Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 04-07-2020  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Kegembiraan dan kedukaan adalah sama. Ia tak kekal lama

-- Peribahasa Tionghua

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: harith
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13726

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 7
Ahli: 0
Jumlah: 7




  Dari Galeri
salamukhuwah fillah

  Yang Masuk Ke Sini
citey: 1 hari, 1 jam, 1 minit yang lalu


Aduan dan Cadangan
Topik: kenapa.....yea....?


Carian Forum

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Aduan dan Cadangan
    »» kenapa.....yea....?

Please Mendaftar To Post


Oleh kenapa.....yea....?

nur_islami
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 11.05.2003
Ahli No: 1146
Posting: 279
Dari: serambi mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 05-09-03 17:00


assalamualaikum....

first ana nak mintak banyak2la jika apa yg ana akn perkatakan ini bisa menyinggung mana2 pihak..xbermaksud.......

kenapa ana lihat semenjak dua menjak ni komuniti muslimah cam suram ajer...xbanyak posting baru....

kalau ana login kat sini xramai yg join kat sini..xmacam dulu2....



-----------------
tuhan dalam mjlni hadap ini banyaknya dugaan yang mdtg.ada yang dptku gagahi & ada yang gagal kuhindari,tuhan rahmatmu melgt luas.terlalu sdktku bsykr


Bookmark and Share




  Member Information For nur_islamiProfil   Hantar PM kepada nur_islami   Quote dan BalasQuote

aniisa_tasnim
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 18.04.2003
Ahli No: 64
Posting: 305
Dari: bumi mutiara

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 07-09-03 15:13


waalaikummussalam...

sebenarnya baru minggu ni ana boleh berposting... kalau tak duduk asrama... susah nak guna bilik komputer punya... sepanjang 3 hari ana kerap juga masuk sini... memang menyedihkan... tak ramai yg masuk... agaknya muslimah semua banyak kerja ek ? tapi walau apa pun ana doakan komuniti muslimah tetap di hati para muslimah dan mujahidah... may be miss presiden kita ada idea ?

-----------------
"Di sebalik segala duka
Tersimpan hikmah
Yang bisa kita petik pelajaran...
Di sebalik segala suka
Tersimpan hikmah
Yang kan mungki


Bookmark and Share




  Member Information For aniisa_tasnimProfil   Hantar PM kepada aniisa_tasnim   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 07-09-03 19:31


waalaikumussalam..

sejak akhir2 ni memang komuniti agak sunyi.. dan kebanyakan topik kurang mendapat respon. Pelbagai usaha telah dibuat seperti mengadakan kuiz. yang tak ramai juga menjawab..

kemanakah hilangnya muslimah2 sekalian.... kalau bukan kita yang memeriahkan komuniti ini.. siapa lagi.. takkan kaum muslimin kot..

sama2lah kita ceriakan kembali komuniti muslimah ini.. ajaklah sahabat2 utk bersama di sini.. wassalam


-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

aniisa_tasnim
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 18.04.2003
Ahli No: 64
Posting: 305
Dari: bumi mutiara

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 07-09-03 22:35


tu la akak... kalau tengok jumlah ahli... banyak.. tapi sedih... semua macam park nick je... ada muslimin dr komuniti ukhwah tegur ana... kenapa sunyi je komuniti muslimah... tak promote ke... bukan masalah promote... ahli dah mencapai 2333... tapi tak nak ambil peranan... kalau ada pun hanya segelintir... please... kita meriahkan kmbali komuniti muslimah...

-----------------
"Di sebalik segala duka
Tersimpan hikmah
Yang bisa kita petik pelajaran...
Di sebalik segala suka
Tersimpan hikmah
Yang kan mungki


Bookmark and Share




  Member Information For aniisa_tasnimProfil   Hantar PM kepada aniisa_tasnim   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 07-09-03 22:52


Assalamualaikum...

terima kasih atas keprihatinan semua... sama kita gemilangkan kembali komuniti nih..



-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

al-kauthar
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 18.04.2003
Ahli No: 116
Posting: 52

Johor   avatar


posticon Posting pada: 08-09-03 11:44


'alakullihal..

kita mesti berbaik sangka...

mungkin members yg ramai regis tapi tak aktif krn mengutamakan tugas2 lain yg menjadi aulawiyat...

cuma ingin memeberi cdgn...

memandangkan..permasalahan ini..selalu berlaku..
apa kata,pihak admin menghantar PM kepada ahli2 yg berkenaan (mungkin boleh buat sebyk 3/4 kali).. agar mengaktifkan keahlian dalam hanan...

sekiranya mereka gagal berbuat demikian..mungkin admin boleh tentukan..
cth..kalu tak aktif selama setahun..maka akaun user tersebut akan digugurkan...
means..same konsep kalu kita ade akaun email yahoo/hotmail..


waAllahu'alam


wassalam


Bookmark and Share




  Member Information For al-kautharProfil   Hantar PM kepada al-kauthar   Pergi ke al-kauthar's Website   Quote dan BalasQuote

nur_islami
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 11.05.2003
Ahli No: 1146
Posting: 279
Dari: serambi mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 10-09-03 16:47


assalamualaikum...

bagus jugak cadangan ukhti al-kauthar tu.....boleh diterima...

camna ngan penerimaan kak hanan...?

komen skit....



-----------------
tuhan dalam mjlni hadap ini banyaknya dugaan yang mdtg.ada yang dptku gagahi & ada yang gagal kuhindari,tuhan rahmatmu melgt luas.terlalu sdktku bsykr


Bookmark and Share




  Member Information For nur_islamiProfil   Hantar PM kepada nur_islami   Quote dan BalasQuote

alfaqierah
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 21.04.2003
Ahli No: 278
Posting: 278
Dari: bumi ALLAH- the garden of knowledge & virtue

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 12-09-03 16:18


Assalamu'alaikum wrt wbt

buat para sahabat semua
terima kasih kpd ukht nur_islami yang buka topik ni..

sememangnya keadaan ni dirasai oleh ana juga..
ana pun tak tahu kemana perginya para sahabat sahabiah kita ni..mungkin masing2 sibuk dgn persediaan final exam.

mungkin ada benarnya juga respon dr ukht al-kausar..mungkin mrk sibuk dgn urusan masing2 yang mana perlu di dahulukan.

insyaALLAH..ana yakin dalam seminggu dua lagi aktif la sahabat2 sahabiah kita memandangkan cuti semester utk pusat matrikulasi akan bermula tak lama lagi.

nantikan kemunculan semula para sahabiah kita

jumpa lg!

-----------------
hanya hambaNYa..

"ALLAH swt is known by the heart and not the mind,and whose hearts know ALLAH are surely strong in their religion..insyaALLAH.."


Bookmark and Share




  Member Information For alfaqierahProfil   Hantar PM kepada alfaqierah   Quote dan BalasQuote

isya_skynet
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 20.04.2003
Ahli No: 250
Posting: 33
Dari: kuantan

Pahang  


posticon Posting pada: 14-10-03 14:00


Assalamualaikum......
bukan x nak mainkan pernanan tapi sejak akhir 2 ni busy c-kit .......Insya-Allah ...lepas ni ok semula....



-----------------
RaMbUT SeNiPIs bEnaNG
TeBaLkAN DgN AkAL
HaTi SEpArUh kAca
KuAtKAn dGn ILMU
PerAsAan SeleMbUt sUteRa
HiAsilAH dgN AKHLAQ.............


Bookmark and Share




  Member Information For isya_skynetProfil   Hantar PM kepada isya_skynet   Quote dan BalasQuote

smiley_gurlz85
WARGA RASMI
Menyertai: 11.09.2003
Ahli No: 2411
Posting: 13
Dari: petaling jaya

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 16-01-04 21:09



minta maaf la byk2...
memang benar..sepatutnya semua ahli wajar memainkan peranan di dlm komuniti muslimah ni...
.....................................................................................
MAAFKAN ANA............

-----------------
KEinDAhaN BuNGa pAdA mEkAr KuNtUmNyA,kEiNdAhAn kAtA PaDa pUiTisNyA,KeInDaHan LaNgIt PaDa PeLaNgInYa,kEiNdAhAn MaNuSiA PaDa AkAlNyA.....SaLam ukhuwah...


Bookmark and Share




  Member Information For smiley_gurlz85Profil   Hantar PM kepada smiley_gurlz85   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.057206 saat. Lajunya....