Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 08-04-2020  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Adakalanya kita perlu menangis, supaya kita tahu bahawa hidup ini bukan sekadar untuk ketawa dan adakalanya kita perlu ketawa supaya kita dapat menilai betapa mahalnya harga setitis air mata.
-- suatumasa

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Laurenjoy
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13724

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 56
Ahli: 0
Jumlah: 56




  Dari Galeri
majlis al-firaq di kolej bank muamalat, uum

  Yang Masuk Ke Sini
citey: 5 hari yang lalu
Laurenjoy: 33 hari yang lalu
jackurban: 34 hari yang lalu
porkalwais: 34 hari yang lalu


Ukhwah
Topik: Nak berkongsi minat...


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, halesolurun_84
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Ukhwah
    »» Nak berkongsi minat...

Please Mendaftar To Post


Oleh Nak berkongsi minat...

budakinsaf
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 28.04.2003
Ahli No: 595
Posting: 122

Johor   avatar


posticon Posting pada: 01-08-03 11:48


Assalamualaikum...
ada sesape kat komuniti ni yang suke menonton cerita kartun? saya paling suke tengok cite kartun jepun...SinChan.dah ler comel..suara die tu aduh..selamba jek...best ler SinChan...

-----------------
CiNTa YaNG ABaDi...CiNTa PaDa ALLaH




Bookmark and Share




  Member Information For budakinsafProfil   Hantar PM kepada budakinsaf   Quote dan BalasQuote

engku_salina
-WARGA SETIA-
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 25
Posting: 592
Dari: Kuala Lumpur

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 01-08-03 12:53


akak pon suka tgk Shin Chan...
kelako betul...



Bookmark and Share




  Member Information For engku_salinaProfil   Hantar PM kepada engku_salina   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 01-08-03 13:30


Hanan pun suka.. memang sin chan tu selamba betull... geram dibuatnya

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

shafizah
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 1277
Posting: 134
Dari: cheras

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 01-08-03 14:23


assalamualaikum.
fizah pun suka jugak.asyik nak tergelak jer tengok cerita tu.


Bookmark and Share




  Member Information For shafizahProfil   Hantar PM kepada shafizah   Quote dan BalasQuote

alfaqierah
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 21.04.2003
Ahli No: 278
Posting: 278
Dari: bumi ALLAH- the garden of knowledge & virtue

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 01-08-03 19:02


Assalamu'alaikum wrt wbt

katun SinChan ye yg sedang diperkatakan disini? ana ingatkan nak berkongsi minat ape la td..

ana pun kekadang nengok jugak katun SinChan ni..!
lawak dan menghiburkan..
lagi satu sbb ianya kecil dan comel!!
vote for SinChan

-----------------
hanya hambaNYa..

"ALLAH swt is known by the heart and not the mind,and whose hearts know ALLAH are surely strong in their religion..insyaALLAH.."


Bookmark and Share




  Member Information For alfaqierahProfil   Hantar PM kepada alfaqierah   Quote dan BalasQuote

baiduri_aiman
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 05.05.2003
Ahli No: 979
Posting: 116
Dari: yan,kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 02-08-03 01:10


la...rupanya pasal kartun SinCan..best ke??saya tak tahulah,sbbnya x penah tgk.tapi kawan2 selalu gak dok ckp yg kartun ni best.yg sebenarnya saya ni mmg x minat kartun.


Bookmark and Share




  Member Information For baiduri_aimanProfil   Hantar PM kepada baiduri_aiman   Quote dan BalasQuote

ratu_syahadah
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 08.06.2003
Ahli No: 1647
Posting: 56
Dari: Balik Pulau

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 03-08-03 00:10


crayon shin shan memang best.. kalau nak diikutkan antara doraemon dan shin shan, yg mana muslimah paling suka ?? Saya dua2 kot..


Bookmark and Share




  Member Information For ratu_syahadahProfil   Hantar PM kepada ratu_syahadah   Quote dan BalasQuote

nur_malam
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 26.06.2003
Ahli No: 1816
Posting: 71
Dari: Kulim

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 03-08-03 09:01


Shin Chan? Memang best! Lawak betul dia tu.

-----------------------------------------
Ukhwah itu indah.


Bookmark and Share




  Member Information For nur_malamProfil   Hantar PM kepada nur_malam   Quote dan BalasQuote

maricella
{ SRIKANDI }
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 48
Posting: 390
Dari: gemas, negeri 9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 03-08-03 10:36


kite pun ske tgk kartun shin chan tu....dr thn lepas tak penah miss pun..)

-----------------



●ŠēВưΜВưňĞ ĶĭţĂ ŝĚťĀρ

Bookmark and Share




  Member Information For maricellaProfil   Hantar PM kepada maricella   Quote dan BalasQuote

darul_numan81
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 10
Posting: 168
Dari: batu pahat,Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 04-08-03 09:18


assalamualaikum.. ada yg kata watak sin chan ni melambangkan kanak2 zaman skrg... nampak cam "kurang ajar" ngan org tua.. di sebalik kenakalannya tu.. ramai gak yg terkena.. erm.. apa2pun itu just pendapat ana... watak tu tetap nampak cute..
wassalam

-----------------
senang nak buat org benci kat kita tapi.. nak suruh org suka kat kita, itu yang payah..


Bookmark and Share




  Member Information For darul_numan81Profil   Hantar PM kepada darul_numan81   Quote dan BalasQuote

budakinsaf
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 28.04.2003
Ahli No: 595
Posting: 122

Johor   avatar


posticon Posting pada: 07-08-03 15:02


assalamualaikum..
ramai jugak yg minat kartun ni.bukan ape...kartun ni dpt me'realese'kan tension kite.SinChan mmg best.budak yg comel dan nakal.

-----------------
CiNTa YaNG ABaDi...CiNTa PaDa ALLaH




Bookmark and Share




  Member Information For budakinsafProfil   Hantar PM kepada budakinsaf   Quote dan BalasQuote

munawwar
WARGA RASMI
Menyertai: 17.06.2003
Ahli No: 1741
Posting: 14
Dari: peTaLing JAya...

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 08-08-03 11:19


LOoo.. takkan story shin chan je kot ? cam x variety je! ana suka cerita dragon ball ! tapi byk versi dlm tv takde pun dlm buku dier yg betul tu .
tu yg frust sbb xleh tunjuk teror sbb tau jln cerita

.....................sayang sumer....................


Bookmark and Share




  Member Information For munawwarProfil   Hantar PM kepada munawwar   Quote dan BalasQuote

seharumkasturi
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 21.04.2003
Ahli No: 301
Posting: 149
Dari: Selangor

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 08-08-03 16:56


hehehe...munawwar..akak pun suka tengok Dragon Ball..bestkan..
Ana suka tengok semua kartun yang comey2....

-----------------
"kalau nak bercinta...bercintalah dengan Allah, kalau nak memuji...pujilah Allah..Kalau nak memuji makhluk...pujilah pencipta makhluk..."

Cinta Allah...Cinta abadi....
Salam Ta'aruf untuk semua...


Bookmark and Share




  Member Information For seharumkasturiProfil   Hantar PM kepada seharumkasturi   Quote dan BalasQuote

sweet_darling
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 1332
Posting: 189
Dari: kota bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 10-08-03 16:05


assalamualaikum,
ramai jugak muslimah kat sini yg suker kartun ek?sayangnya,sweet_darling kurang berminat sket.tp kdg2 tue dah mmg tgh buka cerita tue,tgk la jugak tp kalo kater nak follow ceriter tue tak der la.


Bookmark and Share




  Member Information For sweet_darlingProfil   Hantar PM kepada sweet_darling   Pergi ke sweet_darling's Website   Send ICQ Meesage To sweet_darling   Quote dan BalasQuote

Maryam
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 18.04.2003
Ahli No: 56
Posting: 52
Dari: MCIIUM

usa   avatar


posticon Posting pada: 10-08-03 18:57


sin chan? erk, teringat kat jiran kat kelantan...orang tua, tapi minat mengalahkan kanak2. nak tengok sin chan, pegi la rumah dia, berlambak cd..

>>tak sempat nak tengok kartun skrg ni


Bookmark and Share




  Member Information For MaryamProfil   Hantar PM kepada Maryam   Maryam's MSNM Number Is maryamira   Quote dan BalasQuote

AnisAqilah
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 16.06.2003
Ahli No: 1726
Posting: 41

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 11-08-03 17:25


anis pun suka tengok sin chan..
selalu la jugak join ngan anak buah tengok sin chan ni tapi yg tak bestnya..sin chan start pukul 7 malam..masa tulah sibuk nak mandi,nak solat maghrib..
lagi satu suka dragon ball..selalu je terlepas siaran..tapi takpe, anis akan ragging anak sedara suruh citer kat anis..hehe..jahatkan??

-----------------
**Puteri Impian...impikan Seindah Kasih-Nya**


Bookmark and Share




  Member Information For AnisAqilahProfil   Hantar PM kepada AnisAqilah   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.084345 saat. Lajunya....