Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 10-04-2020  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
NOTHING WORTHWHILE EVER HAPPENS IN A HURRY - SO BE PATIENT...
-- Mutiara Kata

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Laurenjoy
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13724

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 14
Ahli: 0
Jumlah: 14




  Dari Galeri
Time tengah study java kat library... ;-di

Salam ukhwah buat semua

  Yang Masuk Ke Sini
citey: 7 hari yang lalu
Laurenjoy: 35 hari yang lalu
jackurban: 36 hari yang lalu
porkalwais: 36 hari yang lalu


Ukhwah
Topik: Assalamualaikum...ada sesape suka collect keychain?


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, halesolurun_84
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Ukhwah
    »» Assalamualaikum...ada sesape suka collect keychain?

Please Mendaftar To Post


Oleh Assalamualaikum...ada sesape suka collect keychain?

lestari_kasih
WARGA RASMI
Menyertai: 14.07.2003
Ahli No: 1998
Posting: 6
Dari: Bumi Allah

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 15-07-03 15:17


Ada orang kata hobi ana ni quite weird. But I dont think so, thats why I want to know who else here has the same hobby like me.....


Bookmark and Share




  Member Information For lestari_kasihProfil   Hantar PM kepada lestari_kasih   Quote dan BalasQuote

Hajar
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 06.05.2003
Ahli No: 1024
Posting: 479
Dari: Singapura

singapore   avatar


posticon Posting pada: 15-07-03 15:46


A'kum ya ukhti lestari_kasih...
Ye ke hobby ni weird?? Ana tak fikir gitu pun sebab ana pun collect keychain jugak..

-----------------
"All Allah's Testing Has A Purpose..
Someday U Will See The Light..
All He Asks Is That U Trust in HIM..
Walk By


Bookmark and Share




  Member Information For HajarProfil   Hantar PM kepada Hajar   Pergi ke Hajar's Website   Quote dan BalasQuote

shafizah
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 1277
Posting: 134
Dari: cheras

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 15-07-03 17:15


assalamualaikum.
fizah pun tak fikir macam tu.fizah pun suka collect keychain jugak.nak kata banyak tak jugak.tapi kalau pergi maner-maner memang cari keychain dulu.kalau murah kasi hadiah untuk kawan-kawan.


Bookmark and Share




  Member Information For shafizahProfil   Hantar PM kepada shafizah   Quote dan BalasQuote

Helwi
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 1340
Posting: 44
Dari: Bumi Anbiya'

syria   avatar


posticon Posting pada: 15-07-03 20:07


Assalamualaikum.......


Dulu masa sekolah rendah dulu ana pun suka kumpul key-chain nie,tapi mak marah sbb dia kata bazir duit,tu yg s'krg tak kumpul lg dah.......Lgpun kdg2 tengok hobi mengumpul nie tak tahan lama,sekejap je dah boring...PAstu buang......


Bookmark and Share




  Member Information For HelwiProfil   Hantar PM kepada Helwi   Quote dan BalasQuote

inza
WARGA RASMI
Menyertai: 10.05.2003
Ahli No: 1113
Posting: 2
Dari: Belfast,UK

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 15-07-03 20:26


assalamualaikum wbt

saya pun tak rasa hobby kumpul keychain nih weird...saya pun suka kumpul keychain jugak sejak zaman budak2 dulu sampaila skrg... . murah, senang nak dpt lagipun.... saya kumpul pin/badge jugak....


Bookmark and Share




  Member Information For inzaProfil   Hantar PM kepada inza   Quote dan BalasQuote

seharumkasturi
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 21.04.2003
Ahli No: 301
Posting: 149
Dari: Selangor

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 16-07-03 17:29


ana suka tapi tak selau la beli...takut nnt dimarah ayah coz dia kata membazir..tapi ana suka....

-----------------
"kalau nak bercinta...bercintalah dengan Allah, kalau nak memuji...pujilah Allah..Kalau nak memuji makhluk...pujilah pencipta makhluk..."

Cinta Allah...Cinta abadi....
Salam Ta'aruf untuk semua...


Bookmark and Share




  Member Information For seharumkasturiProfil   Hantar PM kepada seharumkasturi   Quote dan BalasQuote

Sakinatul_Qalbi
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 26.04.2003
Ahli No: 533
Posting: 39
Dari: Kelantan

egypt   avatar


posticon Posting pada: 16-07-03 21:34


waalaikumusalam...

minat la jugak collect keychain ni...tapi kalau banyak sangat tak tahu nak sangkut kat mana...kat beg tu dah penuh ...macam-macam bunyi ada...
nampak macam org menjual keychain pulak...

tapi kalau sangkut kat dinding pun ok jugak..sebab ada banyak corak ...cantik

-----------------
Moga Ukhwah kan Berpanjangan


Bookmark and Share




  Member Information For Sakinatul_QalbiProfil   Hantar PM kepada Sakinatul_Qalbi   Pergi ke Sakinatul_Qalbi's Website   Quote dan BalasQuote

lestari_kasih
WARGA RASMI
Menyertai: 14.07.2003
Ahli No: 1998
Posting: 6
Dari: Bumi Allah

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 17-07-03 07:54


thanx atas semua sokongan tu.Terasa ada sokongan....he...he....he........ Actually ana dah collect key chain dari darjah satu. Sampai la sekarang....... Key chain ana dada >< 60 tu tak termasuk yang dah diambil untuk letak kunci. Ana jarang beli most of it my parents/siblings or friends yang kasi........Ana balut alll the key chain with plastik and keep it in the box............To make sure key chain2 tu tak rosak.........


Bookmark and Share




  Member Information For lestari_kasihProfil   Hantar PM kepada lestari_kasih   Quote dan BalasQuote

nur_islami
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 11.05.2003
Ahli No: 1146
Posting: 279
Dari: serambi mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 17-07-03 21:26


assalamualaikum.....

ana pon minat collect keychain ni.....tp yg sedih nya box yg ana simpan keychain tu dah hilang....tak tau ana letak kat mana...sayang tul...dah byk ana simpan benda tu....waa.......sedihnya......!

-----------------
tuhan dalam mjlni hadap ini banyaknya dugaan yang mdtg.ada yang dptku gagahi & ada yang gagal kuhindari,tuhan rahmatmu melgt luas.terlalu sdktku bsykr


Bookmark and Share




  Member Information For nur_islamiProfil   Hantar PM kepada nur_islami   Quote dan BalasQuote

littlecutebear
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 10.05.2003
Ahli No: 1134
Posting: 47
Dari: Bumi Allah

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 18-07-03 19:58


Assalamu'alaikum... ana pun suka sgt kumpul keychain. Kalau gi memane, suka sangat beli keychain utk dijadikan kenangan. sampai kena marah dgn mak sebab kumpul banyak sgt tapi tak guna pun. Sayang nak guna, sbb tu simpan je...


Bookmark and Share




  Member Information For littlecutebearProfil   Hantar PM kepada littlecutebear   Quote dan BalasQuote

Helwi
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 1340
Posting: 44
Dari: Bumi Anbiya'

syria   avatar


posticon Posting pada: 19-07-03 01:02


Assalamaualaikum......


SAkinatul_Qalbi,best jugak idea anti tu,gantung key-chain kat dinding.Menarik & kreatif jugak.......Kdg2 kalau byk2 key-chain kat beg tu,bila dah bunyi2 tu malu jugak kan????


Bookmark and Share




  Member Information For HelwiProfil   Hantar PM kepada Helwi   Quote dan BalasQuote

epiphyllum
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 18.04.2003
Ahli No: 66
Posting: 141
Dari: bumi mesia

Johor   avatar


posticon Posting pada: 19-07-03 11:36


actually sume bende yg blh dicollect ana jdkan hobi
eg sticker pung ana ske kumpul gak
key-chain pung ade gak sket2


Bookmark and Share




  Member Information For epiphyllumProfil   Hantar PM kepada epiphyllum   Quote dan BalasQuote

hajidah_aiman
{ SRIKANDI }
Menyertai: 02.05.2003
Ahli No: 875
Posting: 253
Dari: Perlis Indera Kayangan

Perlis   avatar


posticon Posting pada: 21-07-03 14:15


Ana ada jugak collection key-chain ni...tapi bukan sbb beli kebanyakan kawan-kawan bagi Alhamdulillah boleh la jadi kenangan drp kawan-kawan...

-----------------
[b][i]Tiada cinta di hatinya Hanyalah cinta Allah
Ada rasa rindu Hanyalah untuk Rasulullah
Kasih dan sayang hanyalah pada ibu ayah[/b][/i]


Bookmark and Share




  Member Information For hajidah_aimanProfil   Hantar PM kepada hajidah_aiman   Pergi ke hajidah_aiman's Website   Quote dan BalasQuote

nawwal
{ SRIKANDI }
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 7
Posting: 121
Dari: Terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 12-09-03 16:07


Assalamualaikum...

Ana pun suka collect keychain ni...kalau pergi tempat2 bersejarah cam Langkawi ke...Melaka...ana takkan lepaskan peluang utk beli keychain. Biasanya, mak ana tak marah sbb itu aje barang yg akan ana beli...tak minat la nak beli benda2 lain...

Kalau org bg keychain kat ana, ana suka sgt....walaupun dah banyak dlm simpanan ana..

SALAM UKHWAH FILLAH
UKHUWWAH FILLAH LESTARI SELAMANYA..


[ Posting ini telah di edit oleh: nawwal pada 2003-09-12 16:12 ]


Bookmark and Share




  Member Information For nawwalProfil   Hantar PM kepada nawwal   Pergi ke nawwal's Website   Quote dan BalasQuote

Nabilah
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 37
Posting: 241
Dari: PeYrOcK....;)

Perak   avatar


posticon Posting pada: 13-09-03 21:52


Assalamualaikum...
Saya minat kumpul key chain ni sejak sekolah lagi kumpul dengan adik...
key chain tu saya simpan dalam kotak

-----------------
"Apabila nafsu berkuasa,gelaplah hati,
Apabila hati gelita,sempitlah dada,Apabila dada sempit,buruklah lakunya,Apabila buruk laku,ia dibenci semua makhluk"

Bookmark and Share




  Member Information For NabilahProfil   Hantar PM kepada Nabilah   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 13-09-03 21:59


Assalamualaikum..

bagi peminat2 key chain bolehlah mendapatkan key chain ukhwah.. Key chain yang diperbuat dari daun getah.. satu kelainan.. satu keistimewaan
Lihat Sini

Membeli sambil menderma...

salam harmonis dariku.. wassalam

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.071578 saat. Lajunya....