Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 07-07-2020  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Untuk mengelakkan dari dikritik, jangan buat apa-apa, jangan cakap apa-apa.

-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: harith
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13726

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 9
Ahli: 0
Jumlah: 9




  Dari Galeri
saya dan bunge masa kat cameron :)

  Yang Masuk Ke Sini
citey: 16 jam, 23 minit yang lalu


Ukhwah
Topik: sape minat kum. HAIKAL..?


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, halesolurun_84
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Ukhwah
    »» sape minat kum. HAIKAL..?

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh sape minat kum. HAIKAL..?

maricella
{ SRIKANDI }
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 48
Posting: 390
Dari: gemas, negeri 9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 22-06-03 14:11


ade sesape tak kat cni minat kump. haikal...

kot2 ade yg minat..n ske chat kat irc tuh..meh le ke #haikal...hihihi...

-mane tau..kot2 dpt tambah kenalan... -

-----------------



●ŠēВưΜВưňĞ ĶĭţĂ ŝĚťĀρ

Bookmark and Share




  Member Information For maricellaProfil   Hantar PM kepada maricella   Quote dan BalasQuote

Nabilah
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 37
Posting: 241
Dari: PeYrOcK....;)

Perak   avatar


posticon Posting pada: 22-06-03 16:39


assalamualaikum..
saye minat kumpulan haikal
mekasih ye kak maricella....

-----------------
"Apabila nafsu berkuasa,gelaplah hati,
Apabila hati gelita,sempitlah dada,Apabila dada sempit,buruklah lakunya,Apabila buruk laku,ia dibenci semua makhluk"

Bookmark and Share




  Member Information For NabilahProfil   Hantar PM kepada Nabilah   Quote dan BalasQuote

iErA
WARGA RASMI
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 30
Posting: 12
Dari: kulim,kedah

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 22-06-03 19:34


Assalamualaikum wrt wbt...
tq...kak kidot buat #haikal ker...
wassalam


-----------------
berdoa & bertawakkallah selalu kepada Allah s.w.t. Moga-moga hidup kita akan sentiasa diberkati dan dirahmati Allah...semoga Allah memberi nur petunjuknya...tiada daya dan upaya melainkan Allah yang Maha Besar dan Maha Mengetahui...


Bookmark and Share




  Member Information For iErAProfil   Hantar PM kepada iErA   Quote dan BalasQuote

ida01
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 11
Posting: 330
Dari: SeGaMaT^jOhOr

Johor   avatar


posticon Posting pada: 22-06-03 21:23


hehe ida minat.hehe
tapi kene dengar kat ikim jerla lagu dorang.sebab kat sini takder kaset dorang .

-----------------
Bicara Syahadah Menusuk Kalbu
Hati Nan Damai Terasa Rindu.
Ukhuwah Mahabbah Terjalin Selalu
Moga Kekal Bersama Menuju






Bookmark and Share




  Member Information For ida01Profil   Hantar PM kepada ida01   Quote dan BalasQuote

aku
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 05.05.2003
Ahli No: 986
Posting: 110
Dari: bumi ALLAH

iraq   avatar


posticon Posting pada: 23-06-03 12:13


minat jugak ngan haikal nie.. lagu ngan suara diorang best..

-----------------

AKU makhluk ciptaan ALLAH S.W.T...


Bookmark and Share




  Member Information For akuProfil   Hantar PM kepada aku   Quote dan BalasQuote

alluring_lady
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 01.05.2003
Ahli No: 807
Posting: 75

singapore   avatar


posticon Posting pada: 23-06-03 16:14


salam alaik...
ana nuetral la... tapi dgr lagu Haikal kat ikim je. album diaorang best ke?


Bookmark and Share




  Member Information For alluring_ladyProfil   Hantar PM kepada alluring_lady   Quote dan BalasQuote

hajidah_aiman
{ SRIKANDI }
Menyertai: 02.05.2003
Ahli No: 875
Posting: 253
Dari: Perlis Indera Kayangan

Perlis   avatar


posticon Posting pada: 24-06-03 10:54


Ana pun minat jugak..ana minat lagu Epilog Silam tu...memang mendayu & menyentuh perasaan...
Hmm..pasal nak join #haikal..ana mintak maaf laa takleh nak masuk sbb kat opis & sbb takde line internet kat bilik...syukran 4 the invitation...

-----------------
[b][i]Tiada cinta di hatinya Hanyalah cinta Allah
Ada rasa rindu Hanyalah untuk Rasulullah
Kasih dan sayang hanyalah pada ibu ayah[/b][/i]


Bookmark and Share




  Member Information For hajidah_aimanProfil   Hantar PM kepada hajidah_aiman   Pergi ke hajidah_aiman's Website   Quote dan BalasQuote

shaza_liza
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 22.04.2003
Ahli No: 354
Posting: 34
Dari: -

Perak   avatar


posticon Posting pada: 24-06-03 17:42


a'kum...
ana suka sangat ngan lagu epilog silam tu....vokalnya mantap dan menyentuh perasaan....selalu dengar kat ikim jer...belum dapatkan album tu....
ada sesaper yang dah ada album tu...camner lagu2nya yang lain....


Bookmark and Share




  Member Information For shaza_lizaProfil   Hantar PM kepada shaza_liza   Pergi ke shaza_liza's Website   Quote dan BalasQuote

Hajar
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 06.05.2003
Ahli No: 1024
Posting: 479
Dari: Singapura

singapore   avatar


posticon Posting pada: 24-06-03 17:53


A'kum..
Ana memang minat betul kump Haikal..Lagu Epilog Silam, macam kata hajidah_aiman, sungguh mendayu-dayu dan menyentuh perasaan...Berlinang airmata kadang2...

-----------------
"All Allah's Testing Has A Purpose..
Someday U Will See The Light..
All He Asks Is That U Trust in HIM..
Walk By


Bookmark and Share




  Member Information For HajarProfil   Hantar PM kepada Hajar   Pergi ke Hajar's Website   Quote dan BalasQuote

sweet_darling
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 1332
Posting: 189
Dari: kota bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 25-06-03 13:41


a'kum,
nampaknya ramai yg minat lagu epilog silam tue.mmg betul,lagu tue bila dgr dan hayati leh menitiskan airmata....insaf jap!ader sesaper yg dah beli kaset?ok tak?sweet_darling nak try survey dulu...kalo kaset dier best,leh la beli


Bookmark and Share




  Member Information For sweet_darlingProfil   Hantar PM kepada sweet_darling   Pergi ke sweet_darling's Website   Send ICQ Meesage To sweet_darling   Quote dan BalasQuote

alluring_lady
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 01.05.2003
Ahli No: 807
Posting: 75

singapore   avatar


posticon Posting pada: 25-06-03 15:24


salam alaik...
kak hajar nampaknya emotional...


Bookmark and Share




  Member Information For alluring_ladyProfil   Hantar PM kepada alluring_lady   Quote dan BalasQuote

kathirianz
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 17.05.2003
Ahli No: 1323
Posting: 36
Dari: samth

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 26-06-03 10:58


assalamualaikum...

nampaknya ramai gak yg minat haikal ni. tapi, korang sumernye tak beli lagi..saya dah beli dah.. saya minat lagu epilog silam tu ngan nafsi fida (arab) lagu yg lain2 tu oklah..semuanya bersifat ketuhanan...kalau dihayati menginsafkan.

tapi, tak boleh lah bandingkan lagu diorang ngan kump unic, inteam ataupun firdaus sbb lagu unic and the gang tu rancak giler....lagu haikal ni, lembutlah sikit..

nak komen lagi??? nantilah saya dengar lagi sekali..

-----------------
SATU impian lebih baik dari seribu mimpi.
satu kesedaran lebih baik dari seribu impian.
satu tindakan lebih baik dari seribu kesedaran.
Satu matlamat lebih baik dari seribu tindakan.
satu keikhlasan lebih baik dari seribu matlamat.





Bookmark and Share




  Member Information For kathirianzProfil   Hantar PM kepada kathirianz   Pergi ke kathirianz's Website   Quote dan BalasQuote

qasryna_sapiens
WARGA RASMI
Menyertai: 19.04.2003
Ahli No: 185
Posting: 15
Dari: Darr at-Ta'zhiim

Johor  


posticon Posting pada: 27-06-03 18:56


saye suke kump haikal!!... nasyid epilog silam ngan nafsul fida' beshhh sangat!!

-----------------
~S.E.ok.U.dan.T.U.M.A.W.A.lah.M.E.lah.A.H~
Wardah al-Hamra'


Bookmark and Share




  Member Information For qasryna_sapiensProfil   Hantar PM kepada qasryna_sapiens   Quote dan BalasQuote

nur_islami
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 11.05.2003
Ahli No: 1146
Posting: 279
Dari: serambi mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 28-06-03 13:02


assalamualaikum....

emm...ana pon minat gak kump haikal ni....buat sweet_darling tu akak ckp beli ler kaset dia org...mmg semua lagu2 nya best.....rugi xbeli....
k..sweet_darling....

-----------------
tuhan dalam mjlni hadap ini banyaknya dugaan yang mdtg.ada yang dptku gagahi & ada yang gagal kuhindari,tuhan rahmatmu melgt luas.terlalu sdktku bsykr


Bookmark and Share




  Member Information For nur_islamiProfil   Hantar PM kepada nur_islami   Quote dan BalasQuote

annisak
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 07.05.2003
Ahli No: 1059
Posting: 96

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 30-06-03 14:46


Assalammualaikum..
Ana pun minat juga kat kumpulan haikal nie..Ana start minat kpd kumpln haikal sejak lagu epilog silam..Menyentuh hati sungguh..Tapi ana minat kat lagunya bukan orangnya ya...Tapi buat masa nie ana tak kenai lagi anggota kumpulan haikal,lani jarang tengok tv dan dengar radio..Kat asrama tak ader..
Wassalam..

-----------------
Ya Allah
Pimpinlah diriku menjadi muslimah bertakwa,muslimah yang solehah.
Dan..
Andai aku tersasar dari landasan,kau kembalilahkan ku pada jalan-Mu.
Biarpun kue menangis air mata darah sekalipun..
Hidayah-Mu amat penting bagiku..


Bookmark and Share




  Member Information For annisakProfil   Hantar PM kepada annisak   Pergi ke annisak's Website   Quote dan BalasQuote

maricella
{ SRIKANDI }
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 48
Posting: 390
Dari: gemas, negeri 9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 30-06-03 18:57


jgn lupa masuk #haikal yek kat mIRC ..

-----------------



●ŠēВưΜВưňĞ ĶĭţĂ ŝĚťĀρ

Bookmark and Share




  Member Information For maricellaProfil   Hantar PM kepada maricella   Quote dan BalasQuote

suemaiyah
WARGA RASMI
Menyertai: 08.05.2003
Ahli No: 1086
Posting: 15
Dari: 0511

Johor   avatar


posticon Posting pada: 14-07-03 12:59


a.......kum

saje nak menyampuk.....lagu2 haikal memng best...sbb roomate sue dah beli dah keset nyer.....tp sue lbh suke lagu dugaan kasih...gitulah bunyi nyer.....menyentuh jiwa bg sape2 yg berkenaan.....sbb cinta hanya layak utk Nya....

wassalam


Bookmark and Share




  Member Information For suemaiyahProfil   Hantar PM kepada suemaiyah   Pergi ke suemaiyah's Website   Send ICQ Meesage To suemaiyah   Send AIM Meesage To suemaiyah   suemaiyah's MSNM Number Is 0511   Quote dan BalasQuote

seharumkasturi
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 21.04.2003
Ahli No: 301
Posting: 149
Dari: Selangor

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 17-07-03 17:27


Ana tak la minat sgt kumpulan ni..tapi ana suka nasyid epilog silam....syahdu.........

-----------------
"kalau nak bercinta...bercintalah dengan Allah, kalau nak memuji...pujilah Allah..Kalau nak memuji makhluk...pujilah pencipta makhluk..."

Cinta Allah...Cinta abadi....
Salam Ta'aruf untuk semua...


Bookmark and Share




  Member Information For seharumkasturiProfil   Hantar PM kepada seharumkasturi   Quote dan BalasQuote

sweet_darling
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 18.05.2003
Ahli No: 1332
Posting: 189
Dari: kota bharu

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 17-07-03 17:56


a'kum,
best yer nur_islami?kalo mcm tue,insyaallah sweet_darling akan beli tp bukan skarang la kot.baru jer beli kaset far-east kat gerai komuniti kat ukm ari tuh.lom puas dgr lagi.nanti beli haikal pulak!


Bookmark and Share




  Member Information For sweet_darlingProfil   Hantar PM kepada sweet_darling   Pergi ke sweet_darling's Website   Send ICQ Meesage To sweet_darling   Quote dan BalasQuote

nur_islami
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 11.05.2003
Ahli No: 1146
Posting: 279
Dari: serambi mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 17-07-03 21:22


beli sweet_darling.jgn tak beli.....!

-----------------
tuhan dalam mjlni hadap ini banyaknya dugaan yang mdtg.ada yang dptku gagahi & ada yang gagal kuhindari,tuhan rahmatmu melgt luas.terlalu sdktku bsykr


Bookmark and Share




  Member Information For nur_islamiProfil   Hantar PM kepada nur_islami   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan, halesolurun_84
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Ukhwah
    »» sape minat kum. HAIKAL..?

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.082695 saat. Lajunya....