Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 17-01-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Sedekah adalah ubat mujarab, dan amal perbuatan manusia dalam kehidupan ini akan berada di hadapan matanya di waktu ajaln
--
Saidina Ali

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Waldor263
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13708

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 29
Ahli: 0
Jumlah: 29




  Dari Galeri
Its Me! nuarii..

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 2 hari yang lalu
Waldor263: 8 hari yang lalu
CrazyWood69: 22 hari yang lalu
Swarig123: 26 hari yang lalu


Muslimah Pelajar
Topik: Minggu Suai Kenal


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, simpLe_sHida
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Muslimah Pelajar
    »» Minggu Suai Kenal

Please Mendaftar To Post


Oleh Minggu Suai Kenal

shafizah
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 1277
Posting: 134
Dari: cheras

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 23-06-03 17:51


Assalamualikum.
topik nie bukan aper, fizah nak jugak tau pengalaman ahli komuniti tentang topik nie. kalau fizah dulu, ade yang best, ader yang tak best. tapi tak dapat dinafikan minggu nie dapat menggeratkan silaturahim antara senior dan junior.waktu fizah dulu asyik dengar ceramah jer.lepas tu kena ambik tandatangan senior, waktu tulah kena buat macam-macam tapi takderlah teruk sangat. bagaimana dengan ahli semua?


Bookmark and Share




  Member Information For shafizahProfil   Hantar PM kepada shafizah   Quote dan BalasQuote

Helwi
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 1340
Posting: 44
Dari: Bumi Anbiya'

syria   avatar


posticon Posting pada: 24-06-03 20:43


Assalamualaikum............

Entahlah...RAsanya jauh berbeza sgt suasana U kat M'sia & kat Syria nie.....

KAt sini takde le pulak minggu suai kenal........RAsanya dlm dewan kuliah tu ,org tak kisah pun nak kenal2 nie.Yg penting paham ke tak apa yg anisah/ustaz ajar ..Lg2 org2 arab.RAsanya bertuah betul & org tu mmg popularlah kalau ada org arab dtg tanya siapa nama........


Kalau kat asrama pulak,takde minggu suai kenal punya,secara automatik kita akan kenal org lain.....Yelah,dah satu asrama kan??Tapi,ambik masa jugak nak kenal ramai2 tu.....




Bookmark and Share




  Member Information For HelwiProfil   Hantar PM kepada Helwi   Quote dan BalasQuote

shafiqah88
WARGA RASMI
Menyertai: 01.07.2008
Ahli No: 8654
Posting: 18
Dari: irbid

jordan   avatar


posticon Posting pada: 29-12-08 01:46


bagi saya lah, penting juga minggu suai kenal ni..
kalau kami, kat jordan lah.. memang tak ada sesuai kenal yang dekat u lah.. tapi ada suai kenal yang persatuan buat utuk kenal u.. ye , budak-budak baru, nak knalkn mereka dengan u lah..

ada talk sikit, pelajaran apa yang mereka kena ambil, berapa jam, sistem pemarkahan, nak kira peratus, dan sbgainye,., dan pgenalan sikit tentang u, kat mana nak berurusan kalau nak buat apa-apa, berkenalan sikit dengan senior2 dan junior2, dan sbgainye..

dan bagi saya, best sangat lah ada minggu suai kenal ni.. lagi senior2 bawa pergi round2 jamiah.. best..


-----------------
http://ciksantun.blogspot.com


Bookmark and Share




  Member Information For shafiqah88Profil   Hantar PM kepada shafiqah88   Pergi ke shafiqah88's Website   Quote dan BalasQuote

mujadihahsolehah
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 24.09.2009
Ahli No: 11393
Posting: 36
Dari: kuala lumpur

blank   avatar


posticon Posting pada: 24-09-09 21:10


dalam suai kenal molek dah kaum muslimat kita
tapi lepas suai kenal.. semua tudung mereka buka... :(

tu ana sedih


-----------------
Didalam hidup ini, kita tidak boleh lari dari masalah, masalah merupakan liku dan rintangan yang patut kita lalui. tabahkan hatimu wahai manusia


Bookmark and Share




  Member Information For mujadihahsolehahProfil   Hantar PM kepada mujadihahsolehah   Pergi ke mujadihahsolehah's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.041605 saat. Lajunya....