Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 17-10-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Sempurna ilmu kerana aqal , sempurna agama kerana taqwa , sempurna amal kerana niat dan sempurna kehormatan kerana wibawa ..

-- Hukama'

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: querida
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13716

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 24
Ahli: 0
Jumlah: 24




  Dari Galeri
ini saye...

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 2 hari yang lalu
[< Galeri AHLI | TOP 10 >]
340 foto

Galeri AHLI >> Galeri Muslimah >> mardhiah12


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
afnan Ibnatul Khazini


mardhiah12
[640 x 480 jpg]

Dihantar olehmardhiah12
TarikhMay 27 2003
Hits8444
Undian6
Rating4.16667

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
assalamu`alaikum

inilah gambar walimah kami pada 22 disember 2002
Keterangan: assalamu`alaikum inilah gambar walimah kami pada 22 disember 2002

Komen yang telah dihantar
Ainul Mardhiah
(2003-05-27)
w'salam mardhiah12... tahniah!!! moga menjadi isteri solehah... :)
mardhiah12
(2003-05-27)
insya Allah :), alamak terbesar pulak gambar nih, sorry yerk..kalau admin nak resize balik gambar tuh, minta tolong yer
sweet darling
(2003-05-27)
a'kum.ini rupenya kak mardhiah.akhirnya dpt jugak tgk gambar kawin.semoga bahagia...
Lady Iu
(2003-05-27)
uishh....besarnya kobis..tahniah ek kak... moga berbahagia slalu...
suatumasa
(2003-05-27)
tu bukan kobis akak rasa lady,tu tembikai laaa..hehhehe..semoga berbahagia mardhiah12..
afiza ahmad
(2003-05-27)
kak Yan ngan kak engku pulak bila lagi hehhe..
Hanan
(2003-05-27)
salam harmonis dr saya.. semoga berbahgia selamanya
SyAhEeDa
(2003-05-27)
:) wahh.... Semoga Bahagia hingga ke anak,cucu,cicit,cicut :P n sampai ke Syurga Insya Allah...Moga mendpt anak yg soleh
Ainul Mardhiah
(2003-05-27)
amboi fizah... akak InsyaAllah thn depan... rasanya fizah dulu kot... :)
suatumasa
(2003-05-27)
ntah nyerrr fizah tu kan Sal..entah2 dia yg langkah bendul....kekekke..seru akak tak spai lagi..
hurulain
(2003-05-28)
ha...at last dapat tengok gamba kawin kak mardhiah12,wah bagai pinang dibelah dua,sama padan sama cantik,barakallahu fik
Lady Iu
(2003-05-28)
hehe...kobis la,btul tak k marhdiah..pisang tu asli ke tipu2...pesal gelas ade satu jek,minum sesama ek..ehehe gurau jek
suatumasa
(2003-05-28)
lawok tull la lady ni...ader ker dia kata pisang tuh tipu...hehhehhe..gambo kawin asli..pisang pung asli laa dik :-)
Hajar
(2003-06-01)
Salam Ukhwah dari saya.. :-) Semoga mahligai yang dibina kekal hingga ke Syurga..Amiiinn:)
nur indah
(2003-06-01)
assalamu'alaikum.. semoga bahagia dunia akhirat.. slaam ukhuwwah dari akak.. ehehe kak yan ngan sal.. seru, jgn x seru..
Lady Iu
(2003-06-02)
uiks..suatumasa kata lady ni e lawok...apetu..
mardhiah12
(2003-06-03)
assalamu`alaikum, sorry ler...lama sangat tak boleh nak login kat forum nih.. tak leh nak jawab
mardhiah12
(2003-06-03)
gambar tu, semuanya tembikai betul-orag tuh dah ukir-ukir. air ada 2 gelas dik, tak suapkan minum dah, lapo punya pasal
mardhiah12
(2003-06-03)
tapi mkn pun tak kenyang, semua dok tengok..ingatkan mlm2 leh mkn lauk pengantin, sekali saudara perabis lauk pengantin
mardhiah12
(2003-06-03)
moral of the story: time jadi raja sehari tu, mkn ler puas-puas, jgn jadi mcm akak, berlapor dgn suami, :p
Lady Iu
(2003-06-03)
Fuyoooo..... eheheh..rasa nak kawin lagi lakss...ahahksss....ekeke
sweet darling
(2003-06-04)
a'kum.nurul aini @ nurul aida ek?
suatumasa
(2003-06-05)
kesian pengantin.diorang punya kenduri,diorang yg lapo.pengajaran:nanti time makan beradab,jgn malu,jgn segan...bedal je
mardhiah12
(2003-06-06)
lady, amboi-amboi..hari bersejarah dah lepas, nak kawin lagi rupanya, tih tih..akak time tu, kelam kabut :P
mardhiah12
(2003-06-06)
sweet darling, adalah antara 2 org tu...hihi
mardhiah12
(2003-06-06)
suatumasa, nak buat mcm mana, pengajaran-lain kali kalau korang mkn beradap, jgn guna sudu, seksa nak mkn udang galah :P
haidie-hairie
(2003-06-07)
a`kum rumah tangga akan bahagia kalau dibina berlandaskan inam dan saling menyayangi ....semoga kekal hingga ke syurga
azzahrawi
(2003-06-09)
a'kum akak.. saya doakan agar akak menjadi isteri solehah insyaallah...
mardhiah12
(2003-06-09)
wa`alaikumussalam warahmatullah, terima kasih atas ucapan :)
nurkamar
(2003-06-09)
assalamua'laikum.. entah knapa, terharu lak tengok gambo ni. barokallahu lakuma :):) ermm.. nak temikai tu leh takkkk
sweet darling
(2003-06-10)
a'kum.tak aci la macam nie kak mardhiah12.takkan takder clue kot
kaklong
(2003-06-10)
akhirnya..dapat jugak kaklong tengok gambar kawin kak mardhiah12. semoga bahagia selalu...
mardhiah12
(2003-06-11)
wa`alaikumussalam warahmatullah, nurkamar, tembikai tuh dah habis disonglap saudara mara.. sweet darling, adalah clue tu
mardhiah12
(2003-06-11)
kaklong, terima kasih..ehem, kaklong bila lagi :)
al-kauthar
(2003-06-11)
aii..sukenye tgk..tumpng bahagia,kak mar...lepaih ni kami plk menyusul insyaAllah..doa2kanlah..
sweet darling
(2003-06-11)
a'kum.maner clue nyer.tak jumpa pon!
Lady Iu
(2003-06-12)
ehehe...best
mardhiah12
(2003-06-13)
assalamu`alaikum, al-kauthar, insya Allah, moga jumpa jodoh hensem budi pekerti.. sweet darling, ada dlm website la
mardhiah12
(2003-06-13)
lady, gambar lain tader ke, takkan sekeping jer kut :D
kakyong
(2003-06-13)
rupa suaminya mcm Rusdi RAmli la...hermm...
nur ilmiah
(2003-06-17)
A'kum, semoga akak dan keluarga sentiasa dirahmati Allah
selembut bayu
(2003-06-17)
tahniah akak.. yer.. sorry ler macam dah terlamabat je nk wish..
selembut bayu
(2003-06-17)
semoga kekal bahagia ke gerbang syurga.. insya-Allah, amin..
Lady iu
(2003-06-18)
ehehe...ade... segan la nak tunjuk..karang penuh laks website nie... tengoklah nanti klu kawin lagi..kuikuikui...
MuSaFiR SaYYaFF
(2003-06-20)
e'ee... yang kat sebelah akak tu, nampak cam come jer laa. hehehe,,, jgn maraa aaa.. salam ukhwah..
suterakasih
(2003-06-21)
mmm...ni rupanye kak mardhiah...semoga berbahagia bersama suami tercayanggg
Lady Iu
(2003-06-23)
kak mar...jom chatt! ehehhe..ade benda nak bg tau nie...
mardhiah12
(2003-06-25)
assalamu`alaikum, tgh chat dgn lady la nih :P, untuk yg lain, thanks for the wish-muka zaujan bukan mcm rusdi ramli :P
suatumasa
(2003-06-26)
amboi berchat2 lg pengantin baru 2 org nih...hihihi...nak kongsi apa la tu yer?hihihi
mujahidahsolihah
(2003-06-28)
cewah....mcm pinang dibelah due....ehehe..moga bahagia sampai ke cucu cicit yer...moga dpt anak yg soleh & solehah..
aqilah
(2003-07-10)
assalamualaikum w.b.t Semoga mahligai yang di bina mendapat limpahan rahmat dan kasih sayang Allah.
intan hidayah79
(2003-07-14)
Asalamu'alaikum w.b.t. Moga berbahgia ke anak cucu cicit...dan akhir hayat...dunia akhirat Aminnnnnnnnn :)
zahrat almadaen
(2003-07-15)
membazir nampak??
sabaqal mufarridun
(2003-07-18)
Semoga bahagia ke anak cucu, cicit, piut...sentosa selamanya...
mardhiah12
(2003-07-22)
assalamu`alaikum, Alhamdulillah, thanks for the wishes, harapnya berkekalan hingga ke akhirat nanti..
mardhiah12
(2003-07-22)
ukthi zahrat, tak membazir, semua sanak saudara habiskan :)
MuSaFiR SaYYaFF
(2003-07-26)
Assalamualaikum.. ooo.. inilah dia orangnya..Subhanallah.. Comelnyea.. tapi.. kat seblah dia cam lg comel.. ejejej..
MuSaFiR SaYYaFF
(2003-07-26)
Jangan marah kak.. gurau jer.. Salam Musayyaff dari Sharifah.. :)
nur malam
(2003-08-13)
Assalamualaikum....... Semoga kekal abadi.
melati
(2003-08-19)
a'kum wbt...moga menjadi isteri, anak dan menantu solehah...Insya Allah
haruman syurgawi
(2003-08-20)
waah...ana tumpang tengok site kak mardhiyah tu...banyaknyer gambar yer!!
ilasuhaila
(2003-09-03)
As'kum..tahniah kak..semoga berbahagia dunia dan akhirat..best plak tengok org kahwin..;p..slm ukhuwwah..
yusnariah
(2003-09-08)
AssalamuaLaikOm.... SelamaT penGantiN barO.. !! JazakALLah
nurmaisarah82
(2003-09-22)
alahamdulillah.......... tahniah yek kak...semoga Allah memberi kebahagiaan buat akak
sesejuksalju
(2003-09-27)
Assalamualaikum..tahniah kak.uihh..!banyaknya buah kat depan tu.nak satu boleh?/
adiaz
(2003-10-04)
Moga dapat membina satu keluarga yang bi'ah solehah, Insya-Allah
istisafa
(2003-10-13)
Semoga berbahagia hendaknya.....amiin..
shary
(2003-10-16)
semoga berbahagia hingga keakhir hayat...jadi lah isteri yang solehah yang dapat membahagiakan kehidupan seorang suami..
bebiey
(2003-10-18)
semoga berbahagia hingge ke akhir hayat..bukan sekadar di atas pelamin...
bAzura
(2003-10-19)
semoga berbahagia selalu dan menjadi isteri yang solehah...........serta ibu yang mithali
raudhahasanah
(2003-10-31)
saya doakan akak bahagia.. eh,sedap pulak tgk tembikai tu.. ish..sabar...dah nak buka posa dah ni..
raudhahasanah
(2003-10-31)
kak mardhiah,nanti dah dapat baby anta gmbr dgn baby lak ye.. mesti baby tu cute nanti,insyaallah... tgkla mak ayahnya
Rayhana
(2003-12-14)
Semoga berpanjangan hingga ke Syurga..dan sentiasa diberkati Allah...
ardani
(2003-12-16)
akum...wei.. indahnya ciptaan Tuhan.... ni la k.mar ye.... waa dah kawin la pulak ... baru je nak wat kakak ipar...
ardani
(2003-12-16)
akum...wei.. indahnya ciptaan Tuhan.... ni la k.mar ye.... waa dah kawin la pulak ... baru je nak wat kakak ipar...
ardani
(2003-12-16)
any way .... sy doakan moga bahagia ke anak cucu , cicit , pas tu ape yek... nanti dtg tak ke P.J?? bawa abg ipar skali
elizahanum
(2004-03-16)
Suami akak tu macam pernah menang pertandingan khat peringkat kebangsaan, kan?
lady iu
(2004-04-05)
baby...ohhh..baby... x sabar nak nengok baby kak aini.. krg dah kuar leh kawan² ngan baby kite.. :P
adneen
(2004-04-23)
tahniah..tahniah..semoga bahgaia dunia akhirat
irdina 82
(2004-05-15)
a'kum.....bila baby nak kuar??? :) Semoga bahagia ke anak cucu....
pena sufi
(2004-06-08)
semoga bahagia...eh!!! dah dapat babay?
zeikiyya
(2004-08-14)
semoge bahagia selamenye...barakallah fiik
kinobaik
(2005-05-02)
salam ukhwah
GhaizahNorazra
(2005-05-19)
selamat pengantin baru.......salam ukhwah.....
meliza manis
(2005-07-04)
salam ukhuwah....jom sertai bengkel anngun& berketerampilan..khusus untuk eanita bertudung....murah sahaja..untuk keterangan lanjut hubungi aka 0123508893
syafakillah
(2005-08-10)
salam perkenalan.jadilah isteri solehah yang pasti akan mendapat payung emas di syurga allah
mya zara
(2006-02-17)
alhamdulillah...dah nak masuk 4 tahun perkahwinan mardhiah...tahniah...cahayamata mesti comel-comel belaka kan?...hehehe...
summaiyah
(2007-04-24)
salam ukhuwah........Semoga berkekalan dunia& akhirat
ctaja83
(2007-05-21)
Assalamualaikum.... Hai awak.... Salam Ukhwah untuk awak....
maisarahlisa
(2010-01-26)
muka seiras inyaAllah bahagia

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits



-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
© Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.049301 saat. Lajunya....