Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 22-09-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
JANGAN kecilkan cita-citamu, kerana cita-cita yang kecil akan menyebabkan seseorang itu mundur dalam gerak langkah perjalanan hidupnya menuju kejayaan

-- Saidina Umar Al-Khatab

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: lysazae
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13715

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 43
Ahli: 0
Jumlah: 43




  Dari Galeri
a'kum,
salam ukhuwwah buat semua.semoga kita semua berada di dlm limpahan rahmatNya...

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 2 hari yang lalu
uzmawahida: 13 hari yang lalu
fayyzah: 25 hari yang lalu
bintanghatee: 32 hari yang lalu
[< Galeri AHLI | TOP 10 >]
340 foto

Galeri AHLI >> Galeri Muslimah >> Hanan


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
 Dua Beradik


Hanan
[209 x 283 gif]

Dihantar olehAdmin
TarikhApr 17 2003
Hits9374
Undian11
Rating7.36364

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Ahlan Wasahlan WaMarhaban Bikum...
Salam harmonis dari ana.
Keterangan: Ahlan Wasahlan WaMarhaban Bikum... Salam harmonis dari ana.

Komen yang telah dihantar
hurulain
(2003-04-17)
a.kum presiden...
hub addin
(2003-04-17)
assalamualaikum...ukhwah fillah
hyper nysah
(2003-04-18)
a'kum...kak presiden....manis orgnye
kopi o
(2003-04-18)
umur awak berapa taun ?
Jannatul Firdausi
(2003-04-18)
assalamualaikum.salam sayang kak.hehe cantik ah.kak kidot citer..
Jannatul Firdausi
(2003-04-18)
akak nih cantik owangnyer.hehe.manis je muke.pendiam agi.hehe
NurAinTas
(2003-04-18)
anggun + comey + lawa + jelita + cute + manis ...kesimpulanyer..lawalah presiden kiter nie...
suatumasa
(2003-04-18)
Assalamualaikum wat Hanan.Jaga diri hiasi peribadi.Seindah hiasan adalah wanita solehah!:-)
maricella
(2003-04-18)
kembarku yg comel..muahhs...samat ari lahir smlm...
hurulain
(2003-04-18)
anggun + comey + lawa + jelita + cute + manis + bijak..hehe
iErA
(2003-04-19)
assalamualaikum wrt wbt... salam ukhuwahfillah dari Eira utk kak hanan
NurAinTas
(2003-04-19)
dahlah manis orgnyer..ditambah dgn tahi lalat kat dagu tue.....makin manislah kak hanan niee..
along sumaiyyah
(2003-04-19)
akum hanan...sowi lambat join..along join ari sabtu bersamaan 19/4
hurulain
(2003-04-19)
nak tambah skit lagi..kak hanan ni kan baik hati..dan penyayang ;)
hurulain
(2003-04-19)
masya ALLAH! kak...makin ramai lah yang join..tahniah kak..
aisyatul auni
(2003-04-21)
salam ukhuwah buat ukhtie hanan..indah wajah seindah akhlak mujahidah
purplestar
(2003-04-21)
Aikum hanan...semoga success
najibah
(2003-04-22)
assalamualaik! pandai kak hanan buat laman ni ye...semoga berjaya selalu
insyirah
(2003-04-22)
assalamualaikum.tahniah sebab kak hanan berjaya buka laman ni,tak sangka kiter...anyway,selamat maju jaya.
pErMaIsUrI hAtI kU
(2003-04-23)
salam ukhuwwah buat Presiden yg kiut miut..;)...
al-kauthar
(2003-04-23)
drpd wajah nt..menggambarkan nt ni seorg yg lembut tetapi tegas...waAllahu'alam
titisan airmata
(2003-04-24)
salam sayang dari alia untuk akak hanan..:))
nur indah
(2003-04-24)
as'kum hanan... salam kasih sayang dari akak... bile nak pi semban ni??? kidot!!! miss u...
Hanan
(2003-05-01)
dah balek dr sremban pon
a-hana
(2003-05-02)
lawanye akak hanan
nabilah
(2003-05-02)
Assalammualaikum Presiden.....Manis orangnye....;)
SELEMBUT BAYU
(2003-05-03)
memamg kiut..
minah arab
(2003-05-04)
assalamualikum hanan.....hehehe.....salam ukhwah fillah.......
Hanan
(2003-05-04)
waalaikumussalam semua dan salam harmonis dari saya.. :)
sayasarah
(2003-05-05)
assalamualaikum...wei wei back to school
Ms Nik
(2003-05-05)
Akum Ms_Presiden.....all the best !!!!
nurkamar
(2003-05-05)
assalamua'laikum ms presiden :)
nur arrisy
(2003-05-05)
Salam Ukhahfillah.....Kak Hanan
Hanan
(2003-05-05)
Assalamualaikum dan terima kasih sarah, nik, nurkamar dan arrisy
Hanan
(2003-05-05)
sarah, balek sekolah jangan lupa jemput saya ye.. :)
sayasarah
(2003-05-05)
ok ok momantai..pastu kita singgah kat eleven ye..
puteri aina
(2003-05-06)
cayalah!ini lah baru wanita solehah! :) teruskan perjuanganmu...sahabatku...
nurbalqis
(2003-05-10)
assalamualaikumkak hannan...teruskan perjuangan dalam meningkat mutu muslimah solehah...salam ukhuah fillah buat semua
Hajar
(2003-05-11)
Salam Ukhwah dari saya.. :-)
az-zahrah
(2003-05-11)
assalamualaikum..salam perkenalan dr sy utk kak hanan
nurillannisz adilla
(2003-05-12)
assalammualaikum............salam perkenalan akak!
mawardah ilmi
(2003-05-13)
Assalamualaikum kak....salam perkenalan dari sayer
baiduri aiman
(2003-05-13)
a'kum...waduh2..mmg comel la kak hanan nih..selamat maju jaya kak..dan salam mawaddah dr saya
intan hidayah79
(2003-05-16)
Assalamu'alaikum salam ukhuwah.... tahniah...:) mabruk alaiki
iso1924
(2003-05-23)
Assalamualaikum...iisshhh cute gak akak kita ni..apapun tahniah!!!
bahiyah
(2003-05-27)
akum, best gak website ni. Congrats amd keep up ur good work!
ain 77
(2003-05-31)
a'kum..... saya baru cuba belajar mendekatkan diri dgn dunia siber.....dan wesite ini menarik..cuma saya tak bijak untuk
Hanan
(2003-06-01)
waalaikumussalam.. terima kasih atas sokongan semua
annass
(2003-06-02)
assalamu`alaikum wbt... saya ahli baru... salah dan silap tolong tunjukkan... :)
nilamSarah
(2003-06-04)
salam nur kasih wat kak hanan yg comeyy + kiut tu...hihihi
ainyashinha
(2003-06-04)
assalamualaikum .... salam ceria
eifa
(2003-06-08)
alahaiii AKAK...ciut- miut nyerrr die...best la website kak hanan ni
nana kajang
(2003-06-08)
kak hanan
Ieman Addini
(2003-06-11)
salam perkenalan dan salam ukhwah dr saya...
cute islam
(2003-06-14)
assalammualaikum kak Hanan.salam cute.....dari saya
makmah
(2003-06-27)
\(^0^)/
idah
(2003-06-27)
A'kum kak seindah nama secantik rupa...........salam come lote dari saya......
aillyrhymes
(2003-07-07)
Assalamualaikum...Tahniah krn telah berjaya menghasilkan Web yg bermutu dan berinformasi..
seharumkasturi
(2003-07-10)
salam manis buat kak hanan
firdaussyahid
(2003-07-11)
Salam sayang.. teruskan perjuangan...Mantap gitu..
mak itam
(2003-07-11)
syabas kpd dik Hanan krn website yg baik.. byk informasi ..salam ukhuwah
Lennie
(2003-07-17)
~:::Salam alaik sis Hanan, semoga ukhuwah kita berkekalan. :::~
Lennie
(2003-07-21)
lennie
MuSaFiR SaYYaFF
(2003-07-24)
Assalamualaikum..Kak Hanan dah cukup famous dah.. Bukak2 kom.. nampak wajah kak hanan nan ayu tu.. Hehe.. Salam ukhwah..
aL-FatiHaH
(2003-07-24)
smart gak presiden hanan, berkarisma lagik 2.
pious 1004
(2003-07-27)
Assalamualaikum org Jln Matahari....jurghuh gitu....yeah!All Da' Best!
Hanan
(2003-08-03)
waalaikumussalam.. salam harmonis buat semua..
nurmaisarah82
(2003-08-17)
assalamualikum......sejahtera ke atas kamu
ummimq
(2003-08-19)
Assalamu'alaikum wr wb - syukran dah boleh masuk balik cuma gambar pula tak dapat nak letak balik :) tq again :)
farisha haleena
(2003-08-30)
Salam buat kak hanan...aka nie cute lee!!!semoga ceria2 selalu
ilasuhaila
(2003-09-03)
Assalamualaikum..syabas buat kak Hanan yg cute ;)..memang best website nih..salam ukhuwwah dari ana sbgai org baru..
Hanan
(2003-09-13)
waalaikumussalam.... jangan jemu2 ke sini.. ajaklah muslimah2 lain berbicara di sini
sesejuksalju
(2003-09-27)
Assalamualaikum buat hanan..syabas buat hanan !camner rasanya jadi presiden ?banyak tanggungjawab tak?
sesejuksalju
(2003-09-28)
salam ukhwah dariku.....buat Hanan...
khairis sufi
(2003-10-09)
salam ukhuwwah....semoga teruskan perjuangan...Insya Allah, Allah bersama orang yang sabar dalam menghadapi ujian-Nya
AzY8608
(2003-10-17)
assalamualaikum.. salam ukhwah.. teruskan perjuangan kak hanan! :)
kenari
(2003-10-19)
akum slm buat hanan..dr ahli baru dan slm kenalan buat sumeee...
fazlina
(2003-11-05)
askum wbkth buat kak hanan ..salam mahabah dari ana
ardani
(2003-11-06)
akum.. akak tahniah !!! best la masuk hanan ni ...
Hanan
(2003-11-09)
salam Ramadhan dan Aidilfitri untuk semua
snowangel
(2003-12-19)
Muka Hanan macam muka gambar ilustrasi majalah Al-Ain suatu ketika dulu,cantik bagaikan dilukis.
Hanan
(2003-12-25)
snow lukiskanlah muka ana...
ayat
(2003-12-28)
assalamualaikum presiden.. semoga sukses selalu
ikanmasakteochew
(2003-12-29)
ASsalamualaikum..JaGa DirI HiaSI PerIBadi..:þ
ikanmasakteochew
(2003-12-29)
ASsalamualaikum..kak hannan kite tak retink letak pic camne..uhuhuhu..:P
syarifah
(2004-01-31)
kalau ade lelaki masuk dapat di kesan ke??hemm k wassalam
Suzanna84
(2004-02-07)
A'kum Hanan, Tingkatkan System JPG Supaya Mudah Accsess
Suzanna84
(2004-02-07)
Malah Tambahkan Kelajuan Dalam Coading JavaII, Pantaskan Speed
Suzanna84
(2004-02-07)
Saya harap Hanan dapat terima cadangan ini dengan hati yg terbuka
an nissa
(2004-02-08)
A'kum wr..salam ikhlas penuh ukhuwwah buat Hanan:)canggihnye website dia:)TAHNIAH..:)
Suzanna84
(2004-02-08)
Hai hanan tak tido lagi ke time nie masih rajin mengubahsuai website...
ruqayyah
(2004-02-08)
semoga sentiasa di bawah naungan Allah
raudhah83
(2004-02-08)
kiutnye kak president kita ni....
n hannan
(2004-02-13)
assalamualaikum,name kite same la...
Hanan
(2004-02-25)
salam harmonis dan salam maal hijrah
hurul aini
(2004-02-26)
assalamualaikum..akak..salam perkenalan...
baiksss
(2004-02-28)
lupe tulis plak..assalamualaikum k hanan.salam ukhwah
ryzansyg
(2004-02-28)
a'kum....rase berbesar hati m'hulurkan salam perkenalan dengan cik presiden.......
annisak
(2004-03-13)
cayang kak hanan...
nurzalifah81
(2004-03-13)
a'kum presiden..cantiknya!
Hanan
(2004-03-14)
salam harmonis semua.. selamat dtg ke komuniti muslimah.. Moga ukhwah kita kekal selamanya.. :)
analia18
(2004-04-20)
akum..kak presiden!!!semoga akak terus berjaya....
nawwal
(2004-04-21)
hai akak!mana akak ni?tak balik KL lagi ke?
Hanan
(2004-04-27)
wsalam analia, terima kasih atas sokongan
Hanan
(2004-04-27)
Nawwal rindukan akak ke....
cyanne
(2004-04-27)
saya suka lihat wajah Presiden Komuniti Muslimah.....
cyanne
(2004-04-27)
kak hanan study kat nerr dulu
cyanne
(2004-04-27)
saya nak bekenalan lebih dekat lagi laaaa
cyanne
(2004-04-27)
arap kak bleh jawab mesage saya
Hanan
(2004-04-27)
Akak masih study di UM, cyanne study di mana ye.. salam harmonis dan perkenalan dr akak...
Hanan
(2004-04-27)
apa2 hal PM akak ye..:)
cyanne
(2004-05-11)
LEH TAK SEDIAKAN SATU LAMAN YG MENYEDIAKAN TIP UNTUK BERTUDUNG BAGI KAUM PEREMPUAN DAN CARA FESHION TUDUNG MASA KINI
Fizan
(2004-05-18)
Assalamualaikum...semoga kakak pres yg cute sentiasa gembira dan diberkati..Salam maju jaya (-_;)
dla
(2004-05-22)
Assalamu`alaikum, salam manis penyambung ukhwah...
Hanan
(2004-06-04)
salam harmonis untuk semua.. tips bertudung.. boleh bincangkan di forum :)
nurul aishah
(2004-06-09)
a'kum presiden;)
khalida
(2004-06-10)
assalamualaikum..................salam perkenalan:-)
Hanan
(2004-06-15)
wsalam dan salam harmonis.. aishah dan khalida
yamina
(2004-06-18)
hye... hanan mesti muda lagikan....
yamina
(2004-06-22)
akum cik presiden... ada beberapa kali sy antar gambar saya, tapi masih lagi belum dipaparkan, can u tell me why?
safrah
(2004-06-22)
nak pinjam tahi lalat bley tak?ayu sangat...
Hanan
(2004-06-24)
Semua gambar muslimah dah diluluskan. Cuba hantar lagi.. rajin2 posting sekali ek..
Hanan
(2004-06-24)
pinjam taik lalat.. cuba apply kat lalat2.. hehe
mashitah
(2004-08-10)
cuma nak tanya, hanan anak lecturer utmkl ke.. en alam ngn wife?
Hanan
(2004-08-14)
yer saya, anak en alam.. :)
Hanan
(2004-08-14)
slamat datang ke portal muslimah..
sepi
(2004-09-09)
salam harmonis kepada kak hanan yg kiut
norsha
(2004-09-28)
suka tengok muka akak. emm.......manis.
Norliza
(2004-10-15)
Assalamualaikum
PutriKraton
(2004-10-18)
cantiknye! k.hanan dan pandai pule tuuu
Hanan
(2004-10-20)
thanks semua... Salam Ramadhan 1425..
seroja munirah
(2004-11-14)
akum...salam ukhuwah salam aidilfitri....
raudhatulfasha
(2004-11-26)
Salam ukuhwah buat kak hanan..saya ahli baru,sila beri tunjuk ajar..
AisHahHuMaIRa
(2004-12-05)
Assalamualaikum kak Hanan,life is a journey,not a destination...ukhuwah fil abadan abada...
mubasyirah
(2005-02-07)
assalammualaikum..kak hannan belajar kat mana sekarang?
nuhran
(2005-03-30)
assalamualaikum...laman web ni mmg best.tahniah.
sumaiyyah2
(2005-04-25)
a'kum kak hanan...ahd smlm ade kat PWTC ye...kalo saya tak silap la....nmpk ayu & manis je akak ni
Hanan
(2005-04-27)
awat tak tegur.. :)
tokmasoon
(2005-04-28)
Assalamualaikum nak Hanan... jazakumullahu khairan kathira sbb berjaya buat laman ni ...... tokma boleh tumpang menulis.
kinobaik
(2005-05-02)
Assalamualaikum Puan / Cik (?) Pres... eheh blajar lg ke? kat ne?
Hanan
(2005-05-26)
terima kasih tokma atas sokongan.. kino-- ana exUM juga
nahdah ima
(2005-06-13)
akum presiden..bangga la ade presiden lawa...semoga terus sukses
mayasejati
(2005-06-14)
Asalamualaikum....!!! Siapakah team yang membangunkan halaman ni.. boleh bagikan saya macam mana hendak hubungi mereka..
uzmawahida
(2005-08-04)
ASSALAMUALAIKUM WBT....saya baru saja register kat sini, minta tunjuk ajar Kalau ada apa-apa ye..syukran kak hanan....MUJAHADAH FI SABILILLAH
nurun najah
(2005-08-22)
salam perjuangan
alfarafisha
(2005-09-07)
salam perkenalan.
alfarafisha
(2005-09-07)
kak hanan.. jadikanlah dirimu mawar yang menyeri dan menguntum di jalan dakwah dan biarkanlah mawar itu terpaksa dilukai oleh onak duri untuk merasai harumnya kasih Allah
lieya
(2005-10-19)
assalamualaikum...ana pun sama juga.ana baru register juga.syukran ukhti hanan..tapi macam mana nak cntact ukhti hanan..hm,boleh tau tak ukhti asal mana?....:-)
Ukhti ani
(2005-10-26)
Salam Ukhuwah Fillah :)
nur firdaus
(2005-10-28)
Salam juga...........
yasminhamdan
(2005-12-04)
assalamualaikum....salam perkenalan
hafizahhashim
(2005-12-05)
semoga saudari mendapat jodoh suami yang beriman dan bertaqwa yang mampu menjadi imam pada zuriat saudari.
peraih
(2005-12-07)
Assalamualaikum.. bangga ada seorang wakil muslimah yang memartabatkan kaum hawa
SYAFI
(2005-12-08)
salam perkenalan ... ana nak berkenalan dengan ukhti hanan boleh tak?
lieya
(2006-01-27)
alaikassalam ukhti hanan....boleh tak contact ana di talian ni:0174827508....ana tringin sangat nak berkenalan dengan ukhti hanan....mg2 xkeberatan...dan mg2 diizin tuhan..
permata478
(2006-02-09)
Assalamualaikum. salam ukhwahfillah buat kak hanan
ana syah
(2006-02-15)
Assalamualaikum..Salam ukuwah buat kak hanan..semoga ukhwah kita berkekalan
zueizzah
(2006-03-06)
Asalammualaikum...apa kabar?salam ukhwah dari ana...
nadiakamaludin
(2006-03-16)
salam wrt..syabas atas website yang amat2 informative ni..tahniah buat semua yang terlibat juga..^_^ akak kalau ada ym id nanti add nadia eh, [email protected] jzkk=)
lysa
(2006-03-29)
Assalamualaikum...salam ukhwahfillah untuk kak hanan...semoga berkekalan..insyaallah=)
ardani
(2006-04-08)
assalamualaikum.....dah lm betul tak buka wsite ni...rindunya pada semua terutamanya ok.hanan...dah banyak prubahan...
ardani
(2006-04-08)
salam ukhwah buat semua............
Nurihsan
(2006-05-17)
Sejuknya mata memandang...
syirah 07
(2006-06-21)
assalamualaikum kak presiden....salam ukhwah dari saya....tunjuk ajar saya apa yang patut...
sirin
(2006-12-19)
assalamualaikum...akak...gambar akak yang kat atas tu sama dengan yang kat tapi tu ke??
saussan saffanah
(2006-12-24)
salam....manis dan lembut tapi nampak tegas..salam ukhwah:)
ctaja83
(2007-04-10)
Assalamualaikum... Hai Kak President... Salam Ukhwah dari kita... Kak Hanan boleh tak sihat Ym dengan kita... Ym kita [email protected] kalau akak tak keberatan la..
haslinda
(2007-04-20)
salam,kak hanan.boleh tak saya nak tanya ni
haslinda
(2007-04-20)
kak hanan cantik ya...apa pandangan kak hanan tentang poligami?adakah kak hanan boleh terima jika suami kak hanan nak berpoligami?
ainani
(2007-06-11)
salam UKHWAH!...comel la akak presdnt ini...
asz
(2007-06-20)
Assalamualaikum. salam ukhwah buat akak president...
QingZhen
(2007-07-02)
Salam kak hanan...
nabila hamidah
(2007-09-02)
Assalamualaikum.... salam ukhwah buat Sis
in syirahchong
(2007-09-21)
Assalamualaikum wbt
echa79
(2007-11-16)
assalamualaikum hanan, salam kenal dari saya eka dari indonesia
Nurulazuwa
(2008-01-15)
Assalamualaikum..ukhti hanan, salam ukhwah dr saya azuwa.
ara taqwa
(2008-04-15)
Assalamualaikum..masyaAllah..maha suci Mu,yang menciptakan sebaik-baik manusia..
me yusra86
(2008-08-24)
assalamualaikum wbt ukhti....salam ukhwah dari ana....ukhti umr berapa ye...alhamdulillah hari ni (24/8/08) ana bertemu dengan site ni..banyak input..jazakillah..
huMAYra90
(2009-01-18)
assalamualaikum wbt..salam ziarah dari ana.
AlJohry
(2009-03-19)
saya nak bekenalan lebih dekat lagi
ctmariani
(2009-03-25)
assalamualaikum kak hanan....
sitibatrisyia
(2009-08-31)
salam ramadhan..boleh kenal dekat lagi dengan admin Hanan.. comel adminnye.
nurwanie
(2010-04-25)
kak hanan eheeh...transformasi ka???
ariff
(2011-01-01)
testing

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits



-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.059557 saat. Lajunya....