Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 14-12-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Adakalanya kita perlu menangis, supaya kita tahu bahawa hidup ini bukan sekadar untuk ketawa dan adakalanya kita perlu ketawa supaya kita dapat menilai betapa mahalnya harga setitis air mata.
-- suatumasa

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: zahirahruslan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13718

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 23
Ahli: 0
Jumlah: 23




  Dari Galeri
para peserta sedang menyiapkan tugasan yang diberikan...

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 1 hari, 10 jam, 20 minit yang lalu
[< Galeri AHLI | TOP 10 >]
340 foto

Galeri AHLI >> Galeri Muslimah >> Muslimah


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
Muslimah pepasir putih


Muslimah
[402 x 260 gif]

Dihantar olehPengurusan
TarikhMay 16 2003
Hits6657
Undian0
Rating0

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Sambutan hari lahir serentak -- Presiden dengan Maricella yang tarikh lahirnya sama (17 April)
Keterangan: Sambutan hari lahir serentak -- Presiden dengan Maricella yang tarikh lahirnya sama (17 April)

Komen yang telah dihantar
hurulain
(2003-05-16)
happy belated b'day..smoga diberkati ALLAH sentiasa..stay comel always...hihik
azzahrawi
(2003-05-16)
happy belated birthday fall both of you....sanahil wa ya jami.....
ateh imtiaazz
(2003-05-16)
laa.. awat tak habaq...boleh join sekali..kiter pun samer gak..bln 4 gak
nur indah
(2003-05-17)
epi belated besday kidot ngan hanan!!! kek dari seremban tuuu... :))
NurAinTas
(2003-05-17)
hapey belated besday 2 u, kak hanan & kak kidot...
ida01
(2003-05-18)
hehe kak happy belated day kak.hehe.comei.lawo
mardhiah12
(2003-05-19)
assalamu`alaikum, happy belated birthday :)..tambah 10 hari, birthday suami akak pulak :D
anak perak
(2003-05-20)
salam alaik....ukwah bersemi... hepi belated besday
sweet darling
(2003-05-22)
a'kum.isk,terlewat sengsangat dah sweet_darling nie tp nak gak wish happy belated bday.....
Hanan
(2003-05-22)
terima kasih semua :)
iErA
(2003-06-24)
assalamualaikum wrt wbt... selamat hari lahir...
nurmaisarah82
(2003-08-17)
happy belated birthday to u all
nurmaisarah82
(2003-08-17)
salam ukhuwwah dari ana kepada antunna berdua semoga persahabatan terjalin membawa keberkatan hinbgga ke akhir hayat
nurmaisarah82
(2003-08-17)
InsyaAllah hanan
yusnariah
(2003-09-08)
a'kum.. heh heh heh.... akad jual beli ker... hehehe
shada
(2004-01-31)
a'kum..nak ucap utk taun ni punya ke taun lps punya...apa pun happy belated birthday 2 u all
Hanan
(2005-04-07)
Dah nak 2 tahun dah..
kinobaik
(2005-05-02)
salam ukhwah
sharifah munawwirah
(2005-11-13)
sedih laa...tak ajak pun kita makan sekali ek..tak apa²..hehe:P
ctaja83
(2007-05-21)
Assalamualaikum.... Hai awak.... Salam Ukhwah untuk awak....

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits



-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
© Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.045615 saat. Lajunya....