Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 26-06-2017  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Orang yang bijak akan sentiasa ingat bahawa kejayaan atau kegagalan bukan pengakhiran

-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: hanysue
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13689

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 8
Ahli: 0
Jumlah: 8




  Dari Galeri
~Assalamualaikum~..salam ukhwah..ni gambar Rayhana dan adik-adik kat masjid Shah Alam..

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 15 jam, 2 minit yang lalu
yusof78: 21 hari yang lalu
wafie: 25 hari yang lalu


Muslimah Remaja
Topik: persiapan bakal raja sehari


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, suterakasih85
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Muslimah Remaja
    »» persiapan bakal raja sehari

Please Mendaftar To Post


Oleh persiapan bakal raja sehari

sufeyna
WARGA RASMI
Menyertai: 22.02.2007
Ahli No: 7357
Posting: 19
Dari: aLam FaNa

maldives   avatar


posticon Posting pada: 01-05-12 19:07


salam.. insyaallah, saya bakal berkahwin pada hujung tahun ni. penantian detik tu sangat mendebarkan..hehe. mohon pandangan dan nasihat dari sahabat-sahabat..apa persiapan dari segi fizikal yang perlu dibuat untuk yang bakal bergelar isteri??


-----------------
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Bookmark and Share




  Member Information For sufeynaProfil   Hantar PM kepada sufeyna   Quote dan BalasQuote

istisafa
::TIMBALAN PRESIDEN::
Menyertai: 01.10.2003
Ahli No: 2561
Posting: 842
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 03-05-12 10:16


persiapan dari segi fizikal, kena jaga badan..pastikan pemakanan yang diambil seimbang, sentiasa bersenam untuk kekal sihat dan cergas, ambil vitamin agar tidak pucat pada hari bersejarah nanti. Sesekali pergilah buat rawatan spa, tak pun boleh buat sendiri dirumah seperti lulur atau mandi susu. dari segi dalaman, penuhkan dada dengan ilmu rumahtangga dan ilmu agama


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For istisafaProfil   Hantar PM kepada istisafa   Pergi ke istisafa's Website   Quote dan BalasQuote

sufeyna
WARGA RASMI
Menyertai: 22.02.2007
Ahli No: 7357
Posting: 19
Dari: aLam FaNa

maldives   avatar


posticon Posting pada: 06-05-12 23:05


thanks kak istisafa..boleh tau, vitamin jenis apa ye?


-----------------
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Bookmark and Share




  Member Information For sufeynaProfil   Hantar PM kepada sufeyna   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.069261 saat. Lajunya....