Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 18-09-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Orang yang miskin bukanlah mereka yang tidak mempunyai wang, tetapi mereka yang tidak ada impian.

-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: lysazae
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13715

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 31
Ahli: 0
Jumlah: 31




  Dari Galeri
Bergambar kenangan di NPC...

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 18 jam, 55 minit yang lalu
uzmawahida: 8 hari yang lalu
fayyzah: 20 hari yang lalu
bintanghatee: 27 hari yang lalu


Luahan Hatiku
Topik: MIMPI....


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, limah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Luahan Hatiku
    »» MIMPI....

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh MIMPI....

farah_hanan
WARGA RASMI
Menyertai: 12.02.2006
Ahli No: 6293
Posting: 13
Dari: terengganu

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 07-11-09 14:52


Pada 16-05-03 19:04 , suterakasih posting:

!!! QUOTE !!!

mmm...


Ana selalu saja mengigau..terutama selepas menghafal sebelum tidur atau pun terlalu penat pada siangnya. Kawan ana selalu perasan.


Bookmark and Share




  Member Information For farah_hananProfil   Hantar PM kepada farah_hanan   Quote dan BalasQuote

suterakasih85
{ SRIKANDI }
Menyertai: 10.12.2004
Ahli No: 4684
Posting: 634
Dari: Ganu+Nilai

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 08-11-09 10:38


Assalamualaikum

mimpi soalan exam ke..ok juga itu...
ilham dalam mimpi ke?
hihi ;-)


-----------------
Success Through Endeavour ;



Bookmark and Share




  Member Information For suterakasih85Profil   Hantar PM kepada suterakasih85   Pergi ke suterakasih85's Website   Quote dan BalasQuote

nur_kamar
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 26.11.2008
Ahli No: 9438
Posting: 456
Dari: cheras

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 08-11-09 16:00


mimpi pagi tadi agakla juga menyedihkan saya.... huhu

kebetulan hari ni ada majlis.. dan saya perlu ke sana awal-awal pagi. boleh pula dalam mimpi tu saya boleh terfikir saya ni ada baby kecil. dah tu tinggalkan pula dengan mak ayah suruh jaga. dalam mimpi tu juga saya boleh pula terrrlewat balik siap pergi oversea settlekan urusan kerja yang terbengkalai sampai lupa kat anak sendiri.

sikit punya sedih dalam mimpi tu sampai saya letak kat status facebook - ummi rindu baby-. sabar saja lah :P

bangun pagi terus blur. lama termenung. ye lah.... ingat kat baby yang tinggal tu kan...sian dia.... akhirnya baru terfikir , eh! bila masa pulak aku ada anak ni?? aaaa sudah!!. lari terus on lappy, check kat fb ada ke tidak status tu. lega betul rasa.sebbaik tak bebetul menggigau taip kat situ :P


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For nur_kamarProfil   Hantar PM kepada nur_kamar   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan, limah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Luahan Hatiku
    »» MIMPI....

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 2 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.062622 saat. Lajunya....