Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 21-07-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
WANITA DICIPTAKAN BUKAN DARIPADA TULANG RUSUK ATAS UTK MEMERINTAH, BKN DARIPADA RUSUK BAWAH UTK DIPIJAK, TETAPI TERLETAKNYA RUSUK ITU DI BHGN DADA & BERDEKATAN DGN TGN BERMAKNA TGN YG MEMBELAI & HATI YG MEMPUNYAI PERASAAN & KASIH SYG.
-- suatumasa

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: rainerjons
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13713

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 43
Ahli: 0
Jumlah: 43




  Dari Galeri
Salam tulus&ikhlas sebagai tali ukhwah! Jaglah ukhwah,simpulkan ribatnya.

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 2 hari yang lalu
rainerjons: 17 hari yang lalu
rainersmith: 28 hari yang lalu
[< Galeri AHLI | TOP 10 >]
340 foto

Galeri AHLI >> Galeri Muslimah >> winter sonata


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
marlina sakura JK Seremban


winter sonata
[465 x 497 jpg]

Dihantar olehwinter_sonata
TarikhMay 05 2003
Hits8573
Undian3
Rating7

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Ni la gamba saya...:)
Salam ukhuwah dari bumi UK
Keterangan: Ni la gamba saya...:) Salam ukhuwah dari bumi UK

Komen yang telah dihantar
Ainul Mardhiah
(2003-05-05)
wow!!! winter_sonata... salam ukhwah dariku...
shiFa
(2003-05-05)
wow! UK... ulu klang ker..? hehe
suatumasa
(2003-05-05)
cantiknyerr pemandangan...xplainedlah skit pasal building kat belakang tuh..:-)
Ms Nik
(2003-05-05)
cantiknyeee....bila la mau sampai ke sana ???
ida01
(2003-05-05)
salam ukhuwahfillah gak dari ana yerk.hehehe
nur indah
(2003-05-05)
assalamu√°laikum winter_sonata... salam ukhuwwah dr akak... nk ikut pi uk gak leh?? :))
hurulain
(2003-05-05)
nga winter ke tu? hihik..salam ukhwah buat akak yang berkaca mata hitam lagi manis nih..
Hanan
(2003-05-05)
salam harmonis dari saya.. terkenang tanah kelahiranku yang dah tak dijejaki lagi :(
sayasarah
(2003-05-06)
a'kum..weee sejuknyee...hanan laher kat ne?
Izzar
(2003-05-06)
Presiden kita lahir dan membesar kat Sheffield, UK
EsMaRaLdA81
(2003-05-06)
fuyoo...cantiknyer..cantik sungguh pemandangan semuanya dtg dari ALLAH SWT...
mardhiah12
(2003-05-08)
assalamu`alaikum, ehem..bestnya merasa juga kat negara org :)..bila ye nak ke sana?
azzahrawi
(2003-05-08)
a'kum kak, salam ukhwah dari saya.........
littlecutebear
(2003-05-10)
Assalamu'alaikum kak... UK blah mana? Nottingham ke? sbb abg saya ade kat sana... Mana tau setempat ke..
qaulah atrah
(2003-05-11)
salam ukhwah.. lawa spec akak. yerrr... hehehe...
natrah ilaiza
(2003-05-11)
A'kum..esmaralda..anda uk di bhg mana?Mungkin boleh bertemu nanti..
natrah ilaiza
(2003-05-11)
opss..silap tgk nama..:)..sorry winter sonata...
salam perantauan
(2003-05-11)
assalamualaikum..cik winter sonata kat alek mana di UK? salam_perantauan ada di Manchester. Kalau ada masa leh jln sama2
nur islami
(2003-05-11)
winter_sonata...leh nyanyi skit...!keylah salamesrabady dr ana...
ummuumairah
(2003-05-14)
a'kumm..slm ukhwah buat winter sonata..mane salji nyer..winter sonata..??
ateh imtiaazz
(2003-05-16)
aa'ah..mane saljinyer??tunggu la koi nak pi saner gok!!
iemma js
(2003-05-20)
assalamualaikum...leh kawan tak...
nur ilmiah
(2003-05-23)
Assalamualaikum, salam mahabbah islamiah dari saya... Subahanallah, cantiknya pemandangan kat tempat akak ambil gambar..
hub addin
(2003-05-23)
assalamualaikum...salam ukhwah fillah dari ana. blaja elok2 kat tempat orang. jangan nakal-nakal ye...hehehehe :D
titisan airmata
(2003-06-02)
salam ukhwah dari ana..ehh..macam cermin mata matrix lah..tak gitu..:))
maira
(2003-06-12)
salam ukhuwah....kim salam kat org sane ye....
linie
(2003-07-08)
salam ukhwah dari saya......cantiknya pemandangan di sana.....teringin nak pegi....
aqilah
(2003-07-10)
salam ukhuwwah dari saya.
munawwar
(2003-07-11)
moga akak d uk tabah m'harungi segala ujian d sana...tetapkan IMAN..
hanieblues
(2003-07-18)
a'kum salam ukhwah dari saya...
sitikhadijah
(2003-07-21)
assalamualaikum
sitikhadijah
(2003-07-21)
assalamualaikum...wow!mesti best kan?salam mawaddah dari ana
hawa 24
(2003-07-23)
amboi seronoknya.......bila nak ajak hawa pergi lak....
umat kerdil
(2003-08-16)
assalamualaikum...wow...bestnya minter sonata kat uk...anapun nanti insyaAllah akan sambung blaja kat sana....
nor21
(2003-11-07)
assalammualaikum....wah..wah..berspek mata.........hitam tu..cantik nya yang di belakang tu.......
ardani
(2003-12-26)
akum ... eee best nyer ... rasa cam nak gi uk lak pas ni ...doakan ok..
InsyirahQalamy
(2004-01-28)
salam ukhuwwah winter sonata...winter sonata d bhg mana. Ana pun baru aje abih dr Liverpool..
sharliza
(2004-02-08)
Macam kenal jer adik ni..adik ni kawan si tokeilampin kan :)
n hannan
(2004-02-13)
winter sonata??ana winter hyundai sonata...
see you di soton
(2004-04-23)
assalamualaikum... kat mane kat uk tu??
irdina 82
(2004-05-13)
Assalamualaikum....naper winter sonata tak balas yer?
senyum ukhuwah
(2004-05-19)
akak tu sibuk kot... :)
maisarahlisa
(2004-06-16)
insya-Allah..satu hari nanti akan sampai jua
sholaty
(2004-09-07)
assalamualaikum.....
sholaty
(2004-09-07)
blaja ker kat saner???? amik aper??? biler nak balik sini????
sucinajwa
(2004-12-02)
assalamualaikum.mesti best kat sana...
tembikai susu
(2004-12-06)
wa ana pon tingin nak pi sana klu la h ade kesermpatan ...insyaallah
kinobaik
(2005-05-02)
salam ukhwah
Iman-Aishah
(2005-12-16)
salam ukhwah dari Iman..
fin
(2006-05-23)
(-^,^-)...Assalamualaikum..berapa lama akak kat sana erk..?insyaAllah one fine day nanti kita boleh jumpa..take care.may Allah bless u!
ainani
(2007-06-11)
ainani
(2007-06-11)
salam UKHWAH!...wah akak!!...trngin la nak p cna jgkk...mesti best.
eida
(2008-04-22)
salam ukhwah dari ana
adam akasyah
(2009-09-29)
woo. best dan ye. belajar kat sana ke???
adam akasyah
(2009-09-29)
woo. best dan ye. belajar kat sana ke?
adam akasyah
(2009-09-29)
boleh hantar gambar pemandangan kat saya tak kakak.
noryatimah
(2009-10-16)
syok dok sana no

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits



-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
© Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.04641 saat. Lajunya....