Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 20-03-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Apa saja yang anda fikirkan mengenai diri anda adalah betul. Jika anda fikirkan anda boleh atau tak boleh, kedua-duanya memang betul

-- Henry Ford

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Waldor263
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13708

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 17
Ahli: 0
Jumlah: 17




  Dari Galeri
kumpulan Hayyun...
dari kiri Qisra, nadia, Nawra, & hannah..

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 9 hari yang lalu
Swarig123: 25 hari yang lalu


Masa Lapang
Topik: citer kat tv


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, suterakasih85
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Masa Lapang
    »» citer kat tv

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 3 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:

Oleh citer kat tv

najihaalhabsyi
WARGA RASMI
Menyertai: 17.03.2009
Ahli No: 10070
Posting: 4
Dari: penang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 01-04-09 12:31


ana pun tak tengok tv...tapi terlalu suka tengok anime..naruto, bleach, dan macam macam lagi lah yang seangkatan dengannya..


Bookmark and Share




  Member Information For najihaalhabsyiProfil   Hantar PM kepada najihaalhabsyi   Quote dan BalasQuote

mas_ayu
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 22.01.2007
Ahli No: 7247
Posting: 54
Dari: PaHAnG dArUL MakMuR

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 02-04-09 12:18


salam... posting ni memang menarik..
kalau buat analisis ni, kartun lah yang paling banyak.. hehe...
saya tengok semua, tak kisah cerita apa pun tapi upin dan ipin mesti tengok punya.... :-D
betul3...


Bookmark and Share




  Member Information For mas_ayuProfil   Hantar PM kepada mas_ayu   Pergi ke mas_ayu's Website   Quote dan BalasQuote

Jue_Efendy
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 17.03.2009
Ahli No: 10076
Posting: 25
Dari: Kota Kinabalu

Sabah   avatar


posticon Posting pada: 03-04-09 11:01


suka tengok CSI...kartun salam DUNK.....paling suka tengok dan tak boleh tinggal ialah BOLA.....hehehe....


Bookmark and Share




  Member Information For Jue_EfendyProfil   Hantar PM kepada Jue_Efendy   Quote dan BalasQuote

ada_nur183
WARGA RASMI
Menyertai: 05.09.2008
Ahli No: 8978
Posting: 16
Dari: Pulau Mutiara

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 18-07-09 23:18


Ana suka tengok cerita Nur Kasih. Menyentuh kalbu dan penuh ciri-ciri Islamik. Tak sabar nak tengok episod mereka buat umrah. Tak cukup duit nak buat haji, tengok kat tv pun jadilah...


Bookmark and Share




  Member Information For ada_nur183Profil   Hantar PM kepada ada_nur183   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84
{ SRIKANDI }
Menyertai: 13.10.2008
Ahli No: 9163
Posting: 566
Dari: JeRaNtUt ! SuBaNg JaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 21-07-09 12:46


Pada 18-07-09 23:18 , ada_nur183 posting:

!!! QUOTE !!!

Ana suka tengok cerita Nur Kasih. Menyentuh kalbu dan penuh ciri-ciri Islamik. Tak sabar nak tengok episod mereka buat umrah. Tak cukup duit nak buat haji, tengok kat tv pun jadilah...


saya pun suka cerita ini.. best.. :welcome:


-----------------





Bookmark and Share




  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Pergi ke halesolurun_84's Website   Quote dan BalasQuote

tokcik
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 09.06.2009
Ahli No: 10712
Posting: 129
Dari: perlis

Perlis   avatar


posticon Posting pada: 21-07-09 14:57


Assalamualaikum
tokcik tak suka tengok tv..banyak sangat cerita yang terlondeh sana terlondeh sini..hasad dengki..boring betul.
Tokcik suka tengok kartun...upin ipin, spanbob, chin chan, catdog dan banyak lagi kartun yang santai.
Minda pun relax, 'mata' pun tak sakit.


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For tokcikProfil   Hantar PM kepada tokcik   Pergi ke tokcik's Website   Quote dan BalasQuote

suterakasih85
{ SRIKANDI }
Menyertai: 10.12.2004
Ahli No: 4684
Posting: 634
Dari: Ganu+Nilai

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 24-07-09 11:06


Pada 21-07-09 14:57 , tokcik posting:

!!! QUOTE !!!

Assalamualaikum
tokcik tak suka tengok tv..banyak sangat cerita yang terlondeh sana terlondeh sini..hasad dengki..boring betul.
Tokcik suka tengok kartun...upin ipin, spanbob, chin chan, catdog dan banyak lagi kartun yang santai.
Minda pun relax, 'mata' pun tak sakit.



betul itu tokcik.. cite2 melayu sekarang dah same dengan cerita omputih and etc...menyakit kan mata sahaja.. :-o

tengok cerita kartun pun orite saja.. dapat gelak sikit-sikit walaupun kartun..hihi yang penting hati riang dan ceria :-D


-----------------
Success Through Endeavour ;



Bookmark and Share




  Member Information For suterakasih85Profil   Hantar PM kepada suterakasih85   Pergi ke suterakasih85's Website   Quote dan BalasQuote

sayang_semuanya
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 14.03.2009
Ahli No: 10025
Posting: 130
Dari: Pasir Ris

singapore   avatar


posticon Posting pada: 18-08-09 18:49


suka tengok tv ada berkisah kan ramadhan dan raya... meleleh air mata bila tonton


-----------------
setiap yang hidup, pasti akan mati.. Rajin rajin lah bermuhasabah diri.. supaya dapat kita kuatkan iman kita


Bookmark and Share




  Member Information For sayang_semuanyaProfil   Hantar PM kepada sayang_semuanya   Quote dan BalasQuote

guidance
WARGA RASMI
Menyertai: 27.07.2009
Ahli No: 11027
Posting: 20

blank   avatar


posticon Posting pada: 19-08-09 11:19


nenek saya suka tengok cerita indonesia.
pelik-pelik..


Bookmark and Share




  Member Information For guidanceProfil   Hantar PM kepada guidance   Quote dan BalasQuote

dzakirah
WARGA RASMI
Menyertai: 19.06.2009
Ahli No: 10797
Posting: 2
Dari: JoRDaN

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 21-08-09 13:15


salam...saya suka menonton juga.tapi sejak masa makin cemburu ni,just tengok cerita-cerita pendek. saya syorkan tengok cerita kun fayakun, sang murabbi, laskar pelangi dan arranged. best sangat!! sarat moral dan kebaikan...selamat menonton:)


Bookmark and Share




  Member Information For dzakirahProfil   Hantar PM kepada dzakirah   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84
{ SRIKANDI }
Menyertai: 13.10.2008
Ahli No: 9163
Posting: 566
Dari: JeRaNtUt ! SuBaNg JaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 21-08-09 13:50


Pada 18-08-09 18:49 , sayang_semuanya posting:

!!! QUOTE !!!

suka tengok tv ada berkisah kan ramadhan dan raya... meleleh air mata bila tonton



nak2 bila ada lagu aisyah tu..
huhu..meruntun pilu saja.. :-(


-----------------





Bookmark and Share




  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Pergi ke halesolurun_84's Website   Quote dan BalasQuote

limah
::PENGURUS AKTIVITI::
Menyertai: 20.08.2009
Ahli No: 11210
Posting: 367
Dari: shah alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 21-08-09 13:53


assalamualaikum....limah pulak suka tengok upin dan ipin. tu lagi best dari tengok cerita orang betul macam tok cik kata terlondeh sana sini dan meleret-leretkan tokcik.


Bookmark and Share




  Member Information For limahProfil   Hantar PM kepada limah   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan, suterakasih85
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Masa Lapang
    »» citer kat tv

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 3 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.060772 saat. Lajunya....