Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 24-10-2017  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Sempurna ilmu kerana aqal , sempurna agama kerana taqwa , sempurna amal kerana niat dan sempurna kehormatan kerana wibawa ..

-- Hukama'

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Sheikhengku11
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13694

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 10
Ahli: 0
Jumlah: 10




  Dari Galeri
Saya embunsetitis..

  Yang Masuk Ke Sini
nadiah_abdllah: 3 jam, 54 minit yang lalu
nishazainal: 14 jam, 43 minit yang lalu
Sheikhengku11: 22 hari yang lalu


Muslimah Kerjaya
Topik: part time job...


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, e-zah
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Muslimah Kerjaya
    »» part time job...

Please Mendaftar To Post


Oleh part time job...

e-zah
{ SRIKANDI }
Menyertai: 14.10.2008
Ahli No: 9176
Posting: 137
Dari: alor setar

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 23-03-09 15:40


salam...

e-zah memohon jasa baik sahabat-sahabat hanan untuk memberi maklumat berkaitan kerja part time guru tuisyen, atau apa-apa sahaja kerja part time yang diketahui. sekitar kedah dan penang. sabtu dan ahad. sesiapa yang mempunyai maklumat sila pm e-zah.

kepada sesiapa yang memerlukan pekerjaan or baru diberhentikan boleh pm e-zah. kekosongan jawatan yang ada adalah di sekitar penang, kedah dan perlis. pelbagai jawatan.

terima kasih.


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For e-zahProfil   Hantar PM kepada e-zah   Quote dan BalasQuote

kayu_Manis86
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 07.02.2009
Ahli No: 9802
Posting: 22
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 24-03-09 12:32


Salam..

Saya pun nak cari part time cikgu tuisyen, sabtu dan ahad juga.. lokasi sekitar batu pahat, parit raja dan kluang..sesiapa yang ada maklumat boleh lah pm saya juga..perlukan sangat atas sebab2 tertentu..kalau bukan cikgu tuisyen pun tak apa..apa-apa part time job pun blen yang penting halal..

terima kasih sahabat semua atas kerjasama anda..


-----------------
Bekunya airmata dari kerasnya hati, kerasnya hati dari banyaknya dosa, banyaknya dosa dari lupanya mati, lupanya mati kerana terlalu cintakan dunia..


Bookmark and Share




  Member Information For kayu_Manis86Profil   Hantar PM kepada kayu_Manis86   Quote dan BalasQuote

nur_islami
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 11.05.2003
Ahli No: 1146
Posting: 279
Dari: serambi mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 24-03-09 12:38


cik kayu_mnis ni student uthm ke?


-----------------
tuhan dalam mjlni hadap ini banyaknya dugaan yang mdtg.ada yang dptku gagahi & ada yang gagal kuhindari,tuhan rahmatmu melgt luas.terlalu sdktku bsykr


Bookmark and Share




  Member Information For nur_islamiProfil   Hantar PM kepada nur_islami   Quote dan BalasQuote

surinaz83
WARGA RASMI
Menyertai: 27.05.2009
Ahli No: 10639
Posting: 2
Dari: KL

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 27-05-09 12:59


salam ezah...taknak cuba berniaga online ke? kalau berminat ezah boleh pm saya ye


-----------------
http://parfumeparadise.blogspot.com/

PARFUME.PARADISE...from DKNY to VERSACE..u name it...


Bookmark and Share




  Member Information For surinaz83Profil   Hantar PM kepada surinaz83   Pergi ke surinaz83's Website   Quote dan BalasQuote

kayu_Manis86
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 07.02.2009
Ahli No: 9802
Posting: 22
Dari: Johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 27-05-09 16:06


Pada 24-03-09 12:38 , nur_islami posting:

!!! QUOTE !!!

cik kayu_mnis ni student uthm ke?



assalamualaikum..

Nur islami, saya ni orang ayer hitam tapi study kat UMS,Sabah.. kenapa?


-----------------
Bekunya airmata dari kerasnya hati, kerasnya hati dari banyaknya dosa, banyaknya dosa dari lupanya mati, lupanya mati kerana terlalu cintakan dunia..


Bookmark and Share




  Member Information For kayu_Manis86Profil   Hantar PM kepada kayu_Manis86   Quote dan BalasQuote

safni
WARGA RASMI
Menyertai: 15.04.2009
Ahli No: 10403
Posting: 11
Dari: kuala lumpur

Johor   avatar


posticon Posting pada: 10-07-09 12:44


Assalamualaikum kayu_manis86, awak study kat UMS ke? kita dulu belajar sana juga. KI. kalau 86 itu, tahun lahir awak, kira sebaya lah kita ini. nice to know you


-----------------
::verily after each difficulties there's a relief::


Bookmark and Share




  Member Information For safniProfil   Hantar PM kepada safni   Quote dan BalasQuote

mujadihahsolehah
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 24.09.2009
Ahli No: 11393
Posting: 36
Dari: kuala lumpur

blank   avatar


posticon Posting pada: 01-10-09 16:16


86?.........

ana pun same jugk lahhhh

peliharalah budi dan akhlak kita semua untuk
meningkatkan ketakwaan kita kepada yang maha ESA


-----------------
Didalam hidup ini, kita tidak boleh lari dari masalah, masalah merupakan liku dan rintangan yang patut kita lalui. tabahkan hatimu wahai manusia


Bookmark and Share




  Member Information For mujadihahsolehahProfil   Hantar PM kepada mujadihahsolehah   Pergi ke mujadihahsolehah's Website   Quote dan BalasQuote

samsiah
WARGA RASMI
Menyertai: 30.09.2009
Ahli No: 11419
Posting: 8
Dari: melaka

Melaka   avatar


posticon Posting pada: 14-01-10 10:36


salam
sapa tahu kerja part time kat melaka. kalau boleh bukan online dan bisnes. kerja typist pun ok juga. tolonglah saya betul-betul perlukan bantuan anda.pm saya ye.thank you...



Bookmark and Share




  Member Information For samsiahProfil   Hantar PM kepada samsiah   Quote dan BalasQuote

zyan
WARGA RASMI
Menyertai: 21.01.2010
Ahli No: 11838
Posting: 4
Dari: parit raja, johor

Johor   avatar


posticon Posting pada: 21-01-10 09:28


cik kayu manis..
tak silap di hari itu macam ada kerja jadi guru tusyen kat parit raja itu, kat smart kids itu, dia buat tusyen jugak..tak tau lah masih ada kosong ke tak..boleh lah cuba


-----------------
-----------------------------------------
Solehah Shoppe

http://www.my1stop.com.my/v1/index.php?view=store&lot=651


Bookmark and Share




  Member Information For zyanProfil   Hantar PM kepada zyan   Pergi ke zyan's Website   Quote dan BalasQuote

umihusna
WARGA RASMI
Menyertai: 01.02.2011
Ahli No: 12750
Posting: 5
Dari: Sarawak

Sarawak   avatar


posticon Posting pada: 04-02-11 18:24


Pada 14-01-10 10:36 , samsiah posting:

!!! QUOTE !!!

salam
sapa tahu kerja part time kat melaka. kalau boleh bukan online dan bisnes. kerja typist pun ok juga. tolonglah saya betul-betul perlukan bantuan anda.pm saya ye.thank you...



salam ukhwah

saja nak berkongsi, kalau tak berminat tak apa..

boleh layari link ni
http://www.marhaban4u.com/?ref=9962

Maklumat lanjut boleh hubungi
umihusna : 019-9173558


-----------------
sklin-kristalmutiara.blogspot.com


Bookmark and Share




  Member Information For umihusnaProfil   Hantar PM kepada umihusna   Pergi ke umihusna's Website   Quote dan BalasQuote

liyanaputra
WARGA RASMI
Menyertai: 30.07.2015
Ahli No: 13730
Posting: 2
Dari: Shah Alam

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 30-07-15 12:36


Assalamualaikum,

First, thank you Admin sebab approve saya.

Second, ada tak yang minat nak buat parti-time job as model? Kalau minat boleh join terus kat link ni: http://malaysia.modelhub.asia/apply/

Nanti admin dia akan call / email anda. JANGAN PM saya, saya berkongsi saja.

PST: Saya pun tengah cari kerja jugak. hehehe...


Bookmark and Share




  Member Information For liyanaputraProfil   Hantar PM kepada liyanaputra   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.072483 saat. Lajunya....