Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 16-01-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Jatuh kita pada hari ini bukan untuk mematahkan semangat dan harapan tapi pendorong kita dihari kemudian..

-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Waldor263
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13708

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 32
Ahli: 0
Jumlah: 32




  Dari Galeri
assalamualaikum... salam mahabbah fillah buat semua...marilah kita jalinkan ukhwah & kasih sayang bersulamkan iman...

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 1 hari, 9 jam, 53 minit yang lalu
Waldor263: 8 hari yang lalu
CrazyWood69: 22 hari yang lalu
Swarig123: 25 hari yang lalu


Ukhwah
Topik: siapa kat cni orang kedah??


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, halesolurun_84
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Ukhwah
    »» siapa kat cni orang kedah??

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 7

Go To Page: 1 · 2 ... 6 · 7  
Jump To Page:

Oleh siapa kat cni orang kedah??

seharumkasturi
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 21.04.2003
Ahli No: 301
Posting: 149
Dari: Selangor

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 25-06-03 17:13


Assalamualaikum warahmatullah

Ana cuma nak tau je ramai tak sahabiah dr kedah dlm komuniti muslimah ni??t

Bukan nak membezakan negeri...coz ana rasa ramai jugak yg guna bendera negeri kedah..ana org kedah jugak...

"kalau nak bercinta...bercintalah dengan Allah, kalau nak memuji...pujilah Allah..Kalau nak memuji makhluk...pujilah pencipta makhluk..."

Cinta Allah...Cinta abadi....
Salam Ta'aruf untuk semua...

[ Posting ini telah di edit oleh: seharumkasturi pada 2003-06-25 17:14 ]


Bookmark and Share




  Member Information For seharumkasturiProfil   Hantar PM kepada seharumkasturi   Quote dan BalasQuote

aini_gurl
WARGA RASMI
Menyertai: 18.04.2003
Ahli No: 80
Posting: 16
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 26-06-03 07:54


a'kum...saya bukan org kedah tapi dibesarkan di kedah....dari umur saya 1-6 tahun,saya tinggal ngan abg sepupu saya...pastu saya pindah kat selangor balik....


Bookmark and Share




  Member Information For aini_gurlProfil   Hantar PM kepada aini_gurl   Quote dan BalasQuote

seharumkasturi
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 21.04.2003
Ahli No: 301
Posting: 149
Dari: Selangor

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 26-06-03 11:37


so sekarang aini_gurl tinggal dkt selangor lah...boleh la tu..kenai la jugak kedah tu mcm mana...

-----------------
"kalau nak bercinta...bercintalah dengan Allah, kalau nak memuji...pujilah Allah..Kalau nak memuji makhluk...pujilah pencipta makhluk..."

Cinta Allah...Cinta abadi....
Salam Ta'aruf untuk semua...


Bookmark and Share




  Member Information For seharumkasturiProfil   Hantar PM kepada seharumkasturi   Quote dan BalasQuote

angah_sufi
WARGA RASMI
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 1335
Posting: 6
Dari: kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 26-06-03 11:58


a'kum..
salam ukhuwah....ana org kedah gakkk... tapi skarang dah stay kat sahalam sub blajar dan follow suami keje sini.....


Bookmark and Share




  Member Information For angah_sufiProfil   Hantar PM kepada angah_sufi   Quote dan BalasQuote

seharumkasturi
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 21.04.2003
Ahli No: 301
Posting: 149
Dari: Selangor

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 26-06-03 12:09


salam taaruf buat kak angah_sufi..akak belajar dkt mane?eh akak ke adik ye..

-----------------
"kalau nak bercinta...bercintalah dengan Allah, kalau nak memuji...pujilah Allah..Kalau nak memuji makhluk...pujilah pencipta makhluk..."

Cinta Allah...Cinta abadi....
Salam Ta'aruf untuk semua...


Bookmark and Share




  Member Information For seharumkasturiProfil   Hantar PM kepada seharumkasturi   Quote dan BalasQuote

hajidah_aiman
{ SRIKANDI }
Menyertai: 02.05.2003
Ahli No: 875
Posting: 253
Dari: Perlis Indera Kayangan

Perlis   avatar


posticon Posting pada: 26-06-03 12:33


Assalamu'alaikum...
Ana bukan org Kedah tapi jiran jaa...so rasanya boleh laa nak join-join kann...
Sebenaqnya ramai jugak laa org Kedah dlm komuniti ni...cuma depa tak masuk lg kot forum ni...ana ada kenai sahabiah2 dari Kedah...mai sini ana buatkan list....lepaih ni harap-harap depa masuk laa forum ni noo..

1. haninuha
2. baiduri_aiman
3. fiera
4. hasnida

Tu jer yang ana tau..lain-lain mesti ramai lagi ni...
OKlah ana stop dulu... Salam ukhwah dan salam manis

-----------------
[b][i]Tiada cinta di hatinya Hanyalah cinta Allah
Ada rasa rindu Hanyalah untuk Rasulullah
Kasih dan sayang hanyalah pada ibu ayah[/b][/i]


Bookmark and Share




  Member Information For hajidah_aimanProfil   Hantar PM kepada hajidah_aiman   Pergi ke hajidah_aiman's Website   Quote dan BalasQuote

KakYong
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 30.04.2003
Ahli No: 722
Posting: 182
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 26-06-03 16:48


Assalamualaikum...
Ermm...kakyong dulu pun belajar kat Kedah jugak dr form 1-5 kat Jitra...Biasa jugak la ronda2 kat Aloq Setaq n pekan Jitra...
SeharumKasturi dok kat mana kat Kedah tu?...

-----------------

~Jika ingin miliki segala-galanya, milikilah Tuhan..Tuhan adalah segala-galanya..Segalanya tanpa Tuhan, tiada erti apa-apa~

Bookmark and Share




  Member Information For KakYongProfil   Hantar PM kepada KakYong   Pergi ke KakYong's Website   Send ICQ Meesage To KakYong   Quote dan BalasQuote

iErA
WARGA RASMI
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 30
Posting: 12
Dari: kulim,kedah

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 26-06-03 17:26


assalamualaikum wrt wbt...
ira pon org kedah jugak...ira org kulim...ok
wassalam...

-----------------
berdoa & bertawakkallah selalu kepada Allah s.w.t. Moga-moga hidup kita akan sentiasa diberkati dan dirahmati Allah...semoga Allah memberi nur petunjuknya...tiada daya dan upaya melainkan Allah yang Maha Besar dan Maha Mengetahui...


Bookmark and Share




  Member Information For iErAProfil   Hantar PM kepada iErA   Quote dan BalasQuote

mentari_pagi
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 02.05.2003
Ahli No: 861
Posting: 32
Dari: transkerian

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 26-06-03 21:05


assalamua'laikum wbh..emm ana memang org kedah..kedah tulinnn... tapi skang ana menetap kat perak....ikut family...tapi ana tetap balik ke kedah..kedah buah hati pengarang jantung ana...insyaAllah.

-----------------
iman itu kemanisan jiwa


Bookmark and Share




  Member Information For mentari_pagiProfil   Hantar PM kepada mentari_pagi   Send ICQ Meesage To mentari_pagi   Quote dan BalasQuote

seharumkasturi
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 21.04.2003
Ahli No: 301
Posting: 149
Dari: Selangor

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 27-06-03 12:35


Assalamualaikum..

Salam taaruf buat kak hajidah(k Arifah),mentari _pagi, kak yong dan iErA ,

Untuk makluman kak Yong, ana tinggal di Kulim sama dgn iErA lah no.. tp skrg belajar di Selangor..

kak hajidah, ana kenal dgn kak hasnida,Fiera kak haninuha dan baiduri_aiman tu...

memang...best sgt negeri kedah ni no..

-----------------
"kalau nak bercinta...bercintalah dengan Allah, kalau nak memuji...pujilah Allah..Kalau nak memuji makhluk...pujilah pencipta makhluk..."

Cinta Allah...Cinta abadi....
Salam Ta'aruf untuk semua...


Bookmark and Share




  Member Information For seharumkasturiProfil   Hantar PM kepada seharumkasturi   Quote dan BalasQuote

seharumkasturi
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 21.04.2003
Ahli No: 301
Posting: 149
Dari: Selangor

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 30-06-03 13:25


kak hajidah_aiman..sorang lagi ana terlupa naksebut..ana juga kenal khaulah_alazwar..budak uia...akak kenal tak dia ni..??

-----------------
"kalau nak bercinta...bercintalah dengan Allah, kalau nak memuji...pujilah Allah..Kalau nak memuji makhluk...pujilah pencipta makhluk..."

Cinta Allah...Cinta abadi....
Salam Ta'aruf untuk semua...


Bookmark and Share




  Member Information For seharumkasturiProfil   Hantar PM kepada seharumkasturi   Quote dan BalasQuote

annisak
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 07.05.2003
Ahli No: 1059
Posting: 96

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 30-06-03 14:42


Assalammualaikum..
hehe lama dah ana tak masuk ke sini sejak menjejak kaki ke u...Ana org kedah jugak..Kat kulim jugak..Conoknya ana jumpa orang kulim kat sini,samalah kita ya seharum kasturi dan iera...Mai,mai kedah no....

-----------------
Ya Allah
Pimpinlah diriku menjadi muslimah bertakwa,muslimah yang solehah.
Dan..
Andai aku tersasar dari landasan,kau kembalilahkan ku pada jalan-Mu.
Biarpun kue menangis air mata darah sekalipun..
Hidayah-Mu amat penting bagiku..


Bookmark and Share




  Member Information For annisakProfil   Hantar PM kepada annisak   Pergi ke annisak's Website   Quote dan BalasQuote

hajidah_aiman
{ SRIKANDI }
Menyertai: 02.05.2003
Ahli No: 875
Posting: 253
Dari: Perlis Indera Kayangan

Perlis   avatar


posticon Posting pada: 01-07-03 09:00


Assalamu'alaikum...
seharumkasturi...akak kenai dia...khaulah tu...
Haritu kan...dia dtg bilik akak tau...hehe ngumpat baru tau..ingat org tak kenai dia laa tu....

Tiada cinta di hatinya Hanyalah cinta Allah
Ada rasa rindu Hanyalah untuk Rasulullah
Kasih dan sayang hanyalah pada ibu ayah


[ Posting ini telah di edit oleh: hajidah_aiman pada 2003-07-01 09:34 ]


Bookmark and Share




  Member Information For hajidah_aimanProfil   Hantar PM kepada hajidah_aiman   Pergi ke hajidah_aiman's Website   Quote dan BalasQuote

aeisya_qiz
WARGA RASMI
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 1274
Posting: 12
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 01-07-03 21:30


assalamualaikum...
serooknye tengok org2 kedah dok b'sembang sampai qiz pon nak join, jeles!(memain je )
qiz kg kat kedah,
pernah la tinggal kat kg t'cinta tu 2-3 thn...
tp time kecik2 dulu la...
past tak qiz nak masuk 'rumah kedah' ni??

-----------------
dari lirikan bertukar renungan,
dari renungan menjadi ikatan,
ikatan yg luhur kekal berpjgan


Bookmark and Share




  Member Information For aeisya_qizProfil   Hantar PM kepada aeisya_qiz   Quote dan BalasQuote

hajidah_aiman
{ SRIKANDI }
Menyertai: 02.05.2003
Ahli No: 875
Posting: 253
Dari: Perlis Indera Kayangan

Perlis   avatar


posticon Posting pada: 01-07-03 23:29


Salam manis buat qiz..jgn risau kami semua sedia menerima anda sebagai org rumah heheh...salam ukhwah

-----------------
[b][i]Tiada cinta di hatinya Hanyalah cinta Allah
Ada rasa rindu Hanyalah untuk Rasulullah
Kasih dan sayang hanyalah pada ibu ayah[/b][/i]


Bookmark and Share




  Member Information For hajidah_aimanProfil   Hantar PM kepada hajidah_aiman   Pergi ke hajidah_aiman's Website   Quote dan BalasQuote

afiza_ahmad
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 28.04.2003
Ahli No: 584
Posting: 199
Dari: ipoh

Perak  


posticon Posting pada: 02-07-03 00:12


heee..fizah bukan org kedah tapi nak jadi org kedah..leh takkk?

-----------------
.:.Life Will Never Be The Same.:.


Bookmark and Share




  Member Information For afiza_ahmadProfil   Hantar PM kepada afiza_ahmad   Send ICQ Meesage To afiza_ahmad   afiza_ahmad's MSNM Number Is afiza969@hotmail.com   Quote dan BalasQuote

afar_mie
WARGA RASMI
Menyertai: 23.06.2003
Ahli No: 1779
Posting: 6
Dari: Bukit Mertajam

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 02-07-03 10:28


A'kum...

Saya pun orang Kedah gak... pure Kedah. Tapi sekarang kat P/Pg... cari rezeki. Tak lama lagi balik Kedah kot sbb jodoh orang Kulim... . Tapi saya orang baru kat sini. Belum kenal lagi semua orang....

Salam Perkenalan semua...


Bookmark and Share




  Member Information For afar_mieProfil   Hantar PM kepada afar_mie   Quote dan BalasQuote

seharumkasturi
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 21.04.2003
Ahli No: 301
Posting: 149
Dari: Selangor

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 02-07-03 13:33


Assalamualaikum warahmatullah..
alamak dah terbocor rahsia la pulak...kak hajidah ni mmg cekap orangnya..boleh la jd anak buah James Bond no..

annisak nt org kulim jugak ka?salam taaruf dr ana...tp nt duduk kat mana?kena2 dok depan atau belakang umah ana je..

Salam manis,salam ukhuwah fillah ana ucapkan buatqiz,afiza_ahmad dan afar_mie.

Betoi la sangat kata kak hajidah tu...mai la semua..kita taaruf sesama kita kat sini...mana tau kot kena adik beradi ke..coz ana dah ada adik beradik ana dlm ni..nak tau dak sapa???kak haninuha.. kak hajidah kenai la...

ilalliqa.

-----------------
"kalau nak bercinta...bercintalah dengan Allah, kalau nak memuji...pujilah Allah..Kalau nak memuji makhluk...pujilah pencipta makhluk..."

Cinta Allah...Cinta abadi....
Salam Ta'aruf untuk semua...


Bookmark and Share




  Member Information For seharumkasturiProfil   Hantar PM kepada seharumkasturi   Quote dan BalasQuote

hajidah_aiman
{ SRIKANDI }
Menyertai: 02.05.2003
Ahli No: 875
Posting: 253
Dari: Perlis Indera Kayangan

Perlis   avatar


posticon Posting pada: 03-07-03 14:26


Biasa laa akak memang cekap pun seharum_kasturi...jgn tak tau ni kan girl 007

fizah..mai laa jadi org Kedah boleh aih....eheh ada apa-apa kaa tu??

-----------------
[b][i]Tiada cinta di hatinya Hanyalah cinta Allah
Ada rasa rindu Hanyalah untuk Rasulullah
Kasih dan sayang hanyalah pada ibu ayah[/b][/i]


Bookmark and Share




  Member Information For hajidah_aimanProfil   Hantar PM kepada hajidah_aiman   Pergi ke hajidah_aiman's Website   Quote dan BalasQuote

ainun
WARGA RASMI
Menyertai: 02.07.2003
Ahli No: 1877
Posting: 4
Dari: insaniah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 03-07-03 21:38


Assalammualaikum????

Saya anak jati kedah. pada tahun 1995 hingga 2001 saya pindah ke K.L tetapi kedah tetap dihati! kih......kih..saya jiwang ngan kedah plak sebab tak dapat dosa!

Saya akan geram kalau orang mengata negeri tumpah airku iaitu kedah

"KEDAH MAJU 2010"


Bookmark and Share




  Member Information For ainunProfil   Hantar PM kepada ainun   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan, halesolurun_84
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Ukhwah
    »» siapa kat cni orang kedah??

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 7

Go To Page: 1 · 2 ... 6 · 7  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.084745 saat. Lajunya....