan
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 09.09.2003
Ahli No: 2391
Posting: 68
Dari: johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 12-12-03 09:28




teriman kasih bebyk buat sahabat2 yg sudi meluangkan masa untk memberi posting....ana akan try segala pengalaman yg antunna semua ceritakan..........bila membaca posting kak littleone...tersa nak menangis pula .....ada yg sudi mengataka sayang walaupun x pernah berjumpa...

-----------------
hamba ALLAH
kuli DAKWAH


Bookmark and Share




  Member Information For nur_kemuliaanProfil   Hantar PM kepada nur_kemuliaan   Quote dan BalasQuote

littleOne
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 25.04.2003
Ahli No: 507
Posting: 70
Dari: pearl island

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 12-12-03 12:37


>> sayang semua <<



-----------------
ruh kudus


Bookmark and Share




  Member Information For littleOneProfil   Hantar PM kepada littleOne   Quote dan BalasQuote

puteri_JIHAD
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 17.09.2003
Ahli No: 2451
Posting: 55
Dari: muar

Johor   avatar


posticon Posting pada: 15-12-03 10:19


put3 minta maaf bebanyak sebab baru terbelek topik ni.terus je rasa nak berkongsi pengalaman dan nasihat.
put3 pun baru setahun jagung berubah.
bayangkan kalau dulu emak put3 sendiri hampir nak katakan ana.....(sedangkan put3 hanya pakai jeans&t-shirt lengan pjg n pakai tudung biasa)dan pergaulan put3 cukup jaga sbb put3 kurang suka berkawan ngan lelaki tp bila emak dah kata begitu(walaupun put3 tahu apa yg dikatakan 2 tak betul),put3 nekad utk berubah.alhamdulillah Allah bantu dan harapkan antunna doakan put3 istiqomah.put3 mula belajar pakai tudung labuh dan stokin.tapi biasalah,dok di johor.mana ramai yg pakai tudung labuh!!!!mak pun masih memberi feck back yang buruk.emak put3 kata put3 ikut ajaran sesat di kampus sbb terlampau drastik perubahan tapi.....
put3 dapat satu ketenangan bila berubah dan bertekad,walau apapun halangan yang menimpa,ia hanyalah ujian dari Allah utk menguji sama ada hambanya istiqomah atau tidak.
Nak berubah dari buruk menjadi baik memang susah tapi nak berubah dari baik menjadi buruk,amat senang sekali.
Harap nur_kemuliaan fikir2kanlah kembali.
Put3 di sini mendoakan perubahan nur adalah yg terbaik buat diri nur.

-----------------
salam Ikhlas Penuh Ukhuwwah


Bookmark and Share




  Member Information For puteri_JIHADProfil   Hantar PM kepada puteri_JIHAD   Quote dan BalasQuote

ummimq
::KAUNSELOR::
Menyertai: 16.06.2003
Ahli No: 1731
Posting: 855
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 16-12-03 00:55


Walaikumussalam wr wb
Assalamu'alaikum wr wb
Alhamdulillah anakanda nur nak berubah - yang pertama perlu di teliti ialah hati anakanda tu dulu ya ...bersihkan dari segala penyakit hati dan disulami dengan solat sunat taubat yang banyak dan juga sunat sunat lain selain puasa sunat juga (wajib buat yang qadha' dulu ya) disamping usah tinggal dari mengaji al quran selalu - sehari sekurang-kurangnya 100 ayat ... cuba ni dulu ya anakanda ... insyaAllah anakanda akan rasa perubahan tu ... anakanda akan jadi lebih sabar ... lebih tabah dan lebih merasai perasaan orang lain insyaallah. cubalah ya
walaikumussalam wr wb
ummimq


Bookmark and Share




  Member Information For ummimqProfil   Hantar PM kepada ummimq   Pergi ke ummimq's Website   Quote dan BalasQuote

nur_kemuliaan
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 09.09.2003
Ahli No: 2391
Posting: 68
Dari: johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 16-12-03 09:24




terima kasih ummimq

-----------------
hamba ALLAH
kuli DAKWAH


Bookmark and Share




  Member Information For nur_kemuliaanProfil   Hantar PM kepada nur_kemuliaan   Quote dan BalasQuote

wafie
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 03.12.2003
Ahli No: 2893
Posting: 41
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 16-12-03 13:14


syabas..!!! alhamdulillah dr wafie utk nur

pada wafie perkara pertama sekali kena buat adalah bersyukur pd Allah akan hidayahNya...alhamdulillah sbb ada kekuatan olehnya utk kita lawan nafsu utk berubah..

mm...banyak dah sahabiah yg lain bg tau ..so sedikit perkongsian pengalaman dr wafie.. dlm nak berubah ni kita kena berjiwa besar...dan kefahaman adalah penting...apa yg kita buat tu perlu atas dasar kefahaman yg cukup jelas dan terang..bukan samar2 dan kerana manusia...

pendek kata kita kena jelas kenapa kita perlu berubah...atas dasar apa kita nak berubah..buah mulut orang atau krn Allah..wafie pasti apa yg terdetik di hati kita dlm komuniti ini adalah berubah krn Allah.. betul tak?

bila kita dah faham, walau apa pun dugaan yg dtg dlm kita nak berubah nanti kita akan tetap kekal dlm perjuangan utk berubah..jgn bimbang ..sebenarnya kita sama2 sedang berubah..sama2 sedang mengejar title muslimah sejati..mujahidah ansurullah... amin...

ingatlah pesan Allah, ujian dr Allah akan ada bagi mereka yg telah berikrar utk beriman bg menguji sejauh mana kita bertekad dgnNya..jadikanlah ayat suci Al-quran sebagai pendorong semangat kita dlm berubah...sebab nanti pasti akan ada ujian yg datang dr luar dan dlm diri kita yg cuba menghalang niat suci itu..jadi..."DOA ITU SENJATA MUKMIN" mana mungkin seorg mujahidah yg sentiasa berjuang terlupa akan senjatanya ketika di medan jihad...

paling penting sekali dlm nak berubah nie..yakin Allah bersamakita dan hanya Allah adalah tempat kita mengadu ..memohon pertolongan dan segala-galanya..Dialah yg lebih memahami apa kehendak kita...dan selalulah husnuzhon dgn Allah..jgn sesekali mengeluh atas apa yg berlaku...

lastly...senyum sokmo...

"sesungguhnya selepas kesusahan itu ada kesenangan."

-----------------
Wafie~Ummu Amri


Bookmark and Share




  Member Information For wafieProfil   Hantar PM kepada wafie   Pergi ke wafie's Website   Quote dan BalasQuote

syah_solehah
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 08.11.2003
Ahli No: 2794
Posting: 108
Dari: Usains Malaysia

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 24-12-03 03:50


ana sekadar ingin beri sikit pandangan.. pada ana, jika nak berubah, jangan lah melulu. buatlah slowly.. kerana better sikit2 tapi istiqamah kan??? percayalah, bila kita berubah skit2, kita akan lebih menghayatinya... wallahu'alam


Bookmark and Share




  Member Information For syah_solehahProfil   Hantar PM kepada syah_solehah   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
© Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.06423 saat. Lajunya....