Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 10-04-2020  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Sempurna ilmu kerana aqal , sempurna agama kerana taqwa , sempurna amal kerana niat dan sempurna kehormatan kerana wibawa ..

-- Hukama'

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Laurenjoy
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13724

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 16
Ahli: 0
Jumlah: 16




  Dari Galeri
ini mase ana kecik2 lagik..

  Yang Masuk Ke Sini
citey: 7 hari yang lalu
Laurenjoy: 35 hari yang lalu
jackurban: 36 hari yang lalu
porkalwais: 36 hari yang lalu


Ringan
Topik: kisah lucu


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, e-zah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Ringan
    »» kisah lucu

Please Mendaftar To Post


Oleh kisah lucu

Qasrynna_Qistina
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 25.06.2003
Ahli No: 1802
Posting: 21

oman   avatar


posticon Posting pada: 08-09-03 08:49


assalamualaikum w.b.t

Kisah Si Pelupa

Seorang nenek yang tinggal disebuah rumah dua tingkat sedang asyik mengemas
bilik di tingkat atas. ketika itu dia teringat untuk mengambil pengaut
sampah di tingkat bawah untuk digunakan bagi menyiapkan tugas mengemas yang
sedang dilakukan. Lalu si nenek pun menuju ketangga untuk turun ke tingkat
bawah. ketika menuruni tangga seekor kucing melintas dengan cepat sehingga
si nenek terperanjat.
Selepas itu si nenek terpinga pinga dan menggaru kepala kerana telah terlupa
apakah barangan yang hendak diambil di tingkat bawah tadi. Setelah berfikir
beberapa ketika, namun tidak ingat juga apa yang hendak diambil, maka si
nenek pun mengambil keputusan untuk duduk sebentar di tengah anak tangga
sambil cuba untuk mengingati barangan tadi.
Setelah kira-kira 15 minit berlalu, si nenek gagal untuk mengingatinya, maka
si nenek pun mengambil keputusan untuk meneruskan aktivitinya. Lalu si nenek
pun berdiri. Ketika itu si nenek terfikir pula, Eh, tadi aku nak naik ke nak
turun?. Sekali lagi si nenek terlupa.......



Bookmark and Share




  Member Information For Qasrynna_QistinaProfil   Hantar PM kepada Qasrynna_Qistina   Quote dan BalasQuote

Hajar
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 06.05.2003
Ahli No: 1024
Posting: 479
Dari: Singapura

singapore   avatar


posticon Posting pada: 08-09-03 16:39


Hehehe..Kesiaaan nenek tu ye...
Bersabar je la nek..

-----------------
"All Allah's Testing Has A Purpose..
Someday U Will See The Light..
All He Asks Is That U Trust in HIM..
Walk By


Bookmark and Share




  Member Information For HajarProfil   Hantar PM kepada Hajar   Pergi ke Hajar's Website   Quote dan BalasQuote

nur_hati
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 27.04.2003
Ahli No: 565
Posting: 80
Dari: n9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 11-09-03 12:19


kesiannya...... dah lah org tua....
agak2nya nanati kite tua camner lah kan? tah2 lebih teruk dr nenek tua.....

-----------------
MuHaSaBaH DiRi.... Insyallah dapat Kenali Diri Dengan Lebih Dekat...

Salam Perjuangan!!!!


Bookmark and Share




  Member Information For nur_hatiProfil   Hantar PM kepada nur_hati   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.041441 saat. Lajunya....