Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 17-09-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Orang yang banyak berkata, akan banyak silap dan orang yang banyak silap akan banyak dosa dan orang yang banyak dosa ialah neraka lebih layak baginya
--
maksud Hadis

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: lysazae
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13715

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 51
Ahli: 0
Jumlah: 51




  Dari Galeri
assalamualaikum selamat berkenalan....sama2 memupuk ukhwah mahabbah fillah

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 15 jam, 29 minit yang lalu
uzmawahida: 7 hari yang lalu
fayyzah: 19 hari yang lalu
bintanghatee: 26 hari yang lalu


Bakat Menulis
Topik: anGaN2 Ku & kEnyAtaAn


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, e-zah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Bakat Menulis
    »» anGaN2 Ku & kEnyAtaAn

Please Mendaftar To Post


Oleh anGaN2 Ku & kEnyAtaAn

aL-FatiHaH
WARGA RASMI
Menyertai: 13.07.2003
Ahli No: 1987
Posting: 14
Dari: malaysia(shah alam)

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-07-03 12:06


korang sambungla gak yer.nie angan2 ade kenyataan pon ade


Bookmark and Share




  Member Information For aL-FatiHaHProfil   Hantar PM kepada aL-FatiHaH   Pergi ke aL-FatiHaH's Website   Quote dan BalasQuote

aL-FatiHaH
WARGA RASMI
Menyertai: 13.07.2003
Ahli No: 1987
Posting: 14
Dari: malaysia(shah alam)

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-07-03 12:09


aku adalah murid tingkatan 1.
aku adalah pengawas yang tidak pernah menjalankan tugas dengan baik.aku mmg mempunyai ramai peminat.tapi diantara semua lelaki aku hanya tertarik kepada dua orang lelaki iaitu fadhul dan fattah.tetapi fattah hanya sebagai kawan.fattah dan fadhul pon pengawas gak.

sambung-sambung tau



[ Posting ini telah di edit oleh: aL-FatiHaH pada 2003-07-20 12:27 ]


Bookmark and Share




  Member Information For aL-FatiHaHProfil   Hantar PM kepada aL-FatiHaH   Pergi ke aL-FatiHaH's Website   Quote dan BalasQuote

aL-FatiHaH
WARGA RASMI
Menyertai: 13.07.2003
Ahli No: 1987
Posting: 14
Dari: malaysia(shah alam)

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-07-03 12:13


takpela,
kiter nak jawab bebanyakla.

fattah mempunyai ramai peminat, dia hensem gakla.tapi fattah sombong dan pendek.tapi kalau fadhul lak dia baik pastu selalu tolong orang.fadhul ngan fattah best frend, diorang kamcing gile.lupalak nak bagitau aku ngan diorang pon kamcing.kitorang kenal masa darjah 1.



[ Posting ini telah di edit oleh: aL-FatiHaH pada 2003-07-20 12:29 ]


Bookmark and Share




  Member Information For aL-FatiHaHProfil   Hantar PM kepada aL-FatiHaH   Pergi ke aL-FatiHaH's Website   Quote dan BalasQuote

aL-FatiHaH
WARGA RASMI
Menyertai: 13.07.2003
Ahli No: 1987
Posting: 14
Dari: malaysia(shah alam)

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-07-03 12:21


pengenalan dah. okla citer dia camni.

sejak aku darjah satu aku sudah tertarik kepada seorang budak lelaki iaitu fadhul .tetapi org slalu kaitkan aku ngan fattah.tapi aku minat fattah sikit2 dan sayang dia hanya sebagai seorang kawan. ramai orang tahu yang fattah meminati aku. tapi aku tidak meminati dia.aku memang seorang budak yang pandai dan tercantik (konon je) di skolah.aku memang mempunyai ramai peminat.tapi aku tak pedulik semua 2 yang aku tahu aku suka fadhul.

[ Posting ini telah di edit oleh: aL-FatiHaH pada 2003-07-20 12:22 ]


Bookmark and Share




  Member Information For aL-FatiHaHProfil   Hantar PM kepada aL-FatiHaH   Pergi ke aL-FatiHaH's Website   Quote dan BalasQuote

aL-FatiHaH
WARGA RASMI
Menyertai: 13.07.2003
Ahli No: 1987
Posting: 14
Dari: malaysia(shah alam)

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 20-07-03 12:35


aku lagik.

nak dijadikan cerita , masa hari jumaat tu aku gaduh sikit ngan nadia penolong ketua pengawas.tapi pergaduhan tu jadik teruk sebab sakina ngan heirina masuk campur . fattah back up aku . tapi bila fadhul datang dia pergi back up nadia. sejak hari tu aku dah mula benci ngan fadhul. bila dia tepon aku, aku tak nak jawab. tapi sebenarnya aku dah lama maafkan dia.
aku cuma geram nape dia tak back up aku.

dah abis ideala, tak tau nak sambung ape. sila sambung jgn malu2. walaupun nie angan 2 aku.
hihihi

[ Posting ini telah di edit oleh: aL-FatiHaH pada 2003-07-20 12:36 ]


Bookmark and Share




  Member Information For aL-FatiHaHProfil   Hantar PM kepada aL-FatiHaH   Pergi ke aL-FatiHaH's Website   Quote dan BalasQuote

mardhiahadawiyah
WARGA RASMI
Menyertai: 14.05.2003
Ahli No: 1248
Posting: 12
Dari: Shah Alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 22-07-03 16:28


emm..emm kita sambung ye..

lepastu fatihah pun benci kat fadhul..
suatu hari fadhul pula ada hati kat fatihah..
fatihah pula sekarang ada hati kat fattah..
dlm diam2 pula fattah pula ada hati kat nadia
dan nadia pula memang dah lama ada hati kat fadhul....tapi fadhul sedang dilema m'harapkan fatiha..fatiha dilema mengharap fattah...
fattah pula..mengharap nadia... nadia pula...........mengharap fadhul....



lama2 cinta semua tak kesampaian
itulah yg dikatakan cinta monyet...sekejap lompat ke sana jap lompat kat sini lepastu jap lagi gayut kat sana jap lagi gayut kat sini..nakal... nakal...

sorry sambung cerita guna name fatihah...saje susahkan c-ket nak paham cerita fatihah fattah
fadhul tiga2 fff ...nak je buh sekali nama nadia fedia......nantikan apa pula jadinya...susah nak paham ..apapun kata2 kat bawah ni semoga kita semua dapat memahaminya....


bencilah sekadarnya kelak kau akan menyintainya
cintailah sekadarnya kelak kau akan menyintainya

carilah cinta Illahi yg kekal utk selamanya,,,,,


Bookmark and Share




  Member Information For mardhiahadawiyahProfil   Hantar PM kepada mardhiahadawiyah   Pergi ke mardhiahadawiyah's Website   Quote dan BalasQuote

aL-FatiHaH
WARGA RASMI
Menyertai: 13.07.2003
Ahli No: 1987
Posting: 14
Dari: malaysia(shah alam)

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 11-08-03 01:24


tima kaseh kpada akak yg menjawab.
bagos gak idea 2...


Bookmark and Share




  Member Information For aL-FatiHaHProfil   Hantar PM kepada aL-FatiHaH   Pergi ke aL-FatiHaH's Website   Quote dan BalasQuote

AnisAqilah
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 16.06.2003
Ahli No: 1726
Posting: 41

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 03-10-03 16:48


"Hmm,sampai bila aku nak jadi macam ni", keluh Fatiha...

Dulu aku minat Fadhul,dia tak layan..sekarang ni bila hati aku beralih pada Fattah,keadaan jadi sebaliknya pula..

Mana satu pilihanku yang sebenar?? Ya Allah, bagilah hamba-Mu ini petunjuk..

*****
"Anis, apa pendapat kau?? Tak sangka begini jadinya..",luah Fatiha pada sahabat baiknya.

"Entah la Fatiha,tapi bagi Anis..baik kita pergi kepada orang yang sayang kat kita..kasih sayangnya dah tentu untuk kita..tapi kalau Fatiha nak harapkan Fattah juga,Anis bimbang kalau Fatiha akan kecewa satu hari nanti..."

Betul juga kata Anis tu. Tapi mampu ke aku nak terima Fadhul sedangkan aku langsung tak ada perasaan sayang kat dia?? Bimbang pula sekiranya aku terima dia atas perasaan kesian..bukankah ini tidak adil buat Fadhul??

[ Posting ini telah di edit oleh: AnisAqilah pada 2003-10-03 16:55 ]


Bookmark and Share




  Member Information For AnisAqilahProfil   Hantar PM kepada AnisAqilah   Quote dan BalasQuote

AnisAqilah
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 16.06.2003
Ahli No: 1726
Posting: 41

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 03-10-03 17:43


tiba-tiba je ada idea nak sambung cerita ni..dan anis reka satu lagi watak sahabat baik kepada fatiha..

-----------------
**Puteri Impian...impikan Seindah Kasih-Nya**


Bookmark and Share




  Member Information For AnisAqilahProfil   Hantar PM kepada AnisAqilah   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.064559 saat. Lajunya....