Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 04-07-2020  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Orang yang hebat ialah orang yang sederhana dalam kata-katanya tetapi hebat dalam tindakannya

-- Confucius

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: harith
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13726

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 7
Ahli: 0
Jumlah: 7




  Dari Galeri
a'kum semua...salam mahabbah dari saya

  Yang Masuk Ke Sini
citey: 1 hari, 1 jam, 48 minit yang lalu


Dari Bilik Admin
Topik: MAJLIS HARI LAHIR KELAB OKTOBER!!!


Carian Forum

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Dari Bilik Admin
    »» MAJLIS HARI LAHIR KELAB OKTOBER!!!

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:

Oleh MAJLIS HARI LAHIR KELAB OKTOBER!!!

nur_indah
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 19.04.2003
Ahli No: 174
Posting: 193
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 11-09-03 13:43


Assalamu'alaikum...

ermm... nak minta pendapat semua ahli komuniti... akak bercadang nak buat majlis hari lahir oktoberians... so, ade la beberapa cadangan yang dah akak terima dari ahli kelab oktober.... so, setakat ni tarikh dan tempat tu belum konfem lagi...

cadangnya nak buat pada 18/ 19 oktober(sabtu/ahad)... bergantung pada respon anda sume especially oktoberians.... masanya pulak dari pukul 12.00 tgh hr sampai 5 ptg... cadangan tempat pulak... seboleh2nya akak nak buat kat tasik... so tasik2 yg menarik perhatian setakat ni ialah:-

1. tasik varsiti, um
2.tasik perdana, kl
3.tasik titiwangsa, kl
4.tasik shah alam
5.taman rekreasi klcc

so, sesape ade cadangan, sokongan, bantahan... sila lah kemukakan... insyaAllah, akak akan pertimbangkan.. kita pakat2 buat kat tasik plak kali ni ek... kemungkinan besar ade aktiviti berkayak.. sbb tu akak pilih nak buat kat tasik.. ade sorang hamba Allah tu teringin beno berkayak...hehehe... (betui dak hanan???)

satu lagi.... yg paling penting... sesape yg nak hadir, dan sudi hadir pada tarikh tersebut...pliz pm akak ek... akak nak komfem bape org nak mai... leh aa budget makanan utk bape org nanti... jgn riso, majlis ni tak kena kuarkan duit utk bayaran... kome sume cume kuarkan duit utk tambang jek nanti... dan utk sesape yg minat nak berkayak jek.. hehehe... pasal makan, insyaAllah ade la rezeki kome nanti...mudah2an....

ok, wallahu'alam.... wassalam...


-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For nur_indahProfil   Hantar PM kepada nur_indah   Pergi ke nur_indah's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 11-09-03 13:43


waalaikumussaalm..

Alhamudulillah.. akhirnya keluar juga topik ni menandakan akan dijamu kek lagi bulan depan.. hehe

Kepada ahli yang selalu ke tasik.. harap dapat berikan komen mengenai tasik2 tersebut..

juga boleh cadangkan aktriviti.. manalah tau ada yang nak menyelam..

ok wassalam..


-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

nur_hati
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 27.04.2003
Ahli No: 565
Posting: 80
Dari: n9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 11-09-03 13:59


la.. nak buat sekitar kl ker.. takleh lah ana join.. ana kat terengganu nie..... hehhehe

-----------------
MuHaSaBaH DiRi.... Insyallah dapat Kenali Diri Dengan Lebih Dekat...

Salam Perjuangan!!!!


Bookmark and Share




  Member Information For nur_hatiProfil   Hantar PM kepada nur_hati   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 11-09-03 14:03


nur hati ajakla rombongan muslimah dari terengganu pergi beramai2.. boleh kita jumpa di sana..

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

nur_hati
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 27.04.2003
Ahli No: 565
Posting: 80
Dari: n9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 11-09-03 14:17


jauh sangatlah kat KL tue... hehehe

-----------------
MuHaSaBaH DiRi.... Insyallah dapat Kenali Diri Dengan Lebih Dekat...

Salam Perjuangan!!!!


Bookmark and Share




  Member Information For nur_hatiProfil   Hantar PM kepada nur_hati   Quote dan BalasQuote

engku_salina
-WARGA SETIA-
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 25
Posting: 592
Dari: Kuala Lumpur

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 11-09-03 14:44


waalaikumussalam wbt...

kak nur_indah, saya nak confirmkan kehadiran... tapi, saya bkn oktoberians... boleh join ke???

1. tasik varsiti - tak pernah pergi pon... besar ke tasik tu??? cantik tak??? luas tak???

2. tasik perdana - pon tak pernah pergi... lalu aje, ok kot...

3. tasik titiwangsa - selalu pergi... ok gak kalau buat kat situ... tapi, masalah transportlah...

4. tasik shah alam - dah mmg selalu pergi... tak bestlah...

5. taman rekreasi klcc - ok gak... tapi, kalau hujung minggu tu mmg ramai org...



Bookmark and Share




  Member Information For engku_salinaProfil   Hantar PM kepada engku_salina   Quote dan BalasQuote

alfaqierah
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 21.04.2003
Ahli No: 278
Posting: 278
Dari: bumi ALLAH- the garden of knowledge & virtue

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 11-09-03 17:58


Assalamu'alaikum wrt wbt

kak kaei

nak jawab sekali lagi!
insyaALLAH..ana tak kisah sgt kalau buat kat mana2..sbb ana tak penah pegi lagi tasik varsiti,dll cuma pernah sampai ke tasik titiwangsa..seronok jugak kalau buat kat situ

ape2 pun..insyaALLAh..andai transport nak ke destinasi boleh dpt dgn mudah..ana akan turut serta.jgn risau kak..insyaALLAH..pastinya rombongan cik kiah dr uia pj tiba nanti..nantikan kehadiran kami ye..


jumpa lg!

-----------------
hanya hambaNYa..

"ALLAH swt is known by the heart and not the mind,and whose hearts know ALLAH are surely strong in their religion..insyaALLAH.."


Bookmark and Share




  Member Information For alfaqierahProfil   Hantar PM kepada alfaqierah   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 12-09-03 09:30


kemanakah gerangannya muslimah2 yang lahir di bulan oktober.. dah tukar surat beranak ke..

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

alfaqierah
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 21.04.2003
Ahli No: 278
Posting: 278
Dari: bumi ALLAH- the garden of knowledge & virtue

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 12-09-03 13:36


Assalamu'alaikum wrt wbt

kak hanan

Quote:
kemanakah gerangannya muslimah2 yang lahir di bulan oktober.. dah tukar surat beranak ke..



sama jugak soalan yg ana nak utarakan..
mana peginya sahabat2 kita yg lahir bulan oktober ni?

wahai warga muslimah yang tergolong dlm angkatan oktoberians silalah beri komen antunna semua disini..senang kak kaei nak aturkan majlis ni..ni semua utk antunna jugak.. harap dpt beri respon..ok!

kak hanan & kak engku nampaknya kita kot yg nak kena tukar surat beranak ni sbb nampaknya..kita aje duk bergendang..takde pulak penarinya

takpe..takpe..sabar ..kita tunggu dalam masa 10-15 minit lagi..harap2 ade yg tersedar kehadiran posting ni!

jumpa lg

-----------------
hanya hambaNYa..

"ALLAH swt is known by the heart and not the mind,and whose hearts know ALLAH are surely strong in their religion..insyaALLAH.."


Bookmark and Share




  Member Information For alfaqierahProfil   Hantar PM kepada alfaqierah   Quote dan BalasQuote

nur_indah
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 19.04.2003
Ahli No: 174
Posting: 193
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 12-09-03 16:12


Assalamu'alaikum.....

hemm, ke mana minghilangnya muslimah oktoberians ni??? hehe, mmg nampaknye alfaqieran dan sal dah tuko surat beranak... takpe la, x kisah lahir bulan bape2 pon, janji akhawat sudi hadir dalam majlis ni... bukan nak buat besar2an.. sekadar mane yg ade aje... insyaAllah, sambil makan, berekreasi, berukhuwwah...

ok lah... ni akak nak bitau... yg majlis tu insyaAllah akan diadakan di taman klcc... butir2nya adalah seperti berikut...

MAJLIS HARI LAHIR KELAB OKTOBER

TEMPAT: TAMAN REKREASI KLCC (DEPAN MASJID ASY-SYAKIRIN)

TARIKH : 18 OKTOBER 2003

MASA : 12 TGH HR - 5.00 PTG

SO, DATANG LAH BERAMAI2... INSYAaLLAH.. JUMPE DI SANA!!!!

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For nur_indahProfil   Hantar PM kepada nur_indah   Pergi ke nur_indah's Website   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 13-09-03 13:40


Sama- sama kita raikan mereka yang makin bertambah usia ni..

Kepada bulan yang oktober yang menghilang tu.. segeralah cari surat beranak dan sekurang2nya gunakanlah mykad...

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

littleOne
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 25.04.2003
Ahli No: 507
Posting: 70
Dari: pearl island

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 16-09-03 14:19


insyaAllah ana akan pergi walaupun birthday ana dua bulan lagi

nak ikut alfaqierah !
jangan tinggalkan ana yer...
ana nak pi sekali dengan anti.
bawa ana sama tau...!
nanti ana nangis tak leh makan kek free...

bolehkah wahai semua yang bergelar Oktoberiansss???
ana nak join sekali ni


-----------------
ruh kudus


Bookmark and Share




  Member Information For littleOneProfil   Hantar PM kepada littleOne   Quote dan BalasQuote

mumtazkhadijah
WARGA RASMI
Menyertai: 15.09.2003
Ahli No: 2439
Posting: 1
Dari: bumi kawah ilmu...

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 16-09-03 16:39


salam ukhwah fillah buat sahabat semua...

alhamdulillah...terharu sebenarnya. ..aader jugak idea utk menyambut hari lahir utk warga oktoberiannssss...
buat pengetahuan antunna semua...ana dilahirkan dlam bulan oktober....ana juga warga baru dlm komuniti muslimah ni...

Tapi sayangnya,tak boleh nak join sahabiah semua memandangkan ana ni jauh ngan sahabiah semua....di bumi kawah ilmu..(kaherah Mesir)...

ala kulli hal...ana doakan semoga majlis tue berjln lancar dan dipermudahkn segalanya...serta diredhai Allah swt...

mabruk muqaddam dan syabasss...juga ana ucapkan utk antunna semua ,terutamanya ahli2 majlis tetinggi dengan usaha kalian ini...semuanya bertujuan utk merapatkan ukhuwah,..teruskan usaha kalian..
insyaallah....siiru ala barakatillah.....



Bookmark and Share




  Member Information For mumtazkhadijahProfil   Hantar PM kepada mumtazkhadijah   Quote dan BalasQuote

alfaqierah
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 21.04.2003
Ahli No: 278
Posting: 278
Dari: bumi ALLAH- the garden of knowledge & virtue

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 18-09-03 23:28


Assalamu'alaikum wrt wbt

bertemu lg para sahabat semua..
rindu pd topik ni sebenarnya..sbb dah ade orang nak ajak kita makan kek free....jadinya..jangan lepaskan peluang...jom join!

kak kaei
ana akan berikan sokongan padu pd akak utk teruskan dan buat majlis ni kat tasik nuu tau..jgn tak jadi pulak.ana gembira sangat sbb akak nak buat jamuan..walaupun tak lahir dalam bulan oktober..ape salahnya menjeguk sahabat2 kan..lawat2 dan datang kemajlis...boleh kenal-kenal..lagipun kita kan sahabat2 seukhwah...dalam majlis macam ni..kena ajak mengajak..murah rezeki..insyaALLAH

kak hanan
wah...nak gunakan mycard lagi tu..
takpe akak...jap lagi masuk la sahabat2 kita yg lain...sbb nanti mesti dieorg bau kek yg akan dihidangkan,ye tak?
akak nak pegi ngan sape nanti? kalau rombongan dr sini nak turut serta...insyaALLAH..bolehlah kita pegi sana sekali

littleone
ye la..ye la..
insyaALLAH..kita pi sama-sama nanti.
ana tak tinggai aih..nanti kita pi sama-sama ngan yg lain2 ok.

mumtazkhadijah
alahai..sayangnya ukhti..tak dapat turut serta..
kami disini mmg mcm ni..insyaALLAH..andai ade kesempatan kami semua akan meraikan majlis hari jadi para sahabat disini...mcm dulunya..kami sambut kelahiran anak-anak ogos..dan nanti sambut pula kelahiran anak-anak oktober.

takpela..ukhti berada jauh diperlembahan nil ...nak buat camne kan..insyaALLAH..ana doakan moga ukhti sentiasa tenang dan ceria selalu.syukran jazilan sbb sertai kami disini.

moga berjumpa lg!
sila-sila para muslimah yg lain..sama-sama daftar kehadiran anda pd kak kaei!

ilalliqa'

-----------------
hanya hambaNYa..

"ALLAH swt is known by the heart and not the mind,and whose hearts know ALLAH are surely strong in their religion..insyaALLAH.."


Bookmark and Share




  Member Information For alfaqierahProfil   Hantar PM kepada alfaqierah   Quote dan BalasQuote

engku_salina
-WARGA SETIA-
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 25
Posting: 592
Dari: Kuala Lumpur

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 26-09-03 22:45


Assalamualaikum,

Atas inisiatif sahabat2 Oktoberians, satu majlis hari lahir utk meraikan anak2 kelahiran Oktober akan diadakan. Semua ahli komuniti dijemput hadir.

Tarikh: 19 Oktober 2003 (Ahad)
Masa: 12 tgh hari
Lokasi: Tapak C, Taman Tasik Perdana, KL.


Kpd sahabat2 yg tak tahu nak ke sana, jgn bimbang... ada tourist guide yg sedia menanti anda...

1. Berkumpul di bus stop depan Central Market pd pukul 11 pg. Seseorg akan menanti disana. Kemudian kita akan menaiki bas intrakota bernombor F3. Berhenti di hentian berhampiran tugu negara.

2. Berkumpul di masjid jamek, berhampiran stesen LRT, depan restoran shaheera pd pukul 11 pg. Seseorg akan menanti disana. Kemudian kita akan menaiki bas intrakota bernombor 21C atau pun F3. Berhenti di hentian berhampiran tugu negara.

p/s: kpd sesiapa yg nak menghadirkan diri sila pm saya atau pon nur_indah... harap maklum!!!


Bookmark and Share




  Member Information For engku_salinaProfil   Hantar PM kepada engku_salina   Quote dan BalasQuote

uwa_chomey
WARGA RASMI
Menyertai: 01.05.2003
Ahli No: 820
Posting: 5
Dari: new zealand

newzealand   avatar


posticon Posting pada: 27-09-03 12:38


aaa...
saye oktoberian..nak join gak tp takleh la..jauh sgt..waaaa...bile nk balik nih...hua..


Bookmark and Share




  Member Information For uwa_chomeyProfil   Hantar PM kepada uwa_chomey   Quote dan BalasQuote

nur_indah
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 19.04.2003
Ahli No: 174
Posting: 193
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 27-09-03 14:44


Assalamu'alaikum...

syukran jazilan kathira sal, tolong iklankan topik ni kat depan...

so, kepada muslimah sekalian yg ade kelapangan, sudi2 le ke tpak c tamn tasik perdana tu ye.... jgn malu2, jgn segan2... blh kite kenal2, eratkan ukhuwwah, tautkan mahabbah. insyaAllah....

jumpe di sana... insyaAllah....

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For nur_indahProfil   Hantar PM kepada nur_indah   Pergi ke nur_indah's Website   Quote dan BalasQuote

wardah_ad83
WARGA RASMI
Menyertai: 25.04.2003
Ahli No: 494
Posting: 16
Dari: bandar Baru Bangi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 27-09-03 20:27


macam menarik jer..saya pun lahir bulan oktober jugak nih..11/10 gitu..boleh laa nak join sekali nih..boleh kan?


Bookmark and Share




  Member Information For wardah_ad83Profil   Hantar PM kepada wardah_ad83   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 27-09-03 20:43


Marilah kita meriahkan majlis bulan oktober nih.. hanya sediakan sedikit ruang di perut untuk makan kek.. hehhe



-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

zawina
WARGA RASMI
Menyertai: 11.05.2003
Ahli No: 1158
Posting: 13
Dari: serambi madinah

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 01-10-03 15:27


assalamualaikum seme...
seronoknya aktiviti ni...kalau ikutkan hati, memang nak ikut sama, tapi saya sekarang ni kat sarawak.. cuti ni tak balik. kalau tak, boleh le kenal dan bersemuka dengan kak hanan dan kak nur_indah dan sahabat2 semua.


saya juga nak cadangkan bila tibanya bulan mei nanti, moga2 dapat diadakan majlis hari jadi kelab mei plak....... macamana pendapat sahabat2 yang lain? setuju ke?
tu hanya cadangan sahaja. harap ia mendapat perhatian dari pihak admin. syukran. kulli 'am wa antum bi khair.




-----------------
bertemu kerana allah,
berpisah jua kerana Nya
bertemu dan berpisah adalah kerana Nya


Bookmark and Share




  Member Information For zawinaProfil   Hantar PM kepada zawina   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Dari Bilik Admin
    »» MAJLIS HARI LAHIR KELAB OKTOBER!!!

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 3

Go To Page: 1 · 2 · 3  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.07282 saat. Lajunya....