Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 29-03-2020  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Kegembiraan dan kedukaan adalah sama. Ia tak kekal lama

-- Peribahasa Tionghua

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Laurenjoy
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13724

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 14
Ahli: 0
Jumlah: 14




  Dari Galeri
time raya 2004....

  Yang Masuk Ke Sini
citey: 4 hari yang lalu
Laurenjoy: 23 hari yang lalu
jackurban: 24 hari yang lalu
porkalwais: 24 hari yang lalu
sarahhanee: 25 hari yang lalu


Luahan Hatiku
Topik: pengakuan seorg lelaki..


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, limah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Luahan Hatiku
    »» pengakuan seorg lelaki..

Please Mendaftar To Post


Oleh pengakuan seorg lelaki..

futurama
WARGA RASMI
Menyertai: 07.09.2003
Ahli No: 2372
Posting: 5
Dari: muar,johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 10-09-03 17:23


assalamualaikum..
ana ada masalah melibatkan seorg lelaki.
dia mengaku pd ana yg dia suka pd ana.
ana pun suka kat dia sbb dia tu wara',alim, tahfiz lagi. semua ciri2 lelaki yg soleh ada pd dia.
masalahnya..kami masing2 masih study.
study di tempat yg sama.. course yg sama dan ana dan dia masing2 committee.
ana malu berdepan dgn dia. ana jawab yg ana memerlukan petunjuk Allah sblm memberi jawapan yg betul.(Istikharah)
ana nak tanyalah pendapat antunna semua. semoga pandangan antunna dapat meredakan ombak2 dlm hati ana ni..


Bookmark and Share




  Member Information For futuramaProfil   Hantar PM kepada futurama   Quote dan BalasQuote

UsTaZaH_CuTe
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 07.06.2003
Ahli No: 1646
Posting: 110
Dari: sg petani

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 10-09-03 23:08


macam kata anti tu..buatlaa solat istiqarah...insyaallah akan diberikan petunjuk yang terbaik...

wallahuallam...

-----------------
"NaFsU MeNgAtAkAn wAnItA cAnTiK aTaS dAsAr rUpAnYa...AkaL MenGatAkaN WaNiTa CaNtIk aTaS DaSaR ILmUnYa...dAn HaTi MeNgAtAkAn wAnItA cAnTiK aTaS dAsAr AKHLAKNYA..


Bookmark and Share




  Member Information For UsTaZaH_CuTeProfil   Hantar PM kepada UsTaZaH_CuTe   Quote dan BalasQuote

ismi_safiza
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 28.08.2003
Ahli No: 2315
Posting: 170
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 25-09-03 10:40


assalamualaikum..

betul tue, mohon petunjuk drp Allah...insyaAllah, Allah takkan menghamapakn harapan makhluk yang sokmo berdoa utknya...

*teringat kisah kasih ana dgn Huffaz yg tak kesampaian..tak de jodoh kot...

wasalam...


Bookmark and Share




  Member Information For ismi_safizaProfil   Hantar PM kepada ismi_safiza   Pergi ke ismi_safiza's Website   Quote dan BalasQuote

norayhunt
WARGA RASMI
Menyertai: 03.09.2003
Ahli No: 2344
Posting: 8
Dari: Pel.Klang

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 26-09-03 07:27


Assalamualaikum
...kembali kepada Allah dalam merujuk apa2 pun.. teruskan niat awak...solat istikharah...mintak petunjuk..kalau betul dia jodoh untuk awak..insyaAllah..Allah bukakan jalan.....
Waallahualam...

-----------------
Ikhlas Dalam Ibadah
Kebaikan Hanya Bagi Mereka Yang Mahu Berfikir...


Bookmark and Share




  Member Information For norayhuntProfil   Hantar PM kepada norayhunt   Quote dan BalasQuote

ummimq
::KAUNSELOR::
Menyertai: 16.06.2003
Ahli No: 1731
Posting: 855
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 26-09-03 08:32


wslmwr
aslmwr
alhamdulillah semoga anakanda dilindungi dari melakukan perkara yang tidak syarak. bila perasaan begini timbul maka ia adalah fitrah insan terutama dalam peringkat umur sebegitu. sekiranya inginkan yang terbaik maka pihak lelaki yang kena bertindak merisik dan elak dari berjumpa selalu. Melalui pengalaman ummimq ramai yang seperti anti ni yang commited terperangkap dengan bisikan syaitan dan berlakulah apa yang sepatutnya berlaku .. usahakan agar dapat elak dan juga berdoa agar di selamatkan dari fitnah. hati hati ya anakanda.
wslmwr
ummimq


Bookmark and Share




  Member Information For ummimqProfil   Hantar PM kepada ummimq   Pergi ke ummimq's Website   Quote dan BalasQuote

adeqsumayyah
WARGA RASMI
Menyertai: 19.09.2003
Ahli No: 2464
Posting: 5
Dari: johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 26-09-03 11:22


Assalammulaikum. alhamdulillah... anti dpt calon yg baik... insyaallah dia boleh memimpin anti... betul tu... buat lah solat istikharah tu dulu.... minta petunjuk. kalau ada jodoh kelak... pastikan kamu berdua menjaga perhubungan itu supaya suci dari dosa dan diberkati. jgn membelakangkan ibubapa. ape salahnya kalau anti bercerita kpd mereka. jgn abaikan study...kalau dia serius...dia mesti akan tunggu. suruhlah dia buat istikharah sama...


Bookmark and Share




  Member Information For adeqsumayyahProfil   Hantar PM kepada adeqsumayyah   Pergi ke adeqsumayyah's Website   Quote dan BalasQuote

nawra_albahira
WARGA RASMI
Menyertai: 27.09.2003
Ahli No: 2538
Posting: 5
Dari: kuala lumpur

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 28-09-03 00:49


assalamualaikum...
mungkin dia adalah seorang calon yg baik..cukup sempurna..namun..petunjuk dr Allah lebih baik rasanya...


Bookmark and Share




  Member Information For nawra_albahiraProfil   Hantar PM kepada nawra_albahira   Pergi ke nawra_albahira's Website   Quote dan BalasQuote

cahaya_mataku
WARGA RASMI
Menyertai: 26.07.2003
Ahli No: 2082
Posting: 20
Dari: baling

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 07-10-03 14:50


mmm...ciri2nya mmg menepati calon suami soleh alhamdulillah......sekarang saudari hanya perlu memohon petunjuk Allah shj samada dia mmg jodoh saudari...

-----------------
semakin jauhku dariMu...semakin dekat pula Kau menghampiri daku...oh tuhan..yg maha pengasih..siapalah diriku di pandanganMu......


Bookmark and Share




  Member Information For cahaya_matakuProfil   Hantar PM kepada cahaya_mataku   Pergi ke cahaya_mataku's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.067753 saat. Lajunya....