Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 27-06-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
ilmu tanpa amal itu gila, amal tanpa ilmu itu sia-sia. usah bimbang jika diri sudah tidak dihargai, tapi perlu bimbang jika diri sudah tidak lagi berharga.
-- suatumasa

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: rainersmith
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13712

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 35
Ahli: 0
Jumlah: 35




  Dari Galeri
ni gambar zue yang pakai baju biru galas beg..kat sblh kawan baik zura..km kat uum sekarang ambil multimedia..tahun depan habis la insya allah.. doakan ye!

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 1 hari, 17 jam, 48 minit yang lalu
rainersmith: 4 hari yang lalu
Swarig123: 23 hari yang lalu


Kesihatan
Topik: Masalah haid...


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, nur_kamar
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Kesihatan
    »» Masalah haid...

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh Masalah haid...

damia_SD
WARGA RASMI
Menyertai: 28.06.2010
Ahli No: 12281
Posting: 2
Dari: johor

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 28-06-10 14:49


assalamualaikum dan selamat sjahtera..

saya menceritakan msalh datang haid yang lambat....
sekarang pun dah 3 bulan lambat....
saya jadi rsaw...

tanda-tanda haid dah ada macam jrawat..
tapi haid nya yang tak ada..
sblm2 ini pun pernah lambat,tapi 2 bulan..
ini dah dekat 3 bulan dah...

ada tips @ petua tak macam mana nak lancar kan kitaran haid ini..??


Bookmark and Share




  Member Information For damia_SDProfil   Hantar PM kepada damia_SD   Quote dan BalasQuote

suhaida84
WARGA RASMI
Menyertai: 11.12.2011
Ahli No: 13268
Posting: 4
Dari: kedah

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 11-12-11 20:30


boleh try ambik maajun bondaku.ia akan tetapkan kitaran haid anda. setiap bulan haid akan datang tetap.


-----------------
www.kedaionlinesuhaida.com.my

Busana muslimah,Produk Kecantikan,Produk Kesihatan


Bookmark and Share




  Member Information For suhaida84Profil   Hantar PM kepada suhaida84   Pergi ke suhaida84's Website   Quote dan BalasQuote

mujahadah85
WARGA RASMI
Menyertai: 08.06.2010
Ahli No: 12233
Posting: 6

blank   avatar


posticon Posting pada: 11-04-13 14:04


Saya mengamalkan pemakan HERBALIFE, dan krim FELINA dibahagian perut. In sha ALLAH, dengan izin Nya haid anda akan lancar.

Sebarang pertanyaan, [email protected]


Bookmark and Share




  Member Information For mujahadah85Profil   Hantar PM kepada mujahadah85   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan, nur_kamar
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Kesihatan
    »» Masalah haid...

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.058122 saat. Lajunya....