Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 21-08-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
"Ilmu yang hakiki itu ialah yang memberi keyakinan bahawa maksiat itu racun yang membunuh dan bahawa akhirat itu lebih utama daripada kehidupan dunia."
-- Imam Al-Ghazali

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: lysazae
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13715

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 21
Ahli: 0
Jumlah: 21




  Dari Galeri
saja saja testing..kalau jadi alhamdulillah..sayala hikmah..salam ukhwah untuk semua hehehe

  Yang Masuk Ke Sini
bintanghatee: 2 jam, 56 minit yang lalu
nishazainal: 1 hari, 7 jam, 35 minit yang lalu


Komputer dan IT
Topik: Lama pembikinan Website


Carian Forum

Moderator: Pengurusan
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Komputer dan IT
    »» Lama pembikinan Website

Please Mendaftar To Post


Oleh Lama pembikinan Website

nur_tinta
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 15
Posting: 396
Dari: Bumi Allah

blank   avatar


posticon Posting pada: 22-04-03 15:33


Assalamualaikum wb...

buat sahabiah2 semua....di sini ada satu laman yang boleh memudahkan pembikinan webpage (utk mereka yg beginner spt saya

Blogger.com

Cubalah.., ada sahabat dah cuba..dan dia kata mmg senang bile kat sini.. semua pakai insert aja..

-----------------
--Sekadar bicara, sekadar pandangan--



nur_tinta


Bookmark and Share




  Member Information For nur_tintaProfil   Hantar PM kepada nur_tinta   Quote dan BalasQuote

Penama
Deleted User


posticon Posting pada: 25-04-03 10:00


ada lagi satu laman untuk yg nak blaja ttg buat website...www.webmonkey.com dan www.geocities.com pun ok jugak...
Siap ngan penerangan mudah n tutorial pun ada gak..ok..selamat belayar...

[ Posting ini telah di edit oleh: KakYong pada 2003-04-25 10:09 ]

[ Posting ini telah di edit oleh: KakYong pada 2003-04-25 10:31 ]


Bookmark and Share




  Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 40
Posting: 338
Dari: kaybee

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 27-04-03 15:57


terma kasih, atas info nie..

nak cube jugak ... heheheh... entah jadi, entah tak..

-----------------


memimpin, dipimpin, terpimpin


Bookmark and Share




  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Pergi ke qaulah_atrah's Website   Quote dan BalasQuote

KakYong
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 30.04.2003
Ahli No: 722
Posting: 182
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 05-05-03 15:55


Cuba yg ni jugak sahabat2 semua...

www.webmonkey.com
www.geocities.com


Bookmark and Share




  Member Information For KakYongProfil   Hantar PM kepada KakYong   Pergi ke KakYong's Website   Send ICQ Meesage To KakYong   Quote dan BalasQuote

Penama
Deleted User


posticon Posting pada: 06-05-03 16:54


blogger ni sesuai utk daily journal... cerita ttg apa yang berlaku dlm kehidupan seharian dan boleh letak gambar.. mmg mudah dgn blogger sbg beginner..


Bookmark and Share




  Quote dan BalasQuote

Penama
Deleted User


posticon Posting pada: 06-05-03 16:54


blogger ni sesuai utk daily journal... cerita ttg apa yang berlaku dlm kehidupan seharian dan boleh letak gambar.. mmg mudah dgn blogger sbg beginner..


Bookmark and Share




  Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.062097 saat. Lajunya....