Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 17-01-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Walaubagaimana alim seseorang itu, dia tidak akan dapat manfaat daripada ilmunya selagi ilmunya tidak berpedoman kepada akal.

-- Hukama'

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Waldor263
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13708

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 28
Ahli: 0
Jumlah: 28




  Dari Galeri
This is my friends!!

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 2 hari yang lalu
Waldor263: 8 hari yang lalu
CrazyWood69: 22 hari yang lalu
Swarig123: 26 hari yang lalu


Muslimah Pelajar
Topik: nak tahu ipt sahabat semua..


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, simpLe_sHida
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Muslimah Pelajar
    »» nak tahu ipt sahabat semua..

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 3 Of 8

Go To Page: 1 · 2 · 3 · 4 ... 7 · 8  
Jump To Page:

Oleh nak tahu ipt sahabat semua..

simpLe_sHida
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 13.10.2003
Ahli No: 2642
Posting: 654
Dari: greenland....

Perak   avatar


posticon Posting pada: 29-06-05 00:57


bila usha.. aik..name ana tak ada lagi..
so.. dengan bngganye..heheh.. ups..xbaik ar..riyak.. :-D

as simple shida..wanna taaruf sikit..
al an adrusu in uum..khususan international busines..
rite now dah 2nd year..
ok.. dah la.. simple saja..hehehhe.. :lol:




-----------------

::prAy hArd+wOrk sMarT::
barakaLlahu..


Bookmark and Share




  Member Information For simpLe_sHidaProfil   Hantar PM kepada simpLe_sHida   Pergi ke simpLe_sHida's Website   Quote dan BalasQuote

a-hana
WARGA RASMI
Menyertai: 19.04.2003
Ahli No: 175
Posting: 2
Dari: tanah merah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 29-06-05 02:07


saya dr politeknik KB..
amik dip. kej awam..


Bookmark and Share




  Member Information For a-hanaProfil   Hantar PM kepada a-hana   Quote dan BalasQuote

anailzdaf
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 11.06.2005
Ahli No: 5377
Posting: 38
Dari: shah alam

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 30-06-05 03:29


assalamualaikum,
nak join jugak lah... salam ukhwah untuk semua...

seronok baca dan puas hati bila tau sahabiah2 yang kebanyakannya belajar di peringkat tinggi.. maksudnya seorang wanita islam dalam zaman moden ni, insyaAllah boleh menjadi srikandi yang mampu 'menggegar dunia' walaupun tangan ni lah jugak yang sedang/telah/bakal menghayun buaian.. kan? caya lah...

anyway, about me.. saya bekas pelajar di ppp,itm..tapi tak fly sebab gawat masa tahun 97.. tapi alhamdulillah dah dapat first degree dari uitm shah alam, in electrical engineering.. sekarang tgh buat master di germany in sensor systems technology, baru first sem...


Bookmark and Share




  Member Information For anailzdafProfil   Hantar PM kepada anailzdaf   Pergi ke anailzdaf's Website   Quote dan BalasQuote

alazack
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 07.06.2005
Ahli No: 5366
Posting: 23
Dari: Kedah

Kedah  


posticon Posting pada: 30-06-05 12:49


erm...saya dr usm kampus induk..
amik computer science..
->major information engineering
-->advance in IS
ehehe...banyak betul cabang2 nya.. :lol:


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For alazackProfil   Hantar PM kepada alazack   Quote dan BalasQuote

wasilah15
WARGA RASMI
Menyertai: 14.06.2005
Ahli No: 5386
Posting: 8

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 30-06-05 13:30


slm..dalam ramai2 ih..xder pum student Kuim ek..

ana Dari KUIM..kampus Bangi..

ambil Food Biotek..
ada saper2 tau lecturer yang boleh bagi pergi'isian untuk prog berkaitan BIotek tak??


Bookmark and Share




  Member Information For wasilah15Profil   Hantar PM kepada wasilah15   Quote dan BalasQuote

iErA
WARGA RASMI
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 30
Posting: 12
Dari: kulim,kedah

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 01-07-05 04:54


assalamu'alaikum wrt wbt...
ana dari Institut Agama Islam Negeri Kedah Darul Aman (INSANIAH)...


-----------------
berdoa & bertawakkallah selalu kepada Allah s.w.t. Moga-moga hidup kita akan sentiasa diberkati dan dirahmati Allah...semoga Allah memberi nur petunjuknya...tiada daya dan upaya melainkan Allah yang Maha Besar dan Maha Mengetahui...



Bookmark and Share




  Member Information For iErAProfil   Hantar PM kepada iErA   Quote dan BalasQuote

xara_fatima
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 21.10.2004
Ahli No: 4478
Posting: 54
Dari: bangi

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 05-07-05 10:18


xara rasa xara pernah post something di sini..tapi macam dah tak ada pulak..xara sekarang tahun ke 5 di ukm..hehehe..3 tahun studi, grad dan sekarang bekerja di ukm juga.. :).. tgh dalam perkiraan nak ambil master..kalau ada rezeki, tahun depan daftar master..


Bookmark and Share




  Member Information For xara_fatimaProfil   Hantar PM kepada xara_fatima   Quote dan BalasQuote

azie_redline
WARGA RASMI
Menyertai: 17.11.2004
Ahli No: 4595
Posting: 17
Dari: Malaysia

brazil   avatar


posticon Posting pada: 06-07-05 09:59


kuktem...chem eng...sekarang ini tgh mind...minggu induksi siswa


Bookmark and Share




  Member Information For azie_redlineProfil   Hantar PM kepada azie_redline   Quote dan BalasQuote

alin1605
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 24.07.2003
Ahli No: 2072
Posting: 190
Dari: kota bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 12-07-05 09:56


assalamualaikum...

kita kat uum... tahun 3... ambil pendidikan IT minor in TESL... ada 1 tahun lagi nak grad... insya Allah...


Bookmark and Share




  Member Information For alin1605Profil   Hantar PM kepada alin1605   Quote dan BalasQuote

ainjoe
WARGA RASMI
Menyertai: 26.07.2005
Ahli No: 5518
Posting: 3
Dari: utm skudai

Kelantan  


posticon Posting pada: 31-07-05 17:54


assalamualaikum..
salam ukhwah buat semua..
saya ahli baru kat sini dan harap dapat jalinkan ukhwah dengan semua..=)
saya skarang blajar kat utm skudai,johor..
baru tahun 1 dalam kos pendidikan fizik dan komputer..

ukhuwah fillah abadan abada...


Bookmark and Share




  Member Information For ainjoeProfil   Hantar PM kepada ainjoe   Quote dan BalasQuote

zaida
WARGA RASMI
Menyertai: 06.06.2005
Ahli No: 5364
Posting: 3
Dari: N9

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 29-08-05 17:39


zaida ... unimas..2nd yr..sc cognitive=)


Bookmark and Share




  Member Information For zaidaProfil   Hantar PM kepada zaida   Quote dan BalasQuote

kak
WARGA RASMI
Menyertai: 04.02.2005
Ahli No: 4910
Posting: 2
Dari: nashville, TN

blank   avatar


posticon Posting pada: 30-08-05 09:30


asalamualaikum..

kak dari vanderbilt, TN, USA.

wasalam


Bookmark and Share




  Member Information For kakProfil   Hantar PM kepada kak   Quote dan BalasQuote

syazz
WARGA RASMI
Menyertai: 13.05.2005
Ahli No: 5296
Posting: 1
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 30-08-05 22:47


assalamualaikum...ana ahukum fil islam..tertarik hati nak posting kat sini..ana study kat KUSZA,KUALA TERENGGANU..insya'allah dah tahun akhir..ambil koa dip.peng.islam syariah..moga ukhwah yang terbina ini berkekalan hingga ke akhirnya.w'salam


Bookmark and Share




  Member Information For syazzProfil   Hantar PM kepada syazz   Quote dan BalasQuote

jameilah
WARGA RASMI
Menyertai: 13.09.2005
Ahli No: 5693
Posting: 1

blank   avatar


posticon Posting pada: 14-09-05 22:58


assalamualaikum...
salam perkenalan dan salam ukhwah.saya belajar kat UM Nilam Puri kelantan.kos sains gunaan dengan pengajian islam.saya berbesar hati untuk berkenalan dengan anda semua.


Bookmark and Share




  Member Information For jameilahProfil   Hantar PM kepada jameilah   Quote dan BalasQuote

adila
WARGA RASMI
Menyertai: 16.09.2005
Ahli No: 5701
Posting: 3
Dari: seRamBi MeKah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 16-09-05 21:06


;-) ;-) assalamualaiikuuum....ana dari uitm shah alam,course microbiology & part 3.salam perkenalan semuaaaa.... ;-)


-----------------
perjalanan masih jauh,di manakah takdir kita??cinta kepada yang satu,cinta yang hakiki.


Bookmark and Share




  Member Information For adilaProfil   Hantar PM kepada adila   Quote dan BalasQuote

islamic_nymph
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 25.04.2003
Ahli No: 481
Posting: 30
Dari: jakarta, indonesia

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 30-09-05 16:06


assalamualaikum.....

hehehehehe.... ana pulak tak lah jauh sangat tapi kena berenang lah kalau nak pergi ....

Ana kat UNIVERSITAS ISLAM NEGERI SYARIF HIDAYATULLAH, JAKARTA, INDONESIA.....

so, kalau ada yang nak tukar pengalaman, ahlan wasahlan...

i MISS MALAYSIA ni....


Bookmark and Share




  Member Information For islamic_nymphProfil   Hantar PM kepada islamic_nymph   Quote dan BalasQuote

Annur_862000
WARGA RASMI
Menyertai: 02.10.2005
Ahli No: 5767
Posting: 7

blank  


posticon Posting pada: 02-10-05 17:12


assalamualaikum.
saya dari kolej ugama sultan zainal abidin (KUSZA) di kuala terengganu. kampus Ibnu Auf. blok Bilal. ambik kos dip. peng islam. al quran dan as sunnah. nak masuk sem 4. esok final. tapi, assingment tak siap lagi. huhuhu sedihnyer. ingat nak pergi jordan. tapi, macam tak dapat saja. ssh lah.


Bookmark and Share




  Member Information For Annur_862000Profil   Hantar PM kepada Annur_862000   Quote dan BalasQuote

nurlynn
WARGA RASMI
Menyertai: 02.10.2005
Ahli No: 5769
Posting: 8

Kelantan  


posticon Posting pada: 05-10-05 11:40


Assalamualaikum...
ana dari Universiti Tun Ab. Razak (UNITAR) Kota Bharu. ambil pengkhususan dalam pendidikan, baru tahun 1, semester 3. insyaAllah 2 tahun lagi bakal bergelar guru...


Bookmark and Share




  Member Information For nurlynnProfil   Hantar PM kepada nurlynn   Quote dan BalasQuote

syazwani_wajihah
WARGA RASMI
Menyertai: 02.06.2005
Ahli No: 5360
Posting: 2
Dari: Tanah Merah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 05-10-05 12:16


assalmualaikum wbt..
apa khabar semua... nak kongsi ipt erk..anna pun study kat salah satu ipta kat malaysia ni.. course Computer Science... sesiapa yang ingin kongsi pengalaman dengan anna boleh lah.. jangan lah malu2 ye...


Bookmark and Share




  Member Information For syazwani_wajihahProfil   Hantar PM kepada syazwani_wajihah   Quote dan BalasQuote

nur82
WARGA RASMI
Menyertai: 12.09.2005
Ahli No: 5677
Posting: 10
Dari: kuala terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-10-05 22:26


assalamualaikum.....

salam mahabbah minni... :-) :-)
saya ni ex student KUSZA...batch....2000-2003....diploma pengajian islam syariah....&sambung study kat mesir kat iskandariah for one year...alhamdulillah najah dan now kat bumi malaysia tercinta...... :-di 8-)

salam ukhwah...... 8-) :-di 8-) :-di
[ Telah diedit oleh: nur82 pada 17-10-05 22:26 ]


Bookmark and Share




  Member Information For nur82Profil   Hantar PM kepada nur82   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan, simpLe_sHida
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Muslimah Pelajar
    »» nak tahu ipt sahabat semua..

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 3 Of 8

Go To Page: 1 · 2 · 3 · 4 ... 7 · 8  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.084197 saat. Lajunya....