Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 18-10-2017  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Saya tidak mengukur kejayaan seseorang berdasarkan berapa tinggi yang dia boleh panjat, tetapi berdasarkan berapa tinggi dia boleh melantun semula selepas jatuh

-- Tokoh Pemimpin

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Sheikhengku11
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13694

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 7
Ahli: 0
Jumlah: 7




  Dari Galeri
salam ukhwah dari ana...

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 1 hari, 5 jam, 38 minit yang lalu
Sheikhengku11: 17 hari yang lalu


Kesihatan
Topik: Masalah haid...


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, nur_kamar
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Kesihatan
    »» Masalah haid...

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh Masalah haid...

damia_SD
WARGA RASMI
Menyertai: 28.06.2010
Ahli No: 12281
Posting: 2
Dari: johor

malaysia   avatar


posticon Posting pada: 28-06-10 14:49


assalamualaikum dan selamat sjahtera..

saya menceritakan msalh datang haid yang lambat....
sekarang pun dah 3 bulan lambat....
saya jadi rsaw...

tanda-tanda haid dah ada macam jrawat..
tapi haid nya yang tak ada..
sblm2 ini pun pernah lambat,tapi 2 bulan..
ini dah dekat 3 bulan dah...

ada tips @ petua tak macam mana nak lancar kan kitaran haid ini..??


Bookmark and Share




  Member Information For damia_SDProfil   Hantar PM kepada damia_SD   Quote dan BalasQuote

suhaida84
WARGA RASMI
Menyertai: 11.12.2011
Ahli No: 13268
Posting: 4
Dari: kedah

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 11-12-11 20:30


boleh try ambik maajun bondaku.ia akan tetapkan kitaran haid anda. setiap bulan haid akan datang tetap.


-----------------
www.kedaionlinesuhaida.com.my

Busana muslimah,Produk Kecantikan,Produk Kesihatan


Bookmark and Share




  Member Information For suhaida84Profil   Hantar PM kepada suhaida84   Pergi ke suhaida84's Website   Quote dan BalasQuote

mujahadah85
WARGA RASMI
Menyertai: 08.06.2010
Ahli No: 12233
Posting: 6

blank   avatar


posticon Posting pada: 11-04-13 14:04


Saya mengamalkan pemakan HERBALIFE, dan krim FELINA dibahagian perut. In sha ALLAH, dengan izin Nya haid anda akan lancar.

Sebarang pertanyaan, [email protected]


Bookmark and Share




  Member Information For mujahadah85Profil   Hantar PM kepada mujahadah85   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan, nur_kamar
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Kesihatan
    »» Masalah haid...

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.055761 saat. Lajunya....