Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 20-03-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Ketidakmampuan itu adalah malapetaka, kesabaran adalah keberanian, zuhud adalah kekayaan, pengendalian diri adalah perisai (terhadap dosa) dan sahabat terbaik dalam penyerahan (kepada Allah)
--
Saidina Ali

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Waldor263
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13708

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 23
Ahli: 0
Jumlah: 23




  Dari Galeri
Nostalgia MegaJK
Shida.. alamak.. silau laa..  kak lidya : ehhh.. sukenye intan..
hanan: aiiyaa.. lupe pulak peribahasa tu.. melepas lagi…
kak eii : yess..

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 9 hari yang lalu
Swarig123: 25 hari yang lalu


Masa Lapang
Topik: citer kat tv


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, suterakasih85
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Masa Lapang
    »» citer kat tv

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:

Oleh citer kat tv

aire
WARGA RASMI
Menyertai: 22.04.2003
Ahli No: 352
Posting: 17

blank   avatar


posticon Posting pada: 23-04-03 13:53


AirE PuLak tEnGok cRiteR Yg tHe LaTest...KorEA, CIna, jEpuN, EngliSh,hInDusTAn,MelaYu.... yAng pEnting CriTer Yg bOleh gUne Utk SlpS ExaM...TenSion Yg MAsih meLEkat


Bookmark and Share




  Member Information For aireProfil   Hantar PM kepada aire   Quote dan BalasQuote

aisyatul_auni
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 19.04.2003
Ahli No: 177
Posting: 124
Dari: amman

jordan  


posticon Posting pada: 24-04-03 00:50


ehehehee...sama laa ske tgk SHIN CHAN, Power Puff Girl (sapa ada stuff dia, leh laa kita tukar-tukar), Doraemon..ngan novelatina indonesia tajuknya Carita de Angel...kiut sesngat heroinnya budak umor 6 thn...

ba'dein, pepetang ske tgk citer Cina..dulu citer Treshold Of An Era...dah abih dah, tgk lak citer Return Of the Cukkoo..

yang penting, benda ni semua tak melalaikan kita dr tanggungjawab sbg hamba al-Khalik...bila tiba masa solat, tunaikan kewajipan tu..barulah benda tu tak jadi yg lagho...atau haram..

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For aisyatul_auniProfil   Hantar PM kepada aisyatul_auni   Quote dan BalasQuote

ladyberz
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 39
Posting: 58
Dari: merah kuning warna kebanggaan

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 24-04-03 02:30


erm...byk gak peminat kartun yer..saya pun minat gak kartun ni..walaupun dah tua sket..nasib ler...sebab kalo tgk kartun leh release tension..antara kartun yang say suka:
-oogie and cacoroaches
-pokemon
-cardcaptor sakura
-samurai-X
-doraemon
-shin chan
-dragon ball
-hamtaro
-aladdin
-bla2....banyak lagi...saya ni mmg antu tv....


Bookmark and Share




  Member Information For ladyberzProfil   Hantar PM kepada ladyberz   Quote dan BalasQuote

hurulain
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 16
Posting: 313
Dari: Bumi Allah

singapore   avatar


posticon Posting pada: 24-04-03 11:33


hmm ada cerita kartun baru tau..tajuknya 'spirited away' best sangat cerita dia..ana tengok kat vcd.. cubalah tengok..


Bookmark and Share




  Member Information For hurulainProfil   Hantar PM kepada hurulain   Quote dan BalasQuote

mawarputih
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 21.04.2003
Ahli No: 308
Posting: 152
Dari: Bangsar,KL

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 24-04-03 12:48


Alahai.... bestnya sahabiah semua dapat selalu tgk tv yer... Ana dok hostel nie tak berpeluang langsung nak ngadap tv. Walaupun tv ada kat sini tapi masa pulak yg takder. Selalunya, kalau teringin sangat nak tgk tv tunggu hujung minggu lah, boleh tgk kat umah...

Nasib baik radio ada... bolehlah dengar ikim selalu. kalau tak... hmmm sunyi juga kan...???

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For mawarputihProfil   Hantar PM kepada mawarputih   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 40
Posting: 338
Dari: kaybee

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 24-04-03 18:02


bg qaulah, x tengok tv lebih bagus..
tp, sekurang-kurangnya mesti ada hiburan jugak kan ? radio pun bagus utk relax kan minda.. denga lagu nasyid.. alahai merdunyeee.. heheh..

qaulah suke lagu SAHABAT drpd FIRDAUS

-----------------


memimpin, dipimpin, terpimpin


Bookmark and Share




  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Pergi ke qaulah_atrah's Website   Quote dan BalasQuote

farhah
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 19.04.2003
Ahli No: 190
Posting: 42
Dari: negeri pahang

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 28-04-03 18:16


saya plak suke tgk citer seram ngan citer hindustanngan citer karton....tp
tak kisah la citer apepun....janji yg sesuai ditonton...



Bookmark and Share




  Member Information For farhahProfil   Hantar PM kepada farhah   Quote dan BalasQuote

greenleaf
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 29.04.2003
Ahli No: 684
Posting: 26
Dari: hokkaida

japan   avatar


posticon Posting pada: 29-04-03 18:26


sumer cite skarang best2....
tp yg plg sy tak leh nak miss dan akan dipastikan tidak miss ialah cite korea....
sape suka cite KOREA,angkat tgn!....nanti dpt hadiah senyuman....^_^


Bookmark and Share




  Member Information For greenleafProfil   Hantar PM kepada greenleaf   Quote dan BalasQuote

hub_addin
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 23
Posting: 447
Dari: Perak No.1

Perak   avatar


posticon Posting pada: 02-05-03 00:17


Quote:

On 2003-04-24 12:48, mawarputih wrote:
Alahai.... bestnya sahabiah semua dapat selalu tgk tv yer... Ana dok hostel nie tak berpeluang langsung nak ngadap tv. Walaupun tv ada kat sini tapi masa pulak yg takder. Selalunya, kalau teringin sangat nak tgk tv tunggu hujung minggu lah, boleh tgk kat umah...

Nasib baik radio ada... bolehlah dengar ikim selalu. kalau tak... hmmm sunyi juga kan...???

-----------------




ana pun cam mawar putih gak...
sekarang tv kat rumah pun dah lama rosak...
tapi tak tengok pun tak apa sebab dah ada komuniti ni...

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For hub_addinProfil   Hantar PM kepada hub_addin   Quote dan BalasQuote

sayasarah
-WARGA SETIA-
Menyertai: 19.04.2003
Ahli No: 170
Posting: 509
Dari: Kerak bumi

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 02-05-03 10:36


a'kum

aaaa greenleaf cepat senyum....

best kan crita korea nape kita tok leh buat crite yg menyentuh ati...

tp sbnrnya..manusia ni suka tengok hal org lain ataupun caring...nak tau jugek mcmana kesudahannya walaupun dah buleh agak....


Bookmark and Share




  Member Information For sayasarahProfil   Hantar PM kepada sayasarah   Quote dan BalasQuote

kaklong
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 27.04.2003
Ahli No: 551
Posting: 155
Dari: darul ridzuan

brunei  


posticon Posting pada: 02-05-03 10:50


kaklong suka tengok cite yg berkaitan dgn penyiasatan. macam cite law n order, csi. best tau! cite china pun kaklong suka tengok. bagi kaklong citer cina ni bagus sebab dalam setiap citer, dia selalu bagi mesej yg boleh kita ambil iktibar.

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For kaklongProfil   Hantar PM kepada kaklong   Quote dan BalasQuote

engku_salina
-WARGA SETIA-
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 25
Posting: 592
Dari: Kuala Lumpur

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 02-05-03 11:02


akak pon suka tgk citer crayon shin chan tu...
kelako betullah shin chan...

akak minat tgk citer drama bersiri dari Jepun dan Korea... best sesangat... yg paling latest, "All about Eve"... suka tgk Sun Mi tu, comel betul...

akak pon minat citer penyiasatan mcm CSI tu... dan juga citer pasal lawyer...

akak paling tak suka citer2 yg mengarut... spt citer fantasi, tak berpijak dibumi yg nyata...



Bookmark and Share




  Member Information For engku_salinaProfil   Hantar PM kepada engku_salina   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 40
Posting: 338
Dari: kaybee

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 02-05-03 14:11


yer.. yer..

qaulah pun suker tengok citer ALL ABOUT EVE jugak...
tp, yg tak besnyer, waktunya x sesuai..
benci betullah tayang waktu maghrib...
lanlah, kalau pukul 3.00 ker..
takper jugak..
qaulah pun suker SUN MI..
suker senyum..

wassalam

-----------------


memimpin, dipimpin, terpimpin


Bookmark and Share




  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Pergi ke qaulah_atrah's Website   Quote dan BalasQuote

isma_islah
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 23.04.2003
Ahli No: 416
Posting: 56
Dari: united kingdom

uk   avatar


posticon Posting pada: 04-05-03 16:40


assalamualaikum..

wah.rata2 minat kartun yer..ana plak suka series ER sebab dulu kununya ana nak jadi doktor tapi tak kesampaian.. so sekarang jadi doktor machine lah pulak(engineer)..hehe..

cerita lain macam gilmore girls & charmed..ana pun suka tengok cerita tamil especially prabu or simran yg berlakon..citer cina pun suka sgt..tapi bila dah further studies nih tak dapat lagi tgk cerita cina/hindustan/korea lagi..

takpe..nanti balik cuti ana nak tgk tv puas2..

wassalam..


Bookmark and Share




  Member Information For isma_islahProfil   Hantar PM kepada isma_islah   isma_islah's MSNM Number Is ema_bonita@hotmail.com   Quote dan BalasQuote

hajidah_aiman
{ SRIKANDI }
Menyertai: 02.05.2003
Ahli No: 875
Posting: 253
Dari: Perlis Indera Kayangan

Perlis   avatar


posticon Posting pada: 05-05-03 12:31


Assalamu'alaikum...
Ana paling suka CSI...memang mencabar minda..kita bersama-sama dengan karakter dlm cerita utk menyelesaikan misteri.... penggunaan teknologi dlm cerita tu pun best wpun wallahualam laa kesahihannya tu....

Kartun pun boleh jugak..ana minat jugak tengok kartun tapi tak semua laa...

-----------------
[b][i]Tiada cinta di hatinya Hanyalah cinta Allah
Ada rasa rindu Hanyalah untuk Rasulullah
Kasih dan sayang hanyalah pada ibu ayah[/b][/i]


Bookmark and Share




  Member Information For hajidah_aimanProfil   Hantar PM kepada hajidah_aiman   Pergi ke hajidah_aiman's Website   Quote dan BalasQuote

jijah
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 18.04.2003
Ahli No: 93
Posting: 136
Dari: Pulau Pinang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 07-05-03 20:47


Assalamualaikum warahmatulahi wabarakatuh

jijah suka tengok gambaq SmallVille..cerita tentang junior Clark Kent..cerita dia best tau sahabiah sekalian!

pas tu..jijah suka tengok cerita Gilmore Girl...dan cerita hindustan...

wassalam


Bookmark and Share




  Member Information For jijahProfil   Hantar PM kepada jijah   Quote dan BalasQuote

nurin
WARGA RASMI
Menyertai: 09.05.2003
Ahli No: 1092
Posting: 14

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 09-05-03 11:21


assalamualaikum
saya suka gak tengok cite kartun , cerita bi,korea, jepun ,cina , bm,dll.Tapi bkn semua cerita tengok lah kalau cerita tu mencabar , menyeramkan ,dan memberi pengajaran saya suka la . :-0 :-0


Bookmark and Share




  Member Information For nurinProfil   Hantar PM kepada nurin   Quote dan BalasQuote

aku
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 05.05.2003
Ahli No: 986
Posting: 110
Dari: bumi ALLAH

iraq   avatar


posticon Posting pada: 09-05-03 11:50


mmm..sayer x tahu sayer suker tgk citer aper coz semua citer kat tv tue sayer tengok hinggakan iklan2 seperti smartshop pun x ter'miss' langsung.. nak kata sayer antu tv x jugak tp bolehlah dikatakan tv adalah salah satu kawan baik sayer..hihihi

-----------------

AKU makhluk ciptaan ALLAH S.W.T...


Bookmark and Share




  Member Information For akuProfil   Hantar PM kepada aku   Quote dan BalasQuote

nilamSarah
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 27.04.2003
Ahli No: 556
Posting: 273
Dari: presint 9,putrajaya

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 09-05-03 12:36


erm...
dulu suke tgk citer riak² remaja..coz ade cam nasyid² skeet...tp skrg dah x de..
so..skrg suke tgk shin chan lak...comeyy nyer!!!

hikhikhik..


Bookmark and Share




  Member Information For nilamSarahProfil   Hantar PM kepada nilamSarah   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84
{ SRIKANDI }
Menyertai: 13.10.2008
Ahli No: 9163
Posting: 566
Dari: JeRaNtUt ! SuBaNg JaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 01-04-09 09:48


Assalamualaikum

saya tengok apa-apa saja cerita kat tv kecuali cerita hantu..
bila dah layan cerita bersiri,sampai habis lah saya akan tengoknya..dan esoknya.. esoknya lagi..sampai the end huhu

pendek kata,bila tak ada drama yang menarik,saya akan beralih arah ke sukan or berita or mana-mana yang saya rasa tertarik.. kalau iklan tu menarik minta saya pun saya akan tengok..


-----------------





Bookmark and Share




  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Pergi ke halesolurun_84's Website   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan, suterakasih85
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Masa Lapang
    »» citer kat tv

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.085891 saat. Lajunya....