Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 09-07-2020  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Apabila ilmu dan amal ibadah tidak membuahkan akhlak yang mulia , ertinya ilmu dan amal itu tidak ada nilainya di sisi allah dan manusia..

-- Hukama'

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: harith
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13726

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 7
Ahli: 0
Jumlah: 7




  Dari Galeri
'Subhanallah'

  Yang Masuk Ke Sini
citey: 1 hari, 23 jam, 47 minit yang lalu


Ukhwah
Topik: STUDENT UTMKL..KLIK SINI JAP!


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, halesolurun_84
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Ukhwah
    »» STUDENT UTMKL..KLIK SINI JAP!

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh STUDENT UTMKL..KLIK SINI JAP!

sweet_darling
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 1332
Posting: 189
Dari: kota bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 07-08-03 10:03


assalamualaikum,
mari kiter kumpul ramai2 ari sabtu nie kol 11 pg kat dataran utmkl.kumpul bukan sekadar kumpul.selain dpt kenal ahli2 komuniti di utmkl..kiter nak discuss pasal nak buka gerai ukhwah & hanan pd 15-17 ogos nie.harap mendapat perhatian...


Bookmark and Share




  Member Information For sweet_darlingProfil   Hantar PM kepada sweet_darling   Pergi ke sweet_darling's Website   Send ICQ Meesage To sweet_darling   Quote dan BalasQuote

engku_salina
-WARGA SETIA-
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 25
Posting: 592
Dari: Kuala Lumpur

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 07-08-03 10:13


angah,
apa kata kalau korang berkumpul aje kat kl sentral... boleh join Majlis Hari Lahir Kelab Ogos sekali... boleh gak bincang dgn akak serta Hanan nanti...


Bookmark and Share




  Member Information For engku_salinaProfil   Hantar PM kepada engku_salina   Quote dan BalasQuote

cenderawasih
WARGA RASMI
Menyertai: 07.08.2003
Ahli No: 2152
Posting: 1
Dari: JOHOR

Johor   avatar


posticon Posting pada: 07-08-03 10:13


Mesti pegi punya.......


Bookmark and Share




  Member Information For cenderawasihProfil   Hantar PM kepada cenderawasih   Quote dan BalasQuote

sweet_darling
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 1332
Posting: 189
Dari: kota bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 07-08-03 10:18


assalamualaikum,
tak boleh la kak engku.ari sabtu nie ader test.kitorang nak buat meeting tue pon sebaik selepas test.test nie plak 6/10 ahli yg terlibat.ops..dah kluar reminder!nak kener keluar dah nie.nanti aper2 hal,angah contact kak engku balik.


Bookmark and Share




  Member Information For sweet_darlingProfil   Hantar PM kepada sweet_darling   Pergi ke sweet_darling's Website   Send ICQ Meesage To sweet_darling   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 07-08-03 11:36


good luck sweet darling... nanti beritahu kami hasil perbincangan tuh yer.. ok wassalam

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

haruman_syurgawi
WARGA RASMI
Menyertai: 06.08.2003
Ahli No: 2148
Posting: 17
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 07-08-03 11:41


UTM Skudai tak nak datang gak ker?Sekarang ni UTM Skudai tengah nak konvo...start esok, kot..


Bookmark and Share




  Member Information For haruman_syurgawiProfil   Hantar PM kepada haruman_syurgawi   Pergi ke haruman_syurgawi's Website   Quote dan BalasQuote

nur_indah
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 19.04.2003
Ahli No: 174
Posting: 193
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 07-08-03 16:09


selamat meeting utk angah and the geng... meeting, jgn x meeting... tapi test tu jgn abaik plak... all d best 4 ur test, kay... sahabat2 dan adik2 yang dikasihi sume, kite jumpe sabtu ni di majlis hari lahir kelab ogos... insyaAllah....

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For nur_indahProfil   Hantar PM kepada nur_indah   Pergi ke nur_indah's Website   Quote dan BalasQuote

sweet_darling
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 1332
Posting: 189
Dari: kota bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 09-08-03 11:55


assalamualaikum..
dukacitadimaklumkan bahawa...jk kat utm kl tidak dapat dijalankan...kerana masalah iaitu masa yang terlalu suntuk dan mengejut...tambahan pula kami semua ada komitmen lain yang perlu dislesaikan..sebenarnya jk nie tidak dibatalkan tapi ditunda pada suaut hari yang akan diberitau kemudian....kami bercadangkan untuk mengukuhkan komuniti ini terlebih dahulu lepas tu baru la kami bersedia nak buat jk...tapi jangan risau...gerai ade...15-17...jemputlah beramai-ramai memeriahkan suasana gerai.....


Bookmark and Share




  Member Information For sweet_darlingProfil   Hantar PM kepada sweet_darling   Pergi ke sweet_darling's Website   Send ICQ Meesage To sweet_darling   Quote dan BalasQuote

sweet_darling
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 1332
Posting: 189
Dari: kota bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 09-08-03 11:56


lupa jap...kak hanan...tolong betulkan pengumuman ya....


Bookmark and Share




  Member Information For sweet_darlingProfil   Hantar PM kepada sweet_darling   Pergi ke sweet_darling's Website   Send ICQ Meesage To sweet_darling   Quote dan BalasQuote

sweet_darling
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 1332
Posting: 189
Dari: kota bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 10-08-03 16:56


assalamualaikum,
jemput la dtg memeriahkan gerai kiter nanti!kalau sesiapa tak tahu macam mana nak dtg kesini:
naik bas 16 dr central market
@
naik putra dan berhenti kat stesen dato'
keramat.bas putraline kat situ akan lalu dpn
utmkl.
kalau ada pa per,boleh pm ana.


Bookmark and Share




  Member Information For sweet_darlingProfil   Hantar PM kepada sweet_darling   Pergi ke sweet_darling's Website   Send ICQ Meesage To sweet_darling   Quote dan BalasQuote

Qasrynna_Qistina
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 25.06.2003
Ahli No: 1802
Posting: 21

oman   avatar


posticon Posting pada: 10-08-03 16:59


assalamualaikum w.b.t

betul cakap sweet_darling tu..mehlah ramai2 kitaa kenal ahli komuniti dekat utmkl nie...biler lagi??kalau tak datang tak seronoklah takde sambutan plak..

datang tahu,buat penat sweet_darling jer nak promote..

k...jumpe di sini.datang jangan tak datang!


Bookmark and Share




  Member Information For Qasrynna_QistinaProfil   Hantar PM kepada Qasrynna_Qistina   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 14-08-03 10:55


Sesiapa yang ada kelapangan bolehla jenguk gerai komuniti di utm kl... ada cenderahati komuniti yang cute2 dijual...

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

engku_salina
-WARGA SETIA-
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 25
Posting: 592
Dari: Kuala Lumpur

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 14-08-03 11:21


Kpd AJK gerai,
boleh tak bgtahu gerai tu dibuka pukul berapa dan dimanakah lokasi khususnya... ada no gerai tak???

Tarikh: 15-17 Ogos 2003
Lokasi: ???
Masa:???

Antara barangan yg akan dijual ialah, cenderahati Komuniti Muslimah spt bookmark, keychain dan kad ucapan... serta kaset kump Haikal...

MEMBELI SAMBIL MENDERMA DI GERAI KOMUNITI...



[ Posting ini telah di edit oleh: Engku_Salina pada 2003-08-14 18:08 ]


Bookmark and Share




  Member Information For engku_salinaProfil   Hantar PM kepada engku_salina   Quote dan BalasQuote

engku_salina
-WARGA SETIA-
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 25
Posting: 592
Dari: Kuala Lumpur

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 14-08-03 17:53


Tarikh: 15-17 Ogos 2003
Lokasi: Dataran UTMKL
Masa: 10.00pg - 5.00ptg

Jgn lepaskan peluang keemasan ini....

Ada cenderahati isitimewa drpd Komuniti Muslimah...



Bookmark and Share




  Member Information For engku_salinaProfil   Hantar PM kepada engku_salina   Quote dan BalasQuote

Qasrynna_Qistina
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 25.06.2003
Ahli No: 1802
Posting: 21

oman   avatar


posticon Posting pada: 16-08-03 14:44


assalamualaikum w.b.t

gerai dibuka pada pukul 10.00 pg hingga 5.00 petang..
lokasinya di sebelah kiri dewan besar utmkl..kalau nampak ada banyak gerai, kat situlah tempatnya.

datanglah beramai2 ye..cenderahati komuniti semuanya lawa2 belaka..


Bookmark and Share




  Member Information For Qasrynna_QistinaProfil   Hantar PM kepada Qasrynna_Qistina   Quote dan BalasQuote

ieyma
WARGA RASMI
Menyertai: 17.08.2003
Ahli No: 2221
Posting: 4
Dari: kl

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-08-03 15:05


assalamualaikum...
alhamdulillah..saya dah pun pergi ke gerai di utmkl tu..baru jer kejap tadi..tima kasih atas info yang berguna dr sweet darling dan juga kak engku....kepada semua ahli saya ucapkan SALAM UKHWAHFILLAH..

-----------------
sAyaNgi SeBuAh PerTemUaN keRna Di siTu tErJaLinnYa kEmeSrAaN..HarGaIlAh sEbUah PerPisaHaN KeRNa diSitu KeRinDuaN..HaRgAiLah kEduAnYa..KeRna iA raHmat daRi iLlaHi.


Bookmark and Share




  Member Information For ieymaProfil   Hantar PM kepada ieyma   Quote dan BalasQuote

sweet_darling
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 1332
Posting: 189
Dari: kota bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 17-08-03 15:42


assalamualaikum,
oo..pantas yer kak ieyma.alhamdulillah,rupanya ader jugak JK secara tak sengaja kat gerai tue.dah boleh masuk sini yer kak ieyma.nanti boleh la promote kat kengkawan pulak.


Bookmark and Share




  Member Information For sweet_darlingProfil   Hantar PM kepada sweet_darling   Pergi ke sweet_darling's Website   Send ICQ Meesage To sweet_darling   Quote dan BalasQuote

mawarputih
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 21.04.2003
Ahli No: 308
Posting: 152
Dari: Bangsar,KL

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 17-08-03 16:07


AlhamduliLlah...

Sekarang nie ana berada di UTM Kl.

Antara yang ada kat sini ialah Kak Engku, SeharumKasturi, permaisuri_hati & sweet_darling,

alfaqierah, littlemuslimah, thuwaibah & suhana pun ada tadi tapi baru jer balik.



-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For mawarputihProfil   Hantar PM kepada mawarputih   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 17-08-03 21:25


Assalamualaikum..

terima kasih kepada semua yang menjayakan jualan gerai ini terutamanya studen utmkl.. juga kepada semua yang telah hadir dan telah membeli belah sambil menderma untuk tabung komuniti.. terima kasih sekali lagi..

kepada sahabat2 yang ada maklumat tentang sebarang aktiivti yang melibatkan gerai di tempat masing, sekolah, univ, atau tempat kerja dan sebgaianya bolehla inform pd pihak pemgurusan untuk program seterusnya..

ok wassalam

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

engku_salina
-WARGA SETIA-
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 25
Posting: 592
Dari: Kuala Lumpur

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 17-08-03 22:42


Alhamdulillah... telah pun selesai program jualan gerai ni... keuntungan hasil jualan akan disalurkan pd Tabung Komuniti... terima kasih pd ahli2 komuniti di UTMKL yg telah menjayakan program ini... mrk tlh memberikan komitmen utk menjaga gerai serta memberikan sumbangan terkumpul berjumlah RM57.00... terimakasih jua pd ahli komuniti yg lain krn sudi hadir memeriahkan gerai komuniti kita...


Bookmark and Share




  Member Information For engku_salinaProfil   Hantar PM kepada engku_salina   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan, halesolurun_84
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Ukhwah
    »» STUDENT UTMKL..KLIK SINI JAP!

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.082123 saat. Lajunya....