Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 28-01-2020  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Kejayaan sebenar adalah terletak pada tidak pernah jatuhnya seseorang....tetapi manusia mana yang tidak pernah melakukan kesalahan. Oleh itu kejayaan yang sebenar-benarnya adalah kesanggupan tegak kembali pada setiap kali jatuh...

-- Seminar

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Lin8402
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13719

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 24
Ahli: 0
Jumlah: 24




  Dari Galeri
bersama akak2 hosmet

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 3 hari yang lalu


Kenalkan Diri
Topik: ukhwah mahabbah


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, limah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Kenalkan Diri
    »» ukhwah mahabbah

Please Mendaftar To Post


Oleh ukhwah mahabbah

wardah_iium
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 18.04.2003
Ahli No: 120
Posting: 50
Dari: Shah Alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 23-04-03 14:24


assalamualaikum sahabat semua..

nama sebenar saya SAIDA MARLINA MOHD MOHTAR.
Boleh panggil iena.Sekarang saya menuntut di Pusat Matrikulasi UIA dalam jurusan Bahasa Arab.


Saya tinggal di Shah Alam...anak ke 2 drpd 8 adik beradik.Honi..membaca dan berkenalan.

So..kalau nak tahu lebih lanjut ttg saya...bolehlah hantar e-mail.

-----------------
-wanita solehah merupakan mawar inspirasi setiap mujahid-

-kecantikan wanita terletak pada imannya yang teguh,bukan pada kecantikan paras rupanya-


Bookmark and Share




  Member Information For wardah_iiumProfil   Hantar PM kepada wardah_iium   Quote dan BalasQuote

engku_salina
-WARGA SETIA-
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 25
Posting: 592
Dari: Kuala Lumpur

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 23-04-03 14:41


waalaikumussalam...

ahlan wa sahlan SAIDA...
ramai gak student matriks uia kat sini ya...
selamat berforum...
salam ukhwah dari akak...


Bookmark and Share




  Member Information For engku_salinaProfil   Hantar PM kepada engku_salina   Quote dan BalasQuote

hub_addin
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 23
Posting: 447
Dari: Perak No.1

Perak   avatar


posticon Posting pada: 25-04-03 09:59


assalamualaikum...saida..

salam ukhwah fillah daripada ana. semoga dirahmati Allah dan ukhwah yang terjalin dapat berkekalan...

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For hub_addinProfil   Hantar PM kepada hub_addin   Quote dan BalasQuote

Haruman_Mawaddah
WARGA RASMI
Menyertai: 24.04.2003
Ahli No: 429
Posting: 9
Dari: Segamat

denmark   avatar


posticon Posting pada: 25-04-03 10:03


salam sayang dari ana gak


Bookmark and Share




  Member Information For Haruman_MawaddahProfil   Hantar PM kepada Haruman_Mawaddah   Pergi ke Haruman_Mawaddah's Website   Quote dan BalasQuote

mawarputih
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 21.04.2003
Ahli No: 308
Posting: 152
Dari: Bangsar,KL

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 25-04-03 10:48


Wa'alaikumsalam Warahmatullah Ukhti Saida Marlina

Salam Ukhuwwah jugak dari ana mawarputih.

Hmmm... anti pun student uia pj gak yer. nampaknya kita study tempat yg sama tapi lain kos. Ana amik Hs.

Ana tgk kan, ramai betul student sini yg join komuniti muslimah ngan komuniti sahabathijjaz kan. Di hati ana nie dah lama pasang angan2 nak kumpulkan semua ahli2 kedua2 komuniti nie, nak jumpa, ramah mesra dan kenal2. Tapi, tak tahulah bila impian tue akan jadi nyata. Insya Allah... suatu hari nanti agaknya.



-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For mawarputihProfil   Hantar PM kepada mawarputih   Quote dan BalasQuote

wardah_iium
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 18.04.2003
Ahli No: 120
Posting: 50
Dari: Shah Alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 25-04-03 12:15


assalamualaikum MAWAR PUTIH.
IENA pun rasa macam tu. Tentu seronok kita dapat kumpulkan ramai student kat sini kan?

IENA hulurkan salam perkenalan jua buat MAWAR PUTIH.

moga jalinan ini kekal dalam redha Ilahi...

-----------------
-wanita solehah merupakan mawar inspirasi setiap mujahid-

-kecantikan wanita terletak pada imannya yang teguh,bukan pada kecantikan paras rupanya-


Bookmark and Share




  Member Information For wardah_iiumProfil   Hantar PM kepada wardah_iium   Quote dan BalasQuote

shaza_liza
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 22.04.2003
Ahli No: 354
Posting: 34
Dari: -

Perak   avatar


posticon Posting pada: 25-04-03 12:30


Assalamualaikum...

salam ukhuwah dari saya buat iena....semoga ukhuwah ini berkekalan hendaknya....

wassalam...


Bookmark and Share




  Member Information For shaza_lizaProfil   Hantar PM kepada shaza_liza   Pergi ke shaza_liza's Website   Quote dan BalasQuote

hurulain
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 16
Posting: 313
Dari: Bumi Allah

singapore   avatar


posticon Posting pada: 25-04-03 12:50


assalamualaikum...salam khwah wal mahabbah juga dari ana...wah wardah amek jurusan bahasa arab ye? bahasa arab memang luas dan best..good luck in ur study..


Bookmark and Share




  Member Information For hurulainProfil   Hantar PM kepada hurulain   Quote dan BalasQuote

anak_perak
{ SRIKANDI }
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 45
Posting: 186

Perak   avatar


posticon Posting pada: 25-04-03 15:01


ehemm... assalamua'laikum

berkasih bermesra kerena redhaNya
bertemu berpisah adat di dunia
salam mu beri ku sambut ceria
moga di berkati diakhirat sana .....

wardah ni kat pj la yerk ?? akak kat um jer.....jenguk2 la nnti...hehe


Bookmark and Share




  Member Information For anak_perakProfil   Hantar PM kepada anak_perak   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 40
Posting: 338
Dari: kaybee

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 25-04-03 18:37


Quote:
-wanita solehah merupakan mawar inspirasi setiap mujahid-



moga-moga akak ialah insan di kalangan mawar yg mencorak duniawi dan ukhrawi...

salam ukhwah kak...

ceria x2 slalu

-----------------


memimpin, dipimpin, terpimpin


Bookmark and Share




  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Pergi ke qaulah_atrah's Website   Quote dan BalasQuote

nur_indah
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 19.04.2003
Ahli No: 174
Posting: 193
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 25-04-03 23:52


assalamu'alaikum.........

salam ukhuwwah fillah wa mahabbah dr akak utk iena... student uia ramai tol sini ek??? bagus la tu....

oklah, slmt berjuang dlm study.... all d best of luck....

selamat mengharmonikan komuniti....

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For nur_indahProfil   Hantar PM kepada nur_indah   Pergi ke nur_indah's Website   Quote dan BalasQuote

wardah_iium
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 18.04.2003
Ahli No: 120
Posting: 50
Dari: Shah Alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 27-04-03 11:35


assalamualaikum dan salam ukhwah jua buat kalian semua..

thanks coz nak berkenalan ngan iena..

-----------------
-wanita solehah merupakan mawar inspirasi setiap mujahid-

-kecantikan wanita terletak pada imannya yang teguh,bukan pada kecantikan paras rupanya-


Bookmark and Share




  Member Information For wardah_iiumProfil   Hantar PM kepada wardah_iium   Quote dan BalasQuote

mawarputih
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 21.04.2003
Ahli No: 308
Posting: 152
Dari: Bangsar,KL

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 27-04-03 12:54


Student uia memang ramai kat sini kak kaie. kalau kat lab tue, boleh kata kebanyakannya masuk komuniti muslimah/sahabathijjaz, tapi sayangnya tak berpeluang nak kenal semua.

Apa2 pun, student um pun ramai jugak kan..???

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For mawarputihProfil   Hantar PM kepada mawarputih   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.068393 saat. Lajunya....