Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 04-07-2020  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Engkau tidak akan memperolehi apa yang engkau sukai melainkan kesabaranmu ke atas apa yang engkau tidak suka..
--
Nabi Isa a.s

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: harith
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13726

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 8
Ahli: 0
Jumlah: 8




  Dari Galeri
assalamualaikum
salam ukhwah fillah wamahabbah dari ana buat semua kaum muslimah
wassalam

  Yang Masuk Ke Sini
citey: 1 hari, 1 jam, 5 minit yang lalu


Luahan Hatiku
Topik: Lelaki idaman ku


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, limah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Luahan Hatiku
    »» Lelaki idaman ku

Please Mendaftar To Post


Oleh Lelaki idaman ku

kakngah
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 26
Posting: 80
Dari: kuantan

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 23-06-03 12:33


Assalamualaikum wahai muslimah.

Lelaki idamanku adalah:
-Seorang lelaki yang beriman.
-Yang menghormati ibunya.
-Yang sentiasa berbakti kepada kedua orang tua & keluarganya.
-Yang mengamalkan hidup penuh kesederhanaan.
-Kerana dunia adalah rumah sementara menuju akhirat.

Lelaki idamanku adalah:
-Yang tidak pernah membazirkan masa.
-Yang baginya hidup didunia adalah ladang akhirat.
-Yang mana buah kehidupan itu pula dibaja & dijaga agar berputik tunas yang bakal menjadi baka yang baik menerusi perjuangan islam sebelum hari kemudian.

Lelaki idamanku adalah:
-Lelaki yang terpesona dengan buaian dunia.
-Kerana dia mengimpikan syurga Firdausi.
-Disitulah rumah idamannya & dia ingin membawa aku bersamanya.
-Dialah lelaki idamanku.Insyaallah akan diketemukan aku & dia.Wassalam


Bookmark and Share




  Member Information For kakngahProfil   Hantar PM kepada kakngah   Quote dan BalasQuote

alluring_lady
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 01.05.2003
Ahli No: 807
Posting: 75

singapore   avatar


posticon Posting pada: 23-06-03 16:19


salam alaik...
emm...bagus tu...
ana pun nak yg gitu juga...


Bookmark and Share




  Member Information For alluring_ladyProfil   Hantar PM kepada alluring_lady   Quote dan BalasQuote

ida01
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 11
Posting: 330
Dari: SeGaMaT^jOhOr

Johor   avatar


posticon Posting pada: 23-06-03 16:30


semoga ida dan sumer sahabaiah disini mendapat lelaki yg menepati ciri2 idaman.

-----------------
Bicara Syahadah Menusuk Kalbu
Hati Nan Damai Terasa Rindu.
Ukhuwah Mahabbah Terjalin Selalu
Moga Kekal Bersama Menuju






Bookmark and Share




  Member Information For ida01Profil   Hantar PM kepada ida01   Quote dan BalasQuote

alluring_lady
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 01.05.2003
Ahli No: 807
Posting: 75

singapore   avatar


posticon Posting pada: 23-06-03 16:34


salam alaik...
syukran ida01...
Insya'allah...


Bookmark and Share




  Member Information For alluring_ladyProfil   Hantar PM kepada alluring_lady   Quote dan BalasQuote

Hajar
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 06.05.2003
Ahli No: 1024
Posting: 479
Dari: Singapura

singapore   avatar


posticon Posting pada: 24-06-03 01:31


A'kum..
Insya-Allah..Semoga doa' sahabiah sekelian diperkenankan Allah SWT, amiiin...

-----------------
"All Allah's Testing Has A Purpose..
Someday U Will See The Light..
All He Asks Is That U Trust in HIM..
Walk By


Bookmark and Share




  Member Information For HajarProfil   Hantar PM kepada Hajar   Pergi ke Hajar's Website   Quote dan BalasQuote

mardhiah12
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 28.04.2003
Ahli No: 568
Posting: 197

blank   avatar


posticon Posting pada: 24-06-03 08:40


Alhamdulillah, setakat nih akak sudah bertemu lelaki idaman


Bookmark and Share




  Member Information For mardhiah12Profil   Hantar PM kepada mardhiah12   Quote dan BalasQuote

sayasarah
-WARGA SETIA-
Menyertai: 19.04.2003
Ahli No: 170
Posting: 509
Dari: Kerak bumi

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 26-06-03 14:40


a'kum


amin..nak gak cenggitu

-----------------
Pimpin daku dalam Redha-Mu
Kasihi daku dalam Rahmat-Mu
[IMG]


Bookmark and Share




  Member Information For sayasarahProfil   Hantar PM kepada sayasarah   Quote dan BalasQuote

alhusna
WARGA RASMI
Menyertai: 30.06.2003
Ahli No: 1847
Posting: 14
Dari: KB

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 13-07-03 11:57


Mafhum firman Allah ta'ala: Lelaki yang baik adalah bagi wanita yang baik. Oleh sebab itu untuk mendapat suami yang beriman , kita perlulah memperbaiki diri kita dahulu dengan beramal soleh dan menurut segala perintah dan meninggalkan segala larangan Allah.


Bookmark and Share




  Member Information For alhusnaProfil   Hantar PM kepada alhusna   Pergi ke alhusna's Website   Quote dan BalasQuote

shafizah
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 15.05.2003
Ahli No: 1277
Posting: 134
Dari: cheras

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 15-07-03 18:34


assalamualaikum.
betul kata alhusna tu.setakat nie tak jumpa lagi.Insya-ALLAH dimasa akan datang.


Bookmark and Share




  Member Information For shafizahProfil   Hantar PM kepada shafizah   Quote dan BalasQuote

budakinsaf
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 28.04.2003
Ahli No: 595
Posting: 122

Johor   avatar


posticon Posting pada: 11-08-03 13:22


assalamualaikum..
mmm..betul tu...semua org nak lelaki camtu.semoga beroleh..wassalam.

-----------------
CiNTa YaNG ABaDi...CiNTa PaDa ALLaH




Bookmark and Share




  Member Information For budakinsafProfil   Hantar PM kepada budakinsaf   Quote dan BalasQuote

Sakinatul_Qalbi
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 26.04.2003
Ahli No: 533
Posting: 39
Dari: Kelantan

egypt   avatar


posticon Posting pada: 18-09-03 12:22


mmm...semua muslimah nak lelaki macam tu, tapi ana rasa dalam 1000 orang ada la seorang yang macam tu...
Susah jugak....sebelum nak pilih lelaki idaman kita tu, kita kenalah dulu jadi sebagai wanita idaman lelaki jugak...

-----------------
Moga Ukhwah kan Berpanjangan


Bookmark and Share




  Member Information For Sakinatul_QalbiProfil   Hantar PM kepada Sakinatul_Qalbi   Pergi ke Sakinatul_Qalbi's Website   Quote dan BalasQuote

nurmaisarah82
WARGA RASMI
Menyertai: 17.08.2003
Ahli No: 2218
Posting: 19

Johor   avatar


posticon Posting pada: 18-09-03 21:15


setakat nak suami yang beriman
artis artis spt ning baizura pun minat juga
mcmner tuh
fikirkanlah


Bookmark and Share




  Member Information For nurmaisarah82Profil   Hantar PM kepada nurmaisarah82   Quote dan BalasQuote

madihah
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 16.06.2003
Ahli No: 1728
Posting: 31
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 21-09-03 14:50


.Alangkah bagus jikalau semua lelaki begitu .


Bookmark and Share




  Member Information For madihahProfil   Hantar PM kepada madihah   Pergi ke madihah's Website   Quote dan BalasQuote

madihah
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 16.06.2003
Ahli No: 1728
Posting: 31
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 21-09-03 14:55


.Alangkah bagus jikalau semua lelaki begitu .


Bookmark and Share




  Member Information For madihahProfil   Hantar PM kepada madihah   Pergi ke madihah's Website   Quote dan BalasQuote

ratu_syahadah
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 08.06.2003
Ahli No: 1647
Posting: 56
Dari: Balik Pulau

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 21-09-03 23:11


assalamualaikum.. mmglah semua org nak bersuamikan lelaki yg mcm tue... tetapi rasa-rasalah kan, masih adakah lelaki yg macam tu di zaman yg moden ini ?? Kalau ada pun, mesti 1 dalam seribu... insyaAllah..


Bookmark and Share




  Member Information For ratu_syahadahProfil   Hantar PM kepada ratu_syahadah   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.055273 saat. Lajunya....