Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 19-07-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Akal itu menteri yang menasihati, Hati itu ialah raja yang menentukan, Harta itu satu tamu yang akan berangkat, Kesenangan itu satu masa yang ditinggalkan".
-- suatumasa

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: rainerjons
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13713

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 22
Ahli: 0
Jumlah: 22




  Dari Galeri
Wanita jelita abad ini....

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 10 jam, 2 minit yang lalu
rainerjons: 16 hari yang lalu
rainersmith: 27 hari yang lalu


Ukhwah
Topik: kongsi tarikh lahir nak?


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, halesolurun_84
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Ukhwah
    »» kongsi tarikh lahir nak?

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 19

Go To Page: 1 · 2 · 3 ... 18 · 19  
Jump To Page:

Oleh kongsi tarikh lahir nak?

anak_perak
{ SRIKANDI }
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 45
Posting: 186

Perak   avatar


posticon Posting pada: 22-04-03 22:27


ehemmm..assalamua'laikum

ana ditakdirkan lahir 10 Julai 1982 .....

agak2 ade tak kembar ana kat sini ....

kalo takde ....

ade x sesape lahir 19 ramadhan 1402 ???

eheh......

kita tidak dilahirkan sia2 ....

kerana cinta kita tercipta
kerana kasihNya kita hambaNya


Bookmark and Share




  Member Information For anak_perakProfil   Hantar PM kepada anak_perak   Quote dan BalasQuote

SyAhEeDa
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 20.04.2003
Ahli No: 272
Posting: 30
Dari: pahang,kelantan

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 22-04-03 23:52


ana tlh dilahirkan...pd 011088.....lambat sehari...sbb mak ana kene masok darah~...first of the month....bulan hijriah ana tak ingat...eheh...sesaper bln 10??leh kasik adiah nih..

-----------------
UkHuwWaH FIllAh nEvEr eNds~


Bookmark and Share




  Member Information For SyAhEeDaProfil   Hantar PM kepada SyAhEeDa   Quote dan BalasQuote

dhoifulinsan
WARGA RASMI
Menyertai: 22.04.2003
Ahli No: 359
Posting: 4

Perak   avatar


posticon Posting pada: 22-04-03 23:58


assalamua'laikum.ana pulak sama saja ngan salina cuma ana ni awal 2 hari.6/8/1979.man ana?carilah sendiri.


Bookmark and Share




  Member Information For dhoifulinsanProfil   Hantar PM kepada dhoifulinsan   Quote dan BalasQuote

Perfume
WARGA RASMI
Menyertai: 22.04.2003
Ahli No: 335
Posting: 8
Dari: PPUM

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 23-04-03 08:22


saya dilahirkan pada 17 September 1979 hari Isnin jam 5:47 pagi haribulan Islam terlupalah dulu ingat....masa lahir tu emak saya kata macam nak gerimis pagi tu tapi tak jadi.Seumur hidup saya belum pernah sambut hari lahir saya...may be tak ada masa kot....jangan lupa beli album Suara Kemanusiaan


Bookmark and Share




  Member Information For PerfumeProfil   Hantar PM kepada Perfume   Quote dan BalasQuote

ai_za82
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 49
Posting: 36
Dari: pagoh

Johor   avatar


posticon Posting pada: 23-04-03 09:26


mmm...

sye nanti kita bolehlah sambut buzzday sesame yea...
saya lahir pada 27 disember 1982

-----------------
bukankah ini suatu dugaan
dari Tuhan yang Pengasih Penyayang
kita sekadar dapat merencana
hanyalah Dia yang menentukannya


Bookmark and Share




  Member Information For ai_za82Profil   Hantar PM kepada ai_za82   Quote dan BalasQuote

habiballah
WARGA RASMI
Menyertai: 23.04.2003
Ahli No: 388
Posting: 1

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 23-04-03 11:04


assalamulaikum kawan2...

umi ana slamat melahirkan ana pada 13 februari 1982...esoknya tu (14 februari), hari berkasih sayang sesama ngan kekawan dalam komuniti muslimah ni...dok gitu?


Bookmark and Share




  Member Information For habiballahProfil   Hantar PM kepada habiballah   Quote dan BalasQuote

farhah
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 19.04.2003
Ahli No: 190
Posting: 42
Dari: negeri pahang

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 23-04-03 19:07


ehem...saya dilahirkan pada 17 may 1985...di mentakab.ala selabar hari guru..sanang jer nak ingat..


Bookmark and Share




  Member Information For farhahProfil   Hantar PM kepada farhah   Quote dan BalasQuote

Orange_SkunKy
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 18.04.2003
Ahli No: 145
Posting: 61
Dari: Sunway College Ipoh

Perak   avatar


posticon Posting pada: 24-04-03 02:15


kita on the way dah nak masuk 20thn.....
Hari Pekerja...Hari Lahir Ku tahun 1983


Bookmark and Share




  Member Information For Orange_SkunKyProfil   Hantar PM kepada Orange_SkunKy   Quote dan BalasQuote

sumaiyahbachok
WARGA RASMI
Menyertai: 18.04.2003
Ahli No: 100
Posting: 15
Dari: johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 24-04-03 19:52


assalamualaikum...

sama2 kak Hanan...
Syaheeda..saya pun lahir lan 10 gak..sebintanglah kita ni ek?hehehe....
Farhah...kita seumur kan?
study ker skrg ni??kat ner???
ok..bye...wassalam...


Bookmark and Share




  Member Information For sumaiyahbachokProfil   Hantar PM kepada sumaiyahbachok   Quote dan BalasQuote

Nabila_Humairah
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 54
Posting: 22
Dari: key be

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 25-04-03 13:45


saya plak sehari selepas qaulah_atrah...
4 disember 1989...bersamaan 5 Jamadil awal 1410 hijriah....kak huruain kene la bagi hadiah kat saya yerk...hehehe....


Bookmark and Share




  Member Information For Nabila_HumairahProfil   Hantar PM kepada Nabila_Humairah   Pergi ke Nabila_Humairah's Website   Quote dan BalasQuote

isya_skynet
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 20.04.2003
Ahli No: 250
Posting: 33
Dari: kuantan

Pahang  


posticon Posting pada: 25-04-03 17:12


tarikh lahir ye...
teng ...teng...teng....
ha.....31 Julai 1984...

-----------------
RaMbUT SeNiPIs bEnaNG
TeBaLkAN DgN AkAL
HaTi SEpArUh kAca
KuAtKAn dGn ILMU
PerAsAan SeleMbUt sUteRa
HiAsilAH dgN AKHLAQ.............


Bookmark and Share




  Member Information For isya_skynetProfil   Hantar PM kepada isya_skynet   Quote dan BalasQuote

nur_indah
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 19.04.2003
Ahli No: 174
Posting: 193
Dari: seremban

NegeriSembilan  


posticon Posting pada: 26-04-03 04:52


hehehe... yusra ni, tanye besday ni... nak kasik hadiah ke?? boleh gak... org memberi kita merasa....

besday akak 7/10/1979.... thn ni dah nak masuk 24 thn dah... cam tua jek rasa.... rase2 cam baru jek lagi amik spm, masuk matrik, pastu masuk u... alih2 skang ni dah abih lak.. errmm, sungguh cepat mase berlalu....

oleh itu, ingatlah adik2ku... mase yg ade jgn disia2kan... buatlah yg terbaik utk diri kita hari demi hari.... moga Allah sentiasa merahmati....

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For nur_indahProfil   Hantar PM kepada nur_indah   Pergi ke nur_indah's Website   Quote dan BalasQuote

isma_islah
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 23.04.2003
Ahli No: 416
Posting: 56
Dari: united kingdom

uk   avatar


posticon Posting pada: 26-04-03 05:19


asssalamualaikum semua..

wah..semua orang kongsi tarikh lahir yer..
saya pun nak jugak..
mine is 19-09-1980..
ada sapa2 yg sama??

wassalam


Bookmark and Share




  Member Information For isma_islahProfil   Hantar PM kepada isma_islah   isma_islah's MSNM Number Is ema_bonita@hotmail.com   Quote dan BalasQuote

nurul82
WARGA RASMI
Menyertai: 26.04.2003
Ahli No: 525
Posting: 10
Dari: alor setar

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 27-04-03 18:39


Assalamualaikum....wbt
tak sangak ye nurul sama dgn Hanan&Nur_Tinta...hehehehh....erm,kira sama tahun la....nurul 22/10/1982...

-----------------
Amar Ma'aruf Nahi Mungkar


Bookmark and Share




  Member Information For nurul82Profil   Hantar PM kepada nurul82   Quote dan BalasQuote

nur_hati
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 27.04.2003
Ahli No: 565
Posting: 80
Dari: n9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 28-04-03 00:55


saye pulak 3/10/1982... same umur ngan hanan(P)... tp saye mude skitlah.... ingat ke kalau tulis kat sini... kalau ade ruangan khas pasal t.lahir kan best.....


Bookmark and Share




  Member Information For nur_hatiProfil   Hantar PM kepada nur_hati   Quote dan BalasQuote

nur_tinta
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 15
Posting: 396
Dari: Bumi Allah

blank   avatar


posticon Posting pada: 29-04-03 11:26


Assalamualaikum wb.....

wahhhhhh semakin ramai sahabat yang berkongsi tarikh lahir nampaknya...

jadi memandangkan (yelah takkan nak mendengar plakkan ) semua dah share.. jadi kat sini saya/akak nak ammik kesempatan utk mengucapkan SELAMAT HARI LAHIR buat semua sahabat2..sama ada dah terlepas ataupun belum....
moga allah melindungi,merahmati serta memberikan nur dan hidayah kepada semua sahabat agar perjalanan kita menuju satu tempat yakni Syura di redai olehNYA.





wassalam wa ilalliqa'

salam sayang...salam harmonis

-----------------
--Sekadar bicara, sekadar pandangan--



nur_tinta


Bookmark and Share




  Member Information For nur_tintaProfil   Hantar PM kepada nur_tinta   Quote dan BalasQuote

hafiza
WARGA RASMI
Menyertai: 20.04.2003
Ahli No: 273
Posting: 6
Dari: um

Perak   avatar


posticon Posting pada: 29-04-03 12:36


ehemmm..nak kongsi jugak..saye lahir ...23. 0gos 1984..mm..sape ade same tarikh ngan saye..boleh jadi kembar...ok...ws


Bookmark and Share




  Member Information For hafizaProfil   Hantar PM kepada hafiza   Quote dan BalasQuote

puteri_aina
WARGA RASMI
Menyertai: 04.05.2003
Ahli No: 948
Posting: 5
Dari: uitm t\'ganu

Perak   avatar


posticon Posting pada: 04-05-03 11:54


assalamualaikum semua...
best gak kongsi tarikh lahir ni yea...mane tau jumpa yg lahir pd mase yg sama...
aina punya 14/11/82. lahir lak lepas waktu zohor. rasenya sama ngan 27 Muharram. ader yg same ke? [/LIST]


Bookmark and Share




  Member Information For puteri_ainaProfil   Hantar PM kepada puteri_aina   Pergi ke puteri_aina's Website   Send ICQ Meesage To puteri_aina   Quote dan BalasQuote

nurul_hana
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 03.05.2003
Ahli No: 930
Posting: 30
Dari: Gombak

saudiarabia   avatar


posticon Posting pada: 04-05-03 12:01


a'kum...ana pun nak kongsi tarikh lahir sekali....ana dilahirkan pada 9/3/1990...umur tu pandai-pandailah kakak-kakakku kira ye...ana ni masih kecil lagi....ok,wassalam....

-----------------
Berjuanglah demi mempertahankan maruah sebagai seorang muslimah sejati....


Bookmark and Share




  Member Information For nurul_hanaProfil   Hantar PM kepada nurul_hana   Quote dan BalasQuote

nur_hawa
WARGA RASMI
Menyertai: 03.05.2003
Ahli No: 932
Posting: 13
Dari: selangor

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 04-05-03 13:36


saya baru je menjadi ahli....saya dilahirkan pada 13/1/1985,bulan islam nyer saya tak pastilah...umur pun dah 18 tahun....


Bookmark and Share




  Member Information For nur_hawaProfil   Hantar PM kepada nur_hawa   Pergi ke nur_hawa's Website   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan, halesolurun_84
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Ukhwah
    »» kongsi tarikh lahir nak?

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 19

Go To Page: 1 · 2 · 3 ... 18 · 19  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.089245 saat. Lajunya....