Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 07-12-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Setiap jiwa yang dilahirkan telah tertanam dengan benih untuk mencapai keunggulan hidup . Tetapi benih itu tidak akan tumbuh seandainya tidak dibajai dengan keberanian..

-- Hukama'

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: zahirahruslan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13718

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 29
Ahli: 0
Jumlah: 29




  Dari Galeri
yang tudung pink tu

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 1 hari, 13 jam, 32 minit yang lalu


Komputer dan IT
Topik: Laman-laman Komuniti yang lain...


Carian Forum

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Komputer dan IT
    »» Laman-laman Komuniti yang lain...

Please Mendaftar To Post


Oleh Laman-laman Komuniti yang lain...

nur_tinta
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 15
Posting: 396
Dari: Bumi Allah

blank   avatar


posticon Posting pada: 22-04-03 15:49


mm ada pelbagai lagi laman komuniti yang boleh dikonsi bersama sahabiah semua...

cubalah.., manalah tahu mungkin ukhuwwah boleh dikukuhkan lagi..

laman komuniti:

BicaraMuslim

Melayu.com

Shukur.com (nie dalam upgrade utk menjadi Shukur.ORG)

MelayuSatu.com

Raudhah.com

Harapan semua sahabat boleh cuba mana-mana komuniti nie yerk..

salam sayang..salam permisi

air mengatasi kemaraan api,manis mengatasi kepahitan hempedu,akal mengatasi kekurangan diri,senyum mengatasi kedukaan kalbu dan iman mengatasi ketandusan jiwa....


[ Posting ini telah di edit oleh: nur_tinta pada 2003-04-22 15:50 ]

[ Posting ini telah di edit oleh: nur_tinta pada 2003-04-22 15:50 ]


Bookmark and Share




  Member Information For nur_tintaProfil   Hantar PM kepada nur_tinta   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 40
Posting: 338
Dari: kaybee

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 22-04-03 17:41


syukran jazilan atas info niee..

-----------------


memimpin, dipimpin, terpimpin


Bookmark and Share




  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Pergi ke qaulah_atrah's Website   Quote dan BalasQuote

hurulain
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 16
Posting: 313
Dari: Bumi Allah

singapore   avatar


posticon Posting pada: 22-04-03 17:50


oh ok...ana nak cuba jenguk lah nanti,syukran nur_tinta..


Bookmark and Share




  Member Information For hurulainProfil   Hantar PM kepada hurulain   Quote dan BalasQuote

Pengurusan
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 16.04.2003
Ahli No: 4
Posting: 56

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 22-04-03 17:51


syukran....

jangan lupa promosikan Komuniti Muslimah ini di komuniti lain.....

Komuniti Muslimah adalah komuniti kita!


Bookmark and Share




  Member Information For PengurusanProfil   Hantar PM kepada Pengurusan   Quote dan BalasQuote

sayasarah
-WARGA SETIA-
Menyertai: 19.04.2003
Ahli No: 170
Posting: 509
Dari: Kerak bumi

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 22-04-03 18:44


a'kum

tima kasih..
sume laman tu memang best...


Bookmark and Share




  Member Information For sayasarahProfil   Hantar PM kepada sayasarah   Quote dan BalasQuote

nur_tinta
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 15
Posting: 396
Dari: Bumi Allah

blank   avatar


posticon Posting pada: 23-04-03 13:12


assalamualaikum....

Laman cantik sangat!!!

alhamdulillah setelah survey dibuat ..
adalah sedikit 2 laman yang d sediakan khas utk mereka yang suka mengirimkan kad2 virtual dan cantik.

- www.shockwave.com
- www.webshots.com
- www.123greetings.com
- www.card4U.com (klu tak silap ler)


mm tu ajaj setakat ni...
kalau lepas nia saya jumpa lama2 meraik lagi saya akan khabar kan buat sahabat semua...

wassalam wa illaliqa'

-----------------
--Sekadar bicara, sekadar pandangan--



nur_tinta


Bookmark and Share




  Member Information For nur_tintaProfil   Hantar PM kepada nur_tinta   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.058368 saat. Lajunya....