Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 16-01-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Orang yang bijak akan sentiasa ingat bahawa kejayaan atau kegagalan bukan pengakhiran

-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Waldor263
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13708

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 30
Ahli: 0
Jumlah: 30




  Dari Galeri
Hmm, ni ana dengan best friend ana, Hanani...

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 1 hari, 9 jam, 58 minit yang lalu
Waldor263: 8 hari yang lalu
CrazyWood69: 22 hari yang lalu
Swarig123: 25 hari yang lalu


Ukhwah
Topik: siapa kat cni orang kedah??


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, halesolurun_84
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Ukhwah
    »» siapa kat cni orang kedah??

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 3 Of 7

Go To Page: 1 · 2 · 3 · 4 ... 6 · 7  
Jump To Page:

Oleh siapa kat cni orang kedah??

seharumkasturi
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 21.04.2003
Ahli No: 301
Posting: 149
Dari: Selangor

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 16-07-03 17:19


Boleh kak yong... tak pa klu dkt ukhwah, kak hajidah jd asst monitor.. so rasanya boleh la akak join kami kat sana gak..KL boleh mai..ni dok sebelah ghumah takkan lah tak leh...

kak hajidah..jgn pecah rahsia tau sapa ana.... pecah kalu..banjir KL..kuik..kuik..

-----------------
"kalau nak bercinta...bercintalah dengan Allah, kalau nak memuji...pujilah Allah..Kalau nak memuji makhluk...pujilah pencipta makhluk..."

Cinta Allah...Cinta abadi....
Salam Ta'aruf untuk semua...


Bookmark and Share




  Member Information For seharumkasturiProfil   Hantar PM kepada seharumkasturi   Quote dan BalasQuote

seharumkasturi
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 21.04.2003
Ahli No: 301
Posting: 149
Dari: Selangor

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 18-07-03 21:57


Salam'alaik..
untuk makluman semua yang ada kat cni..ana dah jumpa kak hasnida....

-----------------
"kalau nak bercinta...bercintalah dengan Allah, kalau nak memuji...pujilah Allah..Kalau nak memuji makhluk...pujilah pencipta makhluk..."

Cinta Allah...Cinta abadi....
Salam Ta'aruf untuk semua...


Bookmark and Share




  Member Information For seharumkasturiProfil   Hantar PM kepada seharumkasturi   Quote dan BalasQuote

ida01
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 11
Posting: 330
Dari: SeGaMaT^jOhOr

Johor   avatar


posticon Posting pada: 19-07-03 00:30


hehe bukan org kedah.saje je masuk sini.hehe nak kenai sket ngan org kedah

-----------------
Bicara Syahadah Menusuk Kalbu
Hati Nan Damai Terasa Rindu.
Ukhuwah Mahabbah Terjalin Selalu
Moga Kekal Bersama Menuju






Bookmark and Share




  Member Information For ida01Profil   Hantar PM kepada ida01   Quote dan BalasQuote

nis
WARGA RASMI
Menyertai: 29.04.2003
Ahli No: 634
Posting: 19
Dari: AwanBiru

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 19-07-03 15:27



a'kum...

salam perkenalan buat semua sahabiah kat sini.. uihhh.. ngamai no org kedah.. nis pun org kedah gak.. dok kat Aloq Staq... tp skarang keja kat nogori9..

terasa windu lak nak balik kpg..



-----------------
~ jangan dinantikan hari esok, kerana esok tak menjanjikan apa²... walaupun esok masih ada, tapi tak sapa tahu esok untuk sapa ~


Bookmark and Share




  Member Information For nisProfil   Hantar PM kepada nis   Pergi ke nis's Website   Quote dan BalasQuote

hajidah_aiman
{ SRIKANDI }
Menyertai: 02.05.2003
Ahli No: 875
Posting: 253
Dari: Perlis Indera Kayangan

Perlis   avatar


posticon Posting pada: 21-07-03 12:52


Jom...kakyong nanti join kitorg tau insyaAllah kalau ade gathering nanti Semua dijemput bersama...!!

khaulah..ok akak simpan rahsia tp dgn syarat...kena belanja akak makan hot plate sedapnya...!!

salam perkenalan buat nis & ida81

-----------------
[b][i]Tiada cinta di hatinya Hanyalah cinta Allah
Ada rasa rindu Hanyalah untuk Rasulullah
Kasih dan sayang hanyalah pada ibu ayah[/b][/i]


Bookmark and Share




  Member Information For hajidah_aimanProfil   Hantar PM kepada hajidah_aiman   Pergi ke hajidah_aiman's Website   Quote dan BalasQuote

seharumkasturi
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 21.04.2003
Ahli No: 301
Posting: 149
Dari: Selangor

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 21-07-03 16:24


Salam taaruf kepada semua yang baru mai..mai la..tak kisah la gheja dimana..adik-beradik ana pun ghamai gak kat N9 tu..mmg ramai sgt..klu kumpul tu macam ada pesta kak...

Ala kak hajidah..dah ada oghang tau la..tp hari tu ingat nak belanja akak dekat JK UIA PJ..akak pulak tak dak..ruginyer....sayang seribu kali sayang...

-----------------
"kalau nak bercinta...bercintalah dengan Allah, kalau nak memuji...pujilah Allah..Kalau nak memuji makhluk...pujilah pencipta makhluk..."

Cinta Allah...Cinta abadi....
Salam Ta'aruf untuk semua...


Bookmark and Share




  Member Information For seharumkasturiProfil   Hantar PM kepada seharumkasturi   Quote dan BalasQuote

hasnida
WARGA RASMI
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 20
Posting: 14
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 22-07-03 10:05


as'kum..
amboi makin meriah pulak komuniti ni...lama x mai masuk gebang 2 ngan sahabiah sekalian..

seharum kasturi
x sangka betui yang akak dapat kenai ngan seharum kasturi dulu sebelum jumpa ngan kak hajidah.. cadang nak p jumpa oghang lain tp yang lain pulak yang akak jumpa... seronok sgt coz x payah dok pikiaq bila lagi nak kenai ngan cik adik sorang ni... cuma lani tunggu masa dan ketika nak kenai ngan yang lain pulak... semoga ALLAH menemukan kita sume satu hari nnt...





-----------------
sebaik2 hiasan adalah muslimah solehah


Bookmark and Share




  Member Information For hasnidaProfil   Hantar PM kepada hasnida   Quote dan BalasQuote

seharumkasturi
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 21.04.2003
Ahli No: 301
Posting: 149
Dari: Selangor

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 23-07-03 15:42


InsyaAllah kak hasnida..mana lagi oghang kedah ni..??

-----------------
"kalau nak bercinta...bercintalah dengan Allah, kalau nak memuji...pujilah Allah..Kalau nak memuji makhluk...pujilah pencipta makhluk..."

Cinta Allah...Cinta abadi....
Salam Ta'aruf untuk semua...


Bookmark and Share




  Member Information For seharumkasturiProfil   Hantar PM kepada seharumkasturi   Quote dan BalasQuote

hajidah_aiman
{ SRIKANDI }
Menyertai: 02.05.2003
Ahli No: 875
Posting: 253
Dari: Perlis Indera Kayangan

Perlis   avatar


posticon Posting pada: 24-07-03 10:54


Assalamu'alaikum...

seharumKasturi
Eleh...akak takdak baru kata nak belanja laa apa laa... kalau ada akak tah-tah buat sengap jaa...

hasnida
Takpa laa rezeki dia jumpa awak dulu....tak jeles laa heheheheh

Ni nak ajak semua Anak-Anak Kedah & sahabat yang berminat join meeting/perjumpaan kecil Anak-anak Kedah..pada:
1 Ogos 2003
Tempat kat area-area Aloq Setaq....
Pukul 10.00 pagi

Semua dijemput hadir
....

* Tempat masih dlm perancangan tapi mmg kat Aloq Setaq laa

[ Posting ini telah di edit oleh: hajidah_aiman pada 2003-07-24 10:57 ]


Bookmark and Share




  Member Information For hajidah_aimanProfil   Hantar PM kepada hajidah_aiman   Pergi ke hajidah_aiman's Website   Quote dan BalasQuote

seharumkasturi
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 21.04.2003
Ahli No: 301
Posting: 149
Dari: Selangor

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 24-07-03 12:54


Insya Allah..ana datang kak!!!!! ana pm akak dekat ukhwah pasal tempat cdgn..

-----------------
"kalau nak bercinta...bercintalah dengan Allah, kalau nak memuji...pujilah Allah..Kalau nak memuji makhluk...pujilah pencipta makhluk..."

Cinta Allah...Cinta abadi....
Salam Ta'aruf untuk semua...


Bookmark and Share




  Member Information For seharumkasturiProfil   Hantar PM kepada seharumkasturi   Quote dan BalasQuote

hajidah_aiman
{ SRIKANDI }
Menyertai: 02.05.2003
Ahli No: 875
Posting: 253
Dari: Perlis Indera Kayangan

Perlis   avatar


posticon Posting pada: 24-07-03 16:32


OK seharumKasturi...syukran

-----------------
[b][i]Tiada cinta di hatinya Hanyalah cinta Allah
Ada rasa rindu Hanyalah untuk Rasulullah
Kasih dan sayang hanyalah pada ibu ayah[/b][/i]


Bookmark and Share




  Member Information For hajidah_aimanProfil   Hantar PM kepada hajidah_aiman   Pergi ke hajidah_aiman's Website   Quote dan BalasQuote

nur_malam
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 26.06.2003
Ahli No: 1816
Posting: 71
Dari: Kulim

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 26-07-03 22:55


Assalamualaikum...

Oooo....seharumkasturi kat Kelang Lama! Apa pulak saya tak tau. Jauh la jugak dari rumah saya. Saya tinggal kat Taman Kenari. Pernah dengar?

--------------------------------------------------
Kegagalan bukanlah sesuatu yang muktamad, dan kejayaan bukanlah selamanya.....


Bookmark and Share




  Member Information For nur_malamProfil   Hantar PM kepada nur_malam   Quote dan BalasQuote

baiduri_aiman
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 05.05.2003
Ahli No: 979
Posting: 116
Dari: yan,kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 26-07-03 23:36


Assalamualaikum...
amboi bestnya depa dok sembang nooo...teringin nak join tapi tak tau nak gebang apa...rindu la kat semua..erm..takde nak wat perjumpaan utk komuniti muslimah ke??best gak sbb sumer pompuan.


Bookmark and Share




  Member Information For baiduri_aimanProfil   Hantar PM kepada baiduri_aiman   Quote dan BalasQuote

hajidah_aiman
{ SRIKANDI }
Menyertai: 02.05.2003
Ahli No: 875
Posting: 253
Dari: Perlis Indera Kayangan

Perlis   avatar


posticon Posting pada: 29-07-03 13:34


Assalamu'alaikum...
baiduri_aiman
Best jugak idea tu....hmm....tapi kat mana nak jumpa noo?? area KL boleh kot sbb dekat dgn semua kot...

-----------------
[b][i]Tiada cinta di hatinya Hanyalah cinta Allah
Ada rasa rindu Hanyalah untuk Rasulullah
Kasih dan sayang hanyalah pada ibu ayah[/b][/i]


Bookmark and Share




  Member Information For hajidah_aimanProfil   Hantar PM kepada hajidah_aiman   Pergi ke hajidah_aiman's Website   Quote dan BalasQuote

baiduri_aiman
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 05.05.2003
Ahli No: 979
Posting: 116
Dari: yan,kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 30-07-03 23:57


heheh kak hajidah_aiman bleh gak kalu kat KL..tapi kena tgk kesesuian masalah kan..insyaallah,klau ada rezeki tu jumpalah nooo..


Bookmark and Share




  Member Information For baiduri_aimanProfil   Hantar PM kepada baiduri_aiman   Quote dan BalasQuote

seharumkasturi
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 21.04.2003
Ahli No: 301
Posting: 149
Dari: Selangor

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 04-08-03 14:38


assalamualaikum warahmatullah

nur_malam ha...taman Kenari..ana tau .....tak jauh dengan pekan kulim kan...

kak hajidah dgn ku ni nak buat janji temu dekat mana lak?tak ajak ana no...

-----------------
"kalau nak bercinta...bercintalah dengan Allah, kalau nak memuji...pujilah Allah..Kalau nak memuji makhluk...pujilah pencipta makhluk..."

Cinta Allah...Cinta abadi....
Salam Ta'aruf untuk semua...


Bookmark and Share




  Member Information For seharumkasturiProfil   Hantar PM kepada seharumkasturi   Quote dan BalasQuote

baiduri_aiman
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 05.05.2003
Ahli No: 979
Posting: 116
Dari: yan,kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 06-08-03 13:55


heheh kak seharumkasturi..besa la nak dating.dak aih...lawak ja..mai la kita jumpa ghamai2.lagi ghamai lagi best..sughuh kak hajidah blanja kita ghamai2..best ooo..


Bookmark and Share




  Member Information For baiduri_aimanProfil   Hantar PM kepada baiduri_aiman   Quote dan BalasQuote

littleOne
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 25.04.2003
Ahli No: 507
Posting: 70
Dari: pearl island

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 06-08-03 22:38


ana ni jiran kedah.
15 minit perjalanan dah masuk kedah.
leh tak ana ni diterima kat sini?

boleh yer



-----------------
ruh kudus


Bookmark and Share




  Member Information For littleOneProfil   Hantar PM kepada littleOne   Quote dan BalasQuote

seharumkasturi
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 21.04.2003
Ahli No: 301
Posting: 149
Dari: Selangor

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 07-08-03 10:43


Salam'alaik..

ku ok jugak kalau minta kak hajidah belanje kita jomla..tapi bila ha..ni dah nak final exam dah ni...

adik little buat2 tak kenai la pulak...mai la..tak dak sapa maghah aih..mai2..ajak kawan2 nt lagi..mana????

"Kegagalan hari ini..bukan bermakna akan gagal selama-lamanya.."

nak jadi ratu senyum jap...


-----------------
"kalau nak bercinta...bercintalah dengan Allah, kalau nak memuji...pujilah Allah..Kalau nak memuji makhluk...pujilah pencipta makhluk..."

Cinta Allah...Cinta abadi....
Salam Ta'aruf untuk semua...


Bookmark and Share




  Member Information For seharumkasturiProfil   Hantar PM kepada seharumkasturi   Quote dan BalasQuote

baiduri_aiman
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 05.05.2003
Ahli No: 979
Posting: 116
Dari: yan,kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 07-08-03 14:35


tu la pasal kak khaulah..ku pun dah dekat nak exam ni..tapi xper la..insyaallah klau ada rezeki nanti2 bleh la tu..

sila sila littleOne jgn malu2..wat mcm umah sendiri..heheh ..ku tak kenai lagi la anti ni..bleh ta'aruf skit tak??banyak pun xper..


Bookmark and Share




  Member Information For baiduri_aimanProfil   Hantar PM kepada baiduri_aiman   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan, halesolurun_84
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Ukhwah
    »» siapa kat cni orang kedah??

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 3 Of 7

Go To Page: 1 · 2 · 3 · 4 ... 6 · 7  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
© Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.089711 saat. Lajunya....